bulgary aqua marine | ||
garbo105843 Postat pe 14 Martie 2010 23:15 |
||
---|---|---|
Today(avon),pentru ca este un parfum este elegant si in el ma regasesc! | ||
garbo105844 Postat pe 14 Martie 2010 23:19 |
||
De la: garbo074997, la data 2010-03-14 10:58:05KEK FOLOSIM ACELASI PARFUM da+i clar... fiindca ma repreyinta?! |
||
|
||
keks Postat pe 14 Martie 2010 23:19 |
||
Parfumul meu preferat este Euphoria de la Calvin Klein, imi place pentru ca este sexy si misterios. | ||
garbo105846 Postat pe 14 Martie 2010 23:26 |
||
Imi doresc un parfum...care prin calitate , prin rafinament si rezistenta in timp,sa ma cucereasca, astfel riscand sa ma indragostesc iremediabil de el...si sa ma seduca prin aroma unica prin intalnirea cu PH-ul meu ! Este ca si cum ti-ai intalni perechea destinata tie si cu care ai trai in fericire si armonie pana la trecerea cea mare!Cu o rezistenta pe piele de la 24 la 48 de ore, pe textile chiar si dupa spalare, cu o aroma irezistibila si inconfundabila ... Poate sa mai fie un parfum pretentios, care isi cauta persoana potrivita pe care o imbraca in spectaculos ... o ridica...asa cum am mai citit pe aici si m-a impresionat..."o face sa leviteze " Un parfum care va seduce pe cei din jur, persoana potrivita cu parfumul potrivit. ...Si acesta pentru mine ar putea fi...Escada Desire Me... ma reprezinta!...pai cum altfel |
||
keks Postat pe 14 Martie 2010 23:30 |
||
paco rabanne black xs for women | ||
garbo105847 Postat pe 14 Martie 2010 23:33 |
||
NOA de la CACHAREL si VERY IRESISTIBLE de la GIVENCHY | ||
abc321 Postat pe 14 Martie 2010 23:40 |
||
insolance de guerlain pt. ca ma reprezinta si miroase foarte bine | ||
garbo105852 Postat pe 14 Martie 2010 23:41 |
||
J'Adore de la Christian Dior, pt aroma irezistibila. | ||
garbo105853 Postat pe 14 Martie 2010 23:43 |
||
giorgio armani aqua di gio.miroase splendid persista si ma reprezinta! | ||
garbo105854 Postat pe 14 Martie 2010 23:44 |
||
NINA -NINA RICCI.Este un parfum cu miros de flori ,un miros dulce linistitor. Consider ca acest parfum se potriveste cu temperamentul meu. | ||
geli Postat pe 14 Martie 2010 23:49 |
||
calvin Klein Euphoria for men Il folosesc de ani de zile si ma simnt bine cand cei din jur imi spun ca miros frumos si ca le place parfumul meu ! | ||
C_DaryuS Postat pe 14 Martie 2010 23:50 |
||
De la: garbo105852, la data 2010-03-14 23:41:05insolance de guerlain pt. ca ma reprezinta si miroase foarte binemmmda! |
||
keks Postat pe 14 Martie 2010 23:51 |
||
game de la davidof,imi place deoarece are un miros placut,nici prea dulce nici prea tare si atunci cand il folosesc ma simt stapana pe mine.e ceva deosebit,poate si pentru ca primul parfum game a fost primit de la sora mea si nici nu m-as fi gandit ca ar putea sa nu-mi placa:) | ||
crysstef05 Postat pe 14 Martie 2010 23:51 |
||
m'ar face fericit un calvin klein in2u him...atrage fetele ca un magnet..am avut akm ceva timp in urma si doamne, te face sa te simti intradevar barbat..iti confera un aer elegant, misterios dar totodata provocator si incitant...sobru dar totodata copilaros, numai nu le transmite doamnelor un subliminal aer de: " nu iti vine sa crezi? atinge'ma, da frau liber fanteziilor...poti sa te joci cu mine, nu am sa ma sparg..si promit k nu am sa te musc.....asta dk ai sa te joci frumos..." | ||
misteryo Postat pe 14 Martie 2010 23:53 |
||
hm..bright crystal de la versace!!!!! il ador nu numai pt ca ma face sa ma simt feminina,gingasa,unica si speciala dar si pentru increderea pe care mi-o da atunci cand al folosesc... e incredibil cum o aroma atat de seducatoare,proaspata si sexi poate avea si latura aceea obraznica,care unora ne lipseste. pur si simplu ma completeaza apoi imi definste EU-l meu si ma face sa fiu mandra atunci cand il port.. Nu stiu daca ati experimentat acea senzatie pe care o ai dupa ce te dai cu parfumul iubit si treci pe langa un ventilator... daca nu toti,cel putin majoritatea barbatilor arata ``woaw-ul`` ce il au in cap iar unii nici macar nu se pot abtine sa nu rasufle un ``hmmm...`` plin de ingandurare. te face sa stralucesti,sa te simti ca o piatra pretioasa... de asta il iubesc pe el,parfumul meu preferat;e prietenul adevarat,iubitul perfect,aroma desavarsita... | ||
garbo105862 Postat pe 15 Martie 2010 00:47 |
||
immm...si eu-l meu...ar fi mandru cu=asa un parfum... | ||
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 00:59 |
||
J'adore (Christian Dior) | ||
euinsami Postat pe 15 Martie 2010 01:28 |
||
J'adore (Christian Dior) pentru ca e senzual si m�ng�ietor | ||
euinsami Postat pe 15 Martie 2010 01:39 |
||
ALIEN BY T.MUGLER | ||
milysuzu Postat pe 15 Martie 2010 01:43 |
||
imi place foarte mult CROSSMEN deoarece el este parfumul ce atrage fetele | ||
alexsan Postat pe 15 Martie 2010 02:04 |
||
davidoff adventure este parfumul preferat pentru ca e mai tineresc si merge foarte bine ziua, asortandu-se la stilul meu de imbracaminte casual;bineinteles, atrage si foarte multe fere :) | ||
hashu Postat pe 15 Martie 2010 02:15 |
||
De la: ConcursGarbo, la data 2010-02-17 11:28:35Poti castiga unul dintre cele doua vouchere in valoare de 300 de lei fiecare, oferite de magazinul online Aoro.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.aoro.ro si sa ne spui in cadrul acestui topic de forum, ce produse ai dori tu sa castigi si sa motivezi alegerea. Atentie! Vor fi luate in considerare numai raspunsurile postate pe acest topic. |
||
Cretsolina Postat pe 15 Martie 2010 02:53 |
||
Ador parfumurile !!! In ultima vreme m-am indragostit de "Burberry Brit" de la Burberry. De fiecare data cand l-am folosit am starnit reactii pozitive, oamenii adora aceasta aroma...barbatii sunt atrasi irezistibil de ea !Hmmm,suna bine,nu? Incercati-l si voi , eu cel putin simt ca face parte din mine, ma simt cel mai confortabil mirosind asa ! E totodata aromoterapie sa porti parfumul cu care te contopesti ! | ||
Catwalk100 Postat pe 15 Martie 2010 02:56 |
||
iara castigam parfumuri la loto ceva pe cand castigam ?tapa si pfffffffffffff | ||
nimikkk Postat pe 15 Martie 2010 02:57 |
||
Nina ricci nina.. pentru ca are o aroma deosebita..te face sa te simti mai speciala.. | ||
garbo105871 Postat pe 15 Martie 2010 03:00 |
||
As dori sa castig parfumul de la Paco Rabanne,`Black xs` pentru ca in seara in care l-am cunoscut pe viitorul meu sot folosisem acest minunat parfum,iar primul lucru spus de el a fost `Vreau sa stiu numele parfumului,apoi numele tau` | ||
Cretsolina Postat pe 15 Martie 2010 03:01 |
||
Ador parfumurile !!! In ultima vreme m-am indragostit de "Burberry Brit" de la Burberry. De fiecare data cand l-am folosit am starnit reactii pozitive, oamenii adora aceasta aroma...barbatii sunt atrasi irezistibil de ea !Hmmm,suna bine,nu? Incercati-l si voi , eu cel putin simt ca face parte din mine, ma simt cel mai confortabil mirosind asa ! E totodata aromoterapie sa porti parfumul cu care te contopesti ! | ||
Catwalk100 Postat pe 15 Martie 2010 03:10 |
||
Catwalk100 Postat pe 15 Martie 2010 03:11 |
||
Ador parfumurile !!! In ultima vreme m-am indragostit de "Burberry Brit". De fiecare data cand l-am folosit am starnit reactii pozitive, oamenii adora aceasta aroma...barbatii sunt atrasi irezistibil de ea !Hmmm,suna bine,nu? Incercati-l si voi , eu cel putin simt ca face parte din mine, ma simt cel mai confortabil mirosind asa ! E totodata aromoterapie sa porti parfumul cu care te contopesti ! | ||
Catwalk100 Postat pe 15 Martie 2010 03:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
... | 2 | De la: elodia 22 Martie 2010 19:06 |
Oferta Parfumuri Originale Ieftine !!! | 4 | De la: eu_geminy 27 Mai 2011 01:57 |
parfum | 1 | De la: garbo106442 17 Martie 2010 23:50 |
|
||
MA SIMT ONORATA!!PASTE FERICIT TUTUROR! | 1 | De la: camitza_1975 30 Martie 2010 19:15 |
versace bright crystal | 1 | De la: janinaaaa 12 Iunie 2011 14:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară