simt ca nu mai pot

Roby persista intr-o atitudine care risca sa raneasca pe oricine i-ar urma celei care i-a facut lui rau ( daca a existat ) la care se adauga un misoginism cras...asta cred eu..
reyya
Postat pe 24 Ianuarie 2010 03:12
De la: roby_cado, la data 2010-01-23 21:52:09

se reia subiectul pana se cade de comun acord in aceasta privinta..

oricat de incapatanat ai fi,pana la urma obosesti..

e imposibil sa te complaci intr-o astfel de situatie foarte mult timp, care,pana la urma,are acelasi deznodamant,daca ai putin creier sa vezi asta..

dar de aici si pana la a insela...,e cale lunga...

nu e nimic "de comun acord" aici.
Nu iti trebuie comun acord sa te desparti de celalalt.
Bieninteles ca trebuie sa discuti si sa ii spui ce ai de gind, bineinteles ca sa minti nu e o solutie - dar, vorba ta, e cale lunga de la a anunta pina la a solicita "acordul" sa divortezi si sa te duci cu altul...

quasaria
Postat pe 24 Ianuarie 2010 08:51
"...care nu te sprijine moral , afectiv..si restul atunci cand tu l-ai ales pe el ca fiind sufletul pereche ( asta ai crezut cel putin ) Stii tu ce inseamna sa nu mai ai puterea sa zambesti , si sa se vada pe chipul tau urmele unei stari prelungite de nefericire..stii tu ce inseamna sa nu fii iubit de cel pe cere l-ai ales candva ..stii tu ce inseamna sa iti inchizi sufletul , sa te inchizi in tine??? Habar nu ai ...si poate nu vei stii niciodata . Ei bine , eu vad zilnic oameni cu angoase , frustrari , oameni care au ales candva cu tot sufletul si acum il au zdrobit...Mda..suna ,,patetic " pt tine... "

ei...,madam' psiholog,afla ca stiu al dreaq de bine ce inseamna toate astea.si nu suna deloc patetic "pentru mine"..,asa cum iti inchipui matalutza..

intrebarea mea(adresata unui profesionist de data asta),este..:toate motivele astea, insiruite de tine aici,justifica ADULTERUL in vre-un fel?

se pare ca nu vreti sa intelegeti ca eu cu asta am o problema..
roby_cado
Postat pe 24 Ianuarie 2010 10:42
hai mai roby....nu poti si tu sa rizi????macar azi????
nazirra
Postat pe 24 Ianuarie 2010 10:45
De la: nazirra, la data 2010-01-24 10:45:07hai mai roby....nu poti si tu sa rizi????macar azi????

roby_cado
Postat pe 24 Ianuarie 2010 10:46
merci.....
nazirra
Postat pe 24 Ianuarie 2010 10:49
REYYA,problema e clara,la ROBY,nu vezi ca a pus ghilimele,are el ceva pe suflet
scrichy
Postat pe 24 Ianuarie 2010 10:51
si daca tot suntem la capitolul "tu stii cum e "...,madam' psiholog..

tu stii cum e,sa fii copil si sa-ti vezi mama batuta(si tu la randul tau),de un tata care are probleme cu alcoolul?
tu stii cum e,sa traiesti intr-un cartier marginas,cu trei surori mai mici(de care trebuie sa ai grija),si sa-ti iei suturi in fund de la cei mari,sa mergi apoi acasa si sa plangi in perna,ca nu ai cui spune asta(mama,chiar cu patru copii,divortase de specimenul ala,fara a-si gasi amant in prealabil.respect pentru genul asta de femei)?
stii cum e,sa te angajezi la 16 ani,pentru a-ti ajuta mama care se usca pe picioare pe zi ce trecea,coplesita de viata fiind?
stii cum e,sa fi luat de mana de catre tatal adoptiv(mama sa recasatorit dupa vre-o 5 ani),in lipsa mamei,si dat afara din casa pe motiv ca... ,si sa dormi pe blocuri?
stii cum e,sa juri ca toate astea nu se vor intampla atunci cand vei avea familia ta?
stii cum e,sa-ti intemeiezi o familie,plecand de la zero,pentru care muncesti pe branci,pentru a nu le lipsi nimic?
stii cum e,sa aplanezi orice conflict,pentru a evita certurile in casa,pentru ca-ti iubesti sotia foarte mult,si nu vrei sa o superi in vre-un fel(fapt pentru care am primit reclamatii ulterior,referitor la monotonie)?
stii cum e,ca dupa 13 ani sa aflii ca sotia te inseala cu un nene cunoscut pe net?
stii cum e,cand aflii ca,copilul tau isi roaga invatatoarea,plangand,sa-l ajute sa nu divorteze parintii lui?
stii cum e,cand copilul iti spune ca, in urma divortului,vrea sa ramana cu tine,si esti pus in situatia de ai explica de ce nu se poate?
stii cum e,cand dupa fiecare"vizita",copilul pleaca de la tine cu lacrimi in ochi?
stii cum e,sa te uiti la geamul deschis,si sa-ti treaca tot felul de "bazaconii" prin cap,gen:"zboara puiule...zboara.."?
stii cum e,sa te rogi in fiecare seara la bunul Dumnezeu,sa te ajute sa nu cedezi(si-i multumesc ca am reusit sa ma linistesc)?
la toate astea,adaugati si mizeriile vietii de zi cu zi...

ei bine madam' psiholog...,ce zici,STII CUM E...?

ii rog pe cei, carora, le sta pe limba sa spuna acum ca sunt "plangacios", sa se abtina,pentru ca gresesc...

roby_cado
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:09
nazi..,uite..,mai rad odata pentru tine..
roby_cado
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:09
Aici era veselia si eu haladuiam aiurea...
Buna ziua dragilor...o duminica frumoasa sa aveti...
DORI_
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:18
roby, nici tu nu stii multe despre cei pe care, uneori, poate i-ai jignit, fara sa vrei...

nici eu nu cred ca exista ceva care sa justifice adulterul...sub nici o forma...exista alte cai mai putin dureroase ca sa inchei o relatie care nu merge...am aratat mai sus din experienta mea...unii au ras de mine ani la rand ca, in prezent, unul cate unul, sa primeasca de la viata ceea ce, la randul lor, au facut...si sa simta nevoia sa-mi povesteasca...eu n-as fi vrut sa li se intoarca, asta nu ma face mai fericita, nici mai nefericita, dar exista aceasta lege a compensatiei de care cei mai multi nu tin seama... acum imi dau crezare, dar...ce folos?!

eu nu mi-am inselat sotul, chiar daca el a facut-o, fara sa-l prind in fapt, ce-i drept(asta mai lipsea!), chiar daca el si-ar fi dorit asta(adica sa-l insel si eu) ca sa nu se mai simta vinovat, adica sa fim chit...eu am preferat sa ma despart si sa-l las sa mearga pe drumul lui- nefericit drum-, al alcoolului, adulterului, desfraului, jocurilor de noroc, etc. S-a mutat de curand vis-a-vis de mine, intr-un bloc, cu chirie, (eu locuiesc la casa parinteasca), pentru a fi mai aproape de fetele lui, de care ani la rand nici nu a vrut sa stie...
sora_ilsi
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:18
Robi scuze ca ma bag, dar eu cred ca traiesti prea mult in trecut, cu viitorul ce faci? inchide odata usa trecutului si deschide-o pe asta a viitorului.
persidadamian
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:19
na, ca-mi aparuse frumusete de mesaj de doua ori...
sora_ilsi
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:20
da, roby, ai dreptate... putini dintre noi au trait experientele astea, dar multi altii au poate probleme mai grave.
nu, nu esti un plangacios, esti doar ranit si ataci pe oricine incearca sa se apropie.
tot ce ti-am cerut noi de la bun inceput a fost doar sa nu jignesti femeile plecand de la premisa ca suntem toate la fel, pentru ca si noi am cunoscut barbati cu mult sub limita decentei si a bunului simt, dar nu consideram ca sunteti toti croiti dupa acelasi tipar.
imi pare rau pentru suferinta ta si imi pare rau ca intrand cu atitudinea asta agresiva si revarsandu-ti frustrarile asupra noastra, ai reusit sa-ti creezi o imagine neplacuta.
poate ca nu-i tarziu sa te schimbi.
garbo_C
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:23
da, Roby, eu stiu cum e. Nu vreau sa imi insir viata pe aici dar am trecut prin situatii destul de putin roze, la virste foarte mici. Si nici acum nu stau tocmai bine.Si ca sa ma apar pe mine - nu pe altcineva - am invatat sa inteleg si sa accept ca unele lucruri se intimpla si nu depind de noi. Si nu depind neaparat nici de altii. Iar durerea si frustrarea sint molipsitoare. Tocmai pentru ca nu vreau sa le perpetuez incerc sa respect libertatea fiecaruia. Chiar daca pe mine libertatea aia asumata ma loveste direct in plex - asta e.
Pot intelege. Asa cum pot intelge ca un om n-are curajul sa isi asume greselile, n-are curajul sa isi priveasca propriile meschinarii deschise - nu poate sa articuleze "sint cu altcineva". Nici nu trebuie. Este o chestiune de asteptari. Astepti ca viata sa fie fair? A spus cineva ca e?

quasaria
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:25
De la: quasaria, la data 2010-01-24 13:25:21da, Roby, eu stiu cum e. Nu vreau sa imi insir viata pe aici dar am trecut prin situatii destul de putin roze, la virste foarte mici. Si nici acum nu stau tocmai bine.Si ca sa ma apar pe mine - nu pe altcineva - am invatat sa inteleg si sa accept ca unele lucruri se intimpla si nu depind de noi. Si nu depind neaparat nici de altii. Iar durerea si frustrarea sint molipsitoare. Tocmai pentru ca nu vreau sa le perpetuez incerc sa respect libertatea fiecaruia. Chiar daca pe mine libertatea aia asumata ma loveste direct in plex - asta e.
Pot intelege. Asa cum pot intelge ca un om n-are curajul sa isi asume greselile, n-are curajul sa isi priveasca propriile meschinarii deschise - nu poate sa articuleze "sint cu altcineva". Nici nu trebuie. Este o chestiune de asteptari. Astepti ca viata sa fie fair? A spus cineva ca e?

da cum sa spuna k e cu altcineva automat pierde teren in fata copiiloor nu crezi?
blondina_X
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:29
bai nene hai k-am ramas masca! nus psiholog da pot sa zic ca femeia aia n-o sa o poti uita niciodata! si nu pricep de ce nu iti iei tu copillul si sa va riscati amandoi prin viata?? e al tau, e dreptul tau...e cadoul tau de la viata si la maica-sa nu are oricum ce sa vada! decat cum ...zburda din floare in floare banuiesc!
fleurdelis
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:31
fleur, sunt tot felul de temeri...
sora_ilsi
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:33
De la: fleurdelis, la data 2010-01-24 13:31:45bai nene hai k-am ramas masca! nus psiholog da pot sa zic ca femeia aia n-o sa o poti uita niciodata! si nu pricep de ce nu iti iei tu copillul si sa va riscati amandoi prin viata?? e al tau, e dreptul tau...e cadoul tau de la viata si la maica-sa nu are oricum ce sa vada! decat cum ...zburda din floare in floare banuiesc!

dar daca copilu nu accepta pe altcineva?decat pe tata ei il vrea?
blondina_X
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:34
vb cu robi, iubita! scuze n-am precizat!
si tu trebuie sa te obisnuiesti k nu doar despre cel care a infiintat topicul se vb aicia!
fleurdelis
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:37
blondina, astea-s discutii de adulti, scuza-ne.... despre ce vor copiii discutam mai incolo.
quasaria
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:39
roby, perfect de acord, nici eu nu cred ca se gaseste justificare pentru adulter, dar spuneam ca tu traiesti incrancenat din cauza unei traume pe care n-o lasi sa se vindece - nu e bine, pentru tine, pentru copilul tau, pentru cea care ar indrazni sa-si doreasca sa-ti fie alaturi!
a fost, s-a intamplat - asta e viata - dar a trecut - lasa povara asta si mergi mai departe, nu te opri sa rememorezi iar si iar, zgandarind rana - viata nu se termina aici si poate fi si altfel
si mai zic si eu ca nazi - reinvata sa zambesti, sa razi din tot sufletul - e benefic!
panty_C
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:46
roby, ai dreptate si te inteleg insa, cum zic si fetele. trebuie lasat trecutul in urma.

ca ai dat peste o tanti , care in loc sa te aprecieze se plictisea, nu e vina ta. n-a avut destula minte sa te inteleaga si poate, nici iubirea necesara, ca sa vada in comportamentul tau dorinta de a avea o familie diferita de cea din copilarie

a considerat ca totul i se cuvinbe si orice ar face, tu o sa accepti. de asta se si plictisea. erai previzibil pentru ea.

uite ca nu a fost asa. ce sa spun? sa incerci sa treci peste acest episod si sa traiesti. esti tanar, ai acum ceva experienta in" a citi" femeile si, poti sa-ti gasesti perechea potrivita. nu tot ce straluceste e de pretuit. oamenii de caliate, nu ies ca paduchele in frunte . trebuie doar rabdare si dorinta de a-i descoperi.da. asta cred ca ai descoperit si tu. asa ca, suscces!
si_totusi
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:50
De la: quasaria, la data 2010-01-24 13:39:13blondina, astea-s discutii de adulti, scuza-ne.... despre ce vor copiii discutam mai incolo.

dc mai tarziu eu vreau acuma
blondina_X
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:51
De la: fleurdelis, la data 2010-01-24 13:37:36vb cu robi, iubita! scuze n-am precizat!
si tu trebuie sa te obisnuiesti k nu doar despre cel care a infiintat topicul se vb aicia!

ce conteaza cu cine vb?vreau sa imi raspunzi la intrebarile mele?
blondina_X
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:53
pa, fetele...ma intorc la concluzii...
sora_ilsi
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:55
blondutzo, du-te si fa-ti somnul de frumusete!
garbo_C
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:56
De la: Celleste, la data 2010-01-24 13:56:56blondutzo, du-te si fa-ti somul de frumusete!

nu ii necesar ca sunt si aja frumoasa
blondina_X
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:57
cu mine vorbeai, Cell? nu sunt blondutza!!!
sora_ilsi
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:58
De la: fleurdelis, la data 2010-01-24 13:37:36vb cu robi, iubita! scuze n-am precizat!

spunemi si mie Fleu ce ai simti tu daca parinti tai se despart?si stiind k mama ta are amant?
blondina_X
Postat pe 24 Ianuarie 2010 14:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
helicobacter pylori:( 40 De la: hermosa20 26 Decembrie 2013 15:24
Vampirii energetici 99 De la: garbo028998 7 Martie 2011 08:26
divort cu partaj copii majori unul cu grad 2 de handicap mintal 1 De la: garbo_9169 6 Noiembrie 2012 20:28
pt femei de la un barbat 30 De la: garbo_8352 19 Aprilie 2013 15:26
cum e mai bine, casatorit sau...pacsat? 81 De la: yanyacharberet 13 Septembrie 2009 13:15
Setari Cookie-uri