mdea...io is curioasa ce io fii spus ala cand s-au impacat... hei...za bitch it's back |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2010 09:13 |
||
---|---|---|
mai, uitandu-ma in jurul meu, am ajuns sa cred, cel putin in ceea ce le priveste pe femei, ca sunt asa de atasate de ideea de dragoste, de pana nu se acopera ce-a fost frumos odata cu un munte de suferinta, nu se lasa si gata.trist. ![]() |
||
bluelight Postat pe 6 Februarie 2010 09:13 |
||
in acest caz, nu v-a ascultat sfaturile ![]() oricum, sa stam linistiti ca va reveni cu intrebarea: Si acum ce sa mai fac? ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
amarezza Postat pe 6 Februarie 2010 09:14 |
||
amarezzo, tu nu erai pretena cu anouk ? parca asa imi amintesc... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2010 09:15 |
||
![]() ![]() |
||
bluelight Postat pe 6 Februarie 2010 09:16 |
||
imi stabilesc strategia, bre... ![]() si tre' sa recunosc ca cest cont mi se potriveste ca o manusa ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2010 09:17 |
||
Wife, sunt convinsa sa a gasit exact cuvintele pe care le astepta ea .....au scoala vietii cu totii ( parca toti au fost scoliti de aceiasi profi). "Textele" sunt identice!!!!!...le-am auzit de la mai multe persoane inselat.Ajunsesem intr-un timp sa cred ca se aduna cu toii si invata fraze din astea bune pt intrebari dificile ![]() ![]() |
||
amarezza Postat pe 6 Februarie 2010 09:20 |
||
am vrut sa zic io ceva de poaza aia alba si cu cununita, da' nah ... is fata salon ![]() ![]() |
||
bluelight Postat pe 6 Februarie 2010 09:21 |
||
eram si imi placea Anouk ..sa nu spui ca nu mai sunt!! ![]() ![]() |
||
amarezza Postat pe 6 Februarie 2010 09:22 |
||
amarezzo....le stiu de la....mama natura ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Februarie 2010 09:22 |
||
amarezza, as putea scrie un compendiu cu replici "inteligente" una ar fii: "esti prea buna pentru mine, nu vreau sa te fac sa suferi" blue, aratam ravisant cu tzurtzurii aia in cap, este ? ![]() amarezza, hai ca te fac pretena mea... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2010 09:23 |
||
Mersi de prietenie, Wife....cand s-a produs transformarea??? ![]() |
||
amarezza Postat pe 6 Februarie 2010 09:25 |
||
sis, dar povestea aia a castelanei, cu ouale ochiuri impartite fateste intre sot, sotie si amanta, ai citit-o? ![]() cica ala-i caracter adevarat, sa-i pregatesti amantei micul dejun, nu s-o pui pe fuga cand o prinzi in pat cu sotul tau. ![]() zic unii... |
||
Tylly Postat pe 6 Februarie 2010 09:28 |
||
![]() da' parca nu erai tu ... ![]() ![]() ![]() nu stiu mai , ce naiba am in dimineata asta da' mi se amesteca literele in cuvinte. corectez la greu. oi fii schimbat cafeaua ![]() |
||
bluelight Postat pe 6 Februarie 2010 09:29 |
||
replicile astea" inteligente' tin si ele cat vrem noi, dar cand nu mai tin, deja isi cauta jucarii noi . Partea buna e ca ma distreaza acum tactica si nu mai sufar ca altadata ![]() Macar de ar asculta si ar invata ceva din toate astea cei patiti! ![]() |
||
amarezza Postat pe 6 Februarie 2010 09:29 |
||
amarezzo,nu se zice ca omu' cat traieste invata?? la unii se pare ca e valabil ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Februarie 2010 09:31 |
||
De ce vorbiti prostii? Si eu i-as pregati oua ochiuri amantei sotului meu. Cred ca i-ar sta bine cu ele in cap. ![]() |
||
Doara Postat pe 6 Februarie 2010 09:32 |
||
ar fi bine sa invatam toata lectia , nu franturi. |
||
amarezza Postat pe 6 Februarie 2010 09:34 |
||
cu tigaie cu tot ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Februarie 2010 09:34 |
||
![]() nu-i corect, doruletz. numai ei ?? lui nimicutza, nimicutza? ![]() ![]() |
||
bluelight Postat pe 6 Februarie 2010 09:34 |
||
lui o supa....ca nu ingrasa ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Februarie 2010 09:35 |
||
Pai la amandoi, bineinteles. Ca doar la amandoi le-a pregatit micul dejun. Cred ca m-as descurca si de 2 tigai. ![]() |
||
Doara Postat pe 6 Februarie 2010 09:35 |
||
Am pierdut ocazia sa fac ochiurile alea ![]() |
||
amarezza Postat pe 6 Februarie 2010 09:36 |
||
da' nu e timpul pierdut ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Februarie 2010 09:37 |
||
asa, asa. am eu tigai . imi place sa fiu dotata ![]() ![]() elado, fierbinte supa, ma gandesc. ![]() |
||
bluelight Postat pe 6 Februarie 2010 09:38 |
||
si lui ..un ochi, unul sa ii mai ramana de prasila ![]() ![]() |
||
amarezza Postat pe 6 Februarie 2010 09:38 |
||
![]() ![]() sa nu se piarda gena ![]() |
||
bluelight Postat pe 6 Februarie 2010 09:39 |
||
bre, da' sadice mai sunteti ![]() iote ca mie nu mi-a dat prin cap sa le fac o cafea...ratai rolul de amfitrioana desavarsita ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2010 09:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
care este parerea voastra despre barbati? | 79 | De la: fleurdelis 9 Iulie 2010 21:58 |
Sexul dupa sarcina | 44 | De la: cristina1985 2 Octombrie 2011 13:30 |
ce iubesc barbatii??? | 32 | De la: nuti_vio 7 Iulie 2010 16:54 |
|
||
Destinul este unic sau noi Îl alegem ... Totul este scris dinainte sau este influențat prin alegerile noastre ? Aștept păreri :) | 76 | De la: marinescu75 7 Mai 2015 22:41 |
Ce s-a intamplat de fapt? Ma doreste sau nu? | 29 | De la: garbo096571 7 Mai 2010 17:13 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9