Pentru toate galatencele care vor sa aiba un ginecolog cu suflet si profesional in acelasi timp le-o recomand cu toata inima pe D-na Dr. Docan Liliana: o profesionista si un om la care te poti duce cu sufletul deschis.Am trecut prin momente neimaginabil de grele,iar dansa mi-a fost aproape.La 32 de sapt am aflat ca bebelusul meu nu avea un singur rinichi,iar acesta era polichistic(dupa nastere s-a dovedit ca avea hidronefroza grad IV-V).M-a incurajat,dar plangea alaturi de mine.Nu m-a lasat sa nasc in Galati ci m-a trimis la Iasi,iar cand am ajuns acolo am aflat ca medicii stiau deja ca trebuie sa ajung pentru ca le vorbise despre mine.Nu avea sanse sa traiasca mi-au spus inainte de nastere,dupa ,copilul se prezenta foarte bine si m-am intors cu el acasa,iar dansa m-a trimis la Bucuresti la cel mai bun medic din tara Prof. Dr. Basca de la Spitalul Grigore Alexandrescu.Acum baietelul meu are 1 anisor si traieste datorita dumneaei.Mergeti cu incredere!!!E OM inainte de a fi medic!!! |
||
buzeanicoleta Postat pe 16 Ianuarie 2010 00:17 |
||
---|---|---|
buna ziua.imi doresc sa am un bebe si dak poate cineva sa ma ajute cu o doctorita buna care sa aibe rabdare si sa lucreze la maternitate sau la judetean ca sa asiste la nastere. multumesc mult.o zi buna | ||
garbo_7916 Postat pe 27 Septembrie 2012 14:03 |
||
si mi-as dori sa aflu unde are dr docan cabinet,thx | ||
|
||
garbo_7916 Postat pe 27 Septembrie 2012 14:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Incotro? | 12 | De la: pantera_neagra 24 Ianuarie 2010 15:21 |
parinti | 13 | De la: AGAPI_MOU 27 August 2009 17:23 |
Merita sa mai astept ? | 36 | De la: amely23 1 Iunie 2013 14:36 |
|
||
Iti inseli sotia, ai curajul sa recunosti asta??? | 54 | De la: garbo265966 6 Iulie 2012 00:07 |
Cum sa ma razbun pe fostul iubit? | 116 | De la: mamitzica 20 Aprilie 2013 16:40 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice