Poti sa atragi �n via�a ta partenerul ideal ? (dac� nu l-ai g�sit �nc�)

Ce-ai zice sa poti atrage in viata ta partenerul ideal, dup� dorinta si imaginatia ta ? Ce-ai zice daca ai afla c� exist� un secret, o baghet� magic� pentru a ob�ine ce dore�ti in via�� �i c� aceast� baghet� magic� este in m�na ta � chiar dac� nu �tii s� o folose�ti ?

Citeste mai mult pe http://stiintasuccesului.blogspot.com/search/label/Articole%20despre%20succes

Stiinta_succesului
Postat pe 1 Februarie 2010 15:07
C�teva sfaturi pentru a avea un an foarte bun
La �nceput de an, ��i propun sã reflectezi la urmãtoarele sfaturi. Ele sunt desprinse din principile �i experien�a aduse de Stiin�a succesului , o �tiin�ã care din pãcate nu se �nva�ã la �coalã sau la universitate, de�i are o vechime de o sutã de ani �i rezultate extraordinare.
Inconjoarã-te cu oameni pozitivi, optimi�ti . Ei te vor ajuta sã cre�ti, sã te ridici , indiferent de circumstan�ele �n care te vei gãsi.
Obisnuie�te-te cu ideea cã �n via�ã nimic nu este gratuit. Nu mai �ncerca sã ob�ii ceva fãrã a oferi nimic.. Este o pierdere de timp �i de energie, pe care le-ai putea folosi mai bine pentru a-�i urma visul.
Trãie�te ziua de azi ca �i cum ar fi ultima din via�a ta. Trateazã-i pe ceilal�i ca �i cum ar fi ultima lor zi.
Despicã obiectivele mãre�e �n altele mai mici �i mai u�or de atins.
Obi�nuie�te-te sã cau�i o sãm�n�ã a binelui �n fiecare necaz, �n fiecare �nt�mplare neplãcutã.
Decide sã faci orice este necesar pentru a-�i realiza visul.
Devino con�tient cã adevãrata fericire o gãse�ti �n tine. Ea este rezultatul gradului de control pe care sim�i cã �l ai asupra vie�ii tale. Ori de c�te ori cau�i scuze pentru nereu�itele tale, pierzi controlul �i devii nefericit.
Trecutul tãu nu determinã viitorul tãu. Indiferent de c�te ori ai e�uat, data viitoare po�i reu�i.Dacã nu mã crezi, cite�te biografia extraordinarului inventator Thomas Edison.
Nu te pl�nge de �mprejurãri. Hotãrã�te sã ��i creezi propriile �mprejurãri.
Fii gata sã plãte�ti pre�ul succesului. Uneori acesta poate fi uria�. Hotãrã�te dacã meritã sã �l plãte�ti.
Urmeazã chemarea inimii, vocea interioarã care ��i spune �n ce direc�ie sã mergi. .
Sãrbãtore�te fiecare victorie, oric�t de micã.
Nu ��i trãi via�a prin al�ii. Fii eroul, personajul principal al propriei vie�i..
Prive�te mai pu�in la la televizor. El ��i irose�te mii de ore pre�ioase din timpul tãu pe care l-ai putea folosi ca sã ��i �mbunãtã�e�ti via�a.
Prive�te obstacolele ca pe o ocazie de a deveni mai puternic.
Fã ceea ce �i-e fricã sã faci �i frica va dispare. A �nfrunta frica se nume�te curaj. A fugi de ceea ce ��i e fricã se nume�te la�itate. Vrei sã fii o persoanã curajoasã sau la�ã ? Este alegerea ta.
Focalizeazã-te pe obiective �i pe recompense, nu pe obstacole.
Un vechi adagiu latin este cum nu se poate mai actual : �Credendo vedis� � crz�nd , vei vedea..
Nu lãsa ca opiniile altora sã devinã realitatea ta.
At�ta vreme c�t nu abandonezi, mai ai o �ansã de a reu�i.
Crede cã existã o ocazie favorabilã �n fiecare obstacol. Sarcina ta este sã o gãse�ti �i sã o fructifici.
Investe�te �n tine �nsu�i. Cu c�t e�ti mai bun, cu at�t rezultatele tale vor fi mai bune.
Ai credin�ã cã e�ti stãp�nul propriului destin �i cã ��i po�i crea propriul viitor.
A�teaptã-te la ce este mai bun. Tindem sã ob�inem ceea ce a�teptãm.
Creazã o imagine clarã , ca de cristal, a ceea ce dore�ti sã realizezi.
Disciplineazã-te sã te concentrezi pe solu�ii, nu pe probleme.
Descoperã ce fac oamenii de succes din domeniu tãu �i fã acelea�i lucruri ca ei .
C�nd te mi�ti hotãr�t �n direc�ia visului tãu, for�e nevãzute vin �n ajutorul tãu.
Oamenii de succes vorbesc despre �i g�ndesc la ceea ce doresc sã li se �nt�mple. Rata�ii vorbesc despre �i g�ndesc la ceea ce nu doresc sã li se �nt�mple. Atragem lucrurile despre care vorbim �i la care ne g�ndim mereu.Tu la ce te g�nde�ti acum ?
Controleazã-�i g�ndurile �i ��i vei controla via�a.
Ceea ce crezi determinã ceeea ce vei face.Ceea ce faci determinã rezultatele din via�a ta. Schimbã-�i credin�ele �i ��i vei schimba rezultatele.

Dacã vei accepta aceste sfaturi �i le vei pune �n practicã hotãr�t �i cu perseveren�ã, vei fi uimit de realizãrile tale. Oamenii vor spune cã e�ti norocos, dar norocul nu are nimic de a face cu aceasta.

Urmãre�te-�i visul. Nu abandona niciodatã.
omulsincer
Postat pe 1 Februarie 2010 15:18
cu drag...
panty_C
Postat pe 1 Februarie 2010 15:20
panteruto..nu-i mai bine in "clabul" nostru de noapte?
LILO
Postat pe 1 Februarie 2010 15:22
ba, da' nu cu mortii
panty_C
Postat pe 1 Februarie 2010 15:23
ihi....ba da....poci si io???
nazirra
Postat pe 1 Februarie 2010 15:27
ia uite ce am descoperit eu azi..
http://www.youtube.com/watch?v=TX0KehErnGE&feature=related

LILO
Postat pe 1 Februarie 2010 15:28
nazi, cum sa nu?
panty_C
Postat pe 1 Februarie 2010 15:31
ai descoperit ceva frumos
si_totusi
Postat pe 1 Februarie 2010 15:33
da,fetelor..asta numesc eu arta..
inseamna ca mai trebuie cautata acea oaza de frumusete care pe mine ma face fericita...
LILO
Postat pe 1 Februarie 2010 15:36
Nu poti atrage partenerul ideal, sau poate sunt eu mai pesimista
o dedicatie .....tot arta
http://www.youtube.com/watch?v=pdgZP9Sca2c
luiseadriana
Postat pe 1 Februarie 2010 15:43
Ma leshi bre cu trainingurile astea? Intru si eu aici sa ma relaxez si ma iei cu disciplinare, control, curaj, perseverenta... bla bla.
quasaria
Postat pe 1 Februarie 2010 21:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
divort dupa 22 de ani de casnicie 19 De la: chrystal_10 21 Ianuarie 2010 00:04
Povestea mea... 543 De la: byby2 12 Martie 2010 10:53
RATIUNE SAU SUFLET? 127 De la: jeje2011 4 Iulie 2011 08:23
cuplu 37 De la: _alexandra 9 Iunie 2009 11:08
nu mai vreau sa imi vars nervii pe el 42 De la: Ariad 19 Februarie 2011 10:02
Setari Cookie-uri