bravoo totusico! | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:55 |
||
---|---|---|
Nu cred ca asta este un sacrificiu pentru copil. Sunt convinsa ca te gandesti si la copil dar mai cred si ca iti este greu sa il lasi. Eu nu am copil, nu stiu cum e dar inclin sa cred ca m-as gandi ca daca deja il afecteaza comportamentul tatalui sau si certurile dintre voi, mai tarziu s-ar putea sa il afecteze si mai tare pentru ca va cresti si va deveni mult mai constient de ce se intampla... Te-ai gandit si ca este foarte posibil sa va fie mult mai bine fara el? | ||
garbo089734 Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:37 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-01-23 15:53:25mai, daca vreti un divort rapid si o mama de bataie, luati-va dupa buna noastra 01Pai mai bine sa taca sa inghita tot....Si sa sufere ca proastele....Eu mai bine lupt decat sa fiu luata de proasta...Nu mai duce femeile in eroare tusico care esti toata ziua si noaptea barbat sa nu ramana femeile fraiere si sa lupte..Ajungi la divort daca taci din gura,,ca se satura femeia si pleaca |
||
|
||
omulsincer Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:43 |
||
da, parerea mea este ca un copil iti ofera cele mai mari satisfactii, uneori orice ai face este de apreciat, ma refer la cariera, scoala, etc care la un moment dat oricat de prospere ar fi devin un pic anoste dar un copil e o binecuvantare in adevaratul sens al cuvantului inlocuieste orice succes si este permanent nu devine anost cu timpul... un copil e o binecuvantare si ai fost binecuvantata deci nu intoarce spatele... lasa viata sa se desfasoare precum ne-a fost data si vei fi fericita... lucruri minunate ti se vor intampla o data ce copilasul va veni... lasa-l sa vina | ||
ilonka_boros Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:43 |
||
Pai da,,ca femeile isi lasa copiii baieti sa faca sex de la 12 ani...Ce crezi ca un barbat care s-a culcat cu o multime de femei in viata lui...Crezi ca dupa ce se casatoreste,o sa ii ajunga doar o femeie? | ||
omulsincer Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:57 |
||
mam gaindit ff bine ca si chiar baiatul a ajuns sasi dea seama si ne spune mami tati pupativa sa nu mai fiti suparati, calvarul mare o sa fie pt baiat nu pt noi.Incerc sa nu mai ma vada copulul suparata sa nul traumatizez ca il simt ca sufera | ||
garbo070402 Postat pe 24 Ianuarie 2010 15:16 |
||
De la: garbo070402, la data 2010-01-24 15:16:15mam gaindit ff bine ca si chiar baiatul a ajuns sasi dea seama si ne spune mami tati pupativa sa nu mai fiti suparati, calvarul mare o sa fie pt baiat nu pt noi.Incerc sa nu mai ma vada copulul suparata sa nul traumatizez ca il simt ca suferaPai da nu trebuie sa stai suparata..Fii mereu zambitoare si amabila...Dar fii mai dominatoare...Fii mai hotarata... |
||
omulsincer Postat pe 25 Ianuarie 2010 13:57 |
||
De la: garbo070402, la data 2010-01-20 19:56:56am 32 de ani si sint casatorita de 13 ani avem un copilasi impreuna are 9 anisori baietelul nostru este f inteligent si vede ce se intimpla in casa.SO hmm...nasoala situatie...dintotdeauna a fost asa sotul tau mai fustangiu sau e recenta treaba,pt ca dk e demult...nush ce sa zic dar o schimbare ...e un vis cel mai probabil.dar dk chestia ii recenta aparuta adik nu de ani buni de zile...poti sa te mai impui...in cazul in care e veche ocupatia lui...eu zic sa mai astepti 1,2 ani sa mai creasca copilul sa se si maturizeze umpik ii explici frumos mami si tati nu se mai inteleg ....si asa e mai bine si ca voi il iubiti oricum...chiar dk intre voi exista certuri..si asta e.merita sa traiesti asa?copiii se adapteaza cel mai usor schimbarilor:) crede-ma nu trai intr-un chin in ideea ca pt copil.....ce va fi bine pt el sa auda zilnic certuri pt ca inevitabil dar acolo se ajunge daca el ii cum ii.explica-i sotului tau ca nu e un adolescent rebel ca totusi are o familie si nici u nu crezi ca tot ce zboara se manca.Si am zis in ultima instanta fiecare cu drumul lui....dk esti apropiata de copil cat de curand poti sa-i explici si o sa fie alaturi de tine. |
||
biutza18 Postat pe 27 Ianuarie 2010 23:44 |
||
inca esti tanara nu te gandi numai la voi din pacate "fosta sotie m-a lasat dupa 7 ani de casnicie si 2 copii si nu umblam si nu are decat 30 ani acum daca il lasi o sa regrete mai tarziu | ||
marian_ploiesti Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:01 |
||
402 , as crede ca iti lipseste cu desavarsire orgoliul si independenta din moment ce suporti un asemenea specimen langa tine, eu l-as face cadou cu papion la gat de-as fi sigura ca dispare pt totdeauna. Nu merita efortul de a-l pastra. | ||
reyya Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:08 |
||
Cum dracu,se sacrifica,eu una nu pricep,e dependenta de el,mai precus de banii lui,eu una nu as fi stat nici moarta,vorba aceia:ca nici un barbat,nu e un capat de tzara | ||
scrichy Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:13 |
||
aia e tare ,,alea sunt curve pt aventuri iar ea, sotia lui cinstita"...cat de cretin si alunecos e omuletul ..dar cat de fraiera e ea sa mai ramana langa Cassanova Eu l-as livra doritoarelor | ||
reyya Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:16 |
||
REYYA,cumparam angro si vindem transhat | ||
scrichy Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:20 |
||
trei la zece mii? |
||
LILO Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:21 |
||
mey nu ma speriati ...cum draku transat ? | ||
reyya Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:23 |
||
ii taiati ceva sa scape de complicatii sau cum?? il faceti eunuc?? | ||
reyya Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:23 |
||
REYYA,nu ai zis,tu,ca il livrezi doritoarelor,gata oferta | ||
scrichy Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:25 |
||
livrat intreg mey...sa se bucure doritoarele de Cassanova..eu sunt buna la sufletel | ||
reyya Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:28 |
||
De la: LILO, la data 2010-01-28 00:21:40 trei la zece mii? DA,chiar trei,vrei |
||
scrichy Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:31 |
||
LILO,ai pus-o,afacere pe picior mare,ca sunt multi,ei,cine ofera mai mult,adjudecat,LILOOOOO | ||
scrichy Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:33 |
||
nu aveti ce face cu banii | ||
reyya Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:35 |
||
402,ce mai faci?N-ai mai postat nimic si ... Deci cum mai e? |
||
garbo071563 Postat pe 29 Ianuarie 2010 16:00 |
||
de ce nu ai scris k si de a doaua ai fost inselat? pt ...084 cel care il iubesc doua femei (eu sant una din ele si anume cea "veche") si de ce nu ai specificat k si u m-ai inselat? | ||
garbo096464 Postat pe 31 Ianuarie 2010 14:21 |
||
ce parere aveti despre asta? | ||
garbo096464 Postat pe 31 Ianuarie 2010 14:34 |
||
Aaaaaaaaa...tu esti femeia woman si eu care credeam ca esti barbat...deja imi puneam parul pe moate... | ||
Ines Postat pe 31 Ianuarie 2010 14:37 |
||
asa e bine? | ||
garbo096464 Postat pe 31 Ianuarie 2010 14:45 |
||
auzi femeie draga din tot sufletul meu iti zik ca nu are rost sa continui cu el de ce?pt ca chestia cu amanta si nevasta am avzut.o si eu la mine in casa:((( in familie eu sunt copilu lor dar...........mama este mama pana moare si eu ec am facut am crescut adika m.au crescut si am plecat in lumea larga cand ea avea ocazia sa divorteze nu o facu.to pt cine?pt mine si fratele meu pt ce a suferit si sufera in continuare?nu tiu eu zik parerea mea ca pt copii sa nu stai ku un barbat si mai ales caci u ai doar 32 de ani;) success | ||
nimikkk Postat pe 2 Februarie 2010 02:27 |
||
mai draguta!!!!in cazul asta tu ai de facut un singur lucru : dimineata ii prepari o supa cu diazepam....la pranz o tocana cu soricioaica...iar pe seara trantestei una bucata de friptura cu nitica cianura.....si apoi mai vb noi....=))=))glumeam....da tu stii f bine ca trb tu sa te schimbi in primul rand...invata sa te iubesti mai intai pe tine ....si apoi daruieste celor din jur. ITI IUBESTI BAIATUL....hmmmmmm....invata sa te respecti pe tine....cum vei primi respect mai tarziu de la el...ca de la sot din cate stiu.....si stiu!!!!!nu ai!!!astept un msj de la tine...dar incearca sa faci ce ti-am zis....sfaturi toata lumea da....daca le primesti..sant sigura ca nu asc. de ele...ca altfel nu ai fi stat atatia ani cu el....nu ai incredere in tine...invata sa ai....ai pus suflet in ceva ce nu a meritat...tu acum vezi?..si daca e asa e f.important sa incerci sa respecti niste principii....incearca!! | ||
sheika29 Postat pe 2 Februarie 2010 12:13 |
||
.Apoi vezi tu ca zici ca barbatii fac femeile neserioase..pai si femeile sunt vinovate,pt ca faca atatea compromise,,apoi de asta urmeaza cat mai multe compromise si isi permit atatea..Pt ca femeile nu se impun...Apoi la barbati le plac,femeile mai hotarate sa ii mai puna un pic in functiune..Pt ca ei sunt insensibili,nu sunt ca femeile care sunt mai sensibile.Si pun suflet la tot | ||
omulsincer Postat pe 2 Februarie 2010 21:01 |
||
De la: garbo071563, la data 2010-01-20 21:01:16draga402, cine ti-a dat sfatul,, sa te gandesti doar la tine |
||
Nicool Postat pe 9 Februarie 2010 02:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Detectiv particular specializat in infidelitati! | 21 | De la: gillbert 15 Noiembrie 2010 23:49 |
masturbarea la barbati doare? | 217 | De la: kirry 16 Martie 2011 00:30 |
A CRESCUT SEPTELUL | 1 | De la: garbo270271 19 Martie 2012 01:19 |
|
||
Sunteti fidela? | 80 | De la: garbo015979 21 Ianuarie 2010 19:00 |
ik b | 98 | De la: Celleste_ 12 Iunie 2010 13:15 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară