ceva ne deranjeaza pe toti, important e sa alegem raul cel mai mic. Oamenii nu se despart cind nu ii deranjeaza nimic. Cred, din contra, ca generatiile care vin sint mai inteligente. Chiar cred asta. Tine de adaptarea speciei - si noi sintem mai inteligenti decit omu' preistoric. Nu era la misto. |
||
quasaria Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:08 |
||
---|---|---|
deranjant sau nu , as crede ca trebui sa inteleaga faptul ca fiecare are dreptul si la viata si bucuria proprie de a trai.Blondina , dar tu ai asa un soi de mentalitate extrem de invechita, cu timpul vei realiza ca e bine sa te mai si ,,mulezi" dupa imprejurari , nu mai fii atat de rigida :-) Flexibilitatea te va ajuta sa depasesti cu bine situatiile care risca te dezechilibreze emotional. | ||
reyya Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:09 |
||
reyya, e mult pt 19 ani... nici eu inca n-am invatat 100% lectia asta cu flexibilitatea. |
||
|
||
quasaria Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:13 |
||
De la: reyya, la data 2010-01-23 00:09:57deranjant sau nu , as crede ca trebui sa inteleaga faptul ca fiecare are dreptul si la viata si bucuria proprie de a trai.Blondina , dar tu ai asa un soi de mentalitate extrem de invechita, cu timpul vei realiza ca e bine sa te mai si ,,mulezi" dupa imprejurari , nu mai fii atat de rigida :-) Flexibilitatea te va ajuta sa depasesti cu bine situatiile care risca te dezechilibreze emotional. nu cred k am mentalitatea invechita...dar nu reuesc sa inteleg asta ii foarte simplu ii vad 20 de ani impreuna si dupaia gata...pt alti ii uosr nici nu vreau macar sa ma gandesc k ii posibil sa se desparta |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:13 |
||
De la: quasaria, la data 2010-01-23 00:08:43ceva ne deranjeaza pe toti, important e sa alegem raul cel mai mic. Oamenii nu se despart cind nu ii deranjeaza nimic. daca ii deranjeaza ceva ii posibil poate k femeile astea sunt proaste de gura ...dar nu sa ai amant asta ii de neacceptat sincer |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:14 |
||
blondina: dar daca i-ai vedea ca se bat? Cum ti-ar fi? |
||
quasaria Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:14 |
||
De la: quasaria, la data 2010-01-23 00:14:49blondina: dar daca i-ai vedea ca se bat? mas baga dar nu cred k se ajunge la asta pt k tata ii prea smecher o face singur sa se distantieze de el...aja sunt barbati |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:18 |
||
eu te-am intrebat cum ti-ar fi, nu ce ai face... Reyya avea dreptate: cu cit te implici mai mult in conflictul dintre ei si cu cit asisti la scene mai dramatice, cu atit iti faci mai mult rau. Ar trebui sa te detasezi. Spre deosebire de ei doi, TU nu te poti rupe de nici unul. Oamenii astia pot sa se desparta si sa gaseasca pa altcineva bine merci. Tu ai doar un set de parinti: pe ei doi. Nu poti sa il renegi pe nici unul, cu adevarat. Vor reveni amindoi in sufletul tau oricum, de-a lungul timpului. Legaturile TALE cu ei nu se pot rupe, nu ale lor intre ei. Deci situatia in care ei nu se inteleg si tu esti la mijloc este mai traumatizanta pt tine decit pt ei. Asa cum nu poti sa iti separi genele - sint de la amindoi - nu iti poti separa nici sufletul - asta tine cu mama, asta cu tata... Parerea mea - si e oarecum avizata de experienta - este ca ar fi de preferat ca doi oameni care nu se mai inteleg sa se desparta unul de altul - si sa pastreze relatia cu copilul intacta. Si de pe soclul de parinte. Copiii nu trebuie sa il vada pe nici unul lupul cel rau. Asta e mult mai tragic decit sa il vada mai rar. |
||
quasaria Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:25 |
||
De la: quasaria, la data 2010-01-23 00:25:05eu te-am intrebat cum ti-ar fi, nu ce ai face... dar oare are pe altcineva?mi atat de greu ma crezi nu inteleg dc sa ajuns aici cand ii vedeam tot timpu impreuna isi ziceau tot chiar imi era ciuda pe mama k tot ce ii zic ei ii zicea lui...vreau sa fie cum a fost odata:( |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:33 |
||
deci la tine as crede ca e un soi de posesivitate vis a vis de faptul ca tatal tau ar avea pe altcineva decat pe mama ta...daca are sau nu , asta nu cred ca te-ar ajuta prea tare daca ai afla...serios | ||
reyya Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:36 |
||
De la: reyya, la data 2010-01-23 00:36:59deci la tine as crede ca e un soi de posesivitate vis a vis de faptul ca tatal tau ar avea pe altcineva decat pe mama ta...daca are sau nu , asta nu cred ca te-ar ajuta prea tare daca ai afla...serios pai sigur nu mar ajuta k poate las ura sau poate cine stie...dar eo vreau sa cred k nu ii asa...poate is posesiva dar totsu undecva sh eo am dreptate |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:43 |
||
Blondino, ai sa vezi ca in viata multe nu or sa fie cum vrei tu. Degeaba ai sa bati din picior si ai sa spui: "dar eu vreau sa...". Viata e scurta si fiecare are dreptul sa isi traiasca viata asa cum simte. | ||
Doara Postat pe 23 Ianuarie 2010 09:41 |
||
De la: Dor_marunt, la data 2010-01-23 09:41:27Blondino, ai sa vezi ca in viata multe nu or sa fie cum vrei tu. Degeaba ai sa bati din picior si ai sa spui: "dar eu vreau sa...". Viata e scurta si fiecare are dreptul sa isi traiasca viata asa cum simte. da fiecare are dreptate la viata dar sa lasi pe alti sa sufere in spatele tau asta ii corect pt alti...ai dreptate |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:09 |
||
vreau sa ma despart ...dar mi e frica....am fost la spitalul noua internata...am avut depresie ,iau tratament ...dar mi e frica ca o sa mi pierd fata,. o sa vina el din spate ca am fost nebuna si imi ia fata . cu toate ca fata e destul de mare..dar pana la urma cine m a inebunit? doar nu copilul......pai si ce sa fac?offffff | ||
ancutza_76 Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:22 |
||
am momente din ce in ce mai dese de imi vine sa iau toate pastilele odata si sa scap....dar totusi as vrea sa vb cu u psiholog..dar problema sunt banii...momentan.ni stiu sunt prea multe probleme .,,prea multe ganduri ,griji etc pe o singura persoana,. | ||
ancutza_76 Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:24 |
||
De la: ancutza_76, la data 2010-01-23 12:22:02vreau sa ma despart ...dar mi e frica....am fost la spitalul noua internata...am avut depresie ,iau tratament ...dar mi e frica ca o sa mi pierd fata,. o sa vina el din spate ca am fost nebuna si imi ia fata . cu toate ca fata e destul de mare..dar pana la urma cine m a inebunit? doar nu copilul......pai si ce sa fac?offffff eu ma pun in situatia copilului tau si sincer nu mas mai uita la tine daca ai de altcineva as incepe sa te urasc...dar fetizta ta stie de acest "amant"? |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:25 |
||
poate si eu fac problemele sa para mai grave dar totusi sunt constienta si cred ca pana la urma exista o singura viata si ar trebui traita cat mai frumos.nu sa stau posomorata si tot timpul fara nici un chef de ea. | ||
ancutza_76 Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:28 |
||
ancutzoo haidi satzi zic ceva....nu o sa innebuensti mami, doar ti se pare tie acuma, ka0i un mom mai greu! | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:28 |
||
nu . nu stie si nici nu i voi spune probabil. inaca nu are o varsta la care trebuie sa stie ca i ala amant . cel putin asa gandesc eu | ||
ancutza_76 Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:29 |
||
De la: ancutza_76, la data 2010-01-23 12:29:59nu . nu stie si nici nu i voi spune probabil. inaca nu are o varsta la care trebuie sa stie ca i ala amant . cel putin asa gandesc eu vezi aici ii riscu de a o pierde daca ar afla dar ai vorbit vreodata de despartire sa ii spui k nu va mai intelegeti? |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:33 |
||
Trebuie sa fii puternica...sa nu te lasi doborata ...viata e frumoasa si merita traita...cauta solutia cea mai buna pt.tine si fetita ta pt.ca ea exista si doar tu o poti gasi... | ||
lala_cri Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:35 |
||
blondino, am avut eu rabdare pina acum dar incepi sa ma scoti din sarite: femeia asta spune ca a fost internata pentru ca a avut DEPRESIE - de fericita ce era, d'aia apare depresia... - si tu o tii una si buna cu nefericirea ta personala. Mai scuteste-ne de mentalitatti din astea de bubico, ca nu esti buricul pamintului - nici macar buricul familiei. Si, vai...suferi SI TU. Da - si tu si toti ceilalti! Care e problema? Tu n-ai voie?! Ca sa ajungi internat la nebuni si SA CONTINUI sa traiesti asa ca vine o razgaiata si spune ca ei numai asa ii convine e absolut penibil. Daca esti in masura sa dai sfaturi, poate o trec si pe fie-mea la tastatura sa iti explice ca ea vrea desene animate, si poti sa mori tu si ea vrea desene animate!! Si basta! |
||
quasaria Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:12 |
||
blondinaaaa tot blondina ! | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:16 |
||
De la: quasaria, la data 2010-01-23 13:12:56blondino, am avut eu rabdare pina acum dar incepi sa ma scoti din sarite: femeia asta spune ca a fost internata pentru ca a avut DEPRESIE - de fericita ce era, d'aia apare depresia... - si tu o tii una si buna cu nefericirea ta personala. pai din ce cauza a avut depresie? |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:19 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-01-23 13:16:01blondinaaaa tot blondina ! vezi sa nu iti spun eo tie vreo doua |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:19 |
||
ia...uluieste-ma! nu te jena | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:22 |
||
pai din ce cauza sa aiba??? Era foarte fericita! |
||
quasaria Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:25 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-01-23 13:22:38 ia...uluieste-ma! nu te jena mi jena sh respect oamnei mai invarsta desi uni nu merita |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:25 |
||
asa | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:26 |
||
De la: quasaria, la data 2010-01-23 13:25:23pai din ce cauza sa aiba???dar daca nu avea amant era totul diferit |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
divort la distanta | 5 | De la: garbo_392381 14 Decembrie 2013 17:05 |
Ce trista ma simt | 41 | De la: hermosa20 15 Iunie 2013 23:47 |
divort | 44 | De la: garbo_455882 24 Decembrie 2016 18:11 |
|
||
vreau o parere | 131 | De la: fleurdelis 28 Ianuarie 2010 03:42 |
divort sau nu? | 80 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:09 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural