N-as vrea sa intru in polemica, cu tine, vad ca tu nu esti capabila sa urmaresti ceea ce scriu eu, dar daca vrei...nici o problema, ma pricep sa ma si mahalagesc cu tine pe aici, s-ar putea chiar sa-mi faca placere in ceea ce te priveste. Unde e problema ta?Vezi undeva postat de mn ca as fi de parere sa sufere?sa ramana langa el? Spuneam doar sa-i aminteasca ca are o familie, si un copil mai ales, LA ZI NU LA FRECVENTA REDUSA, atata timp cat doamna a inteles ceea ce i-am spuns, nu vad care e treaba ta?sau vrei un sfat si tu... dar pe tn te depaseste situatia, eventual sa-i trimita o scrisoare, daca se rataceste pe drum e si mai bn... PS- e ultima data cand vb frumos cu tn, data viitoare s-ar putea sa incep sa ma exteriorizez! Si s-ar putea sa ma iau dupa mn cateva persoane, dupa cum am vazut nu sunt singura care nu e de acord cu tn..."DRAGUTZO" |
||
oana4me Postat pe 10 Martie 2010 19:09 |
||
---|---|---|
povestea asta a mai fost postata! am cazut si eu in capcana si am dat sfaturi! | ||
clippy Postat pe 10 Martie 2010 19:25 |
||
De la: clippy, la data 2010-03-10 19:25:59 povestea asta a mai fost postata! am cazut si eu in capcana si am dat sfaturi! Sincer, nu a mai fost postata, este povestea mea, este un lucru real care mi se intampla in viata de zi cu zi. Cand m"am hotarat sa scriu pe acest forum (recunosc mi"a luat f. mult timp pana sa ma hotarasc sa scriu, deoarece n"am putut sa"mi deschid sufletul, fiindu"mi teama sa nu fiu luata in ras de oameni care si"au facut din asta un scop....credeti"ma uneori mi"e greu sa si scriu, mi"e teama si nu"mi gasesc cuvintele) ...nu am crezut niciodata ca voi ajunge in situatia in care am sa incep sa scriu despre viata mea ..si totusi ...O FAC, de ce? ..este suferinta, nu fictiune. |
||
|
||
Nadynne Postat pe 10 Martie 2010 22:18 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-03-10 12:54:19el stie prea bine despre ce e vorba. Multumesc din suflet pentru amabilitatea de a-mi asterne aici o chestie sincera. M-am gandit de nenumarate ori la toate lucrurile astea, dar se pare ca dorinta de a avea un tata pentru fetita mea m"a intors de fiecare data. Sunt nopti intregi in care plang si inca nu ma simt in stare sa iau o hotarare ferma. Faptul ca am luptat atata timp sa fim impreuna si dupa 7 ani de zbucium sunt la fel ca acum 4,5,6, ani ma paralizeaza. |
||
Nadynne Postat pe 10 Martie 2010 22:27 |
||
Nadinne..uite ce ai de facut : te ingrijesti zi de zi , ai grija de tine si de copilul tau, te cremuiesti si te parfumezi zi de zi , iesi in oras si la cefele cu prietenele sau singura...iesi in parc , plimba-te , poti face fotografii, traieste-ti viata ,pleca la munte in week-enduri singura sau nu :-)...Nu are importanta ce crede sotul tau sau ce face..e mult mai important ce crezi tu , mai ales cu privire la tine . Succes! | ||
reyya Postat pe 10 Martie 2010 22:32 |
||
De la: reyya, la data 2010-03-10 22:32:36Nadinne..uite ce ai de facut : te ingrijesti zi de zi , ai grija de tine si de copilul tau, te cremuiesti si te parfumezi zi de zi , iesi in oras si la cefele cu prietenele sau singura...iesi in parc , plimba-te , poti face fotografii, traieste-ti viata ,pleca la munte in week-enduri singura sau nu :-)...Nu are importanta ce crede sotul tau sau ce face..e mult mai important ce crezi tu , mai ales cu privire la tine . Succes! Iti multumesc din inima pentru sfat. Deja lacrimile mi"au invadat obrajii, crede"ma iti scriu plangand, nu ma intreba de ce, sigur n"as putea sa"ti raspund ...dar plang. Pot spune ca inca n"am ajuns la faza in care sa nu ma mai intereseze cum arat, ma fardez zilnic (desi poate in week. o fac doar pentru a sta in casa sau poate doar pentru a ma face sa ma simt bine) ma ingrijesc (simt ca"mi da putere si forta sa merg mai departe), dar de iesit ...nu pot sa ies, n"am puterea sa mai ies. |
||
Nadynne Postat pe 10 Martie 2010 22:45 |
||
Nadynne, viata e una ..traieste-o frumos..imbraca-te , fardeaza-te , iubeste, fii iubita , mergi la munte , admira natura, du-te la un concert, iesi in parc cu copilul tau ..in concluzie traieste-ti viata.E unica!!! | ||
reyya Postat pe 10 Martie 2010 22:49 |
||
Ai putere si trebuie sa vrei sa iesi in lume sa te distrezi , nu mai sta in casa..trece viata pe langa tine , e pacat!! | ||
reyya Postat pe 10 Martie 2010 22:50 |
||
De la: reyya, la data 2010-03-10 22:49:32Nadynne, viata e una ..traieste-o frumos..imbraca-te , fardeaza-te , iubeste, fii iubita , mergi la munte , admira natura, du-te la un concert, iesi in parc cu copilul tau ..in concluzie traieste-ti viata.E unica!!! Incerc sa ma ridic si sa merg mai departe, insa ...pana in prezent simt ca pe zi ce trece sunt tot mai jos. Pana in vara trecuta, am incercat tot felul de artificii (cind simt ca sunt la pamant, incerc sa"mi fac un micut cadou, pot spune ca pe moment imi da putere) mi'am luat role doar sa pot sa ies cu fetita in parc, vara trecuta am tot iesit cu rolele, acum simt ca nici asta nu ma mai ajuta. Cand vad in parc familii cu copilasii de mana simt ca ma rascoleste ...caut imediat drumul inapoi spre casa. |
||
Nadynne Postat pe 10 Martie 2010 23:02 |
||
Ba deloc draga mea..nu ai de sa cauti drumul spre casa...vei iubi din nou , cand te vei astepta mai putin , de cele mai multe ori se intampla sa iubesti si sa fii iubita fix de cu totul altcineva decat de cel pe care-l credeai capabil sa-ti ofere asta. Traieste-ti viata ca si cand fiecare zi e o sarbatoare , trust me..nu ai pierdut nimic, e posibil sa nu fi fost niciodata al tau...so..pierderea e a lui nu a ta...Succes!! | ||
reyya Postat pe 10 Martie 2010 23:08 |
||
asa e. viata nu inseamna un nene care va trateaza ca pe niste bunuri ce trebuie sa existe la inventar, cand isi aminteste sa apara acasa tata pentru copil e omul care il vrea langa el si ii asigura acel suport emotional . nu intoteauna tatal biologic e si tata pentru copil. nu e indeajuns sa-ti vezi copilul 7 zile pe an si sa sustii ca esti tata iubitor as intelege asta cand nu ar avea de ales. dar cand are..... |
||
si_totusi Postat pe 10 Martie 2010 23:17 |
||
succes , traieste-ti viata (doar)FRUMOS !! | ||
reyya Postat pe 10 Martie 2010 23:29 |
||
