Buna ziua oameni buni, Este pentru prima oara cand scriu si va rog sa nu ma criticati prea dur. Acum trei luni am avut o relatie cu un tip, era mai mare cu 10 ani, nimic neobisnuit pentru mine pentru ca mereu am fost atrasa de persoanele mai mature .Dupa trei luni ne-am despartit la cerera mea pentru ca am aflat din intamplare ca tipul si-a ascuns adevarata varsta, ma rog a fost o diferenta de 3 an, nu acesta a fost motivul despartirii, faptul ca a mintit si nu mai puteam avea incredere. Dupa o perioada mi-am dat seama ca am sentimente si pot sa-l iert si m-am decis sa o luam de la capat si mi-am cerut scuze pentru tot ce am gresit fata de el apoi l-am intrebat daca doreste sa reluam relatia.Tipul a fost de acord si nu a avut nimic de obiectat. Am omis sa spun ca locuim in orase diferite si ne vedem lunar .Din ultima discutie mi-a spus ca o sa-mi fac o vizita dar in tot acest timp, mesaje nu mai primesc de la el, vorbesc foarte rar pe mess...deci nu mai este ca la inceput cand era zilnic . Doresc sa citesc si opinia voastra, cum vedeti voi situatia de-afara, merita sa merg mai departe sau nu , credeti ca are un viitor o astfel de relatie. Eu nu sunt adepta relatilor la distanta pentru ca este aproape imposibil sa rezisti. Va multumesc! |
||
kitty_cross Postat pe 22 Ianuarie 2010 09:08 |
||
---|---|---|
ca tot e plictiseala p-acilea... care-i legatura cu diferenta de varsta?... | ||
zambil Postat pe 22 Ianuarie 2010 09:12 |
||
mai,mai,n am inteles di ci ti ai cerut tu scuze????ca te o mintit el????? ![]() ![]() |
||
|
||
nazirra Postat pe 22 Ianuarie 2010 09:12 |
||
![]() |
||
rodyk Postat pe 22 Ianuarie 2010 09:20 |
||
Mi-am cerut scuze pentru faptul ca nu m-am purtat prea frumos in aceste trei luni de relatie, m-am comportat precum un copil rasfatat care i se cuvinea totul. Consider ca am avut acest comportament,poate pentru ca era el prea atent cu mine sau poate.. nu stiu . | ||
kitty_cross Postat pe 22 Ianuarie 2010 09:23 |
||
rodikule, aia de n-au bani, da... | ||
zambil Postat pe 22 Ianuarie 2010 09:25 |
||
no bini....si???? ![]() |
||
nazirra Postat pe 22 Ianuarie 2010 09:26 |
||
![]() |
||
rodyk Postat pe 22 Ianuarie 2010 09:32 |
||
acum poate ar trebui sa-i mai ceri scuze o data, ca nu-ti mai scrie si nu te mai cauta... . |
||
garbo_C Postat pe 22 Ianuarie 2010 09:35 |
||
![]() ![]() ![]() si ptr ca e al naibii de frig afara ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 22 Ianuarie 2010 09:36 |
||
in trei luni nu ai aflat adevarata diferenta? il doare in basca atunci,nu te mai strofoca... daca ai facut dragoste atat timp cu un om ,si nu a simtit nevoia sa-ti vorbeasca pe bune despre el,inseamna ca il doare in basca... da' oare de ce avea el impresia ca iti plac purisanii?ha? |
||
iasomia Postat pe 22 Ianuarie 2010 10:13 |
||
Poate ca nu m-am facut suficient de inteleasa.Nu mi-am cerut scuze pentru el ,ci pentru mine pentru ca am jignit ,am umilit, m-am purtat josnic...mi-am cerut scuze pentu ca asa am simtit.Poate ca am constiinta si mai functioneaza ?!!! | ||
kitty_cross Postat pe 22 Ianuarie 2010 11:59 |
||
kitty,draguta... "ci pentru mine pentru ca am jignit ,am umilit, m-am purtat josnic." atunci nu te mira ca nu se grabeste sa te caute. adica cum te-ai purtat josnic? sa nu-mi spui ca te-ai culcat cu altu',eventual cu prietenu' lui cel mai bun... mami, daca nu te cauta, e greu de facut planuri,in opinia mea povestea voastra s-a cam sfarsit,ai jignit,umilit..etc. depinde cat de grave sunt astea,desi omu' pare clar dezinteresat. |
||
iasomia Postat pe 22 Ianuarie 2010 16:57 |
||
kitty, ati gresit amindoi - el primul, iar in urma greselii lui ai dat si tu cu bata in balta.... ![]() Ca sa rupi lantul trebuie sa reveniti amindoi la ce a fost la inceput. Chestiune de sincronizare. ![]() Daca unul iarta si celalalt se mai gindeste, ti se cam rastoarna caruta in drum. Nu-l mai asasina nici tu cu mesaje - lasa omul sa decida ce vrea sa faca mai departe, si vezi pe parcurs. Mai merge sau nu. |
||
quasaria Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:37 |
||
Iti multumesc "guasaria" pentru parerea ta. ![]() |
||
kitty_cross Postat pe 31 Ianuarie 2010 11:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutor..... | 1 | De la: cris1980 27 Octombrie 2010 11:10 |
dragostea.... | 33 | De la: garbo110498 26 Aprilie 2010 23:16 |
cum pot sa ma ambitionez sa trec peste | 14 | De la: garbo_377671 1 Octombrie 2013 15:02 |
|
||
O alta femeie in viata lor...eu! | 368 | De la: daniilia 27 Aprilie 2011 10:52 |
asemanari-deosebiri........sotie-amanta | 30 | De la: garbo011917 8 August 2012 21:10 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9