INTRA GRATUIT IN CEA MAI MARE RETEA CARE TE RIDICA FINANCIAR + ALTE OFERTE !!!!

sall !!!
iata o oferta pe care am primit-o si eu de curand si am inceput deja sa formez o retea : intra pe link si citeste cu FOARTE MARE ATENTIE TOATE DETALIILE :
http://www.trust-community.com/dana92
sponsorul meu deja a inceput sa primeasca bani, are o echi[pa de vreo 30 persoane ; nu trebuie sa cumperi nimik si nici sa platesti ceva pt inscriere , esti platit pt a forma o retea , adik sa devii partener + multe,multe premii lunar pt cei activi
eu am format o retea maricica si in reforma asigurarilor ( aprox. 500 persoane ) , nush cati dintre voi v-ati inscris , dar din vara vor deveni obligatorii si vom beneficia de bonusuri frumoase + mari comisioane din incheierea asigurarilor ~ cei care avem o retea .... inca mai aveti timp si voi >>>>

www.reforma-asigurarilor.ro/register.php?cID=43
pentru orice detali si ajutor dati un e-mail sau mesaj pe mess si eu va voi raspunde . sunt multi care nu cred in asa ceva , dar ... ce avem de pierdut ...spune-ti voi ???? oricum unii dintre noi stam foarte mult timp in fata pc-ului ...
iar acum un site cu superbe bijuterii placate cu aur de 18 k , ceasuri, swarovski, etc ... la care te poti affilia sau poti face un cadou deosebit persoanei iubite de 14 februarie sau de martisor :

http://www.bijunet.ro/?ref=1468
ATENTIE !!!!
iata un mic tabel despre modul in care vom fi platiti de Trust Community , dar ei au multe alte bonusuri si premii ...nu le pot insira pe toate aici , de aceea v-am zis sa intrati pe site si sa cititi cu mare atentie TOTUL

CONVERTIREA NIVELUL DE �NCREDERE �N BANI (EURO)

Fiecare punct al nivelului de �ncredere pe care �l ave�i la un moment dat are o anumit� valoare �n bani, �n func�ie de num�rul de parteneri pe care �i ave�i. Astfel:

Num�rul de parteneri

C�t valoreaz� 1 punct
de �ncredere?

C��i bani
pute�i c�tiga?

Dac� ave�i �ntre 2-3 parteneri direc�i, care au fiecare la r�ndul lor, cel pu�in un partener

2 euro

De la 12 euro; se poate ajunge la peste 300 euro

Dac� ave�i �ntre 4-10 parteneri direc�i, care au fiecare la r�ndul lor, cel pu�in un partener

4 euro

Peste 120 euro

Dac� ave�i �ntre 11-20 parteneri direc�i, care au fiecare la r�ndul lor, cel pu�in un partener

6 euro

Peste 400 euro

Dac� ave�i �ntre 21-30 parteneri direc�i, care au fiecare la r�ndul lor, cel pu�in un partener

8 euro

Peste 1000 euro

Dac� ave�i �ntre 31-40 parteneri direc�i, care au fiecare la r�ndul lor, cel pu�in un partener

10 euro

Peste 1800 euro

Dac� ave�i minim 41 parteneri direc�i, care au fiecare la r�ndul lor, cel pu�in un partener

15 euro

Peste 3700 euro

eu cred ca merita incercat , care doriti sa va inscrieti , nu mai stati pe ganduri , iar eu voi reveni cu un e-mail ( numai la cei inscrisi ) pt a va spune ce trebuie sa aveti complectat , pt a nu va fi sters contul .pt orice detalii , nelamuriri sau ajutor dc aveti nevoie , scrie-ti pe e-mail : [email protected]
va doresc o zi si o noapte cat mai bune si sper sa ne auzim , k? poop...pa pa !
dana92
Postat pe 4 Februarie 2010 01:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CAUT COLABORATORI 2 De la: pantera_neagra 14 Mai 2010 02:28
DEMISIE 7 De la: CABINIUC 9 August 2011 13:08
job lejer si castiguri substantiale 11 De la: Jago 14 Martie 2011 09:01
ALATURA-TE ECHIPEI DE DISTRIBUITORI HISPANIANET! 4 De la: nazirra 8 Ianuarie 2010 15:46
Cum sa faci bani pe timp de criza 2 De la: KITYSH 3 Februarie 2011 11:34
Setari Cookie-uri