CE INTELEGETI PRIN DOVEZI DE IUBIRE??

alex2007~Tuth ai sa nu-i mai raspundem la rutati. Buna 01 cred ca ar fi bine sa-ți iei vacanta si sa nu mai intri pe aici daca nu-ți place de noi, de rom�ni tu ai ura �n sange, ur�sti rom�nii, barbații, femeiile, p�rinții,copii, animalele tot ce te �nconjoara. Pa d-na perfecțiune si vezi-ți de viața ta si nu mai purta grija noastra lasa-ne asa cum ne-a �nzestrat Dumnezeu hoți, lenesi, profitori. Vad ca esti suparata pe viața si viata pe tine ca nimeni nu te place.
keks
Postat pe 15 Februarie 2010 11:33
De la: alex2007, la data 2010-02-15 11:30:59Cand �ți spuneo persoana ca esti dusa mai treaca mearga dar c�nd �ți spun mai multe ar trebui sa existe un semn de �ntrebare. Dar cred ca tu nu ai creier ai capul pus de forma.

Scrie si alceva ca ai repetat fraza asta de dam �n boala copilului.
alex2007
Postat pe 15 Februarie 2010 11:33
Stai putin Tuta, pai chestiile astea ar trebui sa fie private, nu?
persidadamian
Postat pe 15 Februarie 2010 11:34
De la: tutankhamon, la data 2010-02-15 11:32:24persia.....pe un site de joburi pentru austria.....specifica clar ca vrea un job in ingrijiri de batrani....are si fostul ei nick....cred ca daca dai o cautare simpla pe google iti apare...
pai eu nu prea ma pricep prea bine la calculatore ca sa ascund.Pt ca sunt singura intr-un oras.Si nimeni nu te ajuta nici macar cu un sfat.tOTI UMBLA SA TE Jumuleasca daca esti un strain,fiecare este pt familie....De straini doar profita.Si profita de lucrul ca sunt singura ca sa se ia de mine..OAMENII SUNT RAI,NU TOTI DAR MAJORITATEA NU AU SUFLET SI NU SUNT UMANI
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:36
eu cred ca e timpul sa recunoastem ca am urmarit-o, agasat-o, am vrut s-a fraierim si sa-i luam banii...si sa-i cerem iertare.Sa ne intoarcem catre rugaciune si sa nu-i m-ai facem asa ceva.Voi mai mult decat mine pentru ca eu nu prea inteleg despre ce vorbeste...
garboalexutzu
Postat pe 15 Februarie 2010 11:37
De la: keks, la data 2010-02-15 11:33:27alex2007~Tuth ai sa nu-i mai raspundem la rutati. Buna 01 cred ca ar fi bine sa-ți iei vacanta si sa nu mai intri pe aici daca nu-ți place de noi, de rom�ni tu ai ura �n sange, ur�sti rom�nii, barbații, femeiile, p�rinții,copii, animalele tot ce te �nconjoara. Pa d-na perfecțiune si vezi-ți de viața ta si nu mai purta grija noastra lasa-ne asa cum ne-a �nzestrat Dumnezeu hoți, lenesi, profitori. Vad ca esti suparata pe viața si viata pe tine ca nimeni nu te place.
Nu va inzestrat natura hoti si mincinosi.Asa vreti voi sa fiti.Pt ca fiecare este ceea ce vrea..De asta fiecare trebuie as isi caute persOANE LA fel ca ei,,care sunt pe aceesi lungime de unda cu ei.Eu vreau prieteni cinstiti,umani si cu bun simt...pt ca ceilalti care aleg sa fie rai nu imi plac
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:39
Mai Irna, aplicatiile astea sunt trimise la o agentie ori direct catre un cadru de recruitment al unei specifice companii.
Eu nu stiu ce-ai facut tu.
Si ti-or aparut efectiv toate datele de pe CV?
Intra Irina pe site si stergele. Doamene fereste!
persidadamian
Postat pe 15 Februarie 2010 11:41
si_totusi
Postat pe 15 Februarie 2010 11:46
Ce este Totusica, de ce te rizi?
persidadamian
Postat pe 15 Februarie 2010 11:47
De la: persidadamian, la data 2010-02-15 11:41:13 Mai Irna, aplicatiile astea sunt trimise la o agentie ori direct catre un cadru de recruitment al unei specifice companii.
Eu nu stiu ce-ai facut tu.
Si ti-or aparut efectiv toate datele de pe CV?
Intra Irina pe site si stergele. Doamene fereste!
Pai de unde sa stiu eu ce a aparut.Pt ca nu sunt asa cunoascatoare la calcultaoare.Pt ca sunt intr-un oras strain,nimeni nu te ajuta nici macar cu un sfat..Toati incearca sa ma jumuleasca....Nimeni nu te ajuta,,
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:52
Eu prefer moldvenii.Cum mine se comporta frumos moldoveniii...si pot sa ii fac cum vreau eu..Pt ca eu sunt sincera si nu sunt rea ca altii..
Pt ca eu daca am o parere proasta despre un om,Prefer sa i-o zic in fata,decat sa il vorbesc pe la spate.Consider ca este foarte urat,sa te comporti frumos cu oamenii in fata si pe la spate sa ii barfesti..Este foarte urat..Asa ca daca depasesc masura,ma iau si de ei.Chiar daca sunt asa alcoolisti dar pe mine ma respecta..Si mie imi place de ei pt ca sunt spontani si sinceri.Pt ca acolo am crescut,cu ei..Asa ca imi place de ei
si ii iubesc pt ca sunt de-ai mei..Nu rasisti ca voi,care rad de moldoveni si pe ei nu se vad
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:52
rad persi ca, un nebun arunca o piatra si 10 destepti se chinuie sa o scoata. nu e de ras? de ce ii dati atentie unui astfel de user? tocmai de asta sta zi lumina pe aici. ca i se raspunde.
si_totusi
Postat pe 15 Februarie 2010 11:53
Pa fetili ca eu țin la neuronii mei astia c�ți mi-au mai ramas.O zi buna tututot si lasati-o �n pace ca duce lipsa de comunicare si acum refuleaza.
alex2007
Postat pe 15 Februarie 2010 11:58
De la: alex2007, la data 2010-02-15 11:58:26Pa fetili ca eu țin la neuronii mei astia c�ți mi-au mai ramas.O zi buna tututot si lasati-o �n pace ca duce lipsa de comunicare si acum refuleaza.
Sincer am cu cine sa comunic..Doar ca vreau sa fiu lasata in pace...Sa nu mai fiu deranjata de bestii ca voi.Care cautati gaina de jumulit pt ca a-ti auzit ca sunt darnica si lucrez in ata tara.
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 12:20
keks
Postat pe 15 Februarie 2010 12:23
gainooooooo...cine ti-a cerut vreo pana aici, pe forumul asta????...nu amesteca particularul in care vorbesti toate perversitatile cu forumul....nu mai confunda....in privat esti jumulita...nu aici....
tutankhamon
Postat pe 15 Februarie 2010 12:27
De la: tutankhamon, la data 2010-02-15 12:27:16gainooooooo...cine ti-a cerut vreo pana aici, pe forumul asta????...nu amesteca particularul in care vorbesti toate perversitatile cu forumul....nu mai confunda....in privat esti jumulita...nu aici....
Pai bestiile incearca sa imi invadeze privatul ca ma considera o gaina buna de jumulit.....Vreau doar sa fiu ignorata de oamenii care nu imi plac.Si sa nu se mai ia nimeni de oamenii cumsecade pt ca vorbesc cu mine..Pt ca atumci fac urat.Pt ca eu inteleg tot.De asta nici nu dau 2 bani pe uniii.Pai ca vor sa devin si eu,,o fraiera ca sa intretin barbatii,care le bat si le inseala
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 12:31
zambila
Postat pe 15 Februarie 2010 12:39
.STATI IN GASCA VOASTRA.Si VOI OAMENII BUNI SA PUTEM AVEA GASCA NOASTRA..iMPERECHIATI-VA INTRE VOI...sI NU MAI INCERCA-TI sa ii dominati prin rautatea si tupeu vostru nesimtit.Pt ca si oamenii buni au dreptul sa se simta in largul lor.Pt ca fiecare om este liber sa aleaga asa cum vrea sa fie
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 12:40
De la: buna01, la data 2010-02-15 12:40:52.STATI IN GASCA VOASTRA.Si VOI OAMENII BUNI SA PUTEM AVEA GASCA NOASTRA..iMPERECHIATI-VA INTRE VOI...sI NU MAI INCERCA-TI sa ii dominati prin rautatea si tupeu vostru nesimtit.Pt ca si oamenii buni au dreptul sa se simta in largul lor.Pt ca fiecare om este liber sa aleaga asa cum vrea sa fie
Fiecare om are dreptul sa isi aleaga felul in care sa traiasca.Sa isi aleaga anturajul si felul de viata.Si sa nu ii deranjeze pe ceilalti..Fiti asa cum vreti,dar lasati pe ceilalti buni in pace.Pt ca si ei trebuie sa se simta in largul lor.Pt ca este dreptul lor
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 12:42
Daca unii vor sa fie rai,sa isi manifeste rautatea intre ei.Dar nu cu oamenii cumsecade.Pt ca nu au nici un drept sa ii deranjeze...Pt ca nu suport asta
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 12:43
De la: si_totusi, la data 2010-02-14 11:05:54dovezi de iubire?

- sa te vada frumoasa cand altii te vad urata
- sa te considere desteapta cand altii nu dau doi bani pe tine
- sa ii rada ochii si sa i se lumineze fata atunci cand te priveste
- sa fii pentru el femeia fara nici un defect, chiar daca ai o multime
- sa-i placa ca cum iti sta in verde chiar daca nu te avantajeaza culoarea
- sa fie alaturi de tine in orice situatie si sa te sustina.

ar mai fi dar, astea mi-au venit acum in minte

tusel,

nu-i cam mincinos,iubita mea?

adica am o gramada de defecte,da' nu mi le vede..si nici macar nu-mi sta bine in verde,etc.

tusica,tusica...cum iubesti talica....
iasomia
Postat pe 15 Februarie 2010 14:43
saptamana chioara, iaso, de aia
sau cat tine...cu cat mai mult, cu atat mai bine, ca ajungi sa crezi si tu ca-i adevarat
zambila
Postat pe 15 Februarie 2010 14:48
dap..

cam seamana cu saptamana chioara ce zice tuselu'.
a fost dulce,tare simpatica...
iasomia
Postat pe 15 Februarie 2010 14:53
totusico, deci tre' sa-l caut mai miop, asa, si putin saracutz cu duhul...

acum inteleg eu, de ce sunt inca singura... asa-mi trebuie, daca ma uit numai dupa barbati inteligenti!
Tylly
Postat pe 15 Februarie 2010 14:55
ba totusica are dreptate, relelor
nelly05
Postat pe 15 Februarie 2010 15:13
tusica e fata desteapta,stie ea ce spune...lasa ca ne lamureste ea....
iasomia
Postat pe 15 Februarie 2010 15:22
in sfarsit am inteles ceva din ce vrea irina sa spuna :
moldovenii sunt "alcoolisti"

BINE IRINUCOOOOOOOOOO!!!!
(subscrie inca o moldoveanca singura intr-un oras mare ca bucurestiul)

gothside
Postat pe 15 Februarie 2010 17:07
La urita si doi bani n-am avut ocazia sa il testez... , cu ochii, da - are acel "ceva" in privire... n-a fost linga mine cind ma asteptam sa fie dar a fost cind nu m-am asteptat (si cind nimeni altcineva n-ar fi fost). Deci se potriveste descrierii asa, prin partile esentiale.
quasaria
Postat pe 15 Februarie 2010 22:12
De la: gothside, la data 2010-02-15 17:07:37in sfarsit am inteles ceva din ce vrea irina sa spuna :
moldovenii sunt "alcoolisti"

BINE IRINUCOOOOOOOOOO!!!!
(subscrie inca o moldoveanca singura intr-un oras mare ca bucurestiul)

Si ardelenii sunt alcoolisti si nu beau decat bere sau vin.Pt ca le rugineste conductele
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 22:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Doresc un sfat ..o solutie.. 16 De la: Diana_DM 20 Martie 2014 17:51
Mai pot avea incredere in el??? 146 De la: garbo084961 25 Februarie 2011 02:04
buna... 12 De la: kyra 20 Iulie 2009 21:36
Feminismul 1 De la: hypeople 17 Februarie 2010 21:53
Garbo089465 40 De la: bestia 23 Decembrie 2009 10:37
Setari Cookie-uri