rochita este crem-auriu, formata din corset si fusta. corsetul este brodat cu pietricele si fir auriu. datorita sarmei, nu e nevoie de sutien. e ideala si pt domnisoarele care nu au sani mari. rochita a fost achizitionata la inceputul lunii octombrie 2008. marimea este 44(datorita corsetului care este reglabil, poate fi purtata de la 38 la 44). poate fi purtata si de femei insarcinata. este f usoara. eu eram insarcinata in 5 luni si nu m-am deranjat absolut deloc la burtica. nasturele de la fustita se poate muta, modificand astfel talia. este in stare perfecta. singurul defect ar fi ca una din cele 2 fuste din tiul care dau volum este rupta pana deasupra genunchilor. am agatat-o cu tocul cand dansam si s-a desirat, dar este cusuta.acest lucru nu impiedica cu absolut nimic. exteriorul este perfect. mentionez ca rochita a fost 1950 ron. la cumparare primiti cadou bolero-ul (nou a fost 250 ron) si o diadema aurie cu pietricele. mie mi-au adus noroc si m-am simtit ca o printesa. pt mai multe poze (vedeti cateva si la avatar) si informatii va rog sa ma contactati la adresa de mail la [email protected] sau la tel 0726 092 555
|
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice