a trecut un an jumate de knd suntem impreuna iar acum a revenit in viata lui fosta. E confuz, nu stie ce sa faca si mi-a spus k e pe punctul de a se impaca cu ea, dar nu vrea sa renunte la mine. Aseara il tineam in brate si nu se putea opri din plans -nu stiu motivul pt kra plangea- eu i-am spus s mearga la ea k nu-s o alternativa, dar mi-a spus sa astept putin...... acum ce tre s fac??? sos |
||
noway Postat pe 3 Februarie 2010 11:25 |
||
---|---|---|
alo, redactia... la kanal d ati incercat cu scenariile astea?... | ||
zambil Postat pe 3 Februarie 2010 11:28 |
||
stai si asteapta acuma....ce sa faci...tre' sa vina si friptura la sos-ul ala.... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 11:30 |
||
ce confuz?? mai fata asta inseamna ca nu tea iubit nici o data ci o iubeste pe fosta dai papuci si gata sa mearga la ea si punct lasa confuzia | ||
hadassa Postat pe 3 Februarie 2010 11:30 |
||
hadassa Postat pe 3 Februarie 2010 11:31 |
||
Orice!..numai nu astepta! Run for your life! | ||
Ines Postat pe 3 Februarie 2010 11:32 |
||
imi cer scuze pentru replica mea.....am gresit.....mii de scuze....mami...nu astepta friptura.....asteapta carnatul.....acelasi sau altul....e alegerea ta.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 11:34 |
||
doamne ce ma pot distra doamna tutan | ||
hadassa Postat pe 3 Februarie 2010 11:37 |
||
Ouch... Am trecut prin chestia asta anul trecut in noiembrie. Eu sunt mai radical de felul meu si dupa umila mea parere ar cam trebui sa pui piciorul in prag. Alegerea: eu sau aia. E simplu. | ||
sierra_ig Postat pe 3 Februarie 2010 11:38 |
||
hada...zi-mi, mama, simplu, cum imi spun prietenii...tuth....lasa-ma cu doamne si domnite ca nu am castel si nici cavaler in armura.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 11:40 |
||
lasa alegerea nu vezi ca e CONFUZ baiatul ce picior in prag ca nu stie saraca fata |
||
hadassa Postat pe 3 Februarie 2010 11:40 |
||
bine tuth nam stiut sant noua | ||
hadassa Postat pe 3 Februarie 2010 11:42 |
||
Carnat? ...cine-a vorbit de carnat?...vreau si euuuuuuuuuuuuuuu | ||
Ines Postat pe 3 Februarie 2010 11:42 |
||
Si crezi ca tinand asa situatia rezolva ceva? Devine si mai aiurea. Tipul e cu fundul in doua luntri acum. Ajuta-l sa treaca in una ca altfel se ineaca. E inevitabil. | ||
sierra_ig Postat pe 3 Februarie 2010 11:44 |
||
ines...stai la coada...ca toate vrem...respecta batranetea, ce dracu..... si nu te mai baga in fata....da??? | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 11:44 |
||
gasesti draga e pe toate gardurile ce marime vrei si cate kg vrei ieftin promit si inbunatatit cu diverse boli | ||
hadassa Postat pe 3 Februarie 2010 11:45 |
||
hadassa Postat pe 3 Februarie 2010 11:46 |
||
Draga! ...de ala sa mananci tu! | ||
Ines Postat pe 3 Februarie 2010 11:49 |
||
no de ce te superi??? | ||
hadassa Postat pe 3 Februarie 2010 11:51 |
||
Grose... N-am cu cine sa vb si eu de ce-mi place... scoici, savarine... Unde naiba umbla Romeo | ||
sierra_ig Postat pe 3 Februarie 2010 11:52 |
||
ines draga glumeam | ||
hadassa Postat pe 3 Februarie 2010 11:52 |
||
ce de oameni noi si glumeti pe aici |
||
zambila Postat pe 3 Februarie 2010 11:54 |
||
sierra...frate-miu are probleme cu netu.....adica romeo... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 11:55 |
||
Nu stiam Sa-ti traiasca! | ||
sierra_ig Postat pe 3 Februarie 2010 11:57 |
||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 13:18 |
||
De la: ananyx88, la data 2010-02-03 11:25:14a trecut un an jumate de knd suntem impreuna iar acum a revenit in viata lui fosta. E confuz, nu stie ce sa faca si mi-a spus k e pe punctul de a se impaca cu ea, dar nu vrea sa renunte la mine. Aseara il tineam in brate si nu se putea opri din plans -nu stiu motivul pt kra plangea- eu i-am spus s mearga la ea k nu-s o alternativa, dar mi-a spus sa astept putin...... acum ce tre s fac??? draga mea, nu stiu cum se face dar fostele apar in viata unuia STRICT in momentul in care afla ca respectivul are o relatie frumoasa cu altcineva..doar atunci..altfel , daca ar fi fost inca singur pun pariu ca nici nu s-ar fi uitat la el..Rautate, orgoliul de a nu pierde pe cineva indiferent daca-l (mai) iubeste ori nu. Eu ti-as sugera sa-i pui in vedere tipului aspectul, daca nu se mentine ferm pe pozitie , aparand ceea ce simte pt tine ..si i se pare convenabila aceasta situatie, raspanzandu-i favorabil si fostei , spune-i adio fara niciun pic de regret ,pt ca nu a fost al tau niciodata , dovedeste un caracter alunecos si nimeni pe lumea asta nu are timp de pierdut. Lasa-l sa se intoarca la fosta, nu va fi cu ea..avand in vedere ca pentru aceasta e doar o chestiune de ambitie si rautate sa-l vada despartit de tine sau de oricine altcineva. Daca va da curs ...el e fraierul ..Am trecut prin ceva similar, stiu ce spun. Cele bune si succes! |
||
reyya Postat pe 3 Februarie 2010 13:53 |
||
E scenariu clasic ,,de ce sa-ti mearga bine si sa fi fericit cand pot sa stric" asa gandesc unele cu mult prea putin creieras dar rautate maxima . | ||
reyya Postat pe 3 Februarie 2010 13:55 |
||
e valabil si pentru "tabara adversa"... si da, asa se intampla in foarte/prea multe cazuri! |
||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 13:57 |
||
Pai nu tocmai pt lucrul asta e bine de ales din prima? La ce sa stam in combinatii din astea aiurea. Nimeni nu poate fi fericit oricum privesti. Pune-l sa aleaga. | ||
sierra_ig Postat pe 3 Februarie 2010 13:58 |
||
cunosc situatia , am trecut prin ea..m-am retras, nu aveam timp de pierdut ...cu fosta..nici nu doream sa lupt pt cineva care oricum , dand curs unor asemenea lucruri imi dovedea nu sunt insemn indeajuns ....cand apare cu chestii de genul ,,inca o mai iubesc dar te iubesc si pe tine" What....??? ciaoooooo!!! Viata e scurta si doresc sa o traiesc doar FRUMOS....Eu nu am pierdut nimik , el m-a pierdut pe mine..Daca am regretat vreo clipa...???:-) Nu , nu e cazul...nici macar nu am privit o clipa in urma..( pt cei/ cele care ati fost in acesta situatie :-) | ||
reyya Postat pe 3 Februarie 2010 14:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Putem invata a iubii???? | 93 | De la: camelia73 29 Iulie 2009 17:29 |
De ce barbatii agaseaza femeile si nu tin cont si de parerea lor? | 50 | De la: eu_geminy 14 Septembrie 2010 02:32 |
am 2 bilete | 1 | De la: yeta1 12 Iunie 2010 10:51 |
|
||
21 de ani si...inca virgina | 70 | De la: JustElla 7 Octombrie 2014 12:02 |
Oare nu-i place sa fie cu mine?! | 99 | De la: garbo_10179 14 Februarie 2013 17:22 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară