am steriletul pus de 7 luni si de atunci am dureri de burta destul de puternice foarte des, nu numai inaintea menstruatiei cand sunt ff puternice.... ce e mai curios este ca am o intarziere de 12 zile a ciclului si nu inteleg de ce?? am facut si testul de sarcina...si negativ..... imi poate da cineva un sfat sau s-a mai intamplat cuiva sa aiba asa intarzieri cu steriletul?? este normal?? va multumesc anticipat .. | ||
ina13 Postat pe 21 Ianuarie 2010 16:23 |
||
---|---|---|
Nu stiu ce sa-ti spun .Eu il am montat de o luna si ma simt f.bine.Mai bine du-te si fa-ti un control sau o ecografie. | ||
ANGININEL Postat pe 10 Februarie 2010 15:27 |
||
Contraceptie definitiva simpla si de ultima ora la femei - prof. dr. HORHOIANU - sef sectie ginecologie 1, etj. 5 - SPITALUL UNIVERSITAR BUCURESTI - site suub; dimineata pe la 8 poate fi gasit pe A2 - aripa 2 a sectiei la cabinetul de consultatii interdisciplinare (echografie, colposcopie) si va lamuriti despre ce e vorba; contraceptie definitiva la barbatii care nu mai vor copii - SORIN OPRESCU a spus la tv ca si-a facut VASECTOMIE - DAR - PROSTATECTOMIE - scoaterea prostatei la barbat e o operatie f. simpla pe care un mare urolog o face f. usor si barbatul se protejeaza si de vreun cancer la batranete care e la barbat f. frecvent cum e cancerul mamar si cel de col la femei - dr. EDMOND CONSTANTINESCU - urolog la SPITALUL SF. IOAN face cea mai usoara operatie - merita discutat cu dansul ca explica f. frumos. | ||
|
||
kidz003804 Postat pe 22 Noiembrie 2010 23:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MEZOTERAPIA IN MEDICINA ALOPATA SI MEDICINA ESTETICA | 1 | De la: cineva 30 Noiembrie 2008 11:04 |
compatibilitate intre eu scorpion-el rac | 11 | De la: elenita_2 20 Martie 2013 13:21 |
SANATATE | 1 | De la: garbo167206 2 Mai 2011 12:57 |
|
||
AM NEVOIE DE AJUTOR! | 1 | De la: riana65 27 August 2008 19:02 |
sevraj... de fumat :( | 137 | De la: bluelight 13 Octombrie 2010 22:00 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară