acum ceva timp m`am certat cu prietenu meu aveam incredere atunci in el....dar acum cand ne`am impacat mia cam pierit increderea...numai e cel care a fost inainte...acum e mai tacut...cand imi spune ca are treaba eu inteleg cu totul alceva...ca e cu vreuna sau ceva de genu asta...cum pot face sa`mi recapat increderea in el?cum imi dau seama ca spune adevaru??:( | ||
anonima20 Postat pe 2 Februarie 2010 17:14 |
||
---|---|---|
Buna! Ce sa zic,daca il cunosti bine, n-ai de ce sa iti pierzi increderea in el. Totul depinde de tine. ![]() |
||
anya_83 Postat pe 2 Februarie 2010 17:19 |
||
In primul rand nu stiu cati ani ai si ce experienta de viata.Ptr k asta nu inseamna nimic.Intr-o relatie trebuie mai intai sa cunosti persoana cu care ai de aface si mai apoi sa tragi concluziile.Orice relatie are particularitatile ei si nimeni nu e perfect...asa k ,daca il iubesti acorda-i incredere pana la proba contrarie...bafta..! | ||
|
||
garbo027623 Postat pe 3 Februarie 2010 13:14 |
||
Nasol moment. Nici nu prea ai cum s-o dai la intors. Daca nu stai pe langa el calca pe bec, daca stai prea mult il sufoci. Acorda-i perioada de proba. | ||
sierra_ig Postat pe 3 Februarie 2010 13:17 |
||
bombonyco...nu ai mai trecut pe aici si nu ai mai deschis un topic cu o problema asemanatoare de cearta-impacare-iubire-dragosteala????tipu' de acuma e tot ala de atunci??? ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 14:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sotul meu prefera sa faca alceva decat sa facem sex | 58 | De la: garbo264724 8 Septembrie 2015 13:02 |
Atunci cand unul din parteneri vrea sa il schimbe pe celalalt | 212 | De la: reyya 10 Decembrie 2009 17:41 |
Daca dragoste nu e... | 81 | De la: Juna 2 Martie 2012 21:24 |
|
||
cuvinte care dor .. | 16 | De la: garbo245338 21 Noiembrie 2011 14:51 |
Dragoste la batranete ! | 176 | De la: dor72_ 10 Octombrie 2011 19:26 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9