De la: oana4me, la data 2010-03-10 19:09:59N-as vrea sa intru in polemica, cu tine, vad ca tu nu esti capabila sa urmaresti ceea ce scriu eu, dar daca vrei...nici o problema, ma pricep sa ma si mahalagesc cu tine pe aici, s-ar putea chiar sa-mi faca placere in ceea ce te priveste. Unde e problema ta?Vezi undeva postat de mn ca as fi de parere sa sufere?sa ramana langa el? Spuneam doar sa-i aminteasca ca are o familie, si un copil mai ales, LA ZI NU LA FRECVENTA REDUSA, atata timp cat doamna a inteles ceea ce i-am spuns, nu vad care e treaba ta?sau vrei un sfat si tu... dar pe tn te depaseste situatia, eventual sa-i trimita o scrisoare, daca se rataceste pe drum e si mai bn... daca ,consideri ca trebuie sa te cobori la nivelul,persoanelor care nu pot comunica decat prin injurii,pt ca fac si altii,fa-o.este alegerea ta.acesl nivel ,de comunicare,eu nu ma cobor.sti ce te da de gol,cam ce poti ,cv ''DRAGUTZO"'.asa ca sfera ta de comunicare,nu mi-o doresc.nu e genul meu.ceilalti la care faci referire,nu pot mai civilizat.daca esti genul,fac ce fac altii si nu ai personalitate,este problema ta.de aceea inchei cu urmatoarea concluzie;doamna cu problema ei de viata,a ascultat opinii diferite,dar ceea ce va face,este numai decizia ei. |
||
alexxandra Postat pe 11 Martie 2010 09:49 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-03-10 23:17:12asa e. viata nu inseamna un nene care va trateaza ca pe niste bunuri ce trebuie sa existe la inventar, cand isi aminteste sa apara acasa Multa dreptate in tot ce-mi spui. |
||
Nadynne Postat pe 11 Martie 2010 14:31 |
||
ok nadynne, imi cer scuze. mentionez ca nu intru pe forum pt. ca sa ii iau peste picior pe unii sau pe altii! revya ti-a dat sfaturi bune. ma refer la cele cu machiatul, parfumatul, cafeaua in oras, muntele, plimbari si alte activitati in care sa iti gasesti linistea, impacarea.... adica: ai incredere in tine, gandeste-te la doar la tine, nu te da batuta si.... lasa-l dreaqului de nemernic (sotul... ) |
||
clippy Postat pe 11 Martie 2010 15:40 |
||
De la: clippy, la data 2010-03-11 15:40:28ok nadynne, imi cer scuze. mentionez ca nu intru pe forum pt. ca sa ii iau peste picior pe unii sau pe altii! ca sa se distreze,trebuie sa scape de nemernic,fetelor.asta e parerea mea.barbati ,garla.tata la copil va gasi.nu e singura in aceasta situatie.ahhhhh ...le-as manca ficatii fripti pe viu.....,la astfel de specimene! |
||
alexxandra Postat pe 11 Martie 2010 15:52 |
||
De la: garbo084302, la data 2010-03-01 23:11:48nemultumitului i se ia darul Iti trimite bani, munceste, nu sta degeaba,va iubeste cred ca altfel nu s-ar sacrifica cu munca.doar nu crezi cu lui nu ii este greu? 302, nimic pe lumea asta nu compenseaza fericirea unui om nici macar banii !!! |
||
reyya Postat pe 11 Martie 2010 20:59 |
||
De la: clippy, la data 2010-03-11 15:40:28ok nadynne, imi cer scuze. mentionez ca nu intru pe forum pt. ca sa ii iau peste picior pe unii sau pe altii! Ma bucur din tot sufletul ca ai inteles ca n"am intrat pe acest forum doar pentru a mai ingrosa randurile celor care doresc sa scrie aici doar pentru a se distra. Oricum, cand m-am hotarat sa scriu aici durerea vietzii mele nu m-am asteptat sa primesc doar floricele roz si bombonele cu funditza. Eram pregatita sufleteste sa primesc si pumni in plex si taieturi cu lama ....crede-ma poate am nevoie si de asa ceva. Avand in vedere ca suferinta te face uneori mai orb decat cei orbi, consider ca orice sfat te poate aduce uneori pe linia de plutire. |
||
Nadynne Postat pe 12 Martie 2010 13:37 |
||
De la: reyya, la data 2010-03-11 20:59:23De la: garbo084302, la data 2010-03-01 23:11:48nemultumitului i se ia darul Iti trimite bani, munceste, nu sta degeaba,va iubeste cred ca altfel nu s-ar sacrifica cu munca.doar nu crezi cu lui nu ii este greu? ....Intr-adevar, pentru mine banii conteaza mult prea putin, dar avand in vedere ca suntem oameni ca specie, dar diferiti ca si gandire, nu"mi permit sa contrazic pe nimeni. |
||
Nadynne Postat pe 12 Martie 2010 13:42 |
||
daca ,consideri ca trebuie sa te cobori la nivelul,persoanelor care nu pot comunica decat prin injurii,pt ca fac si altii,fa-o.este alegerea ta.acesl nivel ,de comunicare,eu nu ma cobor.sti ce te da de gol,cam ce poti ,cv ''DRAGUTZO"'.asa ca sfera ta de comunicare,nu mi-o doresc.nu e genul meu.ceilalti la care faci referire,nu pot mai civilizat.daca esti genul,fac ce fac altii si nu ai personalitate,este problema ta.de aceea inchei cu urmatoarea concluzie;doamna cu problema ei de viata,a ascultat opinii diferite,dar ceea ce va face,este numai decizia ei. Vad ca intr-un final ai ajuns si tu la concluzia, ca fiecare isi posteaza aici propriile opinii, iar cel in cauza alege sau nu, ceea ce considera ca i-ar aduce rezolvare. Cat despre modul meu de comunicare...ramane de vazut in ce maniera va decurge in ceea ce te priveste. Ma bucur totusi, ca am ajuns la un consens pana la urma. Sper ca pe viitor sa te rezumi la a-ti posta parerile, fara sa le mai comentezi pe ale altora. Nu cred ca pe d-na a interesat-o contradictiile noastre, incepute de tine. |
||
oana4me Postat pe 14 Martie 2010 21:26 |
||
incearca sa suporti de dragul copilului. daca munceste si va trimite bani,inseamna k mna tzine la voi,va iubeste si nu va abandoneaza asa cum fac altii... crezi k lui ii este greu,stiind k el munceste acolo departe de voi?... poate cu timpu` o sa mergeti si voi la el | ||
cretz0oolina Postat pe 15 Martie 2010 21:35 |
||
mda...atitudinea unei femei care se complace intr-o situatie in care el e nepasator fata de ea, iar ea il suporta doar pt ca din cand in cand mai achita facturile . Cretzolina, tine-o tot asa..si vezi ce-ti iese! :-) | ||
reyya Postat pe 16 Martie 2010 00:22 |
||
IO ZIC CA DOARME IN VIATA EI | ||
garbo074997 Postat pe 16 Martie 2010 00:29 |
||
Iti este greu sa iei o decizie pentru ca nu stii adevarul. Dat fiind situatia ai totusi o solutie. Daca vrei sa afli adevarul trimiti frumos un detectiv ( in cel mai mare secret) in Italia si in scurt timp vei putea lua o decizie in cunostinta de cauza. Oricare ar fi ea, sa il ierti daca are pe cineva ( relatie extraconjugala ) sau sa divortezi si sa iti cauti un barbat care sa iti fie mai mult de 10 zile din 365 langa tine. Nu iti poti permite sa nu stii adevarul. Este dreptul tau sa-l cunosti, mai ales ca poti afla ceea ce-ti doresti cel mai mult, ca el sa-ti fie fidel. |
||
anarax Postat pe 16 Martie 2010 04:30 |
||
De la: cretz0oolina, la data 2010-03-15 21:35:51incearca sa suporti de dragul copilului. daca munceste si va trimite bani,inseamna k mna tzine la voi,va iubeste si nu va abandoneaza asa cum fac altii... crezi k lui ii este greu,stiind k el munceste acolo departe de voi?... poate cu timpu` o sa mergeti si voi la el Multumesc pentru sfatul tau, insa ...consider ca deja am asteptat f. mult timp. Faptul ca ne trimite ceva bani nu suplineste lipsa omului de langa mine si nevoia copilului meu de a avea ambii parinti de mana la o plimbare in parc. |
||
Nadynne Postat pe 16 Martie 2010 12:16 |
||
acum stiu ca ai hotarat. ramane sa pui in practica. succes! | ||
si_totusi Postat pe 16 Martie 2010 12:33 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-03-16 12:33:28acum stiu ca ai hotarat. ramane sa pui in practica. succes! Da, se pare ca deja am luat o hotarare, importanta (zic eu). Am hotarat ca saptamana viitoare sa aterizez pana in Italia. Am facut ceva "valuri" pentru un scurt concediu (3 zile).... este primul meu pas, sper sa ma ajute sa rezolv ce mi"am pus in gand. Va tin la curent dragele mele. |
||
Nadynne Postat pe 16 Martie 2010 13:12 |
||
De la: anarax, la data 2010-03-16 04:30:32Iti este greu sa iei o decizie pentru ca nu stii adevarul. Dat fiind situatia ai totusi o solutie. Da, atunci cand traiesti in incertitudine este foarte greu sa iei decizii. In ce priveste angajarea unui detectiv, sincer ...nu m-am gandit si nici nu cred ca-mi pot permite sa angajez de cineva. Oricum, multumesc mult pentru sfetul tau. |
||
Nadynne Postat pe 16 Martie 2010 13:19 |
||
De la: Nadynne, la data 2010-03-16 13:12:34De la: si_totusi, la data 2010-03-16 12:33:28acum stiu ca ai hotarat. ramane sa pui in practica. succes! Nu trebuie sa mergi tu in Italia , nu e un concediu , nu e nici vizita de curtoazie , e o ,,viziza" menita sa descopere adevarul despre caracterul si comportamentul sotului tau, parerea mea, asa cum spunea si cineva mai inainte este sa trimti un detectiv( vei avea nevoie de probe, si inca unele extrem de palpabile..) , mai mult ca sigur vei descoperi ca are pe cineva..sau pur si simplu vei descoperi ca in tot timpul asta nu a avut timp si dispozitie pt familie..lucru la fel de regretabil...In fine, eu iti doresc succes, daca cumva mergi tu personal acolo , fa-ti cu adevarat un concediu din asta, viziteaza locuri , incarca-ti bateriile si nu pierde vremea cu caractere meschine...sau indolente! |
||
reyya Postat pe 16 Martie 2010 16:24 |
||
si inca ceva: nu incerca sa reiei ceva ce s-a rupt ...pur si simplu vei suferi mai tarziu si mai mult decat acum , el iti va da senzatia ca se schimba ..si peste o saptamana o va lua de la capat ...eu am un principiu : niciodata dar NICIODATA nu ma lupt cu caracterele care nu-mi ( mai ) plac, e o lupta din start pierduta menita sa aduca mult prea mult suferinta! | ||
reyya Postat pe 16 Martie 2010 16:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Influenteaza oare atat de mult ajutorul financiar dat personei iubite? | 60 | De la: Cleopatra2010 3 Aprilie 2012 09:40 |
Ce parere aveti ? ... | 85 | De la: Ela91garbo 28 Februarie 2013 18:28 |
credeam c� fac bine. dar mi-am f�cut r�u mie | 102 | De la: garbo001386 10 August 2011 10:28 |
|
||
Menage a trois | 5 | De la: anaROBERT 19 Decembrie 2010 23:14 |
help help help! | 25 | De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 18:51 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice