simt ca nu mai pot

interesant mi se pare faptul ca, daca un barbat incepe sa bea sau are amante, se spune ca "femeia l-a impins, ea e vinovata", pe cand in situatia inversa...tot ea e vinovata...

nu-i scuz si nu-i inteleg pe cei care insala dar de ce facem atata diferenta intre sexe - de ce, in acceptiunea sociala, un barbat e de scuzat, de inteles iar o femeie nu?
panty_C
Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:54
roby - asa e, e bine sa discuti. Daca poti sa discuti. Hai sa nu ma refer la barbati parasiti: ma refer la femei: e un subiect pe aici in care femeia spune negru pe alb: NU VREAU ca el sa fie fericit in timp ce eu sint nefericita.
Ce discuti cind incepe cu "valeu, lasi copilul fara mama/tata/frati/bunici"- sau "cum sa IMI FACI asa ceva, cind eu ti-am facut si ti-am dres".

Ce discuti in cazul asta?
Ca sa discuti trebuie sa inteleaga optiunile. Si alea sint sa minti sau sa pleci. Cind nu le intelege si de da cu fundul de pamint, ce poti sa discuti?!
quasaria
Postat pe 23 Ianuarie 2010 21:00
De la: pantera_neagra, la data 2010-01-23 20:54:22interesant mi se pare faptul ca, daca un barbat incepe sa bea sau are amante, se spune ca "femeia l-a impins, ea e vinovata", pe cand in situatia inversa...tot ea e vinovata...

nu-i scuz si nu-i inteleg pe cei care insala dar de ce facem atata diferenta intre sexe - de ce, in acceptiunea sociala, un barbat e de scuzat, de inteles iar o femeie nu?
Pai barbatii pun totul in carca femeii pt ca asa i-a invatat preotii....Preotii corupti,,care numa credinta au ei in cap..Eu cred ca doar bani....Normal ca invata femeile doar lucruri in favoarea barbatilot,,ca doar tot barbati sunt
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 21:03
De la: pantera_neagra, la data 2010-01-23 20:54:22interesant mi se pare faptul ca, daca un barbat incepe sa bea sau are amante, se spune ca "femeia l-a impins, ea e vinovata", pe cand in situatia inversa...tot ea e vinovata...

nimeni nu e scuzabil pentru infidelitate...

nici un motiv din lumea asta nu justifica asa ceva...

scuzati-ma...,e doar parerea mea...
roby_cado
Postat pe 23 Ianuarie 2010 21:42
sora_ilsi
Postat pe 23 Ianuarie 2010 21:44
De la: quasaria, la data 2010-01-23 21:00:14roby - asa e, e bine sa discuti. Daca poti sa discuti. Hai sa nu ma refer la barbati parasiti: ma refer la femei: e un subiect pe aici in care femeia spune negru pe alb: NU VREAU ca el sa fie fericit in timp ce eu sint nefericita.
Ce discuti cind incepe cu "valeu, lasi copilul fara mama/tata/frati/bunici"- sau "cum sa IMI FACI asa ceva, cind eu ti-am facut si ti-am dres".

Ce discuti in cazul asta?
Ca sa discuti trebuie sa inteleaga optiunile. Si alea sint sa minti sau sa pleci. Cind nu le intelege si de da cu fundul de pamint, ce poti sa discuti?!

se reia subiectul pana se cade de comun acord in aceasta privinta..

oricat de incapatanat ai fi,pana la urma obosesti..

e imposibil sa te complaci intr-o astfel de situatie foarte mult timp, care,pana la urma,are acelasi deznodamant,daca ai putin creier sa vezi asta..

dar de aici si pana la a insela...,e cale lunga...

roby_cado
Postat pe 23 Ianuarie 2010 21:52
scuze...

de fapt, asta e calea cea mai scurta,si mai la indemana...
roby_cado
Postat pe 23 Ianuarie 2010 22:05
De la: fleurdelis, la data 2010-01-23 19:33:44
De la: LILO, la data 2010-01-23 19:23:15
De la: fleurdelis, la data 2010-01-23 15:04:41auzi io crez m-am lamurit! ce e prea blond deja ...

d-a
I: Cum numesti o blonda vopsita brunet?

R: Inteligenta artificiala.

azi ai umor d-ala frantuzesc!

dar u ai un umor copt
blondina_X
Postat pe 23 Ianuarie 2010 22:09
De la: Dor_marunt, la data 2010-01-23 16:18:09Bai fato, tu esti moralista? Mi-ar fi rusine in locul tau. Lasa ca o sa te dai si tu cu capul de pereti.

dc sa imi fie rusine daca asa gandesc eu?imi spun punctu de vedere
blondina_X
Postat pe 23 Ianuarie 2010 22:11
De la: blondina_X, la data 2010-01-23 22:11:49
De la: Dor_marunt, la data 2010-01-23 16:18:09Bai fato, tu esti moralista? Mi-ar fi rusine in locul tau. Lasa ca o sa te dai si tu cu capul de pereti.

dc sa imi fie rusine daca asa gandesc eu?imi spun punctu de vedere
omulsincer
Postat pe 23 Ianuarie 2010 22:12
poii...ioaii

blondinooo...asta esti TU?
LILO
Postat pe 23 Ianuarie 2010 22:15
De la: LILO, la data 2010-01-23 22:15:44 poii...ioaii

blondinooo...asta esti TU?

ai probleme pretene?
blondina_X
Postat pe 23 Ianuarie 2010 22:21
plictis frate telenovele.A VAZUT CA NU MERGE OK mergi frate mai departe dar ia chiar are probleme si este foarte bine ca recunoaste si ca se trateaza si daca tot e la capitolul curatenie sa faca putin curat si in harababura din viata ei.Roby are dreptate ca nimeni nu e pardonamil cand insala.Daca tot nu este fericita sa ia leg cu un avocat si sa divorteze macar asa nu mai insala.Nu mai are constinta incarcata si cu asta si n-ui face bine nici la tratament.Auziti da poate amantul facea parte din terapie ce stim noi astia care ne tratam la ea este tratament bio.
garbo074997
Postat pe 23 Ianuarie 2010 22:36
garboo,ms frumos.dar nu mai simt nimic pt al meu sot.
ancutza_76
Postat pe 24 Ianuarie 2010 00:13
si la divort te-ai gandit?
panty_C
Postat pe 24 Ianuarie 2010 00:15
De la: roby_cado, la data 2010-01-23 21:42:05

nimeni nu e scuzabil pentru infidelitate...

nici un motiv din lumea asta nu justifica asa ceva...

scuzati-ma...,e doar parerea mea...

haideti sa va spun o chestie tare interesanta ,zic eu....
......cica barbatii care inseala ,inseala din obisnuinta si sunt iertati de nu stiu cine pt ca ei tot nevestele si le iubesc ...pe cand femeile nu sunt iertate pt ca ele se duc doar daca nu-si mai iubesc barbatii...

....si atunci care este diferenta intre barbat si femeie....?

l_flory
Postat pe 24 Ianuarie 2010 00:26
da pisi m am gandit . daca ai fost atenta la ce am mai scris. e bine sa aflu fel si fel de pareri de la persoane total necunoscute.e foarte interesant cu toate ca poate unele dor ,sau poate unele nu imi vin bine sau poate unele imi plac.
ancutza_76
Postat pe 24 Ianuarie 2010 00:29
de obicei nu auzim decat ceea ce ne convine...
sora_ilsi
Postat pe 24 Ianuarie 2010 00:32
cam asa-i, ilsi...
ancuto, oricine, orice ti-ar spune numai tu stii ce simti si ce-ti doresti...si esti singura in masura sa faci ceva pentru tine...stii cum se zice: cum iti asterni asa vei dormi...
panty_C
Postat pe 24 Ianuarie 2010 00:36
flory, asta sigur a nascocit-o un barbat...

nu cred ca un barbat care-si iubeste nevasta o insala din obisnuinta...cum nu cred ca o femeie care-si iubeste barbatul ii va ierta infidelitatea...
panty_C
Postat pe 24 Ianuarie 2010 00:38
chestia asta cu fidelitatea tine de cum esti construit si cum te formezi...chiar daca sotul meu ma insela, eu nu m-am gandit niciodata sa fac la fel, pentru ca nu era felul meu, chiar daca el o merita...uneori chiar imi spunea ca ar trebui sa am si eu viata mea, dar nu cred, totusi, ca se referea la infidelitate...sau doar vroia sa ma faca sa ne simtim chit...oricum eu am preferat varianta despartirii ca sa-i las cale libera sa fac ce vrea el cu viata lui fara a-mi distruge mie si copiilor mei toata viata...
sora_ilsi
Postat pe 24 Ianuarie 2010 00:45
panteruto ....eu nu ma prea pricep la chestiile astea ....pt ca nu m-a interesat subiectul....
dar ce stiu e clar pt mine...femeia pune mai mult suflet decat un barbat......
l_flory
Postat pe 24 Ianuarie 2010 00:52
ilsi, asa e, eu insa as inclina sa cred ca tine mai mult de educatia primita in familie si de anturaj...

flory, nu trebuie sa generalizam - sunt si barbati care pun suflet cum sunt si femei care nu o fac, insa barbatii nu vor recunoaste asta niciodata...
panty_C
Postat pe 24 Ianuarie 2010 01:01
oare de ce sa nu recunoasca? le-ar face atat de bine la psihic...
sora_ilsi
Postat pe 24 Ianuarie 2010 01:07
cum o sa recunoasca ei ca au sensibilitati, sentimente?

ce ar zice "baietii"?
ar ajunge sa fie luati peste picior intre "duri"
panty_C
Postat pe 24 Ianuarie 2010 01:23
De la: roby_cado, la data 2010-01-23 20:29:19
De la: pantera_neagra, la data 2010-01-23 20:25:11indiferent cine si cu ce a gresit - femeia e la pamant - hai sa nu aruncam cu pietre in ea...trebuie sa mearga mai departe si e clar ca nu mai vrea sa ramana langa sot
roby, tu zici ca ar trebui pusa la zid si impuscata?

nu...,ar scapa prea repede...

spun ca ar trebui sa treaca prin ce trece (sau o sa treaca)dobitocul ala, care i-a fost alaturi atatia ani,"la bine si la greu"...

Roby cado , poate nu ar trebui sa-mi dezvalui profesia dar afla ca sunt Psiholog ( alti tampiti si astia , vei spune , stiu :-), dar afla ca aceasta femeie a trecut prin momente cu greu de suportat, stii tu Roby ce inseamna sa-ti scoti o parte din tine, respectiv uterul , stii tu ce inseamana sa pierzi un copil printr-o sarcina extrauterina, stii tu ce inseamna sa ai un bou acasa , care nu te sprijine moral , afectiv..si restul atunci cand tu l-ai ales pe el ca fiind sufletul pereche ( asta ai crezut cel putin ) Stii tu ce inseamna sa nu mai ai puterea sa zambesti , si sa se vada pe chipul tau urmele unei stari prelungite de nefericire..stii tu ce inseamna sa nu fii iubit de cel pe cere l-ai ales candva ..stii tu ce inseamna sa iti inchizi sufletul , sa te inchizi in tine??? Habar nu ai ...si poate nu vei stii niciodata . Ei bine , eu vad zilnic oameni cu angoase , frustrari , oameni care au ales candva cu tot sufletul si acum il au zdrobit...Mda..suna ,,patetic " pt tine...
reyya
Postat pe 24 Ianuarie 2010 02:04
al drakului de ,,patetic" ( pt tine) dar afla ca unii traiesc drame personale si nu mai au puterea sa lupte ..si atunci au nevoie de cineva care sa stie sa-i ajute..dar toate lucrurile astea iti sunt straine asa ca poti asterne cuvinte pe Garbo...E simplu..
reyya
Postat pe 24 Ianuarie 2010 02:15
Roby cado speram sa ai mai mult discernamant in judecatile si aprecierile pe care le faci.
reyya
Postat pe 24 Ianuarie 2010 02:37
De la: garbo070402, la data 2010-01-23 14:58:04esty fff confuza credema iati puterile in dinty si gindeste cu inima sa fii alaturi de copilasul tau poate nuti dai seama dar trebuie cum teai indragostit de cel deal doilea trebuie sa iti revii pt sotul tau sa fii linga fetita ta si eu sint maritata am avut ff multe probleme in casnicie am un baietel ,dar sotul si copilul pt nimic in lume nu mii las ai iubesc ca ochii mei din cap.FII TARE SI GANDESTETE LA CE ESTE MAI BUN PT FAMILIA TA.Nu fii asa de sigura ca amantul te iubeste,sotul meu ma inseala in schimb.....eu sint totul pt iel eu si copilul vine acasa simi zice ca orice fece noi sintem tot pt ei ..... asa poate saty faca amantul .... sint trecatoare tote,,,, mai gandestete eu te pup astept sms tau

402 , tu esti grav de tot ...deci , tu vezi ce scrii?? ,,
Nu fii asa de sigura ca amantul te iubeste,sotul meu ma inseala in schimb.....eu sint totul pt el" ...adica daca tu ai trait toata viata langa un specimen de gen , sfatuiesti pe altcineva sa procedeze la fel...bun asa!! mai reevaluaza-ti postarea si viata ...poate nu ai sesizat inca cat de mare e praful din viata ta..
Copilul are evolutia lui personala si ii poate avea pe ambii parinti alaturi ,(chiar si separati fiind) dar ca sa ramai alaturi de unul care se poarta ca draku cu tine doar ca ai un copil , asta e curata prostie..scuza-mi duritatea, dar chiar nu am putut sa ma abtin ..
reyya
Postat pe 24 Ianuarie 2010 03:05
cred ca roby este partinitor - este un om ranit care judeca din aceasta postura - a celui care nu a reusit sa treaca inca peste trauma...
panty_C
Postat pe 24 Ianuarie 2010 03:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
partajarea bunurilor comune 10 De la: garbo253760 25 Mai 2012 11:52
Sfat 9 De la: picaturaderoua 10 Ianuarie 2016 18:31
partaj. 6 De la: garbo_406333 10 Ianuarie 2016 18:23
divort din strainatate 111 De la: fleurdelis 2 Iunie 2010 22:00
Vampirii energetici 99 De la: garbo028998 7 Martie 2011 08:26
Setari Cookie-uri