alege martisoare dupa zodii

Alege m�r�i�orul �n func�ie de zodie Berbecii nu vor peisaje acvatice
Fiind o fire dinamic�, �ntreprinz�toare �i curajoas�, i se potrive�te un m�r�i�or care are leg�tur� cu ac�iunea sau care este un simbol al c�l�toriilor. Fiind semn de Foc, Berbecul nu apreciaz� un m�r�i�or care are leg�tur� cu apa, deci evita�i pe c�t posibil pe�ti�orii, f�nt�nile, peisajele acvatice.

Taurii, impresiona�i de bijuterii scumpe
Iube�te luxul, confortul, propriet��ile, stabilitatea. Alege�i pentru el un m�r�i�or care simbolizeaz� banii, o c�su��, o cutiu�� pentru bijuterii. Se va bucura foarte mult dac� m�r�i�orul este din aur sau din argint ori dac� e un miniobiect foarte scump �i apar�ine unui brand important. M�r�i�oarele lucrate artistic �l impresioneaz� cel mai tare.

Gemenii prefer� mesajele de dragoste
Nativii din aceast� zodie, �n general, pun mare accent pe iubire, deci toate m�r�i�oarele care au �n aten�ie acest sentiment sunt perfecte: inimioare, Cupidoni, amora�i, mesaje de dragoste, dulceg�rii. De asemenea, Gemenii iubesc forme care reprezint� soarele �i lumina, deci acestea pot fi �n tonuri de galben �i portocaliu.

Racii iubesc toate florile
E prin defini�ie romantic �i are o fire sensibil�. De aceea, �l impresioneaz� toate lucrurile delicate �i e atent la detalii. Iube�te toate florile. Dac� al�turi de m�r�i�or �i d�rui�i �i o felicitare sau o carte, l-a�i cucerit definitiv. E genul de persoan� care se hr�ne�te din amintiri, a�a c� va p�stra ani �n �ir toate m�r�i�oarele primite.

Leii nu vor obiecte banale
E m�ndru �i l�ud�ros, a�a c� ave�i mare grij� c�nd �i alege�i m�r�i�orul, fiindc� �i place s� se laude cu el. Poate avea form� de stea, poate fi dintr- un metal str�lucitor ori �n tonuri tari de ro�u �i oranj. Unul dintre defectele majore ale Leului e snobismul, de aceea nu-i d�rui�i un m�r�i�or banal ca form�, fiindc� �l va arunca imediat la co�.

Fecioarele sunt conservatoare
�nzestra�i cu sensibilitate �i modestie, cei n�scu�i sub acest semn zodiacal iubesc animalele, de aceea m�r�i�orul poate simboliza unul dintre ele. Printre defectele lor se afl� conservatorismul, din care cauz� ar fi bine s� le d�rui�i m�r�i�oare tradi�ionale �i fi�i siguri c� le vor purta pe toate pe care le primesc de 1 Martie.

Balan�ele se amuz� la kitsch-uri
Are o fire sociabil� �i optimist�. �tie s� aprecieze un m�r�i�or cu o form� juc�u��, un model cu o interpretare hazlie, chiar se amuz� de un kitsch. Nu-i mai d�rui�i simbolul balan�ei, fiindc� s-a s�turat de acest stereotip. Mai bine un m�r�i�or realizat de un artist plastic.

Scorpionilor nu le plac aranjamentele
Este r�zbun�tor, a�a c� dac� prime�te un m�r�i�or care �i subliniaz� defectele, va r�spunde imediat cu aceea�i moned�. Mai bine �i alege�i un simbol al judec��ii sau imagini care au leg�tur� cu arhitectura, designul, pictura. Aranjamentele florale nu-l impresioneaz� deloc pe reprezentantul acestei zodii.

S�get�torii sunt contra dulceg�riilor
Nu-i place s� fie prizonierul iubirii, de aceea nu pune mare pre� pe m�r�i�oarele care eviden�iaz� acest sentiment. F�r� dulceg�rii. Mai potrivite sunt modelele care simbolizeaz� aventura, distrac�ia, petrecerea, c�l�toriile. Un m�r�i�or schematic care reprezint� mi�carea, ac�iunea �i agita�ia e alegerea ideal�.

Capricornii vor co�ar sau potcoav�
Este o zodie de P�m�nt, de aceea respect� tradi�ia �i valorile morale. Cel mai clasic m�r�i�or i se pare cea mai potrivit� alegere. Un ghiocel, un co�ar, o potcoav�. Simplu �i c�t mai natural, f�r� �mbun�t��iri inutile. �i mai are o calitate: colec�ioneaz� toate m�r�i�oarele primite �i �mbr��i�eaz� pasiunea realiz�rii lor.

V�rs�torii nu vor studia cu aten�ie cadoul
E cam superficial, deci nu va studia cu mare aten�ie ceea ce prime�te cadou. Asta nu �nseamn� c�-i pute�i d�rui chiar orice tip de m�r�i�or. �l pute�i impresiona cu obiecte cu tent� artistic�, de la pictur� la muzic�. De pild�, un m�r�i�or care reprezint� un pian, un tablou, o sculptur�, un portativ muzical.

Pe�tii, fascina�i de mistere
Cei din aceast� zodie sunt optimi�ti �i veseli, a�a c� orice m�r�i�or ar primi nu se sup�r�. Pe unele le poart�, pe altele le �mpart celor care nu au primit, fiindc� au tendin�a de a-i ajuta necondi�ionat pe cei din jur. Sunt fascina�i de mistere, a�a c� m�r�i�orul poate fi un model ce reprezint� soarele, stelele, simbolurile abstracte.

alexxandra
Postat pe 1 Martie 2010 13:39
eu am primit un cosar...pana acuma
o fi acvatic??
fleurdelis
Postat pe 1 Martie 2010 13:42
io ...am primit o mamaruta o tot prind cu acu....
nazirra
Postat pe 1 Martie 2010 13:44
La multi ani ! fetelor....eu am primit un urs mare,cat mine si .....eeee.......surpriza!!o.....???
alexxandra
Postat pe 1 Martie 2010 14:21
O ce Alexandra????
alex2007
Postat pe 1 Martie 2010 14:24
Pupici si floricele pt toata lumea. Sa aveti o primavara frumoasa.
alex2007
Postat pe 1 Martie 2010 14:26
ooooooooooooooooo
fleurdelis
Postat pe 1 Martie 2010 14:30
[Numele quote = 'Data alex2007' = '2010-03-01 14:24:11 '] O CE Alexandra???? : SML-happy0009:: SML-happy0009:: SML-happy0009:: SML-jumping0044: [/ quote]

eeeee esti prea curioasa scumpo......!!!haaaaaaaaa
alexxandra
Postat pe 1 Martie 2010 14:30
omg oooooooooooooooooo mai gaaaaaaaaaaaaaaad
fleurdelis
Postat pe 1 Martie 2010 14:32
cand v-ati ales babele?a mea pe 7 martie.o primavara frumoasa si o viata fericita,va urez!
alexxandra
Postat pe 1 Martie 2010 14:33
haaaaaaaaaaaaaaaaaaa......super......hai noroc!!
alexxandra
Postat pe 1 Martie 2010 14:38
lalalalala hmmmmmm
alexxandra
Postat pe 1 Martie 2010 15:40
Va doresc o primavara cat mai frumoasa si mai senina
blue_dream
Postat pe 1 Martie 2010 17:52
in nici un caz ...."ooooooooooooooooooooo"....poate mai bine ....."uuuuuuuuuuuuuuuuun"......si, evident, fara baterii.....ca altfel ai fi prea ocupata si nu ai mai fi calare poe forum....dar in lipsa......iti umpli si tu timpul ....
tutankhamon
Postat pe 1 Martie 2010 22:04
De la: Alexxandra, la data 2010-03-01 14:30:48[Numele quote = 'Data alex2007' = '2010-03-01 14:24:11 '] O CE Alexandra???? : SML-happy0009:: SML-happy0009:: SML-happy0009:: SML-jumping0044: [/ quote]

eeeee esti prea curioasa scumpo......!!!haaaaaaaaa

Nu �nteleg ce te bagi tu? Te cam bagi si tu �n seama, observ ca ai lipsa de comunicare, sfatul meu sa faci si tu puțin sex caci esti NFD
alex2007
Postat pe 1 Martie 2010 22:08
alexxxx,...
ladyDY
Postat pe 1 Martie 2010 22:11
alexx....te rog...exprima-te corect.....NFDHH.....
tutankhamon
Postat pe 1 Martie 2010 22:13
Salutare. Ai ca m-a scos din sarite si daca ma uit urat la ea poate �nvata sa zboare caci observ ca are si aripi.
alex2007
Postat pe 1 Martie 2010 22:16
alex....alea sunt numade pamplezir.....is alea de savanta....
tutankhamon
Postat pe 1 Martie 2010 22:20
buna seara si LA MULTI ANI DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR!
gargarita primita de mine carei zodii se potriveste ?
si azi nu aveti voie sa va suparati, trebuie sa fiti toate un zambet
chery
Postat pe 1 Martie 2010 22:32
De la: tutankhamon, la data 2010-03-01 22:20:10alex....alea sunt numade pamplezir.....is alea de savanta....

ai tipeso a venit primavara ,bucura-te si tu d frumusetea naturii!!!
alexxandra
Postat pe 2 Martie 2010 09:17
De la: blue_dream, la data 2010-03-01 17:52:59Va doresc o primavara cat mai frumoasa si mai senina

Blue sa fie primavara in sufltele tuturor!
alexxandra
Postat pe 2 Martie 2010 09:19
1-Primavara � Nichita Stanescu
Primejdii dulci alc�tuind sub gene,
mi te ive�ti istovitor de dulce
cu sânii bulbuca�i zvâcnind s� culce
pe ei s�rutul lutului, alene.
Te stingi �ncet din mine, iar�
sub piept love�te-n c�ld�rim o minge
�i ziua pe trotuare se prelinge,
l�sând �n urm�-i iz de prim�var�.

Al�turi de mocirlele uscate
ies pomii to�i cu trunchiurile-n floare
Hei… zi cu soare-n zare, spune-mi oare
cam câte fete-s ast�zi deflorate?

Un orizont pierdut, cu buze ro�ii
s�rut�-n cre�tet noaptea pe hotare
Cocoarele revin din dep�rtare
�i mor Ã�n prim�var� oftico�ii…
2-Alexandru Macedonski-Sub flori de m�r
Ce mi se scutur� �n p�r
Se umple sufletul de soare;
Pe orice frun�i suferitoare,
Oh! ninge�i, albe flori de m�r.
Sub liliac
Sunt paseri dulci ce nu mai tac,
Concert de voci mângâietoare
S�rmani cu inimi gem�toare,
Uita�i, dormi�i sub liliac.

Pe sub cais
Din aripi bate albul vis
De-o inocen�� r�pitoare:
Aman�i cu inimi arz�toare,
E fericirea sub cais.

Sub nucul lat
Te afli �ns� izolat
�i-n umbra lui �mb�t�toare
Trecutul na�te ca o floare
Ah! de-a� muri sub nucul lat

alexxandra
Postat pe 2 Martie 2010 09:40
fleurdelis
Postat pe 2 Martie 2010 09:41
eu astept sa deschida fata asta un topic nou, sa vad ce-a mai visat azi noapte.
sunt sigura ca nu ne va dezamagi, doar asa ne-a invatat, ziua si topicul...
Tylly
Postat pe 2 Martie 2010 09:43
fetele am liber 1 saptamana.floricele pe campii.....
alexxandra
Postat pe 2 Martie 2010 09:48
ioi!
nashpa
zambila
Postat pe 2 Martie 2010 09:56

Tylly
Postat pe 2 Martie 2010 09:58
aleho eu n-am liber da....pot s avb si eu despre bicicleta mea de bambus sa stii! toti citim....ia aminte!
fleurdelis
Postat pe 2 Martie 2010 10:24
bambusul iti aduce noroc!asa ca plimbare placuta....am treaba,iar tendentiozitatea unora,nu ma interesaza.am primit atatea cadouri de la prieteni si pritene,am o viata frumoasa si sunt iubita.ce imi pasa mie de rautatile altora.e primavara in sufletul meu,ceea ce va doresc si voua....
alexxandra
Postat pe 2 Martie 2010 11:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ONG-uri smart: Ateliere Fara Frontiere si Omuletii Verzi 57 De la: dor72_ 9 Septembrie 2011 23:47
cine sunt demonii? 44 De la: Thor_again 5 Mai 2011 17:27
SINGUR SI TRIST CATEODATA CA NU SUNT CU FEMEIA IDEALA 635 De la: MadMax 24 Februarie 2014 10:21
Povestea mea 34 De la: Black_Sea 28 Iulie 2011 11:59
Alegeri, alegeri! 21 De la: julianacocor 4 Decembrie 2013 19:06
Setari Cookie-uri