acum ceva timp m`am certat cu prietenu meu aveam incredere atunci in el....dar acum cand ne`am impacat mia cam pierit increderea...numai e cel care a fost inainte...acum e mai tacut...cand imi spune ca are treaba eu inteleg cu totul alceva...ca e cu vreuna sau ceva de genu asta...cum pot face sa`mi recapat increderea in el?cum imi dau seama ca spune adevaru??:( | ||
anonima20 Postat pe 2 Februarie 2010 17:14 |
||
---|---|---|
Buna! Ce sa zic,daca il cunosti bine, n-ai de ce sa iti pierzi increderea in el. Totul depinde de tine. | ||
anya_83 Postat pe 2 Februarie 2010 17:19 |
||
In primul rand nu stiu cati ani ai si ce experienta de viata.Ptr k asta nu inseamna nimic.Intr-o relatie trebuie mai intai sa cunosti persoana cu care ai de aface si mai apoi sa tragi concluziile.Orice relatie are particularitatile ei si nimeni nu e perfect...asa k ,daca il iubesti acorda-i incredere pana la proba contrarie...bafta..! | ||
|
||
garbo027623 Postat pe 3 Februarie 2010 13:14 |
||
Nasol moment. Nici nu prea ai cum s-o dai la intors. Daca nu stai pe langa el calca pe bec, daca stai prea mult il sufoci. Acorda-i perioada de proba. | ||
sierra_ig Postat pe 3 Februarie 2010 13:17 |
||
bombonyco...nu ai mai trecut pe aici si nu ai mai deschis un topic cu o problema asemanatoare de cearta-impacare-iubire-dragosteala????tipu' de acuma e tot ala de atunci??? | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 14:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Stiati ca infidelitatea poate afecta serios dantura? | 25 | De la: Sassette 21 Noiembrie 2013 23:47 |
de ce nu poate sa ma mai iubeasca | 210 | De la: garbo017014 2 Iulie 2011 11:26 |
Parintii lui | 1 | De la: garbo_491410 26 Iunie 2018 00:44 |
|
||
Dumnezeu ii place pe oamenii care se straduie sa duca o viata curata..Sufleteste si trupeste | 3 | De la: luptatoareacurajoasa 24 Mai 2010 17:17 |
voi ce ati face in locul meu? | 37 | De la: garbopesty 23 Decembrie 2011 01:36 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice