Buna. am si eu nevoie de un sfat. am avut o relatie de 1an cu un baiat kre s-a incheiat acum kteva zile.sinceRA SA FIU NU stiu motivul,pt k efectiv am avut o discutie mai aprinsa dupa kre m-a adus in puctul in kre i=-am zis k uneori ma face sa regret anumite lucruri(m-am referit la faptul k a fost primul baiat din viatza mea).in mom acela mi-a zis ca asta voia sa auda si mi-a inchis te,dupa kre imi trimite un msg in care imi spune sa-l uit si sa caut pe cineva asa cum imi doresc.au trecut deja 5 zile in krea nu mi-a mai rasp la tel. ce sa fac? cum sa procedez? am mare nevoie de ajutor:(( | ||
adriana288 Postat pe 24 Februarie 2010 18:35 |
||
---|---|---|
Ce ai de recuperat? Vreun bun ceva? | ||
Doara Postat pe 24 Februarie 2010 18:42 |
||
Daca omul ti-a zis clar ca asta astepta: un motiv "bun" sa scape de tine la ce vrei sa-l recuperezi?Este clar ca ceva il nemultumea la tine si cu prima ocazie a zbughit-o.Crezi ca ar mai avea rost sa te agatzi de el ca lipitoarea si sa te umilesti rugandu-te de el sa te accepte inapoi? Invatza sa primesti cu detasare si refuzuri.In viatza nici o iubire nu e vesnica si nu poti fortza pe nimeni sa-ti stea alaturi daca nu si-o mai doreste. | ||
|
||
Postat pe 24 Februarie 2010 18:56 |
||
adriana288: un sut in popou = un pas inainte!UITA-l cat poti de repede! nu-i da satisfactie cautandu-l sau cerandu-i explicatii, nu astepta nimic .... balta e plina de peste! si chestia aia cu "primul barbat din viata mea"..... n-are nici o valoare! |
||
clippy Postat pe 24 Februarie 2010 19:07 |
||
ei n-aare....are ea...da nu e chiar asa!ce-i drept! | ||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 19:09 |
||
in fine, da oricum....cum sa=l recupereze nuu?? asta era problema ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 19:11 |
||
pey sa nu-l recupereze, sa-l dea dreaqului ![]() |
||
clippy Postat pe 24 Februarie 2010 19:15 |
||
A fost vreodata prprietatea ei de vrea sa il recupereze? ![]() |
||
Doara Postat pe 24 Februarie 2010 19:16 |
||
mai mai maiii;...da sa-l recu[perezeeeeeeee ....![]() |
||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 19:21 |
||
io ii dau voie! hi k mi'am amintit un nustiu ce! prin fac...aveam io oooo...oaresce atractiune usor sesizabila de intreaga grupa, fata de un baiat! si around bantuia de zor o nebuna, usor obsedata de personajul in cauza....ma rog! dragut a fost k au organizat astia o iesire in care eu trebuuia sa ma intalnesc cu El...iar pe tren vreo 2ma prelucrau ca nebuna imi dadea voie! ![]() ![]() io iti dau voie fata, ia recuepreaza-l tu! ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 19:23 |
||
fatoooo l-ai recuperaat?? sa ma anunti ! da?? | ||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 19:30 |
||
De la: adriana288, la data 2010-02-24 18:35:09Buna. am si eu nevoie de un sfat. am avut o relatie de 1an cu un baiat kre s-a incheiat acum kteva zile.sinceRA SA FIU NU stiu motivul,pt k efectiv am avut o discutie mai aprinsa dupa kre m-a adus in puctul in kre i=-am zis k uneori ma face sa regret anumite lucruri(m-am referit la faptul k a fost primul baiat din viatza mea).in mom acela mi-a zis ca asta voia sa auda si mi-a inchis te,dupa kre imi trimite un msg in care imi spune sa-l uit si sa caut pe cineva asa cum imi doresc.au trecut deja 5 zile in krea nu mi-a mai rasp la tel. ce sa fac? cum sa procedez? am mare nevoie de ajutor:((Pai poate baiatul a dorit doar aventuri..vezi de asta nu este bine ,sa va culcati cu barbati..cum ar fii un barbat stabil,care stii ca vrea ceva serrios de la tine...cum ar fii sotul tau |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 24 Februarie 2010 19:33 |
||
![]() |
||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 19:37 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-02-24 19:33:52Ca daca ganditi cu pasarica,apoi va dati cu capul de pereti pt niste momente de placere trecatoareDe la: adriana288, la data 2010-02-24 18:35:09Buna. am si eu nevoie de un sfat. am avut o relatie de 1an cu un baiat kre s-a incheiat acum kteva zile.sinceRA SA FIU NU stiu motivul,pt k efectiv am avut o discutie mai aprinsa dupa kre m-a adus in puctul in kre i=-am zis k uneori ma face sa regret anumite lucruri(m-am referit la faptul k a fost primul baiat din viatza mea).in mom acela mi-a zis ca asta voia sa auda si mi-a inchis te,dupa kre imi trimite un msg in care imi spune sa-l uit si sa caut pe cineva asa cum imi doresc.au trecut deja 5 zile in krea nu mi-a mai rasp la tel. ce sa fac? cum sa procedez? am mare nevoie de ajutor:((Pai poate baiatul a dorit doar aventuri..vezi de asta nu este bine ,sa va culcati cu barbati..cum ar fii un barbat stabil,care stii ca vrea ceva serrios de la tine...cum ar fii sotul tau ![]() |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 24 Februarie 2010 19:41 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-02-24 19:33:52Ca daca ganditi cu pasarica,apoi va dati cu capul de pereti pt niste momente de placere trecatoareDe la: adriana288, la data 2010-02-24 18:35:09Buna. am si eu nevoie de un sfat. am avut o relatie de 1an cu un baiat kre s-a incheiat acum kteva zile.sinceRA SA FIU NU stiu motivul,pt k efectiv am avut o discutie mai aprinsa dupa kre m-a adus in puctul in kre i=-am zis k uneori ma face sa regret anumite lucruri(m-am referit la faptul k a fost primul baiat din viatza mea).in mom acela mi-a zis ca asta voia sa auda si mi-a inchis te,dupa kre imi trimite un msg in care imi spune sa-l uit si sa caut pe cineva asa cum imi doresc.au trecut deja 5 zile in krea nu mi-a mai rasp la tel. ce sa fac? cum sa procedez? am mare nevoie de ajutor:((Pai poate baiatul a dorit doar aventuri..vezi de asta nu este bine ,sa va culcati cu barbati..cum ar fii un barbat stabil,care stii ca vrea ceva serrios de la tine...cum ar fii sotul tau ![]() |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 24 Februarie 2010 19:41 |
||
Deci nu cred!!!!!!!!!!!!Spuneti`mi ca nu`i adevarat!Abia am intrat si iar dau de tine???????? ![]() ![]() ![]() |
||
AdrianaR Postat pe 24 Februarie 2010 19:46 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
clippy Postat pe 24 Februarie 2010 19:47 |
||
lasa brree ca poate=l recuperaza eaaa ![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 19:48 |
||
288...lasa`l in plata Domnului,nu`i capat de lume daca te`a trimis la plimbare! ![]() |
||
AdrianaR Postat pe 24 Februarie 2010 19:49 |
||
HAPCIU!! ![]() |
||
LILO Postat pe 24 Februarie 2010 19:49 |
||
noroc ![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 19:51 |
||
Sanatate si virtute... ![]() ![]() |
||
AdrianaR Postat pe 24 Februarie 2010 19:51 |
||
cu multumiri... ![]() |
||
LILO Postat pe 24 Februarie 2010 19:55 |
||
de?? | ||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 19:56 |
||
De la: AdrianaR, la data 2010-02-24 19:49:35288...lasa`l in plata Domnului,nu`i capat de lume daca te`a trimis la plimbare!288 ai gasit altul disponibil...ca barbatii disponibili pt aventuri sunt o groaza..dar inttreaba-i cat de responsabili intr-o relatie sunt ![]() |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 24 Februarie 2010 20:00 |
||
Auzi vaco cu cabina care esti!Tu chiar intreci orice prostie!!!Ce poola calului ma mai citezi daca esti atat de chioara si nu vezi ca fata vorbea de`o relatie de 1 AN!!!Tot vb u de aventuri ca numa asta ai in cap...cine stie pe unde`ti arunci dosu every night si de aia vi si bati toaca aici! Te doare pe tine la tenisi de topicu postat de fata da tot vi si bati apa`n piua ca sa te dai importanta!Mama draq sa te ia de parazit ce esti! |
||
AdrianaR Postat pe 24 Februarie 2010 20:05 |
||
aha, deci asta inseamna curajoasa ![]() luptatoare cu couru' jos ![]() irinuco, nu esti si latifundiara? ![]() |
||
pik_nik Postat pe 24 Februarie 2010 20:11 |
||
bueyyy ce-i cu agresivitatea astaaaaaaaaaa??? ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 20:13 |
||
Mai deci io nush cine draq poate sta cu asta`n casa...sau ce colectiv o mai suporta?Ca io sa fiu barbat as bate`o la fiecare 5 minute!!! | ||
AdrianaR Postat pe 24 Februarie 2010 20:14 |
||
dar lumea o ignora, nu stiai?>? | ||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 20:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dragoste cu tragedii! | 44 | De la: Rotty 27 Ianuarie 2013 21:15 |
Barbati la andropauza... | 234 | De la: vivacedonna 19 Februarie 2010 21:28 |
Daca intr-o zi ar veni sotul/sotia si ti-ar marturisi ca s-a indragostit de altcineva cum ai proceda? | 85 | De la: printesa_jo 4 Noiembrie 2012 06:39 |
|
||
Iubiri interzise.!! | 121 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:50 |
Inca o femeie inselata!! | 58 | De la: Luna_in_capricorn 21 Iulie 2011 17:01 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9