Cel mai mult imi place parfumul Celine Dion pentru ca este un parfum foarte placut si miroase foarte frumos.Este cel mai bun parfum care l-am avut si o sa-l folosesc intotdeauna. | ||
mihasimona Postat pe 13 Martie 2010 23:19 |
||
---|---|---|
feteleeee...unde ati disparut?! :((...mmmda!ok... NOAPTE BUNA! |
||
keks Postat pe 13 Martie 2010 23:21 |
||
Envy me-Gucci e parfumul meu preferat pt ca nu ai cum sa nu treci neobservata si pt ca e un parfum care starneste invidia :P | ||
|
||
cory_pink Postat pe 13 Martie 2010 23:26 |
||
celebris miroase tare | ||
garbo105393 Postat pe 13 Martie 2010 23:27 |
||
Imi doresc un parfum...care prin calitate , prin rafinament si rezistenta in timp,sa ma cucereasca, astfel riscand sa ma indragostesc iremediabil de el...si sa ma seduca prin aroma unica prin intalnirea cu PH-ul meu ! Este ca si cum ti-ai intalni perechea destinata tie si cu care ai trai in fericire si armonie pana la trecerea cea mare!Cu o rezistenta pe piele de la 24 la 48 de ore, pe textile chiar si dupa spalare, cu o aroma irezistibila si inconfundabila ... Poate sa mai fie un parfum pretentios, care isi cauta persoana potrivita pe care o imbraca in spectaculos ... o ridica...asa cum am mai citit pe aici si m-a impresionat..."o face sa leviteze " Un parfum care va seduce pe cei din jur, persoana potrivita cu parfumul potrivit. ...Si acesta pentru mine ar putea fi...Escada Desire Me... |
||
keks Postat pe 13 Martie 2010 23:37 |
||
amour amour il ador:X este foarte dulce:X si ese rox:D;;) | ||
garbo105395 Postat pe 13 Martie 2010 23:38 |
||
Imi doresc un parfum...care prin calitate , prin rafinament si rezistenta in timp,sa ma cucereasca, astfel riscand sa ma indragostesc iremediabil de el...si sa ma seduca prin aroma unica prin intalnirea cu PH-ul meu ! Este ca si cum ti-ai intalni perechea destinata tie si cu care ai trai in fericire si armonie pana la trecerea cea mare!Cu o rezistenta pe piele de la 24 la 48 de ore, pe textile chiar si dupa spalare, cu o aroma irezistibila si inconfundabila ... Poate sa mai fie un parfum pretentios, care isi cauta persoana potrivita pe care o imbraca in spectaculos ... o ridica...asa cum am mai citit pe aici si m-a impresionat..."o face sa leviteze " Un parfum care va seduce pe cei din jur, persoana potrivita cu parfumul potrivit. ...Si acesta pentru mine ar putea fi...Escada Desire Me... oricum nu baga nimeni in seama, dar nici asa parfumelul si ma reprezinta bleh! |
||
keks Postat pe 13 Martie 2010 23:39 |
||
3 pentru ca au mirosu diferti si foarte frumos | ||
garbo105398 Postat pe 13 Martie 2010 23:44 |
||
DAVIDOFF COOL WATER! E UNIC.... | ||
garbo105400 Postat pe 13 Martie 2010 23:53 |
||
Code Armani...ma simt ca o printesa suedeza cand ma dau cu el | ||
autreJEU Postat pe 13 Martie 2010 23:56 |
||
J`adore . | ||
Crinu__ Postat pe 13 Martie 2010 23:59 |
||
pur blanca pentru caare un miros fin si este o firma remarcabila | ||
garbo105404 Postat pe 14 Martie 2010 00:02 |
||
Folosesc mai multe parfumuri ( BlackXS-Paco Rabanne, Euphoria- CK, Very Irresistible-Givenchy, Poeme- Lancome ), in functie de starea de spirit sau de ocazie.Cred ca Euphoria ma reprezinta cel mai bine (un parfum floral oriental, feminin...pt. o persoana romantica). | ||
Eubeea Postat pe 14 Martie 2010 00:20 |
||
INGER SI DEMON ! Imi place fiindca se potriveste personalitatii mele si pielii mele. | ||
garbo105406 Postat pe 14 Martie 2010 00:29 |
||
Xo - are un miros persistent si placut dar si un raport calitate pret satisfacator . | ||
garbo105408 Postat pe 14 Martie 2010 00:35 |
||
Paco Rebanne-1 Million ador acest parfum deoarece pe langa faptul ca miroase superb,mireasma lui ma face sa ma simt foarte bine,imi da o stare de spirit ok chir dak nu ma simteam asa.IL ADOR! | ||
garbo105410 Postat pe 14 Martie 2010 00:51 |
||
tresor e un parfum deosebit care ma reprezinta. | ||
garbo105411 Postat pe 14 Martie 2010 00:51 |
||
aromadisiac.....pentru ca imi aduce aminte de iubita mea | ||
tytus70 Postat pe 14 Martie 2010 00:56 |
||
DOLCE&GABBANA LIGHT BLUE DE CE? MA FACE SA RADIEZ POT SPUNE IMI DA O STARE DE LINISTE ,SIGURANTA ,INCREDERE SI PUTERE MA CARACTERIZEAZA IL ADOR | ||
crisM Postat pe 14 Martie 2010 01:09 |
||
Cel mai mult imi place parfumul de la Hugo Boss, "femme". Dupa parerea mea este un parfum care i se potriveste unei femei ocupata, cu personalitate, puternica si independenta. | ||
garbo105416 Postat pe 14 Martie 2010 01:20 |
||
angel o demon | ||
garbo105417 Postat pe 14 Martie 2010 01:20 |
||
Ca multe dintre fete ,am o pasiune pentru fashion si stil ,chiar daca este vorba de o tinuta eleganta sau despre una casual.Fiecare picatura de Bvlgari pour Femme imi intregeste stilul si ma face de fiecare data sa ma simt independenta,feminina si plina de energie in orice situatie.Ador aroma acestui parfum pentru ca imi da curajul sa atrag atentia celor din jur si sa devin intotdeauna sufletul petrecerii. | ||
Nasturas Postat pe 14 Martie 2010 01:20 |
||
parfumul care imi place cel mai mult sw numeste cinema si imi place pentru ca are cel mai senzual miros. | ||
garbo105419 Postat pe 14 Martie 2010 01:27 |
||
flora by guccci,pentuca miros foarte natural si classic,este din iarna | ||
garbo105420 Postat pe 14 Martie 2010 01:38 |
||
diavolo pt ca isi pastreaza mirosul | ||
garbo105422 Postat pe 14 Martie 2010 01:47 |
||
laura biagioti roma deoarece mi se potriveste si ca temperament si ca ph ul pielii mele lasaun miros suav usor ca o adiere nici vulgar nici strident un miros usor provocatoe atat cat trebuie sa exprime un parfum il ador. | ||
garbo105423 Postat pe 14 Martie 2010 01:53 |
||
Ador parfumurile !!! In ultima vreme m-am indragostit de "Burberry Brit" de la Burberry. De fiecare data cand l-am folosit am starnit reactii pozitive, oamenii adora aceasta aroma...barbatii sunt atrasi irezistibil de ea !Hmmm,suna bine,nu? Incercati-l si voi , eu cel putin simt ca face parte din mine, ma simt cel mai confortabil mirosind asa ! E totodata aromoterapie sa porti parfumul cu care te contopesti ! | ||
Catwalk100 Postat pe 14 Martie 2010 02:09 |
||
Ador parfumurile !!! In ultima vreme m-am indragostit de "Burberry Brit" de la Burberry. De fiecare data cand l-am folosit am starnit reactii pozitive, oamenii adora aceasta aroma...barbatii sunt atrasi irezistibil de ea !Hmmm,suna bine,nu? Incercati-l si voi , eu cel putin simt ca face parte din mine, ma simt cel mai confortabil mirosind asa ! E totodata aromoterapie sa porti parfumul cu care te contopesti ! | ||
Catwalk100 Postat pe 14 Martie 2010 02:12 |
||
Catwalk100 Postat pe 14 Martie 2010 02:14 |
||
Catwalk100 Postat pe 14 Martie 2010 02:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
... | 2 | De la: elodia 22 Martie 2010 19:06 |
Oferta Parfumuri Originale Ieftine !!! | 4 | De la: eu_geminy 27 Mai 2011 01:57 |
Parfumuri | 1 | De la: garbo269350 14 Martie 2012 20:47 |
|
||
Parfumuri MOSS - calitate exceptionala, preturi rezonabile | 2 | De la: reality65 3 Februarie 2011 18:41 |
msg | 4 | De la: keks 9 Martie 2010 16:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară