De la: garbo083984, la data 2010-01-23 08:40:28 Asta este viata totdeauna mergi pe incredere si in cele mai multe cazuri pierzi, dar am incercat sa scot in evidenta doar un fapt si anume:ca asa cum eu tin minte ca am calcat stramb,ea nu mai tine minte de acest lucru iar familia unita merge inainte dupa sintagma nu stie dreapta ce face stanga si invers, din pacate aceasta este unitatea si trainicia in multe dintre familiile de astazi cind te mai intilnesti cu baieteii in parc, discutati si voi de masinutze, gadgeturi si alte jucarii specifice. Femeile sint un subiect prea complex pentru nivelul de gradi. Spre dezamagirea ta,femeia cind gaseste unul mai bun chiar PLEACA. Pleaca si isi face o viata cu ala, nu spune povesti vinatoresti prin parc. Probabil chestie de curaj, sau de structura. Deci daca inca o mai vezi pe acolo, inseamna ca n-a dormit nimeni in patul tau. Daca ar fi dormit, acum era gol. |
||
quasaria Postat pe 23 Ianuarie 2010 10:29 |
||
---|---|---|
Pai da...femeile si barbatii,sintem cu totii cum sintem,dar,ar mai fi o intrebare:DACA NU SINT FEMEI DISPONIBILE PT. RELATII EXTRACONJUGALE,CUM MAI INSEALA BARBATII?-adica ayit barbatii cit si femeile inseala numai daca au cu cine.Deci sintem o specie inpartita in proportii egale.-(opinia mea). | ||
geczijeno Postat pe 23 Ianuarie 2010 11:46 |
||
logic numai ca, se exista si femei care au 3 amici deodata si in acelasi timp |
||
|
||
si_totusi Postat pe 23 Ianuarie 2010 11:53 |
||
De la: hutangi, la data 2010-01-23 11:46:24Pai da...femeile si barbatii,sintem cu totii cum sintem,dar,ar mai fi o intrebare:DACA NU SINT FEMEI DISPONIBILE PT. RELATII EXTRACONJUGALE,CUM MAI INSEALA BARBATII?-adica ayit barbatii cit si femeile inseala numai daca au cu cine.Deci sintem o specie inpartita in proportii egale.-(opinia mea). Citeste ziarele dom'le!! Conform ultimelor recensaminte din lumea intreaga, anual se nasc mai multe fetite decat baieti de cel putin 15 ani. Concluzia: sunt ~4.23 femei/ 1 barbat.! Suntem la mare cautare, si asta nu inseamna decat ca.. noi suntem cei care avem de unde alege.... |
||
Romeo_Ex Postat pe 23 Ianuarie 2010 11:58 |
||
iote ca i-a dat cu virgula | ||
si_totusi Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:01 |
||
E o aproximatie... intodeauna m-am intrebat de unde sa iau procentul dupa virgula? De sus in josul femeii.. sau invers? Nu eu am facut aceste recensaminte... ia-te de americani! |
||
Romeo_Ex Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:03 |
||
asa este sunt mai multe femei ca barbati dar asta va da dreptul sa distrugeti vietile celei care v-a fost alaturi cand va fost greu?,sau viata copiilor? |
||
mikiduta39 Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:04 |
||
apoi, e treaba lui matale cum rezolvi problemele istea de perspicacitate. si apoi, daca americanii au facut asta aproximatie, e clar. au fost ani buni, cand se nasteau mai multe femei decat barbati. cam de vreo 10-15 ani, s-a modificat sistemul. acum, e cam para-para |
||
si_totusi Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:08 |
||
Romeo,dar nu e pacat sa alegeti...cand puteti sa culegeti...cat mai multe...asa,nu stiu,in spirit caritabil...??? | ||
DORI_ Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:09 |
||
De la: Dari_Daniela, la data 2010-01-23 12:09:35 Romeo,dar nu e pacat sa alegeti...cand puteti sa culegeti...cat mai multe...asa,nu stiu,in spirit caritabil...??? Te lasi culeasa? |
||
Romeo_Ex Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:10 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-01-23 12:08:51apoi, e treaba lui matale cum rezolvi problemele istea de perspicacitate. si apoi, daca americanii au facut asta aproximatie, e clar. Daca 5-10 % din toti oamenii globului mai sunt si gay; poate asta mai schimba proportiile generale... |
||
Romeo_Ex Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:13 |
||
Am fost "culeasa" deja... si m-am gandit sa ma "dau" blanda...sa nu care cumva sa se candeasca al meu...sa mai culeaga ceva... daca zici ca e asa "oferta" pe piata.... |
||
DORI_ Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:15 |
||
De la: Dari_Daniela, la data 2010-01-23 12:15:21 Am fost "culeasa" deja... M-am documentat mai bine si uite ce am gasit: "In China acum, procentul sexelor este de 123 de baieti la 100 fete. Intr-o generatie sau mai putin, China va trebui sa faca fata problemei a zece milioane de barbati care nu-si vor mai gasi sotii." Acum stii ce ai de facut daca al tau culegator isi gaseste altceva de cules si te lasa pe camp.... |
||
Romeo_Ex Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:19 |
||
De la: Romeo_Ex, la data 2010-01-23 12:19:55De la: Dari_Daniela, la data 2010-01-23 12:15:21 Am fost "culeasa" deja... atunci sa ne mutam toate in china? |
||
mikiduta39 Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:35 |
||
io cred k de aia'i asa o avalansa de chinezi la noi (isi cauta "menirea" p-aicia) | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:39 |
||
004, nu mai tropai!! Trezesti vecinii.. | ||
Romeo_Ex Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:42 |
||
m-am trezit!!! | ||
LILO Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:57 |
||
duoamneee ce scumpa esti tu cateodata | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:05 |
||
da!! numai ca am o "amaraciune" fleur.. CINEVA vrea sa imi fure identitatea(ascunsa)...si-o mai adaugat un o oooooo!!!si o cheama (cica)LILOO(cu 2 de o).. |
||
LILO Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:10 |
||
bai! astia-s curat bolnavi la cap si fara personalitate! lasa-i...stiu ca-i greu,dar uita de ei! nu are cuuuuuuuum, satzi fure esentza! asta o stii nuuu?? | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:13 |
||
aha!! numai ca in lista cu La Le Li..apare numai liloo cu doi oo si eu nu-s.. | ||
LILO Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:15 |
||
si vrei sa stiic e cred io! ca-i si de fapt doar un barbat din asta la "meno/andropauza"din asta, care'arfi putut face asa ceva | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:18 |
||
sper catzi dai seama cat si dupa cei doi de oo gat'! l-am facut PRAFFF | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:20 |
||
bineinteles ca exista femei, singure sau nu, care au relatii cu barbati casatoriti... Diferenta este de motivatii: femeile de obicei nu inseala doar PENTRU CA POT. Si pentru ca n-ar refuza ocazia. Ca asa am insela toate non stop, n-am mai avea timp sa facem nimic altceva.... Si nici nu inseala ca sa isi povesteasca una alteia cind plimba bebelusul prin parc ce femeie fatala e si cum i-a tras-o ea lui X (ce, fata, nu-l stii pe ala...ala de la etajul 2?). Asta e diferenta. Au motive mai putin infantile. Principalul motiv ar fi ca intr-adevar cauta pe cineva cu care sa ramina. Sigur, exista si specii de nimfomane. Dar aici vorbim de majoritati nu de diverse deviatii. |
||
quasaria Postat pe 23 Ianuarie 2010 14:26 |
||
Pai barbatii nu se duc la biserica ca sa se roage...Ei se duc sa vaneze femei credincioase pt ca stiu ca sunt inofensive...Ca sa le joace asa cum vor ei...Ca cica vor femei bune ca sa ii faca mai buni...Pai doar Dumnezeu te poate face mai bun,,daca ai credinta si te rogi nu un om...Pe un om il poti doar controla,,dar nu il poti schimba daca el nu vrea..Pe un om il poate schimba doar Dumnezeu,,asta daca doreste si el si are credinta se roaga... De asta o femeie credincioasa,,trebuie sa se uite ce barbat isi ia..Nu sa spere ca el se va schimba...Lupul isi schimba parul,,dar naravul ba daca nu vrea...Pt ca majoritatea barbatilor sunt egoisti si au firi tari,nu ii poti schimba tu ca femeie daca el nu vrea...Asa ca mai bine femeia sa se uite bine si sa se intereseze inainte sa se incurce cu vreun barbat.... |
||
omulsincer Postat pe 23 Ianuarie 2010 14:37 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-23 14:37:08Pai barbatii nu se duc la biserica ca sa se roage...Ei se duc sa vaneze femei credincioase pt ca stiu ca sunt inofensive...Ca sa le joace asa cum vor ei...Ca cica vor femei bune ca sa ii faca mai buni...Pai doar Dumnezeu te poate face mai bun,,daca ai credinta si te rogi nu un om...Pe un om il poti doar controla,,dar nu il poti schimba daca el nu vrea..Pe un om il poate schimba doar Dumnezeu,,asta daca doreste si el si are credinta se roaga... Tu generalizeei un pic.Nu e chiar asa. Si nu cred ca biserica e un loc de agatat femei. Cat ar fi un barbat de nebun,dar nici asa. Si nu stiu daca majoritatea barbatilor sunt egoisti. Pana la urma noi suntem mai egoiste ca ei. |
||
violeta1981 Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:04 |
||
mai bunicicoo, de cate ori ai fost tu la biserica si n-ai vazut nici-un barbat mai?? dar ciia care canta'n cor ci-s? k sa nu zic si de preoti...si tot restu pana la mitropolit! ia nu te mai infoia atata si vezi de lungu nasului | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:05 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-01-23 15:05:00mai bunicicoo, de cate ori ai fost tu la biserica si n-ai vazut nici-un barbat mai?? dar ciia care canta'n cor ci-s? k sa nu zic si de preoti...si tot restu! ia nu te mai infoia atata si vezi de lungu nasuluipai pana si preotii te invata doar lucruri care sunt in favoarea barbatilor...Pt ca foarte putini preoti sunt cinstiti....Pt ca se imbogatesc din banii la saraci...Ce crezu ca pe aia ii ajuta Dumnezeu si le da intelepciune sa ii ajute pe oameni? |
||
omulsincer Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:07 |
||
De la: violeta1981, la data 2010-01-23 15:04:32Pai nu neaparat sa le agate la biserica..Ci in afara bisericii....De la: buna01, la data 2010-01-23 14:37:08Pai barbatii nu se duc la biserica ca sa se roage...Ei se duc sa vaneze femei credincioase pt ca stiu ca sunt inofensive...Ca sa le joace asa cum vor ei...Ca cica vor femei bune ca sa ii faca mai buni...Pai doar Dumnezeu te poate face mai bun,,daca ai credinta si te rogi nu un om...Pe un om il poti doar controla,,dar nu il poti schimba daca el nu vrea..Pe un om il poate schimba doar Dumnezeu,,asta daca doreste si el si are credinta se roaga... |
||
omulsincer Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:08 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-23 15:08:17Ca nu agata barbatii in timpul slujbei...Pai eu nu sunt egoista pt ca sunt crestina...De asta vreau tot un barbat cu sufletul bun...Si pe barbatii egoisti sa isi ia egoiste...De la: violeta1981, la data 2010-01-23 15:04:32Pai nu neaparat sa le agate la biserica..Ci in afara bisericii....De la: buna01, la data 2010-01-23 14:37:08Pai barbatii nu se duc la biserica ca sa se roage...Ei se duc sa vaneze femei credincioase pt ca stiu ca sunt inofensive...Ca sa le joace asa cum vor ei...Ca cica vor femei bune ca sa ii faca mai buni...Pai doar Dumnezeu te poate face mai bun,,daca ai credinta si te rogi nu un om...Pe un om il poti doar controla,,dar nu il poti schimba daca el nu vrea..Pe un om il poate schimba doar Dumnezeu,,asta daca doreste si el si are credinta se roaga... |
||
omulsincer Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femei...amante...iubite | 61 | De la: garbo_5596 21 Noiembrie 2012 20:27 |
Barbatzii n-au fost facutzi monogami, dar nici Femeile, proaste | 45 | De la: garbo210772 24 Iulie 2011 00:24 |
am trichomonas, asta inseamna ca ma inseala? | 18 | De la: garbo_1663 23 Mai 2012 22:40 |
|
||
minte si apoi ii pare rau | 3 | De la: melania33 22 Mai 2011 10:07 |
Tradare si falsitate in iubire | 3 | De la: _karina_ 28 Martie 2011 00:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară