daca ar fi sa pot merge in urma mea la inmormantare, pe multi de pe acolo i-as stuchi in ochi. cel putin 30% din astia care apar la asa eveniment, vin doar sa vada ce pomeni se dau si cu ce e imbracat nenorocitul din cosciug. | ||
si_totusi Postat pe 2 Februarie 2010 18:25 |
||
---|---|---|
Eu am intrat un pic,dispar pana la ora 21,la job,cuminti sa va gasesc,pup | ||
scrichy Postat pe 2 Februarie 2010 18:29 |
||
unii mai vin sa agate vaduvele indurerate desi aia nu au avut nicio tangenta cu decedatul Nu-i gluma!!! | ||
|
||
reyya Postat pe 2 Februarie 2010 18:31 |
||
asa...,,la consolare" | ||
reyya Postat pe 2 Februarie 2010 18:33 |
||
iasomicoo cine-i cocosatu??? uite ca-l uitai pe nichita, off...la el n'am fost sa vad cum sta treba |
||
fleurdelis Postat pe 2 Februarie 2010 19:00 |
||
nu e ala de la notre dame,e o carciuma.... | ||
iasomia Postat pe 2 Februarie 2010 19:01 |
||
totusico in cazul asta da comanda postmortem de o coliva din grausor ...de soareci si ai scapat de proplema asta si avantajul e ca nu pleci singura dincolo...in neant | ||
lala_cri Postat pe 2 Februarie 2010 19:04 |
||
De la: scrichy, la data 2010-02-02 18:15:50Ia,te uita ce se comploteaza pe aici,la cocoshatu,ma faceti sa salivez,dupa micii aia,dar de ce numai in trei,tradare,tradare,da,sa o stim si noi uite-acu mi-a venit ideea...nu facem o'ntalnire la cocoshatu ala?? voi papati micii..io merg sa vaz ce mai face stanescu ala... off, cum de nu stiam eu de cocosatuu asta? |
||
fleurdelis Postat pe 2 Februarie 2010 19:09 |
||
dar mai exista ? ma interesez la colegii mei de la serviciu si va spun.... |
||
ladyDY Postat pe 2 Februarie 2010 19:56 |
||
MOARTEA E ATAT DE SIGURA DE VICTORIA EI, INCAT NE DA UN AVANS DE O VIATA INTREAGA. | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Februarie 2010 18:26 |
||
cefrumos spus ilsi... se mai spune ca atunci cand te desparti, inseamna sa mori un pic... |
||
fleurdelis Postat pe 3 Februarie 2010 18:30 |
||
asa e, fleur...chiar asa am simtit de fiecare data cand, cele mai bune prietene ale mele, mai bune decat daca mi-ar fi fost surori, au plecat definitiv din tara...nu stiu de ce, in viata mea, cei dragi au fost, mai mereu, departe de mine...nu ca nu m-ar fi chemat si pe mine acolo...dar eu n-am putut sa ma rup... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Februarie 2010 18:33 |
||
floreto, la astia alde ilsuca, cand moartea recupereaza handicapu' e motiv de bucurie... la ei e ca si cum ar trece in primera division... joaca alaturi de messi si de ta-su... | ||
zambil Postat pe 3 Februarie 2010 18:35 |
||
pai..daca e sa socotim dupa asta...avem sufeltul plin mai...de sicrie d'alea... | ||
fleurdelis Postat pe 3 Februarie 2010 18:35 |
||
fetelor..cu cei pe care ii iubim mai mult pe lumea asta,ne petrecem cel mai putin timp..o fi si asta o lege nescrisa | ||
LILO Postat pe 3 Februarie 2010 18:36 |
||
oriunde, mai putin in delta... urasc tantarii.. singura specie de tantari care ma pisca e aia din delta nenorocitii cred ca sug sange de la fantome... | ||
snowflake Postat pe 3 Februarie 2010 18:38 |
||
lilo un mare adevar, dar pentru unii prea devreme | ||
ladyDY Postat pe 3 Februarie 2010 18:40 |
||
pai tu nu ai observat mai, k iubirile cele mai incandescente ...ard cel mai rapid? | ||
fleurdelis Postat pe 3 Februarie 2010 18:42 |
||
De la: zambil, la data 2010-02-03 18:35:17floreto, la astia alde ilsuca, cand moartea recupereaza handicapu' e motiv de bucurie... la ei e ca si cum ar trece in primera division... joaca alaturi de messi si de ta-su... dupa cum scrii, cred ca ai o viata foarte trista, mosule...nu pot sa cred ca n-ai inteles... |
||
sora_ilsi Postat pe 3 Februarie 2010 20:10 |
||
Unde as vrea sa merg dupa moarte!?? hmmm...buna intrebare.... -Unde ma duc altii ca tot nu ma mai "doare" ... nici in cot?! |
||
keks Postat pe 3 Februarie 2010 21:08 |
||
in loc cu verdeata de unde a fugit toata durerea si intristarea sa fac tumbe pe iarba! | ||
Ines Postat pe 3 Februarie 2010 21:13 |
||
ma uit...si nu pot sa cred cat succes are topicul astaa pe timp de criza a si mi-am amintiot cum era sa o mierlesc eu intaia oara...era pur si simplu de craciun dupa un an fff complicat!mers mult pe tren, infruntat zapezi, si cd am aj acas' a trebuit musai sa facem o vizita cuiva SINGUR! si batran si singur! mi s'a parut extrem de trista seara aceea de craciun si cd am, ajuns acas', am simtit ca se intampla ceva cu mine, m-am intins pe pat, inima a batut extreeeeeeeem de artimic si de ciudat...si'am zis, gata! atat a fost..pana aici! a trecut insa, si m-am mirat... |
||
fleurdelis Postat pe 3 Februarie 2010 21:15 |
||
daaaaaaaa!!!!!!!! pe timp de criza ,cand foarte multi "o mierlesc",si AFACERILE cu pompe funebre INFLORESC.. aviz amatotilor |
||
LILO Postat pe 3 Februarie 2010 21:17 |
||
era s-o mierlesc eu acuma dintr-una din cele sapte vieti ale mele de felina cand cetii de strigoi, fantome, incandescente si alte alea....m-a pus dracu sa citesc la ora asta toampicul lu' sister.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 22:09 |
||
noua vieti, tuth! (la o felina) | ||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 22:11 |
||
panterutzo, cu avatarul asta, semeni mai mult cu pantera roz |
||
Tylly Postat pe 3 Februarie 2010 22:17 |
||
nici o problema cell - eu mai simt (si sunt ca "blana") "neagra" iar la avatar e leo, care mi-e tare drag si in poza asta doarme - iar eu intru in...usoara "hibernare" |
||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 22:22 |
||
noua pante???? iooi...de aia mai traiesc inca...io-te domle....mai aveam doua vieti si nu stiam de ele.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 22:24 |
||
aham | ||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 22:30 |
||
daaa...le-am sters de praf si le-am pus bine in vitrina....nu se stie cand voi avea nevoie de ele.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 22:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu stiu ce sa fac | 2 | De la: liaiedera 9 Decembrie 2010 16:12 |
te plictisesti si nu ai activitate??acum ai ocazia | 26 | De la: chery 14 Aprilie 2010 21:51 |
Unde, cum si cu cine??? | 33 | De la: anisoaraf 25 Decembrie 2010 19:49 |
|
||
ROMANIA | 2 | De la: anaROBERT 9 Ianuarie 2011 10:33 |
loc de munca pentru barbati in strainatate | 9 | De la: Vidar 26 Iunie 2009 16:26 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn