Cu toate ca dupa cativa ani inca iubesc nespus de mult un barbat capricorn , sunt convinsa pe zi ce trece ca nu am ajuns sa il cunosc si poate ca nici nu voi reusi . Este o persoana plina de contraste , acum e cel mai bun si mai dulce om iar in urmatoare clipa devine indaratnic, egoist si extrem de rece . Voi cunoastetzi barbatzii capricorn? | ||
adriana_87 Postat pe 27 Februarie 2010 19:04 |
||
---|---|---|
da!! cunosc unul si inca foarte bine!! cea care are norocul sa "puna mana" pe un capricorn e o norocoasa... numai sa nu profite de el |
||
LILO Postat pe 27 Februarie 2010 19:14 |
||
Lilo |
||
|
||
panty_C Postat pe 27 Februarie 2010 19:16 |
||
panteruto.. in cazul tau n-am nimerit??? sory... poate alt capricorn??? ioaii nu dadea!!! |
||
LILO Postat pe 27 Februarie 2010 19:19 |
||
nu Lilo, acu' intelesei ce-am pierdut eu - cand am citit ce zisasi mai sus | ||
panty_C Postat pe 27 Februarie 2010 19:22 |
||
NICIODATA nu ii prea tarziu... trebuie sa stii doar cum sa abordezi un capricorn... ca este orgolios..dar... |
||
LILO Postat pe 27 Februarie 2010 19:25 |
||
ehehei...au trecut ceva ani... fugeam de incapatanarea si orgoliul lor renumit - mama a fost Capricorn - si am respins ideea de relatie din fasa desi...un barbat atat de galant nu mai intalnisem... |
||
panty_C Postat pe 27 Februarie 2010 19:31 |
||
sotul meu e capricorn.Eu sunt rac si e ok pana acum(avem deja 15 ani de casatorie) nu-ti propune sa-l schimbi tu pe el.Incearca sa te adaptezi tu la felul lui de a fi>Daca va iubiti e ok | ||
mans Postat pe 5 Martie 2010 12:24 |
||
depinde daca va potriviti ca oameni | ||
garbo101781 Postat pe 6 Martie 2010 00:48 |
||
Buna. Imi place tare mult un capricorn...ne-am vazut mi-a dat directii despre locul in care trebuia sa ajung si peste cateva zile l-am adaugat pe facebook unde mi-a multumit de add si m-a intrebat cum am dat de el.Eu i-am multumit de ajutor si m-am scuzat pentru faptul ca am fost asa aiurita in acea zi si ca l-am gasit la sugestii, dupa care mi-a zis ca ma saruta si ca poate ne mai vedem prin locul unde ne-am intalnit prima data.I-am zis ca sigur ne vom mai vedea ca am treaba frecvent pe acolo si nu mi-a mai raspuns...are f multe admiratoare din cate am vazut pe site si intra mereu pe invisible.Ok.Ce as putea face.Cum as putea sa-l abordez. | ||
garbo087094 Postat pe 16 Octombrie 2012 21:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mi-e dor | 118 | De la: daria_pet 16 Mai 2011 10:45 |
TRADARE | 111 | De la: dor72 13 Mai 2011 21:43 |
Exista iubire sau totul este o iluzie? | 10 | De la: garbo_486255 15 Mai 2018 13:01 |
|
||
CADOUL PERFECT | 11 | De la: funny_lucky 9 Noiembrie 2010 20:08 |
Sunt confuza!!! | 2 | De la: 8 Septembrie 2018 21:43 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice