Castiga o sesiune de shopping in magazinul YOKKO!

Tricou cu pieptii suprapusi
TBU-M1I

Pantofi Salvador Sapena Yabel
NS4-06N

Tricou cu maneca raglan si nervuri in talie
TTX-PKX
rcc
Postat pe 1 Februarie 2010 17:36
A zis cineva de cismulițe c� vreau si eu o pereche m�rimea 40
alex2007
Postat pe 1 Februarie 2010 18:00
pai as alege o rochie si o tinuta office...
biank
Postat pe 1 Februarie 2010 18:19
Pentru o tinuta office as alege ceva mai lejer cum ar fi - Bluza din jerse mov legata cu cordon TAO-NKT, Tricou cu guler si decolteu in V
TVC-PKA si Pantaloni office gri PHX-CDN
ODIANA
Postat pe 1 Februarie 2010 18:47
Daca as castiga voucherul mi as lua de la tricouri pana la rochii, toate ffiind fiind foarte frumoase!...cu conditia sa gasesc marimea s la ce mi as dorii in mod special!
garbo088808
Postat pe 1 Februarie 2010 19:00
Eu mi-as dori pantofii Via Montenapoleone din piele intoarsa (http://yokko.ro/romana/products/1431/pantofi-via-montenapoleone-din-piele-intoarsa-4025-accesorii-via-montenapoleone-bluze/) si tricoul cu strassuri la decolteu (http://yokko.ro/romana/products/2470/tricou-cu-strassuri-la-decolteu-stil-denim-tricouri-stil-alb-si-negru/. Mult noroc tuturor!
buburuza86
Postat pe 1 Februarie 2010 19:12
Pantaloni gri cu betelie lata si tighel contrast PHX-JSN + Tricou jerse imprimat pe gat TG7-VCD + Sacou office gri cu tighel contrast
SBD-CDM = simplu si elegant
pentru o nota sic adaugam Set Astore din piele lacuita neagra
ODIANA
Postat pe 1 Februarie 2010 19:13
RC5-68I - marimea XXL RRO-PKM - marimea XXL PEY-POM - marimea 48 PBN-G4M - marimea 48 RBJ-JLM - marimea L
aimee30
Postat pe 1 Februarie 2010 19:43
Tinuta alba cu aplicatie catifea contrast deoarece sunt o persoana deschisa si consider ca intotdeauna combinatia de alb si negru este una foarte eleganta, potrivita in orice situatie.
CERCEL_LAURA
Postat pe 1 Februarie 2010 20:01
tinuta office din bumbac negru
anna021978
Postat pe 1 Februarie 2010 20:39
Tinuta ocazie gri metalizat cu trandafir / Camasa din saten lucios cu guler tunica si nod /Sacou din bucle verde cu fir de efect/Pantaloni din saten negru/Sandale Azuree Noble/Pantofi Elisa Melli din piele neagra AZ721/Pantofi Terra Plana Juniper/Pantofi Via Montenapoleone din piele intoarsa 4023/Bluza saten negru cu dantela /Bluza saten negru cu dantela/ Bluza din jerse negru cu funda/Bolerou din tul elastic negru/Bolero din jerse negru cu garnitura saten/Tricou imprimeu gri negru rosu cu cordon/Tricou imprimeu alb negru cu cordon si maneci lungi/Tricou satinat cu decolteu dublu/Tricou din jerse satinat cu falduri pe decolteu/Tricou satinat cu decolteu dublu/Fusta saten negru in clini/Rochie din jerse lana cu guler /Rochie cu fald / Rochie eleganta neagra......multe vouchere mi-ar fi necesare pentru tot ce-mi place de la Yokko
gabri
Postat pe 1 Februarie 2010 21:01
Rochie eleganta neagra /Bluza din jerse negru cu funda/Pantofi Terra Plana Juniper. si ar trebui sa mai adaug din buzunar....
gabri
Postat pe 1 Februarie 2010 21:05
mi-ar placea sa castig o rochie
garbo097286
Postat pe 1 Februarie 2010 21:06
Imi place foarte mult "Jacheta lana virginia si mohair cu cisme Toni Pons Carolina" si sunt foarte frumoase.
garbo063460
Postat pe 1 Februarie 2010 21:34
Tinuta office gri cu tighel contrast
claraivascu
Postat pe 1 Februarie 2010 21:35
Pantofi din piele mata cu efect brumat Irregular Choice 3614 NC4-0BN marimea 39 Rochie cu fald RAX-MVN marimea 42
garbo097291
Postat pe 1 Februarie 2010 21:43
Mi-am permis sa arunc o privire prin magazinul YOKKO.Produsele mi se par foarte interesante,moderne si stilate. Am si eu cateva preferinte (cate un produs pentru aproape fiecare categorie):rochie eleganta din bumbac negru( COD:RAD-FIN),fusta eleganta din bumbac negru(COD:FGA-FIN),tricou imprimeu alb negru cu cordon si maneci lungi(COD:TCG-B3H),sacou lana neagracu buzunare(COD:SE1-N5N),pantaloni cu buzunare din bumbac negru(COD:PIX-FIN),pantofi Terra Plana Juniper(COD:NE3-0AN),camasa office cu garnitura(COD:CH4-ADA).
dana_xyxy03
Postat pe 1 Februarie 2010 21:57
Grea decizie.... Sa fie Rochie eleganta neagra RRP-MVN, marime 38, Pantaloni din saten negru PP5-T3N, marime 38, Camasa din saten lucios cu guler tunica si nod CAR-PTN, marime S. Multumesc
garbo075239
Postat pe 1 Februarie 2010 22:05
Camasa din saten lucios cu guler tunica si nod
http://www.yokko.ro/romana/products/5944/camasa-din-saten-lucios-cu-guler-tunica-si-nod-rochii-ocazie-marimi-personalizate/

Pantaloni office gri
http://www.yokko.ro/romana/products/5881/pantaloni-office-gri-tricouri-office-magazin-online/

Tricou imprimeu alb negru cu cordon si maneci lungi
http://www.yokko.ro/romana/products/5796/tricou-imprimeu-alb-negru-cu-cordon-si-maneci-lungi-bluze-casual-sacouri/

ma opresc la aceste 3 articole ca as pune multe, sunt foarte frumoase si deosebite si.. dorite :)
ana_desyre
Postat pe 1 Februarie 2010 22:37
Cum iarna nu mai pleaca: Cizma Toni Pons Carolina

http://www.yokko.ro/romana/products/2485/cizma-toni-pons-carolina-tricotaje-toni-pons-promotie/

si cum primavara se apropie : Set Astore din piele lacuita rosie

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/150/set-astore-din-piele-lacuita-rosie-moda/
gavana3
Postat pe 1 Februarie 2010 22:42
Pai daca as avea un voucher in valoare de 400 lei mi-as cumpara..... Rochie eleganta din bumbac negru RAD-FIN si Pantofi Via Montenapoleone din piele intoarsa 4025 NM5-03N super............
giangia
Postat pe 1 Februarie 2010 23:39
Miar placea: ,Rochie eleganta cu aplicatie strasuri cristale 150lei,Tricou cu fronseuri sub bust 70lei,Bluza din jerse negru legata cu cordon 100 Lei ,Bluza saten negru cu dantela 80lei
iepurash
Postat pe 1 Februarie 2010 23:47
DACA AS FI CASTIGATOAREA AS ALEGE PRODUSELE CASUAL DEOARECE MA CARACTERIZEAZA USNT PE STILUL MEU. mEREU IMI PLACE SA IES IN EVIDENTA CU CEVA SI MAI ALES NOU SA FIE.In special as alege Pantofi din piele mata cu efect brumat Irregular Choice 3614 imi plac enorm de mult, culoarea, forma, sunt pe stilul meu si un
Sacou lana neagra cu buzunare. Va multumesc!
garbo036547
Postat pe 2 Februarie 2010 08:11
Daca as castiga voucher-ul, mi-as alege tinute elegante. Imi place stiulul office, ma caracterizeaza si serviciul imi impune asta.Cred ca as alege jacheta din lana virgina si alpaca.
Queen
Postat pe 2 Februarie 2010 08:27
cred ca as alege ceva simplu ...camasa de saten lucios cu guler tuninca si nod,sacou bumbac negru cu buzunare si corseleta,pantalon linie creion cu buzunare,fusta neagra office cu talie inalta, si cred ca as alege toate rochitele...daca sar putea...
ashima
Postat pe 2 Februarie 2010 08:43
Bluza satin mov cu dantela BP-RCX Tinuta office cu passepoil contrast ( nu stiu daca aveti sacoul, nu l-am gasit) Rochie office cu aripioare si passepoil contrast RTZ-NUB Pantaloni bleumarin cu buzunare PJX-NUB Tricou cu maneci scurte bufante din voal TDP-B3E Pantofi Again&Again din piele lacuita ivoire 9494 NG2-0EA Multumesc.
nicolle46
Postat pe 2 Februarie 2010 08:44
Bluza satin mov cu dantela BP-RCX Tinuta office cu passepoil contrast ( nu stiu daca aveti sacoul, nu l-am gasit) Rochie office cu aripioare si passepoil contrast RTZ-NUB Pantaloni bleumarin cu buzunare PJX-NUB Tricou cu maneci scurte bufante din voal TDP-B3E Pantofi Again&Again din piele lacuita ivoire 9494 NG2-0EA Multumesc.
nicolle46
nicolle46
nicolle46
nicolle46
Postat pe 2 Februarie 2010 08:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bloguri de haine!! 17 De la: killahsboutique 25 Noiembrie 2014 20:36
Castiga o sesiune de shopping in magazinul YOKKO! 1904 De la: andreeac85 4 Februarie 2010 12:55
moda 29 De la: fleurdelis 15 Decembrie 2009 09:18
Chiloti cu fese push-up pentru un fund bombat? Voi ati purta? 1 De la: Chiloti_Cu_Fese_Push_up_1 30 Mai 2012 14:56
papuci 6 De la: iasomia 16 Noiembrie 2009 16:43
Setari Cookie-uri