buna fetelor, se apropie data nuntii si as vrea sa va intreb care stie o casa de bijuterii care sa confectioneze verighete pe comanda cu aurul meu. multumesc anticipat pentru raspunsuri. va pup. o zi excelenta!!!!! |
||
gothside Postat pe 11 Februarie 2010 10:55 |
||
---|---|---|
toate casele de bijuterii confectioneaza si cu aurul clientului chiar era nevoie sa deschizi un toapic nou ca sa aflii asta ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Februarie 2010 10:58 |
||
scuzele de rigoare...toate casele de bijuterii iti cumpara aurul si-ti dau altceva in schimb.. eu am niste verighete cu valoare sentimentala pe care vreau sa le reinnoiesc...si nu am gasit pe unde am cautat ... |
||
|
||
gothside Postat pe 11 Februarie 2010 11:05 |
||
casele de bijuterii sofisticate de Bucuresti poate ca-ti schimba aurul la jumate de pret chiar,e adevarat dar cele traditionale eu cred ca ar lucra direct pe verighetele tale.Eu ti-as spune ceva ce acum cu siguranta nuiei in seam,a.Nici o verigheta nu tine loc de iubire,respect ,incredere etc...poti fi fericita si fara verigheta sofisticata.La prima casatorie si eu visam numai verighete si albume cu verighete.Acum nu mai conteaza,pot si cu una de argint aurit... | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 11:14 |
||
asta si caut...o casa de bijuterii traditionala...dar nu gasesc... este vorba de verighetele bunicilor mei care nu mai sunt, si as vrea sa le "reimprospatez" daca pot spune asa...nu ma intereseaza nimic sofisticat, le vreau tot clasice asa cum sunt ele acum, dar tin neaparat pentru ca bunicul meu si-a dorit foarte mult sa le am eu pe ale lor.... |
||
gothside Postat pe 11 Februarie 2010 11:17 |
||
daca au o asa valoare sentimentala,nu le pune din nou in circulatie...nu-i toata viata roz.. | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 11:20 |
||
imposibil sa nu gasesti o bijuterie unde se fac reparatii.Eu stiu ca se pot stramta aprox 2 numere sau largii tot 2 numere.Se mai pot lustrui. | ||
marianela Postat pe 11 Februarie 2010 11:25 |
||
vreau sa le topesc, sa mai adaug aur dintr-un lantisor (pentru ca se pierde la topit) si sa le torn din nou....cine imi face manopera asta? | ||
gothside Postat pe 12 Februarie 2010 13:19 |
||
fleurdelis Postat pe 12 Februarie 2010 13:21 |
||
daca le topesti,gata,nu mai sunt cele purtate de bunicii tai!!!!se vor topi impreuna cu altele...asa ca pastreaza-le cum sunt!!1 | ||
marianela Postat pe 12 Februarie 2010 15:52 |
||
Uite ca iti pun si aici linkul ca sa nu mai dai tu cautare pe google ca e cam greu. http://www.ghidul.ro/domeniu/bijuterii-vechi-restaurari-538 |
||
Doara Postat pe 13 Februarie 2010 08:53 |
||
multumesc pentru mesaje. rog adminul sa inchida topicul. am gasit un mosnegut de treaba care are o bijuterie "de moda veche". | ||
gothside Postat pe 15 Februarie 2010 16:10 |
||
ai grija sa nu te tzepuiasca la aur..... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Februarie 2010 01:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mai puteti? | 3 | De la: ameno 28 Octombrie 2010 14:23 |
Mai e ceva de salvat din aceasta casnicie? | 3 | De la: cri_cat 4 Aprilie 2012 21:41 |
Ea nu-mi suporta parintii | 27 | De la: garbo_1341 12 Aprilie 2012 07:09 |
|
||
verighete | 14 | De la: tutankhamon 16 Februarie 2010 01:21 |
Chestionar pentru masurarea capacitatii de intimitate in cuplu | 17 | De la: garbo_10148 10 Ianuarie 2013 03:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară