in casatorie da, TOT SAU NIMIC privitor la fidelitate.Compromisurile apar referitor la alte aspecte... |
||
altcineva Postat pe 15 Ianuarie 2010 18:10 |
||
---|---|---|
salut fetelor! nu am reusit sa citesc tot topicul, dar daca tot e cu inselatul, spuneti-mi ce parere aveti de sotiile ce au copii mici acasa si inseala? | ||
cattharsis Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:07 |
||
e the same shit ca si cu berbatii care au copii mici si inseala da' pare echitabil |
||
|
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:43 |
||
...femei care au copii mici și �nșal�? furia laptelui, draguț�....sau a prostiei.. nu mai ț�u bine minte care din ele | ||
daria_ Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:39 |
||
bre catar, ca nu-ti tin minte tot nickul, femeile alea stiu bine cine e tatal copiilor mici...daca ma intelegi | ||
pik_nik Postat pe 17 Ianuarie 2010 08:09 |
||
intamplator am intrat pe acest topic nu stiu ce varsta ai tu sau copilul tau am fost in aceeasi situatie de mai multe ori (dar nu a plecat de acasa si nu a recunoscut niciodata ca avea o alta relatie) a avut si eu atacuri de panica am incercat sa depasesc de fiecare data gandindu-ma la copii (noi avem 2, acum sunt mari) toata lumea ma sfatuia sa nu divortez,oricum el nu are acest curaj la fel iti spun si tie fa-te frumoasa, ai grija de tine, bucura-te de orice (in primul rand de copil), fa-ti micile bucurii care te multumesc sufleteste, inconjoara-te de oameni cu energie pozitiva daca ai colegi de serviciu barbati, bucura-te de prezenta lor fii vesela si el va suferi nu-i acorda atentie si va suferi pleaca in concediu doar cu copilul si va suferi ulterior el va alege varianta cea mai buna si aceea vei fi tu |
||
flori45 Postat pe 17 Ianuarie 2010 16:00 |
||
De la: daria_pet, la data 2010-01-17 00:39:33...femei care au copii mici și �nșal�? furia laptelui, draguț�....sau a prostiei.. nu mai ț�u bine minte care din ele- nu e furia laptelui - cel mai mic avea undeva peste un an. si chiar de ar fi fost furia laptelui "draguta" crezi ca e justificabil? |
||
cattharsis Postat pe 20 Ianuarie 2010 19:37 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-01-17 08:09:23bre catar, ca nu-ti tin minte tot nickul, femeile alea stiu bine cine e tatal copiilor mici...daca ma intelegi- din respect pentru tine pik, ma voi abtine, dar totusi straduieste-te sa retii nickul, atfel - shut'up please! iar referitor la ce ai spus ... nu cred ca e adevarat. seamana ambii cu tatal lor (spre norocul lor si al lui). sorry pentru aciditate! :) |
||
cattharsis Postat pe 20 Ianuarie 2010 19:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sa zicem important:( | 33 | De la: tutankhamon 9 Noiembrie 2009 22:28 |
CE FACI LA 37 DE ANI ATUNCI CAND MAMA TA PE CARE O IUBESTI ENORM,ITISPUNE CA NU TE MAI IUBESTE | 74 | De la: tutankhamon 19 Octombrie 2009 00:01 |
vreau sa ma marit dar e deacord numai maicamia si taicamiu ma da la politi poate sami faca ceva | 51 | De la: eu_geminy 3 Decembrie 2010 02:59 |
|
||
Clarviziune, cartomantie | 3 | De la: si_totusi 17 Ianuarie 2010 21:43 |
Mi-e greu cu mine | 59 | De la: francesca20 24 Aprilie 2012 19:58 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn