da de ce?!!!!!!!!????????? todeauna ce-i mai greu pica-n capul meu ca n-am invatat sa chiuiiiiiiiiiiiiiii.......da stiu sa fluierrrrrrr |
||
keks Postat pe 25 Februarie 2010 21:24 |
||
---|---|---|
dac nu fluieri in biserica e ok gata puicutele s-au rumenit ...unde ati fugit ca nu ma descurc singura cu ele |
||
lala_cri Postat pe 25 Februarie 2010 21:49 |
||
wow! lala...deja simt cum miroase asa bineeeeeeeeeee... mmmmm | ||
|
||
keks Postat pe 25 Februarie 2010 22:07 |
||
lala_cri Postat pe 25 Februarie 2010 22:09 |
||
keks Postat pe 25 Februarie 2010 22:10 |
||
si ala "rautaciosul" pentru BERBECI:)) Berbec (21.03-20.04) Planeta dominant�: Marte, planeta �nc�p���n�rii �i �nc�ier�rilor. Animalul sacru: b�rz�unul Personalitate: Berbecul guverneaz� capul, drept pentru care Berbecii sunt exper�i �n a se arunca cu capul �nainte, a face doar ce-i taie capul �i a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei �n tot ce fac, chiar �i c�nd fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie �i ini�iativ�, sunt at�t de gr�bi�i �i de ocupa�i, �nc�t nu au timp s� g�ndeasc�. Cu toate astea, �n �n�elepciunea lor nem�rginit�, �tiu �ntotdeauna ce e mai bine pentru ceilal�i. Nimeni n-are voie s�-i contrazic�, �n timp ce ei �i p�streaz� dreptul inalienabil de a contrazice pe toat� lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauz� au mereu fel de fel de v�n�t�i, arsuri sau t�ieturi �i sunt clien�i fideli ai service-urilor �i asigur�rilor auto. Cea mai mare afacere a vie�ii lor este sexul, pe care-l practic� numai din dragoste, chiar dac� dragostea respectiv� nu dureaz� dec�t o zi. Meseria potrivit�: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, sp�rg�tor de b�nci. Pizza magic�: Diavolo. Medicamentul norocos: energizantele ca sa nu va enervati iar cu irinuci si alte de-alea... |
||
keks Postat pe 25 Februarie 2010 22:16 |
||
Da,da, m-ai nimerit cu 9 ! | ||
Kid0 Postat pe 26 Februarie 2010 00:37 |
||
inseamna ca ... am tinta! |
||
keks Postat pe 26 Februarie 2010 19:43 |
||
De la: keks, la data 2010-02-26 19:43:03 inseamna ca ... am tinta! Apuca-te de darts |
||
Kid0 Postat pe 26 Februarie 2010 21:47 |
||
iasomia Postat pe 26 Februarie 2010 21:54 |
||
keks... bine "tintuit" berbecele aista |
||
LILO Postat pe 26 Februarie 2010 21:58 |
||
da' ce-ai nemerit-o cu doiu' ala,cake! psiholoaga m-o facut mama si habar n-o avut! |
||
preciouss Postat pe 26 Februarie 2010 22:02 |
||
kidule, am incercat... da degeaba am ratat... deasta am trecut acum pe=oroscoape si tutun |
||
keks Postat pe 26 Februarie 2010 22:57 |
||
lilo, am fugit in graba...eh! ca munca ma omoara n-am vazut ca in oglinda, am si eu niste cornite............... ~ ~ ~ de-aia uite, abia acum m-am trezit sa ....mai raspund |
||
keks Postat pe 26 Februarie 2010 23:00 |
||
preci, vulpoi mic ce esti!!!...eu le nimeresc...pusca inca n-o gasesc:)) |
||
keks Postat pe 26 Februarie 2010 23:02 |
||
De la: keks, la data 2010-02-25 18:06:09 asa ar trebui sa fiu? |
||
panty_C Postat pe 27 Februarie 2010 15:25 |
||
M I A U!!! | ||
LILO Postat pe 27 Februarie 2010 16:04 |
||
pante, nu esti? fiul meu este nascut pe 10, vreau sa spun ca e super ambitios si gelos.... si e in crestere |
||
nelly05 Postat pe 27 Februarie 2010 16:08 |
||
Lilo, Nelly, nu la gelozie ma refeream - am fost, cand a fost cazul |
||
panty_C Postat pe 27 Februarie 2010 16:13 |
||
oare nu toti suntem asa putin, cand e cazul? | ||
nelly05 Postat pe 27 Februarie 2010 16:16 |
||
eu cred ca da - dar judec dupa ceea ce am trait eu | ||
panty_C Postat pe 27 Februarie 2010 16:18 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-02-27 15:25:58De la: keks, la data 2010-02-25 18:06:09 hmmmm.... sa vedem!... analiza detaliata pe "cord" deschis |
||
keks Postat pe 28 Februarie 2010 00:08 |
||
iarasi secrete mai?? | ||
fleurdelis Postat pe 28 Februarie 2010 15:23 |
||
keks? | ||
panty_C Postat pe 28 Februarie 2010 16:21 |
||
mai la mine nu-i nici un secret... am fost spermatozoidul cel mai rapid cu 9luni in urmaa |
||
fleurdelis Postat pe 28 Februarie 2010 17:32 |
||
oooo da! da!....si eu am fost rapid,,,candva...atunci cand trebuia |
||
keks Postat pe 28 Februarie 2010 17:59 |
||
se zice ca pe "unii" i-am tintuit sa mai facem incercari?!?? Rac (22.06-22.07) Planeta dominant�: Luna, astrul toanelor �i n�scocirilor. Animalul sacru: lipitoarea Personalitate: Racul este un profitor nes�tul, al c�rui unic scop �n via�� e s� care �n b�rlog tot ce-i pic� �n m�n�. Este mai zg�rcit �i mai apuc�tor dec�t tot neamul h�rciogilor la un loc. Se spune c� ar fi diplomat, dar �n realitate manipuleaz� pe toat� lumea ca s�-�i rezolve interesele.. Z�mbe�te gra�ios, �n�ir� verzi �i uscate �i joac� tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gur�-casc� �i slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de rata�i pe care �i psihanalizeaz� sau �i �ndoctrineaz� cu predici filozofice ori cuv�nt�ri patriotice. κi iube�te casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se �ntoarce mereu �napoi� �n dragoste este adeptul romantismului siropos �i le�inat. Asta, la �nceput, c�ci mai devreme sau mai t�rziu va scoate la b�taie un nimicitor arsenal de tocare m�runt� a nervilor: toane, nazuri, �mbufn�ri, bomb�neli, b�nuieli, accese masochiste �i �antaje sentimentale.. Meseria potrivit�: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, c�m�tar, pitic de gr�din�. Pizza magic�: Quattro formaggi. Medicamentul norocos: alcoolul |
||
keks Postat pe 28 Februarie 2010 18:57 |
||
Gemeni (22.05-21.06) Planeta dominant�: Mercur, planeta tr�nc�nelii �i nevricalelor. Animalul sacru: papagalul Personalitate: Gemenii sunt iste�i �i foarte adaptabili, cu alte cuvinte ni�te oportuni�ti lipsi�i de scrupule. St�p�nesc perfect arta comunic�rii �i pot s� te mint� �n fa�� f�r� s� clipeasc�. Sunt dr�g�l�enia �ntruchipat� c�nd vor s� ob�in� ceva �i de-a dreptul sadici c�nd au chef s� se joace cu nervii altora. Sprinteni �i �ndem�natici, dispar c�nd �i-e lumea mai drag� �i pot face nev�zute diverse obiecte care li se par interesante. κi scot din min�i �efii �i consor�ii, dar nici unii nu-i dau afar�, din cauz� c� se pricep s� le spun� bancuri. �n dragoste, sunt deschi�i tuturor posibilit��ilor �i ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, �n clipele romantice au tendin�a de a-�i exprima pasiunea uit�ndu-se pe pere�i. Meseria potrivit�: agent de v�nz�ri, scamator, chelner, escroc. Pizza magic�: Calzone. Medicamentul norocos: gargara. |
||
keks Postat pe 28 Februarie 2010 19:33 |
||
keks,...mai fa incercari,...pana la sagetator si capricorn ca tare le zici bine,... | ||
ladyDY Postat pe 28 Februarie 2010 19:39 |
||
DY:.."sa traiti!...ordinul se executa S�get�tor (22.11-21.12) Planeta dominant�: Jupiter, planeta exceselor �i a glumelor proaste. Animalul sacru: grangurul Personalitate: S�get�torul este un incon�tient optimist, a c�rui specialitate este datul cu b�ta �n balt�: scoate perle dup� perle cu un aer de savant atot�tiutor, face glume proaste �i r�de f�r� rost. Este un snob care-�i poart� hainele cu etichetele pe-afar� �i se laud� cu vedetele de teleshopping pe care le frecventeaz�. Promite marea cu sarea, dar c�nd trebuie s�-�i �in� promisiunile este lovit de amnezie. Ador� ma�inile, pe care le conduce cu pl�cere �i cu mare vitez�, �n cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindc� se crede cel mai tare, se bag� �n bucluc �i trece razant pe l�ng� dezastre. Scap� �ns� cu bine, c�ci beneficiaz� de clauza berzei chioare, care i-a fost acordat� pentru a nu r�m�ne zodiacul doar cu 11 zodii. C�nd se �ndr�goste�te, iube�te cu foc, din toat� inima. Problema e c�, av�nd o inim� foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi �ntr-un ventricul teribil de aglomerat. Meseria potrivit�: parlamentar, sociolog, pocherist, para�utist, turist. Pizza magic�: Hawaiana. Medicamentul norocos: laxativele. |
||
keks Postat pe 28 Februarie 2010 20:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Revolta zodiilor | 64 | De la: garbo173858 20 Ianuarie 2011 21:43 |
buna | 2 | De la: cri_cat 29 Noiembrie 2011 22:54 |
el taur si ea balanta | 21 | De la: alexyaalexya 29 Februarie 2012 12:08 |
|
||
eu capricorn el gemeni | 14 | De la: garbo265114 14 Februarie 2013 11:14 |
femeia fecioara cu barbatul pesti | 8 | De la: me_reloaded 5 Octombrie 2010 15:10 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn