Buna ma numesc LORENA iar in urma cu catrva zile ,mergand la control medical am aflat ca nu am rezultatul unor investigatii facute in urma cu 2 ani,am fost indrumata sa merg la spitalul de copii oradea.Asteptand pe coridor sa mi se gaseasca acele documente am vazut o fetita indreptandu-se spre mine,i-am zambit constientizand ca era internata si am intrat intr-o discutie despre sanatate.Se numeste Ionela ca si pe mine ,are 12 anisori, dar are mentalitatea de a gandii a unui om mare.Sufera de cumplita boala "leucemie",iar mama ei nu are banii necesari pentru tratament si operatie, e o suma imensa ,tatal a hotarat sa plece considerand ca isi va strica reputatia stand langa un copil bolnav.In acele momente m-a cuprins o stare de emotie scapand cateva lacrimi.i-am promis ca voi face tot posibilul sa o ajut,voi face diferite colete prin scoli si ii voi scrie povestea si pe internet cu speranta ca o voi putea ajuta cu niste bani de la persoane cu suflet.Am deschis un cont e numele meu la ING iar cardul e la mama ei pentru a retrage banii in momentul in care sunt.VA ROG CARE DINTRE D-VOASTRA AVERI POSIBILITATEA SA AJUTATI SI ACEST SUFLETEL CARE ISI DORESTE SA TRAIASCA. TITULAR DE CONT PITENCO IONELA LORENA nr cont: RO94INGB0000999901567321 (CONT DESCHIS IN LEI) Fiecare dat poate si cat are posibilitatea.Va multumesc anticipat. |
lorena08avon Postat pe 17 Februarie 2010 08:04 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MACHIAJ SEMIPERMANENT MACHIAJTATUAJ,RO | 3 | De la: machiajtatuaj 5 Iunie 2009 04:02 |
Riduri | 2 | De la: Dianna01 16 Mai 2012 18:39 |
Despre medicii | 6 | De la: alinai03 22 Octombrie 2017 19:34 |
|
||
redefineste-ti tineretea! | 2 | De la: vuvuzela 16 Mai 2012 18:48 |
RECOMANDARE SCOALA !!! | 3 | De la: garbo_478119 9 Ianuarie 2018 11:04 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară