chiar nu stiu cu ce sa incep... lucrez de 2 ani la o companie ca astsiatna mangerului... si acum cateva zile inainte sa plec cu seful meu intr-o deplasare el mia spus ca ma iubeste si multe altele, motiv pentru care nu l-am mai insotit in acea deplasare. nu stiu ce sa fac.. imi place f mult tipul dar... este seful meu ... Probabil el o sa mai incerce sa se apropie de mine si nu stiu dak sa cedez sau sa ma fac ca ploua ca si pana acum.... | ||
anamyam Postat pe 28 Ianuarie 2010 13:14 |
||
---|---|---|
eu sunt singura de mai bine de jumatate de an si tipul este mai mare ca mine cu destui anisori :D | ||
anamyam Postat pe 28 Ianuarie 2010 13:19 |
||
o data sau de doua ori nu se pune dar pastrezi postul banuiesc destulde bine platit.........vezi si tu cum e mai bine ....si sotia mea a facut-o tot pentru post si apoi a devenit placere .. ce a urmat? divort ![]() |
||
|
||
cicinel Postat pe 1 Februarie 2010 21:41 |
||
ana, situatia e clasica. Il vezi toata ziua, te vede toata ziua, ii alimentezi latura macho...ca esti asistenta lui, e dl sef, ce vrei... Multi barbati se simt atrasi de postura asta si implicit si de asistenta. |
||
quasaria Postat pe 1 Februarie 2010 21:48 |
||
cicinel! nu stiu ce am cu tine! ![]() ![]() |
||
clippy Postat pe 1 Februarie 2010 21:54 |
||
da a plecat .. nu ma intreba unde ..ca nu vreau sa stiu... acum sunt vaduv..asta este ![]() |
||
cicinel Postat pe 1 Februarie 2010 22:00 |
||
ai omorat-o? ![]() |
||
panty_C Postat pe 1 Februarie 2010 22:03 |
||
cioaca? elodia?! ![]() |
||
sora_ilsi Postat pe 1 Februarie 2010 22:05 |
||
ciao fetele... Ilsi mi ai furat gandul.... ![]() |
||
ultramoava Postat pe 1 Februarie 2010 22:07 |
||
din viata mea a iesit ... este un subiect mort... apropo cioaca este de la mine din oras o sa-l intreb cum se face | ||
cicinel Postat pe 1 Februarie 2010 22:10 |
||
pe bune? te stii cu cioaca? de-aia te cheama cici? oi fi cici cracanatu?! ![]() |
||
sora_ilsi Postat pe 1 Februarie 2010 22:18 |
||
![]() ![]() |
||
panty_C Postat pe 1 Februarie 2010 22:20 |
||
nu inteleg de ce ma jignesti nu ti-am facut nimic | ||
cicinel Postat pe 1 Februarie 2010 22:25 |
||
nu am vrut sa te jignesc...am vrut doar sa vad daca tu chiar cunosti aceste personaje...daca tot zici ca esti din orasul lui cioaca... ![]() |
||
sora_ilsi Postat pe 1 Februarie 2010 22:29 |
||
bineinteles il cunosc pe cioaca face serviciu la sectia 3 pol il vad mereu nu este chiar atit de rau cum se spune stai linistita reclama multa iau facuto posturile tv si presa | ||
cicinel Postat pe 1 Februarie 2010 22:34 |
||
asta stie toata lumea, cici, din presa...si eu il vad mereu chiar langa casa mea, unde se intalneste cu avocatul lui, un alt personaj dubios...oameni care pentru bani fac orice... | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Februarie 2010 22:45 |
||
am iesit mie somnik pa copii....!!!!!!!!!! | ||
cicinel Postat pe 1 Februarie 2010 22:58 |
||
am iesit mie somnik pa copii....!!!!!!!!!! | ||
cicinel Postat pe 1 Februarie 2010 22:58 |
||
inainte de somnik, treci pe la topicul cu cavouri ca sa-ti faci pofta de somn...nu al de veci, biensur... ![]() |
||
sora_ilsi Postat pe 1 Februarie 2010 23:04 |
||
![]() ![]() |
||
panty_C Postat pe 1 Februarie 2010 23:32 |
||
cicilicaaaa...ai grait un mare adevar si fetele nu l-au observat....tati.....sotia ta s-a cuplat cu sefu si de atunci ti s-a rupt caruta casniciei??? pai bine mama tu ce ai pazit???tu ce facusi, mai??? ii dedeshi toti banii si o tinusi in puf - parca asa te laudai.....na belea...ca sefu ei o avut mai mult decat i-ai oferit tu... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Februarie 2010 00:36 |
||
De la: cicinel, la data 2010-02-01 22:10:26din viata mea a iesit ... este un subiect mort... apropo cioaca este de la mine din oras o sa-l intreb cum se face cicinel , cum se face..e mai putin relevant, ,,finalitatea" conteaza ![]() |
||
reyya Postat pe 2 Februarie 2010 01:31 |
||
BUNA PAREREA MEA ESTE SA STAI LINISTITA PLACEREA E TRECATOARE SI ITI GARANTEZ CA DUPA O PERIOADA DE CEL MUL UN AN O SA CAUTE PE ALT CINEVA PENTRU CA O SA SE PLICTISEASCA DE TINE | ||
alejandro33 Postat pe 5 Ianuarie 2011 16:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Se vor lasa sanii in urma nepurtarii sutienului ? | 16 | De la: Georgiana_Adam 16 Mai 2012 18:41 |
cicinel | 100 | De la: reyya 2 Februarie 2010 01:21 |
Impresii reale despre tratamentul anti-ageing cu plasmagel. | 1 | De la: garbo_464582 20 Septembrie 2017 23:20 |
|
||
Unghii False | 1 | De la: glamournails 4 Decembrie 2010 13:08 |
extensii de par clip on | 1 | De la: cora 22 Mai 2009 12:43 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9