Ce-ai zice sa poti atrage in viata ta partenerul ideal, dup� dorinta si imaginatia ta ? Ce-ai zice daca ai afla c� exist� un secret, o baghet� magic� pentru a ob�ine ce dore�ti in via�� �i c� aceast� baghet� magic� este in m�na ta � chiar dac� nu �tii s� o folose�ti ? Citeste mai mult pe http://stiintasuccesului.blogspot.com/search/label/Articole%20despre%20succes |
||
Stiinta_succesului Postat pe 1 Februarie 2010 15:07 |
||
---|---|---|
C�teva sfaturi pentru a avea un an foarte bun La �nceput de an, ��i propun sã reflectezi la urmãtoarele sfaturi. Ele sunt desprinse din principile �i experien�a aduse de Stiin�a succesului , o �tiin�ã care din pãcate nu se �nva�ã la �coalã sau la universitate, de�i are o vechime de o sutã de ani �i rezultate extraordinare. Inconjoarã-te cu oameni pozitivi, optimi�ti . Ei te vor ajuta sã cre�ti, sã te ridici , indiferent de circumstan�ele �n care te vei gãsi. Obisnuie�te-te cu ideea cã �n via�ã nimic nu este gratuit. Nu mai �ncerca sã ob�ii ceva fãrã a oferi nimic.. Este o pierdere de timp �i de energie, pe care le-ai putea folosi mai bine pentru a-�i urma visul. Trãie�te ziua de azi ca �i cum ar fi ultima din via�a ta. Trateazã-i pe ceilal�i ca �i cum ar fi ultima lor zi. Despicã obiectivele mãre�e �n altele mai mici �i mai u�or de atins. Obi�nuie�te-te sã cau�i o sãm�n�ã a binelui �n fiecare necaz, �n fiecare �nt�mplare neplãcutã. Decide sã faci orice este necesar pentru a-�i realiza visul. Devino con�tient cã adevãrata fericire o gãse�ti �n tine. Ea este rezultatul gradului de control pe care sim�i cã �l ai asupra vie�ii tale. Ori de c�te ori cau�i scuze pentru nereu�itele tale, pierzi controlul �i devii nefericit. Trecutul tãu nu determinã viitorul tãu. Indiferent de c�te ori ai e�uat, data viitoare po�i reu�i.Dacã nu mã crezi, cite�te biografia extraordinarului inventator Thomas Edison. Nu te pl�nge de �mprejurãri. Hotãrã�te sã ��i creezi propriile �mprejurãri. Fii gata sã plãte�ti pre�ul succesului. Uneori acesta poate fi uria�. Hotãrã�te dacã meritã sã �l plãte�ti. Urmeazã chemarea inimii, vocea interioarã care ��i spune �n ce direc�ie sã mergi. . Sãrbãtore�te fiecare victorie, oric�t de micã. Nu ��i trãi via�a prin al�ii. Fii eroul, personajul principal al propriei vie�i.. Prive�te mai pu�in la la televizor. El ��i irose�te mii de ore pre�ioase din timpul tãu pe care l-ai putea folosi ca sã ��i �mbunãtã�e�ti via�a. Prive�te obstacolele ca pe o ocazie de a deveni mai puternic. Fã ceea ce �i-e fricã sã faci �i frica va dispare. A �nfrunta frica se nume�te curaj. A fugi de ceea ce ��i e fricã se nume�te la�itate. Vrei sã fii o persoanã curajoasã sau la�ã ? Este alegerea ta. Focalizeazã-te pe obiective �i pe recompense, nu pe obstacole. Un vechi adagiu latin este cum nu se poate mai actual : �Credendo vedis� � crz�nd , vei vedea.. Nu lãsa ca opiniile altora sã devinã realitatea ta. At�ta vreme c�t nu abandonezi, mai ai o �ansã de a reu�i. Crede cã existã o ocazie favorabilã �n fiecare obstacol. Sarcina ta este sã o gãse�ti �i sã o fructifici. Investe�te �n tine �nsu�i. Cu c�t e�ti mai bun, cu at�t rezultatele tale vor fi mai bune. Ai credin�ã cã e�ti stãp�nul propriului destin �i cã ��i po�i crea propriul viitor. A�teaptã-te la ce este mai bun. Tindem sã ob�inem ceea ce a�teptãm. Creazã o imagine clarã , ca de cristal, a ceea ce dore�ti sã realizezi. Disciplineazã-te sã te concentrezi pe solu�ii, nu pe probleme. Descoperã ce fac oamenii de succes din domeniu tãu �i fã acelea�i lucruri ca ei . C�nd te mi�ti hotãr�t �n direc�ia visului tãu, for�e nevãzute vin �n ajutorul tãu. Oamenii de succes vorbesc despre �i g�ndesc la ceea ce doresc sã li se �nt�mple. Rata�ii vorbesc despre �i g�ndesc la ceea ce nu doresc sã li se �nt�mple. Atragem lucrurile despre care vorbim �i la care ne g�ndim mereu.Tu la ce te g�nde�ti acum ? Controleazã-�i g�ndurile �i ��i vei controla via�a. Ceea ce crezi determinã ceeea ce vei face.Ceea ce faci determinã rezultatele din via�a ta. Schimbã-�i credin�ele �i ��i vei schimba rezultatele. Dacã vei accepta aceste sfaturi �i le vei pune �n practicã hotãr�t �i cu perseveren�ã, vei fi uimit de realizãrile tale. Oamenii vor spune cã e�ti norocos, dar norocul nu are nimic de a face cu aceasta. Urmãre�te-�i visul. Nu abandona niciodatã. |
||
omulsincer Postat pe 1 Februarie 2010 15:18 |
||
cu drag... | ||
|
||
panty_C Postat pe 1 Februarie 2010 15:20 |
||
panteruto..nu-i mai bine in "clabul" nostru de noapte? | ||
LILO Postat pe 1 Februarie 2010 15:22 |
||
ba, da' nu cu mortii | ||
panty_C Postat pe 1 Februarie 2010 15:23 |
||
ihi....ba da....poci si io??? | ||
nazirra Postat pe 1 Februarie 2010 15:27 |
||
ia uite ce am descoperit eu azi.. http://www.youtube.com/watch?v=TX0KehErnGE&feature=related |
||
LILO Postat pe 1 Februarie 2010 15:28 |
||
nazi, cum sa nu? | ||
panty_C Postat pe 1 Februarie 2010 15:31 |
||
ai descoperit ceva frumos | ||
si_totusi Postat pe 1 Februarie 2010 15:33 |
||
da,fetelor..asta numesc eu arta.. inseamna ca mai trebuie cautata acea oaza de frumusete care pe mine ma face fericita... |
||
LILO Postat pe 1 Februarie 2010 15:36 |
||
Nu poti atrage partenerul ideal, sau poate sunt eu mai pesimista o dedicatie .....tot arta http://www.youtube.com/watch?v=pdgZP9Sca2c |
||
luiseadriana Postat pe 1 Februarie 2010 15:43 |
||
Ma leshi bre cu trainingurile astea? Intru si eu aici sa ma relaxez si ma iei cu disciplinare, control, curaj, perseverenta... bla bla. | ||
quasaria Postat pe 1 Februarie 2010 21:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
divort dupa 22 de ani de casnicie | 19 | De la: chrystal_10 21 Ianuarie 2010 00:04 |
Povestea mea... | 543 | De la: byby2 12 Martie 2010 10:53 |
RATIUNE SAU SUFLET? | 127 | De la: jeje2011 4 Iulie 2011 08:23 |
|
||
cuplu | 37 | De la: _alexandra 9 Iunie 2009 11:08 |
nu mai vreau sa imi vars nervii pe el | 42 | De la: Ariad 19 Februarie 2011 10:02 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice