stiu keks.. nici eu nu prea le am cu popii pe D-zeu il tin in suflet ,doar pt mine,nu tin sa ma laud cu credinta mea si nici nu-i arat cu degetul pe cei ce nu cred..fiecare cum crede de cuviinta |
||
garbocatalyna Postat pe 15 Martie 2010 16:02 |
||
---|---|---|
Cata... |
||
keks Postat pe 15 Martie 2010 16:08 |
||
inseamna ca esti de acord cu mine? ma bucur si eu |
||
|
||
garbocatalyna Postat pe 15 Martie 2010 16:33 |
||
Cataline, Cataline de acord ma pui pe mine? sa sustin o cauza... fara nici o pauza?! da mai...sunt "cu tine"" |
||
keks Postat pe 17 Martie 2010 14:01 |
||
SFATUL ZILEI!!! Trateaza fiecare problema stresanta cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa o mananci sau sa te joci cu ea, fa pipi pe ea si mergi in continuare. |
||
keks Postat pe 17 Martie 2010 20:41 |
||
fleurdelis Postat pe 17 Martie 2010 20:43 |
||
ma tot gandesc... c-ar fi de luat in seama?! |
||
keks Postat pe 17 Martie 2010 21:02 |
||
Marele patriot Mihai Eminescu, un martir ucis la comanda francmasoneriei Scris de A�ii Rom�ni Joi, 18 Martie 2010 Motto: �Treptat ies la iveal� leg�turi pe care anevoie le-am fi descoperit din fr�nturile de informa�ii oficiale, ori oficioase ale vremii. Glasul s�u, unic �n concertul politicianismului vremii, trebuia s� fie stins. Sup�ra mult adev�rul s�u, al c�ut�torului de Absolut! C�ci pentru el, nu exista adev�rul de conjunctur� al partidelor, ci doar adev�rul na�iei rom�ne�ti pentru care a tr�it �i pentru care a fost sacrificat, cu t�cuta complicitate a unor personaje malefice.� Istoria oficial� a vie�ii lui Mihai Eminescu a impus un �ablon convenabil. Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiin�� labil�, neadaptat�, pierdut� �n lumea sa de poet �i ar fi murit nebun, bolnav de sifilis �i alcoolic. Istoria sa real� este �ns� cu totul alta. Eminescu a fost de fapt un om puternic, de o luciditate excep�ional�, bine ancorat �n realitatea social� �i mai ales politic� a vremurilor zbuciumate �n care a tr�it, un militant activ pentru drepturile rom�nilor din Ardeal �i pentru unitatea na�ional�, un ziarist de excep�ie, un vizionar, un reformator. Eminescu a fost declarat nebun �i internat la psihiatrie �ntr-un moment �n care guvernul Rom�niei urm�rea s� �ncheie un pact umilitor cu Austro-Ungaria, prin care renun�a la preten�iile asupra Ardealului �i se angaja s� �i anihileze pe to�i cei cataloga�i drept �na�ionali�ti�. Mul�i au renun�at la valorile �i principiile lor pentru a fi sco�i de pe lista proscri�ilor. |
||
keks Postat pe 18 Martie 2010 14:18 |
||
Eminescu nu a acceptat s� fac� niciun fel de compromisuri, �i de aceea era cel mai periculos dintre ei. El deranja nu doar prin ceea ce scria, ci mai ales prin faptul c� pl�nuia s� pun� bazele unei organiza�ii independente, aflate �nafara controlului francmasoneriei, de trezire �i promovare a spiritului rom�nesc �i de refacere a Daciei mari. �Mai potoli�i-l pe Eminescu!� �Mai potoli�i-l pe Eminescu!�Acesta este mesajul pe care francmasonul �i junimistul P. P. Carp �l transmitea de la Viena mentorului Junimii, francmasonul �i parlamentarul Titu Maiorescu. Comanda va fi executat� �ntocmai de cei din �ar� pe 23 iunie 1883. Eminescu avea 33 de ani. |
||
keks Postat pe 18 Martie 2010 14:19 |
||
hmm...BUNA SEARA,MA NUMESC NIKOLETA SI SUNT NOUA PE AICI,secretul zilei de nastere cred ca consta in ceea ce ne dorim noi acumulat cu ce ne este predestinat.este un site destul de bun si sper sa pot face fata.VA ROG MULT RASPUNDETI-MI SI MIE COMPATIBILITATEA EU SCORPION 15 11 1976 SI EL GEMENI 1975 28 05.VA MULTUMESC ANTICIPAT INTR-O VIITOARE COLABORARE.O SEARA BUNA TUTUROR. | ||
garbo167607 Postat pe 21 Septembrie 2010 19:25 |
||
pt mine e adevarat sunt nascuta pe 7 si ma regasesc in totalitate... sunt o nebuna si se ia , cine sta in preajma mea stie cel mai bine | ||
Teutza_Lady Postat pe 17 Octombrie 2010 16:49 |
||
Eu sunt gemeni si am avut o scurta relatzie ku un scorpion. A fost ceva frumos la inceput, dar groaznic la sfarsit. Nu a stiut sa imi capteze atentzia in totalitate si asta a fost cea mai mare gresheala. Plus k nu vorbea pe cat d mult imi doream eu. Sunt in stare sa port o discutzie toata ziua fara sa obosesc, dar un scorpion prefera sa taca . Eu pur si simplu ii povesteam tot k pana la urma asa cred eu k se face intr`o relatzie, iar el era mult mai rezervat. Nu`i palcea sa povesteasca din trecut, despre nicio relatzie in schimb eu ii povestisem si ce nu voia sa auda. Nu zic k e vina scorpionilor, dar e de preferat o relatzie d amicitzie, deshi e greu sa nu vrei sa cunoshti misterul si aura unui scorpion. Mult succes >:D | ||
Teutza_Lady Postat pe 17 Octombrie 2010 16:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeie varsator si barbat pesti | 22 | De la: garbo093196 6 Martie 2014 11:01 |
barbatul berbec | 8 | De la: marynukiss 17 Iunie 2013 22:30 |
baiatul in zodia gemeni+fata in zodia rac(sau invers) | 7 | De la: adriana27061970 5 Decembrie 2011 19:01 |
|
||
compatibilitate.. | 68 | De la: garbo114643 3 Noiembrie 2010 16:12 |
Buna | 5 | De la: garbo_7611 15 Octombrie 2012 01:13 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural