simt ca nu mai pot

tx, reyya.
de fapt, nu sint...eu sint doar o vietate lenesa de felul meu... Asa as face plaja vreo saptamina, prin vreun loc cu soare... Cu soare din ala adevarat, fara dinti.
quasaria
Postat pe 24 Ianuarie 2010 19:17
Alege Gran Canaria ( cand va fi ocazia) e superba insula...si un motor fain ..sa simti razele soarelui cand alergi printre stanci:-), relieful insulei e superb ..
reyya
Postat pe 24 Ianuarie 2010 19:30
eheeee....!
pik_nik
Postat pe 24 Ianuarie 2010 19:32
acum cica sint vreo 15 grade si in perioada asta ploua... nu prea e de plaja. De plimbat cu motorul, in schimb, DA.
quasaria
Postat pe 24 Ianuarie 2010 19:52
Q ( pe vazute :-) sunt 22 , 23 de grade , m-am intors in urma cu 2 saptamani de acolo , e super...sa ploua ?? nope..nici gand , nu a plouat nicio zi cat am stat eu acolo...acolo ploua de 3 ori pe an .
reyya
Postat pe 24 Ianuarie 2010 22:35
mint astia pe weather, sa nu se buluceasca lumea, atunci....
quasaria
Postat pe 24 Ianuarie 2010 23:25

asculta..

nimeni,dar nimeni, nu poate tine pe cineva cu forta..,asta-i
clar..

de ce atunci cand simtim ca nu mai merge,nu ne asezam frumos la masa cu partenerul,si deschidem subiectul...?

am cunostinta de astfel de oameni,care au avut curajul asta...

de ce nu facem asta?

iti raspund eu..

pentru ca ne este bine...

punct.

dar dupa ce apare Ileana Cosanzeana,sau Fat Frumos...eheee...,se schimba socoteala...

al' de acasa se transforma in balaur...

[/quote]

robi, si daca te-ai asezat frumos la masa, si ai incercat de 'enspe mii de ori sa discuti problema, da' n-ai avut cu cine?
nu te saturi, pana la urma?
ia zi tu, cum e?
da' sti ce-i amuzant? roata e rotunda..mai vorbim noi
sau, cum zice Q: what comes around goes around
zambila
Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:27
mda...

pai atunci...,INSELATI,INSELATI,si iar INSELATI...

e mai..la indemana tuturor...
roby_cado
Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:13
De la: ancutza_76, la data 2010-01-19 15:58:02am 33 ani sunt casatorita de 16 ani . am o fata de 14 ani.nu mai suport nimic din partea sotului,nici macar atingerile.am cunoscut un barbat de un an si ceva, pe care am ajuns sa l iubesc foarte mult,,as face orice pt el,,cu mentiunea ca si el e insurat de 10 ani dar spre deosebire de mine nu are copil . e cu un an mai mare decat mine.ne iubim unul pe calalat ,,,ne dorim ,,ne simtim minunat,,,eu imi doresc sa ma despart de sotul meu dar mi e frica. am fata destul de mare na iubeste pe amandoi si nu stiu cu ar reactiona si cum si n ce fel sa i spun . al meu sot nu stie ca eu imi doresc sa diviortez.acum 3 ani am avut o depresie destul de puternica ,si n momentul de afata iau tratament,sunt dependenta de el.nu mai supor sa stau asa .simt ca nu mai pot,ma simt obosita. imi poate da cineva un sfat? . confused0067:

Vomit!
cricri2000
Postat pe 8 Aprilie 2010 19:26
Ce nu mai poti?Fostul meu sot a putut...a divortat de mine pentru una ca tine care nu mai putea
Asa ca risca si tu! Daca n-ai divortat pana acum,fa-o! Apoi vezi tu cu ce te alegi :
Daca si-a bagat coada .(.cozi fiind astea ca voi care nu mai pot?) aia numai casnicie nu este! Va iubiti? Aiurea! Explica-mi in ce consta iubirea asta a voastra?
Aura
garbo061620
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:02
simt ca-mi plesneste capul ! se pune ???!!! are legatura cumva cu topikul???? !!!!
ladyDY
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:10
Sa nu-ti plesneasca, s-ar putea sa mai ai nevoie de el! Are legatura cu ce vrei tu.Cand nu mai poti pui punct.Daca esti in stare, o iei de la capat.Ai facut o depresie...motivul? Esti dependenta da medicamente?! Oare daca ai pune punct nu s-ar rezolva problema medicamentelor? Pe cine vrei sa menajezi tu? Si de ce ti-e frica? Eu cred ca poti,tu te menajezi pe tine, ti-e frica de tine si te referi la marea iubire care de fapt e o amagire.Nu suporti atingerile?! Cand te-a atins sotul ultima data? Eu printre randuri citesc multe lucruri pe care nu le-i spus.Ai motivele tale dar medicamentele nu-ti rezolva problemele.Iar fetita ta cred ca stie mai multe decat i-ai spus tu.In ceea ce-l priveste pe sot, nu uita el este de pe Venus iar tu de pe Marte.
Aura
garbo061620
Postat pe 19 Aprilie 2010 18:53
Asa este Zambila, dar totul este o problema de socoteala.Nu Fat-Frumos trebuie sa se transforme.
Ioana007
Postat pe 15 Mai 2010 15:55
si eu am o sotie care sa divortat de la sotul ei pt mine. a-trecut mai putin de 3 ani si dacum nu ma iubeste ca atuncea si cred ca..ma pacaleste! se poate ca iubest astas dar dute stii cum si daca a sa il iubest incaun an doi sau trei ani. sunt persoane{barbati si femei} care sa satura repede de ori-ce.. aici e vorba de caracterul si inteligentea persona perspectiva. normal ca daca te face sa sufer, lasal repede! sunt strain de cateva ani in romania si m am shocat cati oameni pacaleste aici si de cati amante si amanti sunti aici.. educatie la pamant! sorry!!! [email protected]
bond_bond16_yahoo_com
Postat pe 1 Iunie 2010 03:26
fleurdelis
Postat pe 2 Iunie 2010 21:59
Buna, am citit un articol interesant si dragut despre cum sa ne revenim dintr-un divort sau o despartire, vi-l recomand si voua. Pe mine m-a inveselit un pic. Pupici
http://www.afladespre.ro/cum-ne-revenim-dupa-divort-1024.htm
garbo171197
Postat pe 9 Octombrie 2010 00:02
nu ai zis despre amant daca si el vrea sa divorteze? parerea mea este ca amantul te foloseste ,iar tu te-ai indragostit de el.cind o sa afle sotul o sa ramii singura.amantul nu si-ar parasi sotia pentru tine.intoarcete la sot si iubestel ca pe amant.cautai punctele bune nu cele rele.comunica cu el ,fal sa te doreasca,fii ca la inceput.incearca ceva nou cu sotul tau.asta dupa ce ii ceri amantului sa divorteze ca sa te convingi ca nu vrea.
vani_1967
Postat pe 6 Februarie 2011 14:11
De la: garbo061620, la data 2010-04-19 13:02:21Ce nu mai poti?Fostul meu sot a putut...a divortat de mine pentru una ca tine care nu mai putea
Asa ca risca si tu! Daca n-ai divortat pana acum,fa-o! Apoi vezi tu cu ce te alegi :
Daca si-a bagat coada .(.cozi fiind astea ca voi care nu mai pot?) aia numai casnicie nu este! Va iubiti? Aiurea! Explica-mi in ce consta iubirea asta a voastra?
Aura
zip
Postat pe 14 Februarie 2011 21:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
tutela copiilor 12 De la: Ioana007 15 Mai 2010 15:32
Ma urasc! Sotia a reusit dupa 6 ani de casnicie, sa ma faca sa cedez nervos si sa o lovesc! 367 De la: garbo261156MADALINA 25 Ianuarie 2012 14:28
partaj 7 De la: garbo221882 2 Septembrie 2014 18:24
sa raman sau nu? 9 De la: gabyvaly 6 Decembrie 2010 13:14
RE: salut 24 De la: prometeus_wife 13 Iunie 2009 15:45
Setari Cookie-uri