buna fetelor am si eu o problema care nu stiu cum sa o rezolv si am nevoie de un sfat am fire de par sub piele de la epilatul cu aparatul si le`am scos cu acul si m`au ramas cateva bubite asa.. cam inestetice.. asi vrea sa stiu cum asi putea sa scap de ele.?!sa am piciorushele fine si fara nimic pe ele plss multumesc mult |
||
liberty00 Postat pe 2 Februarie 2010 11:45 |
||
---|---|---|
..nu stiu cum sa scapi de ele...dar nu te mai face cu aparatul!! | ||
garbo055472 Postat pe 3 Februarie 2010 10:46 |
||
tanti picioruse fine...in primul rand, aici nu e site de datting, ca sa-ti arati cracii pe aici....si in al doilea rand, vezi ca mai la dreapta, a cincea rubrica de sus in jos, e un alt topic cu problema ta.....epilatul sau epilatoarele....hai, acuma mai deschide un topic, unde povesteste si cat de mare ti=e bustul siliconat si cat de tuguiate buzitele botoxate....aaa...si am uitat....cat de deschisa la culoare e nuanta de blond....a parului, evident... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 11:02 |
||
tuth, probleme, gogule? sau te-ai uitat prea mult prin reviste... | ||
pik_nik Postat pe 3 Februarie 2010 11:04 |
||
MAMA DRAGA NO SA LE AI SI NU TE CREDE ALEA DIN REVISTE CINE MAMA SUPARARI TEA PUS SA UMBLI CU ACU PE AKOLO | ||
hadassa Postat pe 3 Februarie 2010 11:05 |
||
pikule...nu ai ce face? cauti cearta si sa provoci???? cu mine nu-ti tine..... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 11:06 |
||
hadassa...redu mama corpul de litera si da-i una la capsul ala, ca ma dor ochii....asta daca vrei sa citesc ce mai scrii... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 11:08 |
||
tuth, io nu ti-am raspuns la fel la acelasi text! cu tine nu ma cert, mai |
||
pik_nik Postat pe 3 Februarie 2010 11:08 |
||
ok...nu te certa cu mine, ca nu ai sanse.... dar te roooooog....nu mai cauza discutii inutile.....pliiiiiz.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 11:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Deodorante Naturale 100% | 5 | De la: europroiect2007 25 Noiembrie 2010 16:44 |
lotiunea regeneranta pt par | 11 | De la: georgytoto 29 Ianuarie 2019 15:53 |
Tratament pentru intensificarea genelor | 6 | De la: garbo_400215 20 Octombrie 2014 15:17 |
|
||
Masti cu miere de albine | 45 | De la: MiereaNaturala 2 Martie 2017 12:13 |
buna | 2 | De la: tutankhamon 15 Ianuarie 2010 23:36 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn