da de ce?!!!!!!!!????????? todeauna ce-i mai greu pica-n capul meu ca n-am invatat sa chiuiiiiiiiiiiiiiii.......da stiu sa fluierrrrrrr |
||
keks Postat pe 25 Februarie 2010 21:24 |
||
---|---|---|
dac nu fluieri in biserica e ok gata puicutele s-au rumenit ...unde ati fugit ca nu ma descurc singura cu ele |
||
lala_cri Postat pe 25 Februarie 2010 21:49 |
||
wow! lala...deja simt cum miroase asa bineeeeeeeeeee... mmmmm | ||
|
||
keks Postat pe 25 Februarie 2010 22:07 |
||
lala_cri Postat pe 25 Februarie 2010 22:09 |
||
keks Postat pe 25 Februarie 2010 22:10 |
||
si ala "rautaciosul" pentru BERBECI:)) Berbec (21.03-20.04) Planeta dominant�: Marte, planeta �nc�p���n�rii �i �nc�ier�rilor. Animalul sacru: b�rz�unul Personalitate: Berbecul guverneaz� capul, drept pentru care Berbecii sunt exper�i �n a se arunca cu capul �nainte, a face doar ce-i taie capul �i a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei �n tot ce fac, chiar �i c�nd fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie �i ini�iativ�, sunt at�t de gr�bi�i �i de ocupa�i, �nc�t nu au timp s� g�ndeasc�. Cu toate astea, �n �n�elepciunea lor nem�rginit�, �tiu �ntotdeauna ce e mai bine pentru ceilal�i. Nimeni n-are voie s�-i contrazic�, �n timp ce ei �i p�streaz� dreptul inalienabil de a contrazice pe toat� lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauz� au mereu fel de fel de v�n�t�i, arsuri sau t�ieturi �i sunt clien�i fideli ai service-urilor �i asigur�rilor auto. Cea mai mare afacere a vie�ii lor este sexul, pe care-l practic� numai din dragoste, chiar dac� dragostea respectiv� nu dureaz� dec�t o zi. Meseria potrivit�: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, sp�rg�tor de b�nci. Pizza magic�: Diavolo. Medicamentul norocos: energizantele ca sa nu va enervati iar cu irinuci si alte de-alea... |
||
keks Postat pe 25 Februarie 2010 22:16 |
||
Da,da, m-ai nimerit cu 9 ! | ||
Kid0 Postat pe 26 Februarie 2010 00:37 |
||
inseamna ca ... am tinta! |
||
keks Postat pe 26 Februarie 2010 19:43 |
||
De la: keks, la data 2010-02-26 19:43:03 inseamna ca ... am tinta! Apuca-te de darts |
||
Kid0 Postat pe 26 Februarie 2010 21:47 |
||
iasomia Postat pe 26 Februarie 2010 21:54 |
||
keks... bine "tintuit" berbecele aista |
||
LILO Postat pe 26 Februarie 2010 21:58 |
||
da' ce-ai nemerit-o cu doiu' ala,cake! psiholoaga m-o facut mama si habar n-o avut! |
||
preciouss Postat pe 26 Februarie 2010 22:02 |
||
kidule, am incercat... da degeaba am ratat... deasta am trecut acum pe=oroscoape si tutun |
||
keks Postat pe 26 Februarie 2010 22:57 |
||
lilo, am fugit in graba...eh! ca munca ma omoara n-am vazut ca in oglinda, am si eu niste cornite............... ~ ~ ~ de-aia uite, abia acum m-am trezit sa ....mai raspund |
||
keks Postat pe 26 Februarie 2010 23:00 |
||
preci, vulpoi mic ce esti!!!...eu le nimeresc...pusca inca n-o gasesc:)) |
||
keks Postat pe 26 Februarie 2010 23:02 |
||
De la: keks, la data 2010-02-25 18:06:09 asa ar trebui sa fiu? |
||
panty_C Postat pe 27 Februarie 2010 15:25 |
||
M I A U!!! | ||
LILO Postat pe 27 Februarie 2010 16:04 |
||
pante, nu esti? fiul meu este nascut pe 10, vreau sa spun ca e super ambitios si gelos.... si e in crestere |
||
nelly05 Postat pe 27 Februarie 2010 16:08 |
||
Lilo, Nelly, nu la gelozie ma refeream - am fost, cand a fost cazul |
||
panty_C Postat pe 27 Februarie 2010 16:13 |
||
oare nu toti suntem asa putin, cand e cazul? | ||
nelly05 Postat pe 27 Februarie 2010 16:16 |
||
eu cred ca da - dar judec dupa ceea ce am trait eu | ||
panty_C Postat pe 27 Februarie 2010 16:18 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-02-27 15:25:58De la: keks, la data 2010-02-25 18:06:09 hmmmm.... sa vedem!... analiza detaliata pe "cord" deschis |
||
keks Postat pe 28 Februarie 2010 00:08 |
||
iarasi secrete mai?? | ||
fleurdelis Postat pe 28 Februarie 2010 15:23 |
||
keks? | ||
panty_C Postat pe 28 Februarie 2010 16:21 |
||
mai la mine nu-i nici un secret... am fost spermatozoidul cel mai rapid cu 9luni in urmaa |
||
fleurdelis Postat pe 28 Februarie 2010 17:32 |
||
oooo da! da!....si eu am fost rapid,,,candva...atunci cand trebuia |
||
keks Postat pe 28 Februarie 2010 17:59 |
||
se zice ca pe "unii" i-am tintuit sa mai facem incercari?!?? Rac (22.06-22.07) Planeta dominant�: Luna, astrul toanelor �i n�scocirilor. Animalul sacru: lipitoarea Personalitate: Racul este un profitor nes�tul, al c�rui unic scop �n via�� e s� care �n b�rlog tot ce-i pic� �n m�n�. Este mai zg�rcit �i mai apuc�tor dec�t tot neamul h�rciogilor la un loc. Se spune c� ar fi diplomat, dar �n realitate manipuleaz� pe toat� lumea ca s�-�i rezolve interesele.. Z�mbe�te gra�ios, �n�ir� verzi �i uscate �i joac� tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gur�-casc� �i slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de rata�i pe care �i psihanalizeaz� sau �i �ndoctrineaz� cu predici filozofice ori cuv�nt�ri patriotice. κi iube�te casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se �ntoarce mereu �napoi� �n dragoste este adeptul romantismului siropos �i le�inat. Asta, la �nceput, c�ci mai devreme sau mai t�rziu va scoate la b�taie un nimicitor arsenal de tocare m�runt� a nervilor: toane, nazuri, �mbufn�ri, bomb�neli, b�nuieli, accese masochiste �i �antaje sentimentale.. Meseria potrivit�: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, c�m�tar, pitic de gr�din�. Pizza magic�: Quattro formaggi. Medicamentul norocos: alcoolul |
||
keks Postat pe 28 Februarie 2010 18:57 |
||
Gemeni (22.05-21.06) Planeta dominant�: Mercur, planeta tr�nc�nelii �i nevricalelor. Animalul sacru: papagalul Personalitate: Gemenii sunt iste�i �i foarte adaptabili, cu alte cuvinte ni�te oportuni�ti lipsi�i de scrupule. St�p�nesc perfect arta comunic�rii �i pot s� te mint� �n fa�� f�r� s� clipeasc�. Sunt dr�g�l�enia �ntruchipat� c�nd vor s� ob�in� ceva �i de-a dreptul sadici c�nd au chef s� se joace cu nervii altora. Sprinteni �i �ndem�natici, dispar c�nd �i-e lumea mai drag� �i pot face nev�zute diverse obiecte care li se par interesante. κi scot din min�i �efii �i consor�ii, dar nici unii nu-i dau afar�, din cauz� c� se pricep s� le spun� bancuri. �n dragoste, sunt deschi�i tuturor posibilit��ilor �i ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, �n clipele romantice au tendin�a de a-�i exprima pasiunea uit�ndu-se pe pere�i. Meseria potrivit�: agent de v�nz�ri, scamator, chelner, escroc. Pizza magic�: Calzone. Medicamentul norocos: gargara. |
||
keks Postat pe 28 Februarie 2010 19:33 |
||
keks,...mai fa incercari,...pana la sagetator si capricorn ca tare le zici bine,... | ||
ladyDY Postat pe 28 Februarie 2010 19:39 |
||
DY:.."sa traiti!...ordinul se executa S�get�tor (22.11-21.12) Planeta dominant�: Jupiter, planeta exceselor �i a glumelor proaste. Animalul sacru: grangurul Personalitate: S�get�torul este un incon�tient optimist, a c�rui specialitate este datul cu b�ta �n balt�: scoate perle dup� perle cu un aer de savant atot�tiutor, face glume proaste �i r�de f�r� rost. Este un snob care-�i poart� hainele cu etichetele pe-afar� �i se laud� cu vedetele de teleshopping pe care le frecventeaz�. Promite marea cu sarea, dar c�nd trebuie s�-�i �in� promisiunile este lovit de amnezie. Ador� ma�inile, pe care le conduce cu pl�cere �i cu mare vitez�, �n cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindc� se crede cel mai tare, se bag� �n bucluc �i trece razant pe l�ng� dezastre. Scap� �ns� cu bine, c�ci beneficiaz� de clauza berzei chioare, care i-a fost acordat� pentru a nu r�m�ne zodiacul doar cu 11 zodii. C�nd se �ndr�goste�te, iube�te cu foc, din toat� inima. Problema e c�, av�nd o inim� foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi �ntr-un ventricul teribil de aglomerat. Meseria potrivit�: parlamentar, sociolog, pocherist, para�utist, turist. Pizza magic�: Hawaiana. Medicamentul norocos: laxativele. |
||
keks Postat pe 28 Februarie 2010 20:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna tuturor! | 28 | De la: Moca_Mirela_1 25 Octombrie 2011 17:51 |
despre zodia balanta ,.... | 2 | De la: cricat 14 Septembrie 2011 14:16 |
eu fecioara , el leu | 3 | De la: madu7zza 16 Noiembrie 2010 15:41 |
|
||
compatibilitate.... | 4 | De la: Doara 15 Noiembrie 2010 18:49 |
cum sunt in realitate? | 3 | De la: persidadamian 20 Martie 2010 22:26 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural