Multumesc "iuliaav" pt dieta trimisa, desi am auzit de ea foarte multe si de foarte mult timp, nu i-am dat importanta, dar e foarte interesanta. Bafta la slabit, si la mentinerea unui regim de viata SANATOS! | ||
garbo063391 Postat pe 6 Februarie 2010 19:18 |
||
---|---|---|
De la: iuliaav, la data 2010-01-30 19:27:39am eu dieta lui montignac. trimite adresa ta de mail la mine [email protected], si iti voi trimite aceasta dieta. |
||
anadinbiia Postat pe 7 Februarie 2010 09:56 |
||
buna anadinbiia!ms .eshti o dragutza! | ||
|
||
diary Postat pe 8 Februarie 2010 09:04 |
||
Buna, tuturor, si o saptamana cat mai buna. Nu am uitat de voi insa am avut o saptamana f grea, cu multe probleme. Dieta o gasiti pe scribd.com. Dati search ,,diete" si o sa vedeti ca printre acestea apare si dieta noastra. Daca nu va descurcati contactati-ma pe privat. Inca o data, o sapt cat mai buna |
||
roxane80 Postat pe 8 Februarie 2010 09:32 |
||
Salut! Eu tin Monti din 14 iulie 20096 si am slabit pana acum 22,5 kg. Momentan ma aflu in faza de platou, dar stiu ca voi trece peste pragul asta, deoarece nu e primul de acest gen. Nu e greu de tinut pentru cine se poate debarasa foarte usor de dulciuri, paine, cartofi, paste sau combinatii antiMonti si pentru cine poate avea un orar al meselor bine determinat. Cartea lui Monti mi-a fost facuta cadou de ziua mea in martie 2009 si a durat ceva pana sa o citesc si sa o inteleg, mai ales sa aplic de citisem acolo. |
||
Clotilde Postat pe 8 Februarie 2010 11:59 |
||
buna roxane! o saptamana super faina iti doresc! | ||
diary Postat pe 8 Februarie 2010 16:56 |
||
buna clotilde!felicitari!bafta multa in continuare!de maine sau poimaine si eu q monti! | ||
diary Postat pe 8 Februarie 2010 16:57 |
||
bre,care dati retzete p'acilea... fire-a-ti a dreaq cu budincile si cremele si prajiturile si si si si si...ca ma 'nervai de nu-mi mai gasesc cuvintele! |
||
preciouss Postat pe 8 Februarie 2010 19:43 |
||
Ingrediente 1 purcel de lapte (3-4 kg) 150 g untura 3-4 catei de usturoi 4 mere 2 gutui cimbru sare si piper dupa gust Mod de preparare Purcelul, gata curatat si parlit, se spala bine in apa rece se freaca cu malai si sare, se clateste in mai multe ape reci, dupa care se scurge bine de apa; Se sareaza in interior, se freaca cu cimbru si mujdei de usturoi, se asaza cu picioarele indoite, pe un gratar, intr-o tava mare. In gura purcelului se pune un mar; In tava se adauga jumatate ceasca de apa, 2-3 linguri de grasime si felii de mere si gutui. Se introduce tava la cuptor, la foc potrivit; Din cand in cand, se unge purcelul cu sosul din tava si se lasa la fript pana cand capata o crusta crocanta si aurie. Cand este gata, se asaza pe un platou frumos ornat cu buchetele de conopida murata, gogosari in otet si frunze de telina. |
||
pik_nik Postat pe 8 Februarie 2010 19:59 |
||
sac,sac,ca ala nu-mi place! | ||
preciouss Postat pe 8 Februarie 2010 20:00 |
||
Ingrediente 2 piepti de pui dezosati 4 ciuperci intregi cat mai mari 4 felii cascaval 100 ml ulei sare, piper, mirodenii dupa gust Mod de preparare Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se pune in mijloc o feliuta de cascaval, deasupra 1-2 palarii de ciuperca si peste, alta feliuta de cascaval; Se ruleaza carnea, se sareaza, se pun mirodenii si se prinde cu o scobitoare. Se prajeste in ulei, foc moderat, cu capac deasupra. |
||
pik_nik Postat pe 8 Februarie 2010 20:00 |
||
imi place atitudinea astaa...tocmai cand ma convinsesem sa tin si eu dieta asta! ufff! |
||
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2010 20:00 |
||
Ingrediente 4 mere mari 75 gr ciocolata neagra 75 gr ciocolata alba 150 gr stafide uscate esenta de rom esenta de vanilie scortisoara Mod de preparare Se spala bine stafidele si se pun intr-un vas cu apa si esenta de rom, sa se umfle. Se spala bine merele si cu ajutorul unui cutit special, de scobit, li se scoate partea interioara, cu semintele. Se umplu merele cu stafidele umflate si se aseaza in tava, la cuptor, timp de 10 minute, sa se coaca. Ciocolata alba si cea neagra se rade pe razatoarea mare. Cu 2 minute inainte ca merele sa fie gata, se scoate tava din cuptor, se presara ciocolata rasa in linii intercalate de culoare si se baga inapoi la cuptor. Se scoate tava cu mere si fiecare mar se presara deasupra ciocolatei cu scortisoara pisata. Se servesc foarte fierbinti, alaturi de vin fiert. |
||
pik_nik Postat pe 8 Februarie 2010 20:01 |
||
preciouss Postat pe 8 Februarie 2010 20:02 |
||
Ingrediente 1 l frisca lichida 5 plicuri de gelatina din comert 300 gr zahar 8 oua mari 400 ml lapte dulce 1 cutie compot ananas bucati 1 cutie compot fructe exotice bucati Mod de preparare Se bate frisca lichida cu ajutorul unui mixer, pana se intareste bine si apoi se tine la frigider. Se pune laptele dulce intr-un castron si se adauga in el plicurile de gelatina, lasandu-se la inmuiat. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se dau deoparte. Galbenusurile se amesteca bine cu 150 gr zahar si apoi se pun la bain-marie, intr-un vas inalt si ingust. Se tin la foc mic, amestecand, pana se ingroasa putin. Peste galbenusuri se adauga laptele cu gelatina inmuiata. Se continua fierberea. Albusurile se bat spuma, cu restul de 150 gr zahar si se adauga in vasul inalt. Se adauga jumatate din cantitatea de frisca in vasul de pe foc, amestecand foarte bine. Se da la frigider vasul, timp de 5 ore, avand grija sa nu il miscam. Se scoate pe un platou, cu grija si se imbraca in restul de frisca ramasa. |
||
pik_nik Postat pe 8 Februarie 2010 20:02 |
||
si la final, un capuccino fiorentino Ingrediente 150 ml lapte proaspat 30 ml cafea expresso 10 ml spuma de lapte frisca, ciocolata neagra Mod de preparare Se incalzesc putin 2 cesti mari de cafea, de 100 ml fiecare. Se toarna in fiecare din ele cate 75 ml lapte cald, apoi deasupra cate 15 ml cafea expresso. La expresor se face putina spuma de lapte, care se toarna cu grija in cele 2 cesti, sa nu se dizolve in lapte. Deasupra se pune frisca solida si se orneaza cu praf de ciocolata neagra rasa |
||
pik_nik Postat pe 8 Februarie 2010 20:04 |
||
vai d sufletuu lui montiniac sarmanuu' | ||
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2010 20:05 |
||
daca-i fiorentino ...ii rau! io vreau unul napoletan |
||
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2010 20:06 |
||
Ce sa fac bre cu retetele? Chiar nu-mi spun nimic. Sa le vad gata facute, de nepretuit. | ||
Doara Postat pe 8 Februarie 2010 20:06 |
||
pik te pot intreba cate una alta? |
||
ladyDY Postat pe 8 Februarie 2010 20:07 |
||
asa,asa,doruleatzo... sa-l vedem pe pikanu' wearing nothing but the shortzu-n gat,cu scufie d'aia-n cap... mai c-as renuntza la dieta pt asta! |
||
preciouss Postat pe 8 Februarie 2010 20:09 |
||
253, exact cum doresti! intrebi sau nu. ca si eu fac la fel, raspund sau nu | ||
pik_nik Postat pe 8 Februarie 2010 20:10 |
||
mai fetele astea vor sa tina cura de slabire, vine acu primavara si pe toate topicurile le dai retete cu fel de fel de bunataturi? iti dai seama, este criminala chestia asta,... | ||
ladyDY Postat pe 8 Februarie 2010 20:13 |
||
preci,ciucalata neagra poti manca oricum am si eu niste intrebari pt.monti asta. |
||
altrate Postat pe 8 Februarie 2010 20:14 |
||
in alba iulia am invatat astea | ||
pik_nik Postat pe 8 Februarie 2010 20:14 |
||
Preci, dar de ce sa poarte sortz? | ||
Doara Postat pe 8 Februarie 2010 20:15 |
||
coliero...manc d'aia,stai tu linistita... da-i grrreeeeuuuu sa renunt la dulciuri,parol! sau la bere... io asta visez,asta pictez! |
||
preciouss Postat pe 8 Februarie 2010 20:17 |
||
inimioare pentru dragobete's day Ingrediente 2 pahare zahar tos 1 pahar apa 2/3 pahar sirop de porumb 1 lingurita praf de scortisoara 3-5 picaturi colorant alimentar rosu aprins De asemenea, mai ai nevoie de: forme inimioare betisoare pt acadele Mod de preparare Formele de inimoare se incalzesc putin apoi se ung cu spray de gatit, excesul indepartandu-se. Intr-un vas se incalzeste zaharul, apa si siropul de porumb pana se aduc la fierbere apoi se indeparteaza vasul. Se adauga picaturile de colorant alimentar rosu, se amesteca foarte bine si apoi se toarna in formele de inimiora, in care s-a pus cate un betisor de acadea. Betisoarele trebuie sa fie in totalitate acoperite de amestec. Se lasa la intarit si apoi se scot din forme. |
||
pik_nik Postat pe 8 Februarie 2010 20:18 |
||
si stiice rezultaa?? un ceai cu tot cu cana asa! mie parca asa-mi paree! |
||
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2010 20:18 |
||
bine, dar unele retete sunt tentante,...si cum noaptea scrii despre lucruri fine,....parca te-ar tenta in loc de un ceai verde sa te bagi in frigid si sa dereteci. | ||
ladyDY Postat pe 8 Februarie 2010 20:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Topikul oamenilor cinstiti si sinceri | 2 | De la: Roxxynela 13 Aprilie 2010 17:52 |
Dieta Montignac | 183 | De la: oanagheorghe 19 Ianuarie 2011 12:36 |
A venit vara, rau imi pare ca am alergie la soare :(! | 10 | De la: ana_pop 24 August 2015 18:06 |
|
||
Dieta Montignac | 3 | De la: garbo_1155 27 Martie 2012 19:09 |
cat de importanta e grupa sangvina pentru dieta? | 8 | De la: Terapii_Naturiste 20 August 2012 11:01 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară