parerea mea e ca e un handicap...ori esti mut ori nu stii ce sa spui... | ||
lala_cri Postat pe 25 Februarie 2010 20:55 |
||
---|---|---|
Se spune ca, uneori e mai bine sa taci ca lumea sa te creada prost, decat sa vorbesti ca lumea sa se convinga ca esti. | ||
Doara Postat pe 25 Februarie 2010 20:57 |
||
okay, f binee...atunci hai ca-l inkidem si pe asta! | ||
|
||
fleurdelis Postat pe 25 Februarie 2010 20:58 |
||
Cu ce? | ||
Doara Postat pe 25 Februarie 2010 20:59 |
||
am io keia | ||
lala_cri Postat pe 25 Februarie 2010 21:00 |
||
fleurdelis Postat pe 25 Februarie 2010 21:01 |
||
De la: Alexxandra, la data 2010-02-25 05:54:21"Se spune c� "t�cerea e de aur". Sau "dac� t�ceam, filosof r�m�neam".Eu cred ca tacerea este foarte gresita si toleranta...Pt ca fara cearta nu exista dreptate..Si daca nu te impui,nu asi cum sa ai demnitatea ta..Multe femei nu se impun intr-o casatorie si nu isi pun barbatii la punct ca sa ii invete sa le respecte..De asta nici nu isiu pot educa copiii,pt ca copii fac ce vad la tatal lor....Eu cred ca este binwe sa taci cand trebuie....Dar trebuie sa lupti sa te impuii..Si sa iti castigi demnitatea.. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Februarie 2010 22:48 |
||
Eu cred ca tacerea este foarte gresita si toleranta...Pt ca fara cearta nu exista dreptate..Si daca nu te impui,nu asi cum sa ai demnitatea ta..Multe femei nu se impun intr-o casatorie si nu isi pun barbatii la punct ca sa ii invete sa le respecte..De asta nici nu isi pot educa copiii,pt ca copii fac ce vad la tatal lor....Eu cred ca este bine sa taci cand trebuie.,sa nu ai un tupeu nesimtit,,sa respecti..Sa vorbesti cand trebuie.,sa te impui sa nu te lasi calcat in picioare de nimeni..Dar trebuie sa lupti sa te impuii..Si sa iti castigi demnitatea.. | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Februarie 2010 22:51 |
||
Eu cred ca tacerea este foarte gresita si toleranta...Pt ca fara cearta nu exista dreptate..Si daca nu te impui,nu asi cum sa ai demnitatea ta..Multe femei nu se impun intr-o casatorie si nu isi pun barbatii la punct ca sa ii invete sa le respecte..De asta nici nu isi pot educa copiii,pt ca copii fac ce vad la tatal lor....Eu cred ca este bine sa taci cand trebuie.,sa nu ai un tupeu nesimtit,,sa respecti..Sa vorbesti cand trebuie.,sa te impui sa nu te lasi calcat in picioare de nimeni..Dar trebuie sa lupti sa te impuii..Si sa iti castigi demnitatea.. | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Februarie 2010 22:51 |
||
tacerea nu-i de aur,un prost care tace il poti confunda usor cu un intelept,vezi cazu' pic si poc de aici de pe forum,care nu scapa vorbe prea multe,unu ca nu stie sa vorbeste si doi ii e frica sa nu-si dezvaluie prostia-i infinita | ||
florin999 Postat pe 25 Februarie 2010 22:52 |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Februarie 2010 22:52 |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Februarie 2010 22:53 |
||
De la: florin999, la data 2010-02-25 22:52:31tacerea nu-i de aur,un prost care tace il poti confunda usor cu un intelept,vezi cazu' pic si poc de aici de pe forum,care nu scapa vorbe prea multe,unu ca nu stie sa vorbeste si doi ii e frica sa nu-si dezvaluie prostia-i infinita |
||
yanya_charberet Postat pe 25 Februarie 2010 22:53 |
||
....Eu cred ca este bine sa taci cand trebuie.,sa nu ai un tupeu nesimtit,,sa respecti..Sa vorbesti cand trebuie.,sa te impui sa nu te lasi calcat in picioare de nimeni..Dar trebuie sa lupti sa te impuii..Si sa iti castigi demnitatea.. Eu cred ca mai bimne taci decat sa scoti niste vorbe de batjocura si ironie..De rautate...Asa ca atunci este mai bine sa taci..Pt ca daca tacea-i filozof ramaneai..Pt ca rautatea atrage rautate | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Februarie 2010 22:55 |
||
Da ai super dreptate.Doar unui prost si unui om care ii este rusine de persoana lui...Ii este rusine sa fie sincer..Ca sa nu isi descopere prostia infinita..Asa ca se ascunde dupa o fata de om puternic...Apeland la un tupeu nesimtit asa ca decat asa vorbe,,mai bine tacere si bagare la capatina..Ca nimeni nu s-a nascut invatat | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Februarie 2010 22:58 |
||
ba-i de aur! | ||
fleurdelis Postat pe 26 Februarie 2010 11:56 |
||
Sunt situatii si situatii - evident ca sunt momente cand tacerea e de aur - si momente cand e mai bine sa spui ce ai de spus. Atata doar - ca trebuie sa rumegi bine ce ai de spus - sa nu spui lucruri pe care le-ai putea regreta. La nervi - sigur tacerea e de aur. |
||
Lady_Di Postat pe 26 Februarie 2010 12:18 |
||
ba-i de auuuuuuurrrrrrrrrrrr , am ziis! | ||
fleurdelis Postat pe 26 Februarie 2010 13:56 |
||
cini mai ii di aur????????? | ||
nazirra Postat pe 26 Februarie 2010 14:01 |
||
tuuuuuuuuu mai! tuu si tacerea aiaaa a ta cd vii in bucuresci |
||
fleurdelis Postat pe 26 Februarie 2010 14:02 |
||
Fleur...ce ai mai mami??????ce ai patit????? | ||
nazirra Postat pe 26 Februarie 2010 14:04 |
||
nu treci tu ptrin bucuresti si taci mai?? de,nu, asta ii, zic si eu,...curat pusca si vb prostii, ce sa fac |
||
fleurdelis Postat pe 26 Februarie 2010 14:07 |
||
fleur....tac ca n ar trebui sa fiu.asta ii ideea.....is in alta parte!!!!telegi????? | ||
nazirra Postat pe 26 Februarie 2010 14:11 |
||
fleurdelis Postat pe 26 Februarie 2010 14:14 |
||
pe mime ma doare ca oamenii mai mult lupta pt interesele proprii..Decat pt interese comune...Fiecare isi urmareste intesul propriu,de unul singur..De unul singur este foarte greu sa evoluezi..Ama refer la societate | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Februarie 2010 19:11 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-02-26 19:11:30pe mime ma doare mult ca oamenii mai mult lupta pt interesele proprii..Decat pt interese comune...Fiecare isi urmareste intesul propriu,de unul singur..De unul singur este foarte greu sa evoluezi..ma refer la societate,pt ca pt a rezolva ceva pt a evolua...Pt ca pt evoluare barbatii si femeile au nevoie de colegiaritate...Sa nu ne mai comportam ca niste animale...Sa atacam prada... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Februarie 2010 19:17 |
||
De la: Lady_Di, la data 2010-02-26 12:18:37Sunt situatii si situatii - evident ca sunt momente cand tacerea e de aur - si momente cand e mai bine sa spui ce ai de spus. Atata doar - ca trebuie sa rumegi bine ce ai de spus - sa nu spui lucruri pe care le-ai putea regreta.eu una la nervi ma descarc cel mai bine..chiar imi aduc aminte de tot si nu uit nimic... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Februarie 2010 19:20 |
||
Bai Fleur, daca tu zici ca e de aur, sa spui tu acum unde e aurul meu? Ha? Ca eu de regula sunt tacuta. | ||
Doara Postat pe 26 Februarie 2010 20:13 |
||
nu-i de aur, de foarte multe ori daca taci esti luat de fraier, deci..... | ||
nelly05 Postat pe 26 Februarie 2010 20:16 |
||
Dar si daca deschizi gura cand nu trebuie... | ||
Doara Postat pe 26 Februarie 2010 20:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O idee de 20.000$/ un refresh vietii urbane | 9 | De la: Axl_22 29 Septembrie 2011 16:34 |
Intrebari usoare... | 1 | De la: Ridhima 23 Octombrie 2008 11:54 |
batranetea barbatului | 71 | De la: buna01 4 Februarie 2010 22:03 |
|
||
vrei job? | 1 | De la: kenia1 14 Mai 2010 12:20 |
o rugaciune foarte puternica | 125 | De la: magdalena16 10 Februarie 2017 10:03 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural