De la: LILO, la data 2010-02-09 21:53:26deci: a iubi,IUBIRE inseamna abandon total in campiile persoanei iubite aha! buunn..deci cam asa e cam pt toate cam la fel inseamna! bun si...daca ABANDONUL asta total te duce fix si perpendicular in rapa......atunci?? ce-a fost?? iubire?? si ce-a ramas?? niste cioburi? si ce faci cu ele?? si de ce face iubirea d-astea?? deci abandonul pt unii nu prea'i bun! este?? |
||
fleurdelis Postat pe 9 Februarie 2010 21:57 |
||
---|---|---|
si eu sunt cam in aceasi situati .dar familia e pe primul plan mai ales copii .ce vor spune ,mie greu so iau de la inceput .nu stiu ce mi ofera viitorul .asa ca gandeste la rece un pic te pup | ||
curaj Postat pe 9 Februarie 2010 23:17 |
||
recomand Maestrul si Margareta de Bulgakov... ofera solutii real pt situatii imposibile... trebuie doar sa te faci frate cu dracul... | ||
|
||
snowflake Postat pe 10 Februarie 2010 00:49 |
||
Lilo, si pentru mine cam tot la fel... si daca "abandonul"te duce fix in rapa, aia e: te aduni si te ridici. Si o iei de la inceput. Nu e o alegere, oricum. Iubire e ce simti, nu ce faci... De facut, poti sa faci orice. Cite lucruri nu facem impotriva a ce simtim... |
||
quasaria Postat pe 10 Februarie 2010 10:29 |
||
Vad ca esti o femeie matura, incearca sa gasesti "in tine" o solutie; ori treci peste orice si continui cu iubitul/amantul, ori ramai in familie langa sot. Macar "celalalt" te iubeste cu adevarat? http://verze.ro simtul umorului nu a murit |
||
on_fire Postat pe 10 Februarie 2010 18:08 |
||
ce inseamna sa iubesti ;tu chiar esti de pe marte nu ai iubit niciodata in viata ta domne eu cind iubesc ma dedic total persoanei il iubesc cu toata fiinta mea accept totul; de la el ce vine din iubire asta exclude "violenta si bataile de joc" dar astept la rindul meu totul | ||
garbo083932 Postat pe 10 Februarie 2010 20:15 |
||
De la: garbo083932, la data 2010-02-10 20:15:00ce inseamna sa iubesti ;tu chiar esti de pe marte nu ai iubit niciodata in viata ta domne eu cind iubesc ma dedic total persoanei il iubesc cu toata fiinta mea accept totul; de la el ce vine din iubire asta exclude "violenta si bataile de joc" dar astept la rindul meu totulPai da,,dar ca sa te poti apara...Trebuie sa inveti sa diferentiezi binele de rau....omul are nevoie de rugaciune la Dumnezeu,pt a aputea avea o viata linistita |
||
omulsincer Postat pe 10 Februarie 2010 21:35 |
||
iubeste-l linistita, da'LINISTITA- ce minunat... Uite, asta imi doresc si eu. Sa stea peste sapte mari si sapte tari cu catel si purcel si sa ma lase in pace sa traiesc - si asa o sa il iubesc in conditiile astea...de n-o sa mai pot! O sa ma gindesc cu maaaareeee drag la el, promit. Ii fac si icoana pe perete. Da'sa stea dreak acolo!! |
||
quasaria Postat pe 11 Februarie 2010 10:01 |
||
fleurdelis Postat pe 11 Februarie 2010 21:26 |
||
Q , si sa te iumbeasca si el.tot asa | ||
bluelight Postat pe 11 Februarie 2010 21:31 |
||
fleurdelis Postat pe 11 Februarie 2010 21:32 |
||
tot asa... sa ne trimitem inimioare pe mail. D �lea cu Ana + Ghitza = looooveeee. Na, asta e dragostea adevarata. Nu aia de il calci pe bocanci toata ziua. Care n-am avut noroc.... |
||
quasaria Postat pe 11 Februarie 2010 22:08 |
||
deci ana+ghitza....booon....las sa vezi ce-i fac eu lui ghitza.... cd il prind! |
||
fleurdelis Postat pe 11 Februarie 2010 22:10 |
||
panty_C Postat pe 11 Februarie 2010 22:12 |
||
;voi cei care judecati va rog sa va ginditi din ambele parti si la ce ma determinat sa ma distantez de sotul meu primadata rumegati din ambele parti si apoi judecati nu dati cu piatra "cel ce este far de pacat sa arunce primul" | ||
garbo083932 Postat pe 11 Februarie 2010 22:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
operatie de micsorare de sani | 2 | De la: alfheim 27 Septembrie 2011 17:06 |
sa fim calmi!!! | 47 | De la: demonsauinger 21 Mai 2011 20:02 |
indemnizatie profesor suplinitor | 3 | De la: comanmonica77 22 August 2010 22:25 |
|
||
Va este dor de anotimpul cald ? | 5 | De la: elisabeta_boia 18 Februarie 2012 09:14 |
Financiar mereu pe 0 | 35 | De la: vuvuzela 20 Ianuarie 2011 18:12 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară