am steriletul pus de 7 luni si de atunci am dureri de burta destul de puternice foarte des, nu numai inaintea menstruatiei cand sunt ff puternice.... ce e mai curios este ca am o intarziere de 12 zile a ciclului si nu inteleg de ce?? ![]() |
||
ina13 Postat pe 21 Ianuarie 2010 16:23 |
||
---|---|---|
Nu stiu ce sa-ti spun .Eu il am montat de o luna si ma simt f.bine.Mai bine du-te si fa-ti un control sau o ecografie. | ||
ANGININEL Postat pe 10 Februarie 2010 15:27 |
||
Contraceptie definitiva simpla si de ultima ora la femei - prof. dr. HORHOIANU - sef sectie ginecologie 1, etj. 5 - SPITALUL UNIVERSITAR BUCURESTI - site suub; dimineata pe la 8 poate fi gasit pe A2 - aripa 2 a sectiei la cabinetul de consultatii interdisciplinare (echografie, colposcopie) si va lamuriti despre ce e vorba; contraceptie definitiva la barbatii care nu mai vor copii - SORIN OPRESCU a spus la tv ca si-a facut VASECTOMIE - DAR - PROSTATECTOMIE - scoaterea prostatei la barbat e o operatie f. simpla pe care un mare urolog o face f. usor si barbatul se protejeaza si de vreun cancer la batranete care e la barbat f. frecvent cum e cancerul mamar si cel de col la femei - dr. EDMOND CONSTANTINESCU - urolog la SPITALUL SF. IOAN face cea mai usoara operatie - merita discutat cu dansul ca explica f. frumos. | ||
|
||
kidz003804 Postat pe 22 Noiembrie 2010 23:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
psoriazis | 7 | De la: garbo_395019 4 Iunie 2014 14:27 |
Solutie miraculoasa pentru trup si suflet !!!!! | 3 | De la: alfheim 12 Octombrie 2011 12:53 |
viermisori intestinali | 11 | De la: oana1986 20 Noiembrie 2010 20:45 |
|
||
Dureri temporare de genunchi | 39 | De la: garbo_386517 4 Decembrie 2013 17:00 |
Buna ziua, | 1 | De la: garbo041307 20 Mai 2011 16:37 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an