CE INTELEGETI PRIN DOVEZI DE IUBIRE??

zici tu????si daca are????
nazirra
Postat pe 16 Februarie 2010 12:16
asta are chiar doua picioare, si-s si paralele, si luuuuuuuuuungi pana-n pamant! si cica are si mers de gazela, ratacita de turma
i-adevarat ca nu-i frumoasa, da-i batraioara!
pik_nik
Postat pe 16 Februarie 2010 12:16
el ii si poet de ocazie? cred ca-l stiu...
Tylly
Postat pe 16 Februarie 2010 12:18
da si ochii erau scosi.....o deranja lumina ziua!!!!
nazirra
Postat pe 16 Februarie 2010 12:19
De la: pik_nik, la data 2010-02-16 12:05:22pe sub sutana
pacatosule
omulsincer
Postat pe 16 Februarie 2010 12:29
Exista mai multe limbaje in iubire-cinci, cred. Gestualitate, exprimare prin cuvinte, faptele...Fiecare percepe iubirea in functie de propriul limbaj. Pentru cineva o dovada de iubire poate fi un dar, pentru alcineva un "te iubesc", pentru altul un fapt de care are tocmai nevoie.
Luna_in_capricorn
Postat pe 19 Februarie 2010 09:32
Sa faca cum zic eu. :)) Glumesc.
garbo101781
Postat pe 7 Martie 2010 22:34
iubirea,ce frumos sentiment.si noi cerem dovezi?cum adica?dar de ce credeti ca trebuie dovezi de iubire?iubesti,esti fericit,toata lumea ti se pare ca traieste aceasi iubire ca a ta,iti doresti sa fi mereu,cu persoana iubita,soarele straluceste si e fierbinte si iarna ,cand iubesti.florile au alte culori si parca se pleaca discrete,cand treci,caci iti cunosc iubirea.pasarile canta intr-un cerc in jurul tau,printre crengi,cantece gurese,fiind partasele iubirii tale,soarele si luna ,se regasesc,nu se mai cauta in iubirea lor.muntele e verde tot.poienitele pline de flori,paradisul e pe pamant.in sate toti sunt discreti si impartasesc bucuria sufletului tau.esti alaturi de iubirea ta intinsi pe fan,pe iarba,sarutari pline de nevinovatie,iubesti sincer,dureros,placut,sublim,sentimente amestecate.marea e albastra pentru tine,valurile va mangaie,partinitoare,plaja cu nisipul ei fin si cald,va pastreaza urmele trupurilor.noaptea este partasul vostru .pe alei. mirosind a copaci infloriti va sarutati fara retinere,mangaieri pline de nevinovatie,apoi casa va primeste discreta,dezchizandu-va usa dormitorului.....iubirea nu are nevoie de dovezi,ea se traieste,indiferent de varsta.
alexxandra
Postat pe 11 Martie 2010 10:57
mda...

Tylly
Postat pe 11 Martie 2010 11:03
cum sa nu fie nevoie de dovezi??...e nevoie...nu pot sa traiesc schema altora de iubire....si ca sa se inventeze ceva special pentru mine....nu prea cred....ce s.a descris anterior...e o schema...o scena...un clisheu chiar...fiecare vrea pentru sine...ceva numai al lui...nu ceva ce se stia ca a fost trait si de altii inainte
andreea_n_c
Postat pe 11 Martie 2010 21:12
tre sa stiu si eu ca sunt iubita...cum sa imi dau seama de asta?...sa ma regasesc in povestile altora...io vreau sa o am pe a mea proprie...care sa nu semene cu a altora!
andreea_n_c
Postat pe 11 Martie 2010 21:13
complicat tare!
fleurdelis
Postat pe 13 Martie 2010 14:39
De la: andreea_n_c, la data 2010-03-11 21:13:48tre sa stiu si eu ca sunt iubita...cum sa imi dau seama de asta?...sa ma regasesc in povestile altora...io vreau sa o am pe a mea proprie...care sa nu semene cu a altora!

dragostea este unicul sentiment inconfundabil.ti-au fost descrise diferite trairi,caci repet dragostea se traieste,o simti frematanda in tot corpul.esti zmeul zmeilor pt persoana iubita si reciproca.traiesti momente unice si irepetabile cu aceasi emotie .parerea mea este ca tu nu ai iubit cu adevarat,daca inca nu ai povestea ta proprie de iubire,unica pt tine.e doar o parere.tu sti mai bine.dar prea insisti cu dovezile.e ca si cum,dupa ce iti face dovada barbatiei lui,de nenumarate ori,si te-a ridicat in al 9-lea cer,de placere,il intrebi daca e in stare sa......fie amant,ca sa ma exprim pudic!!!
alexxandra
Postat pe 13 Martie 2010 19:05
pai daca drtagostea e asha un sentiment unic cu o traire unica....de ce nu e valabil numai pentr unu-cuplu....ca vad ca toti copiaza modelul...asha ca nu e unica deloc....dragostea
...banc..doua puncte..//..un vierme ..prima radacina din viatza lui pe care a pus gura...a fost una de hrean...si si/a zis ca alta radacina mai dulce ca aia nu exista.punct
...morala si paralelismul intre concepte...le faceti voi
andreea_n_c
Postat pe 14 Martie 2010 00:16
noi oamenii...in general...traim dupa anumite clisee...scheme traite anterior de altii...si ceea ce noi suntem invatati sa ni se para normal...altora s/ar putea sa nu li se para la fel...
...spre exemplu.,...daca unii vad ca pe ceva normal...oficializarea relatiei lor prin binecunoscutul act legal...care atesta casatoria...altii s/ar putea sa vada inutil...treaba asta...iar din cei care vad inutil ...actul asta si refuza cu anii sa faca pasul...ca la un moment dat sa accepte...de dragul jumatati...asta poate fi o dovada de iubire!!...
....si asta e doar un exemplu....si ar mai fi o gramada...
....io la asta ma gandeam cand am deschis topicul....c or sa se gaseasca destui sa comenteze si sa/mi exemplifice...dara ati inchis subiectul cu ceva banal...pe care poate sa/l spuna oricine....si nu tre sa traiasca neaparat experienta in sine...e nevoie doar de putina educatie ..pentru treaba asta
andreea_n_c
Postat pe 14 Martie 2010 00:23
De la: andreea_n_c, la data 2010-03-14 00:23:06noi oamenii...in general...traim dupa anumite clisee...scheme traite anterior de altii...si ceea ce noi suntem invatati sa ni se para normal...altora s/ar putea sa nu li se para la fel...
...spre exemplu.,...daca unii vad ca pe ceva normal...oficializarea relatiei lor prin binecunoscutul act legal...care atesta casatoria...altii s/ar putea sa vada inutil...treaba asta...iar din cei care vad inutil ...actul asta si refuza cu anii sa faca pasul...ca la un moment dat sa accepte...de dragul jumatati...asta poate fi o dovada de iubire!!...
....si asta e doar un exemplu....si ar mai fi o gramada...
....io la asta ma gandeam cand am deschis topicul....c or sa se gaseasca destui sa comenteze si sa/mi exemplifice...dara ati inchis subiectul cu ceva banal...pe care poate sa/l spuna oricine....si nu tre sa traiasca neaparat experienta in sine...e nevoie doar de putina educatie ..pentru treaba asta

nimeni nu isi traieste dupa clisee dragostea lui.insa sentimentul are afinitati,la toti.ca mai difera la unele perechi e f adevarat.vrei experiente si educatie,ok.iti voi da.dar retine aceea nu se cheama dragoste reala ci doar inchipuita.deci trairile frumoase nu te-au multumit.ti s-au parut stereotip.inseamna ca nu ai iubit e clar.acum sa revenim la"" experiente si educatie"",in dragoste.fetele de la tara,prefera sa stea langa un iubit ,si apoi sot care o bate de o stinge,sau bea ,sau are alte defecte de comportament,pt ca gura lumii nu trebuie sa afle,altfel se face de ras daca e parasita,sau se desparte.dar ea cred ca s-a casatorit din dragoste.pe parcurs a avut o experienta trista a dragostei,iar sotul a dat dovada de o mare ""educatie,"".sa revenim la oras,unde dragoste nu e, sau e f rar.ma refer in genere la generatia tanara,dar si la unii mai batraiori.la tineri dragostea se cheama sex,si trecerea pe carnetelul lor a cat mai multe siliconate,perverse,conturi grase,cafenele,si dezmat.exista insa si exceptii ca sa confirme regula.fetele o fac din distractie,si numai cu muschi si fundulete si conturile cat mai siliconate,de mamici si tatici.a am uitat si masini de ultima ora,ca altfel se supara fetita "'indragostita"',ca nu e in cliseu.referitor la batraiori,trecem la o alta faza de experienta si educatie cum vrei tu.isi lasa sotioarele ,luate din dragoste si pleaca dupa fetite siliconate,fara neuroni ,care cand deschid gura,a doua oara nu o mai duce in vechiul lui grup.biata sotie spera ca e ceva trecator ,ca e la faza cand barbatul vrea sa vada ,daca mai este cocos ,insa cu puicute nu cu gaina batrana.de a venit perioada de andropauza.aici intervine educatia de care faci caz,vai nu ma despart ca am copii,am un culcus ,si il astept pt ca nu ma pot descurca singura,cred unele femei.gandire gresita,binenteles.deci ce fel de dragoste vrei sa mai afli,'sablonata"' ,cu ''educatie"" sau sentimentul unic de care vb?iti doresc sa te indragostesti cu adevarat,pt a nu mai cauta '"cai verzi pe pereti""=dovezi de dragoste.
alexxandra
Postat pe 14 Martie 2010 14:18
poate ca cineva e de acord ca...in societate traind...toate miscarile noastre pot fi urmarite din umbra...si stiind lucrul asta nu te poti desfasura cu adevarat ca sa descoperi ce simti..
andreea_n_c
Postat pe 14 Martie 2010 17:02
printre altele educatia...mai acopera si acest aspect...al faptului de a sti ca esti in vizor!!
andreea_n_c
Postat pe 14 Martie 2010 17:03
nimic! doar iubire
fleurdelis
Postat pe 14 Martie 2010 19:11
De la: andreea_n_c, la data 2010-03-14 17:02:21poate ca cineva e de acord ca...in societate traind...toate miscarile noastre pot fi urmarite din umbra...si stiind lucrul asta nu te poti desfasura cu adevarat ca sa descoperi ce simti..

andreea,dragostea e un sentiment ce nu poate fi sablonat.lumea?? sa isi vada fiecare de problemele lor,si sa nu se mai uite in traista vecinului.tu nu traiesti cu lumea!si daca vrei sa fi fericita,lumea trebuie sa fie direct paralela pt tine si nu perpendiculara.nu traiesti cu vecinii,cu mama,cu tata,cu frati si surori,cu socrii,etc.traiesti cu EL,cu iubitul si dragostea voastra.treci peste sablonul,aoleo trebuie sa fac ce face,altfel sunt o paria.nu trai dupa reguli,impuse de altii.traieste-ti iubirea asa cum simti tu,si in general viata.nu trebuie sa va fie rusine ca sunteti vii,ca traiti.
alexxandra
Postat pe 16 Martie 2010 07:30
asha e ai dreptate/..ca teoretic nu ar trebui saa ne fie rusine ca suntem vii si traim...dara daca ne este si nu putem trece peste asta???? ce mai e de facut???
andreea_n_c
Postat pe 16 Martie 2010 09:10
fleurdelis
Postat pe 16 Martie 2010 09:15
fapte fratzilor doar atat ca vorbele sunt cele mai mincinoase
denitzica
Postat pe 18 Martie 2010 11:59
au! DENI...de-ti vede Aleha avatarul...iar se face "para si foc"
keks
Postat pe 18 Martie 2010 12:04
bre,da' unde-i tatuaju'???
garbocatalyna
Postat pe 18 Martie 2010 12:05

Tylly
Postat pe 18 Martie 2010 12:06
eh!...tatuaju-i la loc "sigur"...
keks
Postat pe 18 Martie 2010 12:08

keks
Postat pe 18 Martie 2010 12:08
aaaa... nu cu mine vorbeati?
ufff! ce m-am speriat!

Tylly
Postat pe 18 Martie 2010 12:11
aha!...te-am prins hotomana mica...ia zi repede...al tau pe unde e?@
keks
Postat pe 18 Martie 2010 12:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 60 De la: luptatoareacurajoasa 19 Mai 2010 20:17
Ajutooorrrr 76 De la: tabita 12 Mai 2010 07:01
Sarcina 15 De la: Abellona 19 Februarie 2015 12:25
exista suflet pereche?unde pot gasi:))? 493 De la: al_ma 27 Februarie 2012 10:45
Teama relatiei la distanta 51 De la: kinga444 21 Noiembrie 2009 01:23
Setari Cookie-uri