clar da ,femeia e de vina....el a plecat pe santier eu acasa cu doi copii,el a inceput sa rareasca vizitele acasa si cind venea nu-i mai convenea nimic.plingeam si-l rugam sa merg la el in weekend .zicea ca munceste.am plins 6 ani seara de seara,de greu,de singuratate de ce vreti voi.de craciun anul trecut l-am prins .am refuzat sa-l mai primesc acasa.l-au adus baietii nostri cind a incercat sa se sinucida.intre timp eu am cunoscut pe cineva necasatorit. copii stiu dar ma acuza .nu -l iubesc pe acesta dar e un om deosebit.acum ma chinui la rindul meu pt ca respectivul i-mi cere sa ne casatorim sau macar sa avem o relatie pe fata si sa aleg unul dintre ei.sotul meu stie ca am pe cineva si-mi spune ca orice as face nu renunta la mine.ce naiba ma fac?sunt prinsa intre sot si iubit,intre copii si familia pe care numai eu am tinut-o unita pina acum.ma tem ca-mi pierd copii pt ca ei vor sa raminem impreuna o familie.eu am 40 sotul 48 iar baietii mei 21.sunt nefericita,ma tem de viitor iar in sotul meu nu am nici cea mai mica incredere.parca ma topesc | ||
garbo022095 Postat pe 16 Ianuarie 2010 04:01 |
||
---|---|---|
In primul rand iarasi "i-mi" In al doilea rand, ai doar o viata. Ai irosit-o deja degeaba pana acum. Nu mai pierde nici un minut sa faci pe plac altora. |
||
Doara Postat pe 16 Ianuarie 2010 09:23 |
||
Nu e nimeni "de vina", ca nu omori pe nimeni. Orice om e liber sa traiasca cum ii place, incercind sa ii raneasca pe ceilalti cit mai putin.... in masura in care poate. |
||
|
||
quasaria Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Baietilor rai le plac tot fetele rele sau fetele bune ? | 14 | De la: Adrianne_83 26 Martie 2012 01:46 |
Inocenta unei femei | 113 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:53 |
Care este diferenta intre o relatie de prietenie si una de dragoste? | 104 | De la: anisoaraf 7 Decembrie 2009 16:20 |
|
||
de ce? | 17 | De la: eu2009 10 Aprilie 2010 17:23 |
Sunt o femeie extraordinara, zic ei, dar ma vor doar pe mine...eu in schimb vin la ..."oferta 2in1", am un copil de 9 ani | 95 | De la: estela 19 Aprilie 2010 03:11 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice