chanel 5..... exprima personalitatea mea si ma caracterizeaza.... o femeie puternica dornica de reusita... | ||
garbo104034 Postat pe 10 Martie 2010 14:06 |
||
---|---|---|
chalon | ||
garbo104035 Postat pe 10 Martie 2010 14:07 |
||
Armani deoarece esenta lui este foarte puternica si persistenta | ||
|
||
garbo104037 Postat pe 10 Martie 2010 14:17 |
||
Burberry london pentru ca are o aroma inmiresmata si dulce..imi aduce aminte de toata clipele frumoase pe care le-am trait dar ma face si sa visez la ce va urma | ||
bubu0308 Postat pe 10 Martie 2010 14:23 |
||
pierre cardin,pur si simplu imi place | ||
roxxy_roxana34 Postat pe 10 Martie 2010 14:25 |
||
Alien - Thierry Mugler este ....din alte lumi! Mai bune , cu siguranta!!! | ||
crinacarazanu Postat pe 10 Martie 2010 14:26 |
||
DOLCE &GABBANA FEMININE este un parfum ff dulce,pentru persoane dulci si vesele..l-am incercat e chiar foarte bun | ||
garbo104031 Postat pe 10 Martie 2010 14:33 |
||
parfum ce stiu ca ma reprezinta e...from givenchy..si anume mirificul "very irresistible".spun asta pentru ca de fiecare data cand il simt ma face sa ma gandesc la vacanta, la clipe de vis petrecute de cei dragi, la cumparaturi si petreceri ..toate adunate in cateva picaturi de irezistibilitate .multumesc pt timpul alocat mesajului meu.bubu:*with love! | ||
garbo104040 Postat pe 10 Martie 2010 14:43 |
||
Gucci rush 1, este un parfum dulce care mi se potriveste cel mai bine, persista foarte mult si ma duce cu gandul la orient. | ||
garbo104044 Postat pe 10 Martie 2010 14:49 |
||
Imi place mult Nina Ricci, e perfect pt orice ocazie, e fresh si e unic. | ||
garbo104045 Postat pe 10 Martie 2010 14:50 |
||
pierre cardin,pur si simplu imi place.altceva oricum nu mi-as putea permite | ||
roxxy_roxana34 Postat pe 10 Martie 2010 14:52 |
||
lacoste deoarece are un miros placut | ||
garbo104046 Postat pe 10 Martie 2010 14:52 |
||
Cerutti 1881 rosu...imi place pentru ca e o aroma deosebita,usoara,diafana,eleganta...ma face sa ma simt eleganta si senzuala ,in acelasi timp...adica deosebita!perfect atat pentru o cina in doi cat si pentru o intalnire de afaceri Cerutti 1881 verde...are o aroma vesela de primavara...ideal atunci cand ma simt intr-o stare mai jucausa! Cerutti 1881 portocaliu...imi induce o stare romantica si gingasa...ceva deosebit,cum ar fi un apus de soare la malul marii! Sunt mai multe...dar si starile sufletesti difera...imi place sa vad "parfumul" ca parte integranta a garderobei...parfumul trebuie purtat astfel incat si cea mai banala haina sa para de lux! | ||
ladyfly Postat pe 10 Martie 2010 14:53 |
||
terry mugler alien | ||
ionela28 Postat pe 10 Martie 2010 14:53 |
||
Imi place mult Nina Ricci e perfect pt orice ocazie, persista si e unic. | ||
garbo104045 Postat pe 10 Martie 2010 14:53 |
||
Ador parfumul "Organza" de la Givenchy. Mi se potriveste si mirosul ramane cateva zile (si o saptamana). Cand ma dau cu acest parfum simt cum toate privirile se introc admirativ in spatele meu. | ||
Sorina71 Postat pe 10 Martie 2010 14:57 |
||
Dior - J'adore Imi place cum miroase, ma face sa ma simt eleganta, feminina, e un parfum foarte fin. Ma face sa ma simt bine, imi da incredere in proprile forte ....ma face sa visez...ambalajul parfumului e deosebit cu gatul sticlutei alungit si innobilat cu nuante aurii....Este un parfum deosebit.... | ||
yazmin Postat pe 10 Martie 2010 14:57 |
||
today de la avon atata timp cat sunt data cu el,ma face sa ma simt bine indiferent de starea sufleteasca pe care o am sunt vesela si bine dispusa tot timpul | ||
garbo104050 Postat pe 10 Martie 2010 15:01 |
||
calvin klein - senzual, elegant, magnific | ||
garbo104051 Postat pe 10 Martie 2010 15:04 |
||
Ador parfumurile !!! In ultima vreme mi s-a pus pata pe "Burberry Brit" de la Burberry. De fiecare data cand l-am folosit am starnit reactii pozitive, oamenii adora aceasta aroma...barbatii sunt atrasi irezistibil de ea !Hmmm,suna bine,nu? Incercati-l si voi , eu cel putin simt ca face parte din mine, ma simt cel mai confortabil mirosind asa ! E totodata aromoterapie sa porti parfumul cu care te contopesti ! | ||
Catwalk100 Postat pe 10 Martie 2010 15:05 |
||
Ador parfumurile !!! In ultima vreme mi s-a pus pata pe "Burberry Brit" de la Burberry. De fiecare data cand l-am folosit am starnit reactii pozitive, oamenii adora aceasta aroma...barbatii sunt atrasi irezistibil de ea !Hmmm,suna bine,nu? Incercati-l si voi , eu cel putin simt ca face parte din mine, ma simt cel mai confortabil mirosind asa ! E totodata aromoterapie sa porti parfumul cu care te contopesti ! | ||
Catwalk100 Postat pe 10 Martie 2010 15:07 |
||
Catwalk100 Postat pe 10 Martie 2010 15:08 |
||
GIVENCHY-VERY IRESISTIBLE,PT CA E UN PARFUM PUTERNIC CARE MA REPREZINTA! | ||
ramonadiana Postat pe 10 Martie 2010 15:08 |
||
Catwalk100 Postat pe 10 Martie 2010 15:15 |
||
Catwalk100 Postat pe 10 Martie 2010 15:17 |
||
Catwalk100 Postat pe 10 Martie 2010 15:20 |
||
||
||
Ador parfumurile !!! In ultima vreme m-am indragostit de "Burberry Brit" de la Burberry. De fiecare data cand l-am folosit am starnit reactii pozitive, oamenii adora aceasta aroma...barbatii sunt atrasi irezistibil de ea !Hmmm,suna bine,nu? Incercati-l si voi , eu cel putin simt ca face parte din mine, ma simt cel mai confortabil mirosind asa ! E totodata aromoterapie sa porti parfumul cu care te contopesti ! | ||
Catwalk100 Postat pe 10 Martie 2010 15:21 |
||
Little Black Dress deoarece este potrivit pentru a lasa o impresie puternica celor din jur... | ||
mada28 Postat pe 10 Martie 2010 15:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna! | 0 | De la: 15 Martie 2010 11:50 |
de la alexandra | 1 | De la: garbo109381 29 Martie 2010 11:01 |
Parfumuri MOSS - calitate exceptionala, preturi rezonabile | 18 | De la: me_reloaded 3 Aprilie 2011 17:20 |
|
||
Oferta Parfumuri Originale Ieftine !!! | 4 | De la: eu_geminy 27 Mai 2011 01:57 |
Parfumuri MOSS - calitate exceptionala, preturi rezonabile | 2 | De la: reality65 3 Februarie 2011 18:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară