nu la tine ma refeream: probabil ai tai s-au si iubit si s-au si inteles de vezi tu lucrurile asa simplist. Daca stateai intra doi care se luau de par sa vezi ce mai predicai sa se desparta. |
||
quasaria Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:32 |
||
---|---|---|
De la: quasaria, la data 2010-01-22 23:32:00nu la tine ma refeream: probabil ai tai s-au si iubit si s-au si inteles de vezi tu lucrurile asa simplist. sti sh noi credem k tata nostru are pe altcineva ... poate k si de asta spun eo aja mi greu ma gandesc intr'una...sau inteles perfect undeva sa gresit dar ii vreau inapoi cum au fost mama la intrebat odata pe tata daca are pe altcineva sh el sti ce a raspuns "mai grav de atat" ce sa inteleaga prin asta:( |
||
blondina_X Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:35 |
||
pai ce sa inteleaga? ori ca nu are "pe alta" ci "pe altele", ori ca... are pe altul tata, nu mama |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:37 |
||
Cel care creste intr-o familie cu reale probleme intre parinti , din pacate poate prelua un tip de comportament de acolo si sa-l considere ulterior ca fiind normal , poate vedea in relatia dintre parinti ,relatia cadru specifica casatoriei si atunci sa urmeze aceleasi modele gresite la maturitate,mai mult poate prelua un tip de energie negativa , dezvoltandu-se intr-un climat conflictual , ( chiar daca acesta este in stare latenta). Un climat lipsit de dragoste, conflictual intre cei doi parinti este cel mai mare dusman in evolutia personala a copilului. Mai bine doi parinti despartiti care se inteleg sa fie alaturi de copilul lor , chiar daca fiecare separat , decat un climat conflictual non stop. | ||
reyya Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:38 |
||
De la: ready_vivus, la data 2010-01-22 23:37:40pai ce sa inteleaga? ori ca nu are "pe alta" ci "pe altele", ori ca... are pe altul tata |
||
blondina_X Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:40 |
||
De la: reyya, la data 2010-01-22 23:38:39Cel care creste intr-o familie cu reale probleme intre parinti , din pacate poate prelua un tip de comportament de acolo si sa-l considere ulterior ca fiind normal , poate vedea in relatia dintre parinti ,relatia cadru specifica casatoriei si atunci sa urmeze aceleasi modele gresite la maturitate,mai mult poate prelua un tip de energie negativa , dezvoltandu-se intr-un climat conflictual , ( chiar daca acesta este in stare latenta). Un climat lipsit de dragoste, conflictual intre cei doi parinti este cel mai mare dusman in evolutia personala a copilului. Mai bine doi parinti despartiti care se inteleg sa fie alaturi de copilul lor , chiar daca fiecare separat , decat un climat conflictual non stop. dar ce sa inteleg cand a intrebat mama daca are pe alta si el a raspuns mai grav de atat? |
||
blondina_X Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:41 |
||
ca poate nu mai poate? zic si eu |
||
panty_C Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:42 |
||
blondino, tocmai ti-am raspuns eu: tata nu are pe alta ci pe altul. ce-i asa de greu de priceput? | ||
ready_vivus Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:43 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-01-22 23:42:57ca poate nu mai poate?ce nu mai poate? |
||
blondina_X Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:44 |
||
De la: ready_vivus, la data 2010-01-22 23:43:05blondino, tocmai ti-am raspuns eu: tata nu are pe alta ci pe altul. ce-i asa de greu de priceput? ce altul mai?nu fa mijsto |
||
blondina_X Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:45 |
||
s-o fi maritat taica-sau deja, nu? | ||
anakin Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:45 |
||
bre blondino, tu chiar faci pe proasta sau asa esti? fara suparare, zau! nu mai poate sa faca frichi-frichi, sa se dea in barci, sa ingroape diavolul... etc si nu, eu nu faceam deloc mijto... dar nici misto |
||
ready_vivus Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:47 |
||
blondina, in primul rind mama ta n-ar trebui sa iti spuna lucrurile astea tie - si asta o spun ca parinte, nu ca femeie. Ca femeie inteleg ca e greu al drak sa n-ai cui sa te plingi... Totusi, este de datoria ei sa isi protejeze copilul. Si nu numai cind e mic... Tu cu tatal tau ai relatie mult mai apropiata decit ea: ai o relatie de singe. O sa il iubesti indiferent ce face, si o sa ramina tatal tau chiar daca n-ar mai fi sotul ei... In al doilea rind, e o vorba: nimic nu este atit de departe ca ziua de ieri. NU exista "vreau sa revenim la ce a fost". N-ai cum. Ai alte optiuni in fata. Trecutul nu este una dintre ele. Nimeni nu merge inapoi... "Mai grav" inseamna exact asta: o problema mai grava decit o amanta. Poate fi o problema sociala, poate fi una de sanatate, poate fi un copil. "Mai grav"- adica ar fi bine sa fie o prapadita de amanta...cam asta cred ca a vrut sa spuna. Sigur, putea sa o spuna si la misto, ca sa fie lasat in pace. |
||
quasaria Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:48 |
||
blondino, ready iti sugera ca "mai rau de atat" ca tatal tau ar putea fi gay iar eu spuneam, tot ca o interpretare la "mai rau" (decat o amanta), ca poate a ajuns impotent - astea ar fi mai rele...zic eu...nu stiu | ||
panty_C Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:48 |
||
si, da, nu ar trebui ca tu sa fii la curent cu aceste lucruri, are dreptate Q, nu ar trebui sa fii pusa tu in postura sa-i judeci pe cei care ti-au dat viata... | ||
panty_C Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:51 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-01-22 23:48:22blondino, ready iti sugera ca "mai rau de atat" ca tatal tau ar putea fi gay iar eu spuneam, tot ca o interpretare la "mai rau" (decat o amanta), ca poate a ajuns impotent - astea ar fi mai rele...zic eu...nu stiu gay nu are cum sa fie....mi greu ma gandesc intr'una nu as suporta sa se desparta.. |
||
blondina_X Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:52 |
||
corino, cam toti mucosii au impresia ca au dreptul sa isi judece parintele... cand ii auzi la 13-14-17-19 ani, iti vine sa le rupi gura. ete nah, blondino, "n-are cum sa fie gay"... de parca i-ai tinut tu lumanarea... |
||
ready_vivus Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:53 |
||
si cine-i de vina, ready? | ||
panty_C Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:54 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-01-22 23:51:26si, da, nu ar trebui ca tu sa fii la curent cu aceste lucruri, are dreptate Q, nu ar trebui sa fii pusa tu in postura sa-i judeci pe cei care ti-au dat viata... eu i'am tot zis sa nu mai imi zica dar imi pare rau mi se rupe sufletu dar o spus k nu are cui sa isi spuna durerea dar sincer si eu am observat multe faze ii mai mereu cu telefonu in mana il pune pe vibrati sau pe silentios |
||
blondina_X Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:54 |
||
corino, de regula celalalt parinte | ||
ready_vivus Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:55 |
||
blondina,realist vb: dar de ce n-ai suporta sa se desparta, cind tu oricum o sa te desparti curind de ei amindoi??? Si ce importanta o sa mai aiba ca o sa vizitezi pe rind bunica si bunicul copiilor tai?! Crezi ca ei doi vor mai insemna vreodata mai mult de atit?! Hello... devii adult. Trezeste-te! |
||
quasaria Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:55 |
||
da ready, dupa principiul - cand face ceva rau: "uite ce copil ai", cand face ceva bun: "vezi ce copil am?" | ||
panty_C Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:57 |
||
De la: ready_vivus, la data 2010-01-22 23:53:08corino, cam toti mucosii au impresia ca au dreptul sa isi judece parintele... sti daca nu mai esti copil nu ai dreptu sa ii faci mucosi pe alti;)k nu cred k ai sters u muci la alti gandestete sh u k esti om judecam fiecare in parte u esti parinte poate k si copii tai te vor judeca candva sh ai sa vezi atunci ce mucos esti u;) |
||
blondina_X Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:57 |
||
blondino, cu regret te informez ca, fata de parintii tai, si tu esti o mucoasa in fine, la varsta si nivelul tau de formare e mai greu sa pricepi alegoriile si "metaforele" generalizate |
||
ready_vivus Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:00 |
||
De la: quasaria, la data 2010-01-22 23:55:31blondina,realist vb: dar de ce n-ai suporta sa se desparta, cind tu oricum o sa te desparti curind de ei amindoi??? poate k o sa ma despart de ei curand dar totusi am fost crescuta cum am fost nu as vrea aja ceva si de multe ori vreau sa il intreb pe tata meu ca dc nu mai e cum a fost inaite ma crezi k nu pot si in aceasi situatie ii si sora mea vrea sa ii spuna dar nu poate...mi atat de greu:( ii vreau cum au fost odata |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:01 |
||
exact, corino, asa e! "fiu-meo a intrat la nush ce liceu!... vezi ca fiu-to a chiulit de la ore!" |
||
ready_vivus Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:02 |
||
De la: ready_vivus, la data 2010-01-23 00:00:23blondino, cu regret te informez ca, fata de parintii tai, si tu esti o mucoasa poate dar ei nu cred k ma considera asa;) |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:02 |
||
blondino - daca vreodata o sa ma judece fie-mea - si deja cam incepe - o sa ii spun honey, pe mine atit m-a dus capul sa fac. Si am facut FIX ce am considerat ca e mai bine pentru toata lumea. Tu esti varianta mea imbunatatita - ca doar esti alta generatie, mai performanta, alt procesor si daca ai alta opinie,sint sigura ca o sa o pui in practica cu succes... Your turn now. | ||
quasaria Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:03 |
||
redy, ii bagi prea multa informatie in biti si ii plezneste RAM-ul | ||
anakin Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:04 |
||
De la: quasaria, la data 2010-01-23 00:03:34blondino - daca vreodata o sa ma judece fie-mea - si deja cam incepe - o sa ii spun honey, pe mine atit m-a dus capul sa fac. Si am facut FIX ce am considerat ca e mai bine pentru toata lumea. Tu esti varianta mea imbunatatita - ca doar esti alta generatie, mai performanta, alt procesor si daca ai alta opinie,sint sigura ca o sa o pui in practica cu succes... Your turn now. poate k nu te judeca dar ceva o deranjeaza nu crezi?da tot mai proaste is generatile care vin |
||
blondina_X Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Divort | 15 | De la: garbo_5389 31 Iulie 2012 10:59 |
partaj. | 6 | De la: garbo_406333 10 Ianuarie 2016 18:23 |
Mi-am parasit sotul acum cateva luni,locuiesc | 5 | De la: garbo182398 10 Ianuarie 2012 07:03 |
|
||
poezie...(Prelucrare dup� autor necunoscut) | 8 | De la: pustietate_in_floare 13 Octombrie 2011 22:17 |
DURERE SI RENASTERE! | 61 | De la: garbo230410 7 Ianuarie 2013 06:01 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice