bine zis, blue_tattoo! | ||
clippy Postat pe 13 Ianuarie 2010 20:25 |
||
---|---|---|
De la: Blue_Tattoo, la data 2010-01-13 10:07:37Draga Rosie, Blue_Tattoo Multumesc pentru toate aprecierile si incurajarile tale. Am reflectat la tot ce mi-ati spus voi si poate ca asa este. Nu era el pentru mine si nici eu pentru el, in sensul ca nu suntem facuti din acelasi aluat. Eu sunt genul care abandoneaza lupta (cu viata) doar cand ma va chema Dumnezeu.Am o vorba, "exista intotdeauna solutii, trebuie doar sa le vedem". Putine situatii in viata sunt fara solutie, fara scapare... De implicat, am fost foarte implicata, motiv pentru care detasarea e mai grea.... :)Si atunci si o privire obiectiva e mai grea. Asta e motivul pentru care v-am cerut parerea. |
||
rosie Postat pe 17 Ianuarie 2010 12:28 |
||
Rosie, Mult noroc si tine-te tare pt tine si pt copilul tau ! |
||
|
||
Blue_Tattoo Postat pe 18 Ianuarie 2010 09:27 |
||
alegerile tale au fost gresite si nu cred ca toti barbatii sunt la fel cea mai buna prietena a mea care imi este si fina s/a casatorit cu finul meu ea cu o fetita de un an el nu a fost casatorit niciodata iar acum au 17 ani de casatorie mai cauta si vei gasi | ||
gmpa Postat pe 19 Aprilie 2010 02:26 |
||
De la: , la data 2010-01-10 16:14:56Bunaai facut alegeri proaste,cine te iubeste =va iubeste.nu te mai gandi ca esty singura cu un copil si nu te vrea nimeni,creste-ti copilul si gata.daca o fi sa intalnesti pe cineva sa va iubeasac e ok.dak nu nu mai fi trista.sunt multi barbati pe lume care prefera femei ca tine,o sa gasesti pe cineva.si eu am o fata de 11 ani si sunt divortata,am o relatie de un an dar nu-mi prea convin mie multe intre noi doi,nu e de vina faptul ca am o fata,nu-i pasa lui,dar nu prea merge relatia,crede-ma ca stiu ca va veni ziua sa fiu iar singura si abia astept.asta nu inseamna ca nu o sa mi fac iubit sau amant.....poti trai si asa,sa ai o relatie de care sa stii numai tu.daca un barbat te iubeste ,nu-l impiedica un suflet de copil. |
||
estela Postat pe 19 Aprilie 2010 03:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Amic/Iubit | 63 | De la: garbo_472576 23 August 2017 09:24 |
Ajutati-ma, va rog | 78 | De la: _Auras 29 Noiembrie 2014 03:46 |
Sunt in incurcatura. | 37 | De la: garbo_4874 25 Noiembrie 2012 23:40 |
|
||
CEL MAI TICALOS BARBAT PE CARE L-ATI INTALNIT PANA ACUM.?...SI EVIDENT SI "DE CE" S-A DOVEDIT A FI ASA! | 115 | De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 23:39 |
jucarii sexuale | 36 | De la: garbo_409166 30 Iunie 2020 08:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară