Buna ma numesc LORENA iar in urma cu catrva zile ,mergand la control medical am aflat ca nu am rezultatul unor investigatii facute in urma cu 2 ani,am fost indrumata sa merg la spitalul de copii oradea.Asteptand pe coridor sa mi se gaseasca acele documente am vazut o fetita indreptandu-se spre mine,i-am zambit constientizand ca era internata si am intrat intr-o discutie despre sanatate.Se numeste Ionela ca si pe mine ,are 12 anisori, dar are mentalitatea de a gandii a unui om mare.Sufera de cumplita boala "leucemie",iar mama ei nu are banii necesari pentru tratament si operatie, e o suma imensa ,tatal a hotarat sa plece considerand ca isi va strica reputatia stand langa un copil bolnav.In acele momente m-a cuprins o stare de emotie scapand cateva lacrimi.i-am promis ca voi face tot posibilul sa o ajut,voi face diferite colete prin scoli si ii voi scrie povestea si pe internet cu speranta ca o voi putea ajuta cu niste bani de la persoane cu suflet.Am deschis un cont e numele meu la ING iar cardul e la mama ei pentru a retrage banii in momentul in care sunt.VA ROG CARE DINTRE D-VOASTRA AVERI POSIBILITATEA SA AJUTATI SI ACEST SUFLETEL CARE ISI DORESTE SA TRAIASCA. TITULAR DE CONT PITENCO IONELA LORENA nr cont: RO94INGB0000999901567321 (CONT DESCHIS IN LEI) Fiecare dat poate si cat are posibilitatea.Va multumesc anticipat. |
lorena08avon Postat pe 17 Februarie 2010 08:04 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
salon de tatuaje si pircinguri deschis nou in timisoara | 1 | De la: garbo262602 5 Februarie 2012 16:46 |
acnee | 39 | De la: oana_sorin 21 Iulie 2017 14:24 |
vreau un raspuns sincer! | 44 | De la: Jago 10 Aprilie 2011 10:09 |
|
||
sani mari | 52 | De la: ovidiu42 10 Iulie 2009 21:34 |
epilare definitiva | 67 | De la: Ellada 18 Aprilie 2010 09:08 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an