L'Occitane!!! Da!!! Ciresico, esti cu mine-n gasca! eu ma topesc dupa gama cu migdale si cea ulei de masline... |
||
moniq_ Postat pe 7 Iulie 2010 07:30 |
||
---|---|---|
Dar solutia de curatat fata cu faina de orez ai incercat-o??? | ||
Ciresica Postat pe 7 Iulie 2010 07:42 |
||
nu; dar daca spui ca e ok o iau, ca-mi trebuie un gommage; merge?! ce ma bucur sa te "vad" din nou! |
||
|
||
moniq_ Postat pe 7 Iulie 2010 07:44 |
||
Nope, nu e de gomage e doar cleaning action! Eu am tenul gras cu tendinte acneice si extractul de orez imi face bine. Pentru gomage folosesc altceva (hahaha, n-am si eu o gama cap-coada dom'le) este de la Earth Therapeutics si este cu extract de ovaz si miere de albine si pudra de scoici!!!!! |
||
Ciresica Postat pe 7 Iulie 2010 07:48 |
||
nu cunosc... dar pare interesanta ideea cu extractul de orez; ma documentez! produsele lor ma incanta insa si cred ca am vreo 4-5 ani de cand le folosesc; de cand cu bebe, mai amestec eu cu Mustella... da' nu-i bai, ca e ok! |
||
moniq_ Postat pe 7 Iulie 2010 07:52 |
||
buna daca doriti sa cumparaiti produse oriflame va rog sa ma contactati la adresa de mail [email protected] voi pune eu la curent cu catalogul lunar (livrare in toata tara) | ||
lilly26 Postat pe 5 Septembrie 2010 00:43 |
||
mie mi se par bune | ||
garbo181485 Postat pe 6 Ianuarie 2011 19:46 |
||
exceptand parfumurile avon si oriflame, care chiar sunt ok, cine foloseste astfel de produse....isi merita soarta! fetelor...voi cititi ingredientele inainte de a pune pe fata asfel de creme. se face o propaganda imensa si produselor forever...dar au aceleasi ingrediente... propilen glicol, parabeni, SLS...etc nu conteaza brandul absolut deloc nu dati 2 bani pe brand. cititi ingredientele si invatati sa va feriti de ceea ce este toxic |
||
deep2w Postat pe 6 Februarie 2011 22:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
[email protected] | 1 | De la: garbo233735 3 Mai 2012 12:37 |
cum se trateaza cicatricile de la acnee? | 4 | De la: Ciresica 19 Octombrie 2011 20:04 |
buna | 5 | De la: tutankhamon 30 Iunie 2009 01:01 |
|
||
Parfumuri originale la cele mai mici preturi aduse din suedia | 43 | De la: parfumurisuedia 20 Decembrie 2009 11:51 |
Oportunitati BIO | 3 | De la: deep2w 6 Februarie 2011 22:20 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice