FETELOR AS VREA SA STIU PAREREA VOASTRA VA PREZINT UN CAZ: O FATA DE 22 DE ANI (STUDENTA)IAU UN 5 LA O MATERIE SI PLANGE(IN CLASA) SI DUPAIA VREA SA STEA SINGURA ,CE PARERE AVETI? E CEVA NEINREGULA CU COMPORTAMENTUL EI? | ||
ina2010 Postat pe 17 Ianuarie 2010 11:49 |
||
---|---|---|
Tu iei 5-ul si ea plange si vrea sa stea singura ??? De ce ? Ea a luat 4 ? | ||
eu_vio Postat pe 17 Ianuarie 2010 12:04 |
||
|
||
rodyk Postat pe 17 Ianuarie 2010 12:06 |
||
eu nu inteleg ce SPUNE? | ||
LILO Postat pe 17 Ianuarie 2010 12:06 |
||
Nici eu... si ma gandeam c-oi fi blonda | ||
eu_vio Postat pe 17 Ianuarie 2010 12:09 |
||
...io am inteles asha..o fata..studenta..ia 5 la o materie..motiv pentru care..plange in clasa...am inteles corect??..tu intrebi daca e ceva in neregula cu ea??...de ce nu ai intrebat/o???..marog nu toata lumea e la fel...unora nu le pasa de ce note iau...isi zic ..lasa ca recupereaza ei...dar nici ei nu stiu cum...in timp ce altii...isi dau seama ca o treaba de genul asta nu e usor de indreptat...CA SA DAU UN EXEMPLU...DIFERENTA..dintr o fata de bani gata care conduce o masina si o accidenteaza...si nu/i pasa ...ca doar o repara taticul....si o fata...care conduce o masina...pe care a muncit ea...si stie ca nu are un tatic sa i/o repare...si o accidenteaza....in al doilea caz...pe aia poa sa o bufneasca plansu...sa/si vada munculitza in halul ala....dar pe prima din primu caz...nici in c. nu o doare....unii probabil ca pun suflet in unele probleme ale vietii in timp ce pe altii nici in firu de par nu/i doare...ca acolo nu doare niciodata!!! | ||
garbo055472 Postat pe 17 Ianuarie 2010 14:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ea | 23 | De la: iasomia 21 Septembrie 2009 15:57 |
nu stiu ce se poarta anul asta | 31 | De la: Allexys 14 Iulie 2011 05:15 |
Ce parere aveti despre intrepretarea..Ca romanii sunt un popor necivilizat,,din cauza ca sunt nemultumiti,,fata de nemtii care sunt un popor de ipocriti | 6 | De la: Axl_22 19 Noiembrie 2011 14:46 |
|
||
Un sfat plsss | 38 | De la: Princess1990 9 Iulie 2013 14:45 |
Lyoness-recomanzi si castigi! | 1 | De la: garbo045767 7 Martie 2010 09:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară