De la: garbo070402, la data 2010-01-23 14:58:04esty fff confuza credema iati puterile in dinty si gindeste cu inima sa fii alaturi de copilasul tau poate nuti dai seama dar trebuie cum teai indragostit de cel deal doilea trebuie sa iti revii pt sotul tau sa fii linga fetita ta si eu sint maritata am avut ff multe probleme in casnicie am un baietel ,dar sotul si copilul pt nimic in lume nu mii las ai iubesc ca ochii mei din cap.FII TARE SI GANDESTETE LA CE ESTE MAI BUN PT FAMILIA TA.Nu fii asa de sigura ca amantul te iubeste,sotul meu ma inseala in schimb.....eu sint totul pt iel eu si copilul vine acasa simi zice ca orice fece noi sintem tot pt ei ..... asa poate saty faca amantul .... sint trecatoare tote,,,, mai gandestete eu te pup astept sms tauPai da,,,dar trebuie sa te impui si sa sa nu il mai lasi pe sotul tau sa te insele..Daca el are pretentie sa fii fidela si tu trebuie sa ai pretentii ca el sa fie fidel...Pt ca barbatii nu au nici un drept sa isi insele nevestele..Ce jura atunci cand se casatoresc? Sa isi iubeasca si sa isi respecte femeia pana la moarte....Asa ca sa isi respecte atriburiile si juramintele si sa nu il lasi sa isi bata joc de iubirea ra.. |
||
omulsincer Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:03 |
||
---|---|---|
De la: buna01, la data 2010-01-23 15:03:00De la: garbo070402, la data 2010-01-23 14:58:04esty fff confuza credema iati puterile in dinty si gindeste cu inima sa fii alaturi de copilasul tau poate nuti dai seama dar trebuie cum teai indragostit de cel deal doilea trebuie sa iti revii pt sotul tau sa fii linga fetita ta si eu sint maritata am avut ff multe probleme in casnicie am un baietel ,dar sotul si copilul pt nimic in lume nu mii las ai iubesc ca ochii mei din cap.FII TARE SI GANDESTETE LA CE ESTE MAI BUN PT FAMILIA TA.Nu fii asa de sigura ca amantul te iubeste,sotul meu ma inseala in schimb.....eu sint totul pt iel eu si copilul vine acasa simi zice ca orice fece noi sintem tot pt ei ..... asa poate saty faca amantul .... sint trecatoare tote,,,, mai gandestete eu te pup astept sms tauPai da,,,dar trebuie sa te impui si sa sa nu il mai lasi pe sotul tau sa te insele..Daca el are pretentie sa fii fidela si tu trebuie sa ai pretentii ca el sa fie fidel...Pt ca barbatii nu au nici un drept sa isi insele nevestele..Ce jura atunci cand se casatoresc? Sa isi iubeasca si sa isi respecte femeia pana la moarte....Asa ca sa isi respecte atributiile si juramintele si sa nu il lasi sa isi bata joc de iubirea ra.. |
||
omulsincer Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:03 |
||
auzi io crez m-am lamurit! ce e prea blond deja ... | ||
|
||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:04 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-01-23 15:04:41auzi io crez m-am lamurit! ce e prea blond deja ... u ai probele cu blondele/blonzi?sau? |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:23 |
||
Bai fato, tu esti moralista? Mi-ar fi rusine in locul tau. Lasa ca o sa te dai si tu cu capul de pereti. | ||
Doara Postat pe 23 Ianuarie 2010 16:18 |
||
De la: ancutza_76, la data 2010-01-23 12:22:02vreau sa ma despart ...dar mi e frica....am fost la spitalul noua internata...am avut depresie ,iau tratament ...dar mi e frica ca o sa mi pierd fata,. o sa vina el din spate ca am fost nebuna si imi ia fata . nu cred ca poate sa ia fata, daca diagnosticul a fost depresie. Depresie nu inseamna "nebuna"- ar fi trebuit sa stii. |
||
quasaria Postat pe 23 Ianuarie 2010 17:20 |
||
si eu simt ca nu mai pot cand vad ce debiteaza pe aici unii mai frate, ce-i aia sa induci sentimente de vinovatie unui om care e nefericit si vrea sa-si refaca viata??? sa-i impui sa traiasca (si poate sa-si piarda mintile sau...mai rau) in greseala pe care a facut-o??? de ce? ca asa vrea altcineva??? |
||
panty_C Postat pe 23 Ianuarie 2010 18:13 |
||
pantera - welcome to the real world... Cam asa se si intimpla - de fapt. |
||
quasaria Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:19 |
||
vezi, de aia traiesc eu in lumea mea... | ||
panty_C Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:21 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-01-23 15:04:41auzi io crez m-am lamurit! ce e prea blond deja ... I: Cum numesti o blonda vopsita brunet? R: Inteligenta artificiala. |
||
LILO Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:23 |
||
lilo,cate grade sunt la Paris? | ||
elodia Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:24 |
||
tu esti la paris lilooo?? | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:27 |
||
sunt 4 grade la paris si ploua usor | ||
pik_nik Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:30 |
||
fleur, dar la Florentza, cate grade or fi? | ||
garbo_C Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:30 |
||
nu stiu dear, dar simt k-as pleca acuma si pe jos k brancusi ala...m-am saurat cate vesti naspa in tara astaaa!zau! | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:32 |
||
De la: LILO, la data 2010-01-23 19:23:15De la: fleurdelis, la data 2010-01-23 15:04:41auzi io crez m-am lamurit! ce e prea blond deja ... azi ai umor d-ala frantuzesc! |
||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:33 |
||
tot 4 grade, da' e senin. | ||
pik_nik Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:35 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-01-23 18:13:50si eu simt ca nu mai pot cand vad ce debiteaza pe aici unii nu cred ca-i "induce" nimeni, nimic.. se simte ea vinovata,in consecinta cauta oaresce alinare pe aici.. |
||
roby_cado Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:49 |
||
se poate roby dar mi se pare absurd sa ramai langa cineva daca nu mai simti nimic pentru acela - ba mai si suferi langa el... - pentru ca ai un copil care va vrea impreuna in orice conditii e drept ca eu sunt adepta clarificarii oricarei situatii inainte de a trece la alta etapa - deci golesc paharul inainte de a turna alta apa...(intai divort si apoi...restul) |
||
panty_C Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:55 |
||
pisico.., pai...,pe toti dracii...,asta trambitez si eu pe aici... deci..?despre ce vorbim? despre saracuta asta depresiva(dintr-un motiv foarte intemeiat,e adevarat),care in loc sa-si vada de viata ei,si sa-si rezolve problemele impreuna cu sotul,se arunca in patul altuia(daca nu cel conjugal),pe motiv ca... |
||
roby_cado Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:03 |
||
ei, sunt doua aspecte diferite - cu ideea rezolvarii/incetarii starii de fapt in acte, ca fiind primordiala, sunt si eu de acord, dar se punea problema copilei care venea sa oblige parintii sa ramana impreuna indiferent ce simt sau doresc ei - asta ma revolta! | ||
panty_C Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:07 |
||
aaaa...,stai ca a aparut,bautu' lu' barbatesu.. peste doua pagini apar si bataile crunte,indurate zilnic.. si daca si atunci mai exista din astia ca mine,apare si infidelitatea constanta a dobitocului... please... |
||
roby_cado Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:09 |
||
roby, draga, te cred, te inteleg - eu am experienta inversa dar nu zic ca "toti barbatii e..." stii tu... |
||
panty_C Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:13 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-01-23 20:03:58pisico.., pai...,pe toti dracii...,asta trambitez si eu pe aici... asta e chiar culmea... Femeia asta e nefericita. Pina aici e clar?! Discutam de despartire, ca alternativa la a-si gasi amant. Nu "sa isi rezolve problemele impreuna cu sotul". Poate NU VREA sa isi rezolve problemele IMPREUNA cu sotul. NU VREA. Nu il mai vrea, ok? Ati auzit de asta??? Concepeti ca e posibil sa nu mai vrei sa il vezi pe ala la ochi, sa nu te mai impiedici de el, sa nu il mai vrei - pur si simplu????? Ce mai scotocim atit cine a gresit, de ce a gresit si cum a fost vremea miercuri. N-a gresit nimeni, ala era baiat salon, nu bea, nu minca, nu respira. Si, ce daca? Cine mama ma-sii e ala de e asa obligatoriu pe viata??? |
||
quasaria Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:17 |
||
dar nici eu nu spun ca toate femeile sunt...stii tu... | ||
roby_cado Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:18 |
||
De la: quasaria, la data 2010-01-23 20:17:12De la: roby_cado, la data 2010-01-23 20:03:58pisico.., pai...,pe toti dracii...,asta trambitez si eu pe aici... pai divorteaza in paula mea,si ai terminat circul...,intelegi? dar nu venii sa-mi spui mie ca in urma unei depresii,ti-ai gasit alinarea si linistea in bratele altuia... chiar nu mai sunteti sanatosi?,ce dreaq...? e nefericita?,nu-i nimic,sunt atatea "brate"care o asteapta... |
||
roby_cado Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:23 |
||
indiferent cine si cu ce a gresit - femeia e la pamant - hai sa nu aruncam cu pietre in ea...trebuie sa mearga mai departe si e clar ca nu mai vrea sa ramana langa sot roby, tu zici ca ar trebui pusa la zid si impuscata? |
||
panty_C Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:25 |
||
ba da, roby - uite, sint toate. Toate. Si ce daca?? Nu poti oricum sa fortezi pe nimeni sa stea cu tine cind nu te vrea, poti sa arunci tu cu noroi sapte vieti de acum incolo. Pina la urma, wtf cares de parerea celui parasit. Nimeni. Asta e realitatea. Asa cum nici ala parasit n-ar avea nobletea existentiala sa spuna bine, femeie, nu ti-e bine cu mine, du-te.... in loc sa arunce cu jigniri si clasificari. E important sa nu "piarda"el, chiar daca celalalt moare, se interneaza la nebuni etc. Nu ti se pare o echivalenta in chestia asta? Cruzimea e de ambele parti. |
||
quasaria Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:26 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-01-23 20:25:11indiferent cine si cu ce a gresit - femeia e la pamant - hai sa nu aruncam cu pietre in ea...trebuie sa mearga mai departe si e clar ca nu mai vrea sa ramana langa sot nu...,ar scapa prea repede... spun ca ar trebui sa treaca prin ce trece (sau o sa treaca)dobitocul ala, care i-a fost alaturi atatia ani,"la bine si la greu"... |
||
roby_cado Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:29 |
||
De la: quasaria, la data 2010-01-23 20:26:44ba da, roby - uite, sint toate. Toate. Si ce daca?? asculta.. nimeni,dar nimeni, nu poate tine pe cineva cu forta..,asta-i clar.. de ce atunci cand simtim ca nu mai merge,nu ne asezam frumos la masa cu partenerul,si deschidem subiectul...? am cunostinta de astfel de oameni,care au avut curajul asta... de ce nu facem asta? iti raspund eu.. pentru ca ne este bine... punct. dar dupa ce apare Ileana Cosanzeana,sau Fat Frumos...eheee...,se schimba socoteala... al' de acasa se transforma in balaur... |
||
roby_cado Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vampirii energetici | 99 | De la: garbo028998 7 Martie 2011 08:26 |
Concubinaj si partaj | 30 | De la: garbo_409768 10 Ianuarie 2016 18:36 |
Cand sotia nu are caracter puternic si soacra preia controlul familie...... | 44 | De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:54 |
|
||
de cine sa ascult de realitatea ce se aude ,vede,sau de ceea ce este in interior adica suflet | 37 | De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:57 |
Dl.Columbeanu versus D-na Columbeanu | 97 | De la: dor72 15 Aprilie 2011 18:19 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural