CE INTELEGETI PRIN DOVEZI DE IUBIRE??

fleur,,,daca parasesti localul..te bantui...auzi????
tutankhamon
Postat pe 15 Februarie 2010 01:48
Iubirea nu are nevoie de dovezi...se simte ...Gesturi mici...efecte mari...O simpla mangaiere...o vorba spusa din inima...o privire...toate pot constitui dovezi de iubire...
rodyk
Postat pe 15 Februarie 2010 08:47
Iubirea insemna sa fii un om responsabil Si se demostreaza cu fapte...Un barbat care iubeste o familie,este muncitor si isi ajuta femeia si o respecta.Nu o inseala si nu o trateaza ca inferioara lui Pt ca nu are nici un drept...Pt ca asta scrie in biblie barbatul trebuie sa sprijine femeia,moral si material dar nu sa isi bata joc de ea si sa o exploateze pt ca este slaba si sensibila
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 10:44
buna01...si aici ai venit sa aberezi....? tu citesti ce scrii..?
le amesteci de nici tu nu crezi ce spui...
l_flory
Postat pe 15 Februarie 2010 10:48
De la: l_flory, la data 2010-02-15 10:48:17buna01...si aici ai venit sa aberezi....? tu citesti ce scrii..?
le amesteci de nici tu nu crezi ce spui...
pai sigur cred ceea ce spun..Iubirea si respectul se dompotreaza cu fapte nu cu vorbe..Pt ca asa un barbat te poate bate si zice ca te iubeste..Dar ce iubire este asta,.Iti da in cap si zice minciuni ca te iubeste.pai astea sunt vorbe goale,minciuni,falsitate
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 10:52
bine ...m-ai lamurit nu esti in stare sa scrii corect 3 randuri sa-nteleaga omu ce scrii...
l_flory
Postat pe 15 Februarie 2010 10:57
De la: l_flory, la data 2010-02-15 10:57:35bine ...m-ai lamurit nu esti in stare sa scrii corect 3 randuri sa-nteleaga omu ce scrii...
pai sigur cred ceea ce spun..Iubirea si respectul se dompotreaza cu fapte nu cu vorbe..Pt ca asa un barbat te poate bate si zice ca te iubeste..Dar ce iubire este asta,.Iti da in cap si zice minciuni ca te iubeste.pai astea sunt vorbe goale,minciuni,falsitate
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:02
01 ce sti tu despre iubire caci tu esti invadata numai de ur�. Parca ai fi posedata. Daca ai avut decepție �n dragoste asta nu trebuie sa generalizezi.Dumnezeu sa-ți lumineze mintea și calea.Mai fato mai schimba banda ca esti penibila.
alex2007
Postat pe 15 Februarie 2010 11:02
De la: alex2007, la data 2010-02-15 11:02:4101 ce sti tu despre iubire caci tu esti invadata numai de ur�. Parca ai fi posedata. Daca ai avut decepție �n dragoste asta nu trebuie sa generalizezi.Dumnezeu sa-ți lumineze mintea și calea.Mai fato mai schimba banda ca esti penibila.
Normal ca eu cred in iubire.Si exista si oameni cu bun simt.cu suflet bun.Nu ca voi cu tupeu nesimtit.care deranjati oamenii,care nu vor sa aiba de-a face cu voi...Imprerechiati-va cu femei care va vor si pe celelalte care nu vor sa aiba de-a face cu voi.Nu le mai deranjati ...
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:05
Ca sariti ca animalele acolo unde loc de jumulit.Acolo unde auzit voi ca este loc de friaereala.Ca a-ti auzit voi ca eu sunt darnica.PAI EU SUNT DARNICA CU OAMENI CARE MERITA SI MA AJUTASI EI PE MINE....care sa ne ajutam reciproc....Oameni buni cu bun simt..Nu din aia care iau toata mana...Nu iau cu degetul
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:08
cata coerenta...cata logica.....tico...ma uimesti...

fetelor...lasati-o sa-si faca norma, ca nu avem ce-i face....din contra...ne enervam si incepem saptamana cu nervi...
tutankhamon
Postat pe 15 Februarie 2010 11:08
De la: buna01, la data 2010-02-15 11:08:13Ca sariti ca animalele acolo unde loc de jumulit.Acolo unde auzit voi ca este loc de friaereala.Ca a-ti auzit voi ca eu sunt darnica.PAI EU SUNT DARNICA CU OAMENI CARE MERITA SI MA AJUTASI EI PE MINE....care sa ne ajutam reciproc....Oameni buni cu bun simt..Nu din aia care iau toata mana...Nu iau cu degetul
Imi plac oamenii cu bun simt si care iau cu degetul nu cu toata mana..Pe aia ii ignor...Sa se duca la munca...Daca ei ma considera ca sunt fraiera,problema lor..Eu ii ignor si nici macar nu ii salut...Pt ca aia nu au bunsimt si si-o iau in cap..Sunt nesimtiti
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:09
De la: buna01, la data 2010-02-15 11:08:13Ca sariti ca animalele acolo unde loc de jumulit.Acolo unde auzit voi ca este loc de friaereala.Ca a-ti auzit voi ca eu sunt darnica.PAI EU SUNT DARNICA CU OAMENI CARE MERITA SI MA AJUTASI EI PE MINE....care sa ne ajutam reciproc....Oameni buni cu bun simt..Nu din aia care iau toata mana...Nu iau cu degetul

Tin�d cont c� oamenii sunt numiti animale sociale si tu faci parte. Du-te la manastire ca nu ai ceface printre noi.
alex2007
Postat pe 15 Februarie 2010 11:12
nu ai tu pe cine sa ignori, tu chiar nu vezi ca serviciul asta ti se face din toate partile GRATUIT?
si nu mai spune NIMIC, e timpul sa mai stai pe tusa si sa inveti sa intelegi ce citesti, daca nu cumva faci inca exercitii de citire-scriere
keks
Postat pe 15 Februarie 2010 11:12
De la: tutankhamon, la data 2010-02-15 11:08:48cata coerenta...cata logica.....tico...ma uimesti...

fetelor...lasati-o sa-si faca norma, ca nu avem ce-i face....din contra...ne enervam si incepem saptamana cu nervi...
Pai acum cam s-a umplut paharul.Nu mai vreau sa am de-a face cu voi.Pt ca voi nu aveti bun simt...Si daca va baga omul un pic in seama,il si luati de prost...ca sa ma incurc cu unul de la voi din turma,dn aia rai...pai inperechiati-va intree voi..Daca va bag in seama asta nu inseama ca vreau sa am de-a face cu voi..Asa ca nu mai intrati in adresa mea de mail,sa va dati persoane in care am eu incredere..Sa ma trage-ti de limba.apoi irasi sa muriti de invidie...Ca eu muncesc si imi merge bine,pt ca imi bat capul.Nu ca voi va ocupati doar de lucruri slabe sa ii necajiti pe altii
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:13
De la: alex2007, la data 2010-02-15 11:12:10

Tin�d cont c� oamenii sunt numiti animale sociale si tu faci parte. Du-te la manastire ca nu ai ceface printre noi.
Du-te tu acolo...nu ma incurc eu cu rautati ca voi,,imperechiati-va intre voi..Voi cauati gaina de jumulit nu femeie.Pt ca voi nu sunteti in stare sa iubiti,pt ca sunteti rai si nesimtiti....
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:14
mai fata mai..tu esti masochista????iti place sa suferi??? pe bune...daca ti s-a urat de noi si suntem rai si nesimtiti.....ce mai cauti fato pe aici????? tu nu vezi ca de aici nimeni nu te vrea?????
tutankhamon
Postat pe 15 Februarie 2010 11:15
De la: tutankhamon, la data 2010-02-15 11:15:44mai fata mai..tu esti masochista????iti place sa suferi??? pe bune...daca ti s-a urat de noi si suntem rai si nesimtiti.....ce mai cauti fato pe aici????? tu nu vezi ca de aiai nimeni nu te vrea?????
Pai unde nu dau de voi..Ca intrati in adresa mea de mail...Va puneti prietenii aia rautati ca si voi,,sa ma traga de limba...si sa va bate-ti joc de mine..Ca sunteti niste rautati si fara bun simt
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:18
De la: buna01, la data 2010-02-15 11:18:15
De la: tutankhamon, la data 2010-02-15 11:15:44mai fata mai..tu esti masochista????iti place sa suferi??? pe bune...daca ti s-a urat de noi si suntem rai si nesimtiti.....ce mai cauti fato pe aici????? tu nu vezi ca de aiai nimeni nu te vrea?????
Pai unde nu dau de voi..Ca intrati in adresa mea de mail...Va puneti prietenii aia rautati ca si voi,,sa ma traga de limba...si sa va bate-ti joc de mine..Ca sunteti niste rautati si fara bun simt
ca voi a-ti auzit ca eu sunt darnica.Si cauati caina de jumulit.Ca asa este in romania...Sar ca animalele acolo unde este loc de bani fara sa munceasca
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:19
mai fata mai..tu esti masochista????iti place sa suferi??? pe bune...daca ti s-a urat de noi si suntem rai si nesimtiti.....ce mai cauti fato pe aici????? tu nu vezi ca de aici nimeni nu te vrea?????

unde m-ai vazut pe mine ca ti-am intrat in email inteligento????si, daca nu ma insel, emailul ti l-ai dat singura la liber pe siteul unde ai aplicat pentru job....asa ca ti-ai facut-o cu mana ta....
tutankhamon
Postat pe 15 Februarie 2010 11:20
tut...nu e masochista...poate nici macar nu stie ce -nseamna cuvantul "masochist".
...fata asta are un handicap grav la cap ...
l_flory
Postat pe 15 Februarie 2010 11:22
De la: tutankhamon, la data 2010-02-15 11:20:12mai fata mai..tu esti masochista????iti place sa suferi??? pe bune...daca ti s-a urat de noi si suntem rai si nesimtiti.....ce mai cauti fato pe aici????? tu nu vezi ca de aici nimeni nu te vrea?????

unde m-ai vazut pe mine ca ti-am intrat in email inteligento????si, daca nu ma insel, emailul ti l-ai dat singura la liber pe siteul unde ai aplicat pentru job....asa ca ti-ai facut-o cu mana ta....
pai ce te intereseaza pe ce mail ma inscriu eu...Ce nick imi pun pe sentimente.Iti pui rautatile de prieteni sa ma necajeasca..Ca sar toti ca au gasit gaina de jumulit...nU POT SA VB CU NIMENI,,SUNTETI NISTE MINCINOSI,,OAMENI RAI
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:22
e bolnava rau flory...acuma a inceput sa ma citeze ca sa umple bula de citari inutile...sa faca flood...dar e atat de inveninata de rautate ca nu-si da seama ca apare numele ei in dreptul citarii...
tutankhamon
Postat pe 15 Februarie 2010 11:24
irino...esti bolnava fetita...pe cine am pus eu mami sa se ia de tine, draga???si ce ma intereseaza pe mine personal ca tu ai cont pe sentimente????esti dusa fata....rau..
tutankhamon
Postat pe 15 Februarie 2010 11:25
Tuth ai sa nu-i mai raspundem la rutati. Buna 01 cred ca ar fi bine sa-ți iei vacanta si sa nu mai intri pe aici daca nu-ți place de noi, de rom�ni tu ai ura �n sange, ur�sti rom�nii, barbații, femeiile, p�rinții,copii, animalele tot ce te �nconjoara. Pa d-na perfecțiune si vezi-ți de viața ta si nu mai purta grija noastra lasa-ne asa cum ne-a �nzestrat Dumnezeu hoți, lenesi, profitori. Vad ca esti suparata pe viața si viata pe tine ca nimeni nu te place.
alex2007
Postat pe 15 Februarie 2010 11:26
MAi stati putin ca eu nu inteleg, unde a aplicat Irina pt job si a vazut toata lumea adresa ei de mail? cum?
persidadamian
Postat pe 15 Februarie 2010 11:27
De la: tutankhamon, la data 2010-02-15 11:24:22e bolnava rau flory...acuma a inceput sa ma citeze ca sa umple bula de citari inutile...sa faca flood...dar e atat de inveninata de rautate ca nu-si da seama ca apare numele ei in dreptul citarii...
Asta nu inseamna ca daca invat oamenii de bine in comparatie cu voi..Asta nu inseamna ca sunt si proasta ca sa ma incurc cu oameni care ma considera o fraiera..Fraiere sunt alea care dau bani la altiii care nu muncesc..Eu imi fac datoria de om si ajut oamenii cu un sfat pozitiv..Nu pt voi.Dar pe langa oamenii buni traiti si voi.Pt ca daca nu ar fii existat oamenii buni,dar fii ales pulberea din oamenii rai...Pt ca de aomnii rai nu le pasa la nimeni,nici macar la Dumnezeu daca nu se schimba sa devina mai oamenii.Pt ca unii chiar se comporta ca niste animale.Nu ca niste oameni.Pt ca nu sunt umani
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:28
De la: alex2007, la data 2010-02-15 11:26:32Tuth ai sa nu-i mai raspundem la rutati. Buna 01 cred ca ar fi bine sa-ți iei vacanta si sa nu mai intri pe aici daca nu-ți place de noi, de rom�ni tu ai ura �n sange, ur�sti rom�nii, barbații, femeiile, p�rinții,copii, animalele tot ce te �nconjoara. Pa d-na perfecțiune si vezi-ți de viața ta si nu mai purta grija noastra lasa-ne asa cum ne-a �nzestrat Dumnezeu hoți, lenesi, profitori. Vad ca esti suparata pe viața si viata pe tine ca nimeni nu te place.
Pai nu pe toti,doar pe aia care nu isi vad de treaba lor..Si cauta gaina de jumulit.Pt ca asa au auzit ei ca sunt darnica...Ei bine au auzit gresit pt ca eu ajut doar pe cine ma ajuta....Pt ca nici eu nu primesc nimic mocca.Eu imi bat capul pt tot..asa ca si altii sa faca la fel
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:30
Cand �ți spuneo persoana ca esti dusa mai treaca mearga dar c�nd �ți spun mai multe ar trebui sa existe un semn de �ntrebare. Dar cred ca tu nu ai creier ai capul pus de forma.
alex2007
Postat pe 15 Februarie 2010 11:30
persia.....pe un site de joburi pentru austria.....specifica clar ca vrea un job in ingrijiri de batrani....are si fostul ei nick....cred ca daca dai o cautare simpla pe google iti apare...
tutankhamon
Postat pe 15 Februarie 2010 11:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
convietuire cu o persoana care sufera de atac de panica 34 De la: garbo_462254 23 Martie 2017 16:12
iubire, bibelou de portelan ... 58 De la: machiajtatuaj 23 Mai 2010 02:46
de cate ori e normal? 147 De la: elisabeta_boia 4 Septembrie 2011 00:35
Cum sa plec daca il iubesc? 114 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:39
Pe cine sa aleg ? 29 De la: elisabeta_boia 30 Iunie 2011 00:00
Setari Cookie-uri