an, iti spun sincer...asa o sila m-a apucat de cum se sparg unii in figuri p-acilea, incat intru din ce in ce mai rar eu intram ca sa ma destind, sa schimb o idee, sa comunic cu voi, nu ca sa asist la razboaie, reglari de conturi, sau sa lecturez useri vechi cu conturi noi care se dau in stamba e deplorabil ce se intampla |
||
Anouk_Aimee Postat pe 3 Februarie 2010 16:13 |
||
---|---|---|
corect si a ajuns din ce in ce mai rau, mie imi pare rau, eu radeam dimineata sau si ziua, de ziceau astia din birou ca sunt nebuna de rad de una singura, numai citind ce ziceau fetele la cafenele, tu cu coana mare si catei, zambila cu pisoi, gabita, ovidiu etc, sa cam ales praful acum numai destepte care injura, care se exprima ca din palnie, pardon de exprsie si radicali, care daca nu e ca ei nu-i ca nimeni, pacat, in loc sa te destinzi, o gluma, o cafea, o prajitura te alegi cu si injurat pe deasupra |
||
anmari Postat pe 3 Februarie 2010 16:17 |
||
si care sunt castigatorii acestui concurs? | ||
|
||
andreea20 Postat pe 3 Februarie 2010 16:49 |
||
asteptam anuntarea castigatoarei |
||
ODIANA Postat pe 3 Februarie 2010 16:56 |
||
pardon, asteptam castigatoarele | ||
ODIANA Postat pe 3 Februarie 2010 16:57 |
||
se pare ca au uitat |
||
andreea20 Postat pe 3 Februarie 2010 19:20 |
||
au dreptate fetele,zambila si lila...mi se pare patetic sa puna cineva 1000 mesaje la fel,doar din speranta de a castiga...sunt de acord sa se specifice in regulament ca nu e voie mai mult de un mesaj... asa,acum,fetelor...ce mai faceti??? |
||
mamae Postat pe 4 Februarie 2010 00:28 |
||
Si mie mi se pare anormal! | ||
analis Postat pe 4 Februarie 2010 02:00 |
||
si eu sunt de acord cu voi!este absurd sau mai bine zis ridicol! | ||
andreea20 Postat pe 4 Februarie 2010 09:20 |
||
Pai sunt produse superbe pe acest site, e prima data cand am intrat, dar mi-as comanda f.multe haine: cum ar fi rochia de stofa gri deschis cu garnitura dantela si catifea sau camasa de saten lucios cu guler tunica si nod | ||
garbo017015 Postat pe 4 Februarie 2010 10:29 |
||
Fetelor, a fost cineva anuntat pana acum? nu am inteles exact daca se posteaza pe site numele castigatoarelor sau dc sunt anuntate prin e-mail |
||
sotangeanu_cristina Postat pe 4 Februarie 2010 10:47 |
||
mai avem mult de asteptat | ||
andreeac85 Postat pe 4 Februarie 2010 12:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI | 1 | De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 19:42 |
masti venetiene | 8 | De la: quasaria 30 Iulie 2011 17:42 |
istoria ciorapului anii '30-'60 | 3 | De la: Laura_Baldini 6 Octombrie 2010 19:49 |
|
||
Castiga o sesiune de shopping in magazinul YOKKO! | 1904 | De la: andreeac85 4 Februarie 2010 12:55 |
Castiga un bookmodel | 1 | De la: JookTube 4 August 2010 12:51 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri