zodiile -ca si comportament -au niste trasaturi universal valabile . de aici si pana a generaliza e cale lunga. fiecare om este o individualitate care se comporta conform personalitatii, caracterului, educatiei, conditiei sociale, etc. |
||
si_totusi Postat pe 19 August 2010 15:31 |
||
---|---|---|
De la: jeanette40, la data 2010-08-19 15:25:41sau ...... ....era un barbat ............ ..........varsator de vipere de la balcon ..........radem , dar daca e adevarat................. si asta repede............ Stiu ..este de ras , parca imi vine si mie sa rad ...acum ....iar ...Vipera ...am devenit de curand ...inainte nu eram ... si sa va mai spun un amanunt de telenovela ..ma gaseam intr-o tara straina ...a carei limba nu o cunoastem ...si a ales varianta sa ma alunge din casa la ora aia din noapte si fara un ban in buzunar ca ...ma buzunarise el... |
||
rockViper Postat pe 19 August 2010 15:46 |
||
si mai traieste...???? mare pacat..... |
||
|
||
eladaela Postat pe 19 August 2010 16:48 |
||
probabil ca da, ela. adevarul e ca , a cam gresit natura asta. le-a cam dat forta cu nemiluita. ia sa fi fost cea putere impartita in mod egal... nu-si mai permiteau s-o faca pe supermanii | ||
si_totusi Postat pe 19 August 2010 17:05 |
||
Da Vipero, si asta s-a intamplat doar pentu ca era nascut in zodia Varsator si nu din alte cauze. Ia-te tu mult dupa zodii ca ajungi bine. Maine sa vii sa-ti ghicesc in ghioc. | ||
Doara Postat pe 19 August 2010 19:18 |
||
hoop si io!!!!!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 19 August 2010 19:23 |
||
Unde? La ghicit? | ||
Doara Postat pe 19 August 2010 19:29 |
||
ai ghicit!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 19 August 2010 19:31 |
||
stai sa termin de mincat porumbul asta fiert si vin si eu! | ||
Ciresica Postat pe 19 August 2010 19:33 |
||
Stai sa scot ghiocul. Cum iti mai sta parul? | ||
Doara Postat pe 19 August 2010 19:34 |
||
Va plac pinguinii? vedeti c-am bagat vreo doo poaze. Dorutzo, mie daca nu-mi spui ca la drum de zi ma gasesc cu omu' meu apa te-a luat! |
||
Ciresica Postat pe 19 August 2010 19:37 |
||
dorulet....intr o parte!!!!!!!!!!da culoarea e belea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 19 August 2010 19:48 |
||
De la: Dor_marunt, la data 2010-08-19 19:18:29Da Vipero, si asta s-a intamplat doar pentu ca era nascut in zodia Varsator si nu din alte cauze. Ia-te tu mult dupa zodii ca ajungi bine. Maine sa vii sa-ti ghicesc in ghioc. Draga mea , tu ai ceva cu mine ???...eu am spus doar prin ce experienta am trecut cu un varsator ...stiu ca nu zodia nu este definitorie pentru a caracteriza o persoana ..dar in general varsatorii sunt perceputi ca persoane atipice (asta m-a si atras la el ) neconformisti , cu idei fixe , incapatanati , egoisti sii ff rigizi .Cel putin asa este tipul la care m-am raportat .Normal ca asta nu inseamna ca este obligatoriu ca toti barbatii varsatori sa fie la fel ca el ...dar daca citesti ce s-a scris aici , se pare ca nu sunt singura cu aceeasi parere. Eu chiar imi cer scuze , chiar nu a fost atac la persoana (vezi zodie).. Iar daca tot te-ai oferit sa-mi ghicesti ...ai acceptul meu si ti multumesc anticipat ... O seara linistita tuturor...si crede-ma .."Vipera" nu are nicio legatura cu mine ... |
||
rockViper Postat pe 19 August 2010 19:51 |
||
Fata. Ai baut gaz. Cand te-ai luat tu de mine nici nu iti scrisesem tie. Glumeam cu Ela si Fleur asa ca mai benocleaza odata ochii pe ce-ai scris si dupa ai vezi daca am ceva cu tine. | ||
Doara Postat pe 19 August 2010 19:54 |
||
Cum spui tu ...fie ca tine ....mi se trage de la baut gaz... | ||
rockViper Postat pe 19 August 2010 19:59 |
||
Ciresico, la drum de noapte. Nazi ieri te plangeai parca. Acu iti place? |
||
Doara Postat pe 19 August 2010 20:02 |
||
mie nu!!!!! | ||
nazirra Postat pe 19 August 2010 20:04 |
||
De la: Dor_marunt, la data 2010-08-19 19:54:11Fata. Ai baut gaz. Cand te-ai luat tu de mine nici nu iti scrisesem tie. Glumeam cu Ela si Fleur asa ca mai benocleaza odata ochii pe ce-ai scris si dupa ai vezi daca am ceva cu tine. marunta-maruntica ...............dar ia uite ce lumina face cand se aprinde toata! |
||
samburica Postat pe 19 August 2010 20:11 |
||
Ha, ha, ha. Ce ne-am mai ras. | ||
Doara Postat pe 19 August 2010 20:13 |
||
Dorutza, lasa risul si hai la placinta cu brinza. Acuma am scos-o din cuptor! | ||
Ciresica Postat pe 19 August 2010 20:16 |
||
De care branza? Nu conteaza. Da incoa. | ||
Doara Postat pe 19 August 2010 20:17 |
||
eu intotdeauna fac placinta cu amestec de brinza prospata/telemea.Pentru ca imi place mie gustul dulce-sarat. Si pun si stafide. | ||
Ciresica Postat pe 19 August 2010 20:20 |
||
Doar ca sa ma omori pe mine. | ||
Doara Postat pe 19 August 2010 20:21 |
||
ei, nu de asta. ci doar ca sa te fac sa incetezi o data cu risul ala obraznic. aaaa, ca aroma am folosit apa de trandafiri..... |
||
Ciresica Postat pe 19 August 2010 20:25 |
||
La inceput trandafirul apoi spinii ,o combinatie periculoasa de palcere si durere .Pana te cucereste si esti a lui apoi hop vor sa mai descopere si alceva ,sunt interesati de femeile inteligente si spontate foarte ordonati si meticulosi sinceri cateodata chiar prea extremi si asa putem continua | ||
marinela_223 Postat pe 20 August 2010 07:41 |
||
scuzze am citit debia acu ...si eu sunt cu un varsator z de 6 ani si e asa cum ai spus tu..sunt prea delasatori..si dezinteresati..si nu se gandesc prea mult la persoana de langa...si la prima intalnire..si dupa ce il cunosti mai bine..iti dai seama.cza ti-a promis multe..marea cu sarea..si defapt timpul..trece..anii trec..tu imbatranesti langa..el..si el..nu se mai schimba..cu nimik..si nici nu a realizat mare lucru...eu sincer ,ma si tem ..sa fac un copil.cu el.desi il iubesc..pt ca e deja..el unz copil..a fost greseala mea..apropo.un varsator..nu trebuiee cocolosat si dadacit..ca acu imi pare rau...mie..ok.poop..cam..asta..ee... | ||
alessandraroca Postat pe 26 August 2010 16:44 |
||
nu te obliga nimeni sa stai...mai ales daca esti constienta de toate astea.... fiecare cum isi asterne asa doarme |
||
eladaela Postat pe 26 August 2010 16:48 |
||
eu de varsatori nu stiu mare lucru,doar ca sunt vorbareti(vezi florin piersic!) si ffff pupaciosi,nu stiu daca si foutaciosi... | ||
iasomia Postat pe 26 August 2010 17:06 |
||
ofi doar gura de ei.... | ||
eladaela Postat pe 26 August 2010 17:08 |
||
Nu-s vorbareata, nu-s pupacioasa. De restul nu comentez. | ||
Doara Postat pe 26 August 2010 19:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Barbatul balanta | 30 | De la: garbo002674 23 August 2011 12:09 |
buna | 11 | De la: eu_geminy 19 Octombrie 2010 02:24 |
curioasa | 1 | De la: muliqi 20 Martie 2011 06:03 |
|
||
Barbatul Pesti | 445 | De la: andda85 1 Iulie 2018 01:04 |
se spune ca femeia fecioara face casa buna cu barbatul taur.oare asa e? | 3 | De la: aly_fab 18 Noiembrie 2010 12:22 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară