???MINCIUNA???

tuth, eu nu am vrut sa insinuez ca nu stii sentimentele intre mama si fiu, doar ti-am raspuns de ce nu ma ajuta telefonul la faza asta.
cat despre reactia ce ai vrut tu sa o vezi, despre "oaia neagra" si "sefie", eu nu am nici o treaba si nici nu vreau sa am.
nelly05
Postat pe 3 Martie 2010 10:56
andreea/472...citeste cu atentie topicurile....acuzatiile sunt puse las, cate una aruncata miseleste pe cate un topic....pe la spate......pentru ca persoana care le-a facut nu are curaj sa atace frontal....nu are nici o dovada, pentru ca nu exista nici una.....dar asa ii e caracterul.....seamana invidie, rautate si vrea sa strice tot ce e frumos....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2010 10:57
ha ? ce poaze ? ce poaze ?
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2010 10:57
nelly...scumpo...esti o dulce...... stai linistita ca stiu ca esti desteapta....doar ai facut chimia, nu???
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2010 10:58
o sa citesc ...ca pana astazi...nu am mai intrat de cateva zile pe garbo...si tre sa recunosc ca nu sunt la curent cu toate noutatile
andreea_n_c
Postat pe 3 Martie 2010 11:00
wife, ii clar, azi suntem bloande
zambila
Postat pe 3 Martie 2010 11:00
traiasca chimia, putini mai fac azi faculta asta
nelly05
Postat pe 3 Martie 2010 11:02
wife...crede-ma ca si pentru mine e o necunoscuta......dar mi-am gasit numele alaturat unei postari care facea astfel de acuzatii......cum ca eu as stii de un copy-paste de poze din profiluri.....asta e......acuzatii aiurea.....nu am luat nici o poza decat cu acordul proprietarilor....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2010 11:03
nelly,....subscriu la cele scrise de tine.......
ladyDY
Postat pe 3 Martie 2010 11:05
nene...e nashpa atunci...

io recunosc cinstit ca am furat poaze de la sis...are ea la profil

oalio...nu trebuia sa fur ? trebuia sa-i cer voie ?
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2010 11:06
vreau drepturi de autor!

da' stai asa, ca si eu le-am furat de la altii

Tylly
Postat pe 3 Martie 2010 11:08
mercantilo !!!
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2010 11:10
fetelor...nu stiu daca e absolut necesar sa ceri voie....eu am cerut voie, pentru ca stiu ca nu e placut sa-ti vezi pozele in alta parte decat le-ai pus tu....adica traficul cu poze e in floare....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2010 11:12
a zis cineva chimie?

chhhhh!!!!

desenul si educatia fizica!!!

Tylly
Postat pe 3 Martie 2010 11:21
cell...educatia fizica????capra? handball??? saritura la groapa cu nisip????? bleah....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2010 11:22
truth tu daca iti imaginezi ca eu am bucurii din astea marunte, sa ma cert pe garbo... eu zic ca te-nseli!sa stii! ai doar obiceiul care mie nu mi se potyriveste de avea TU cele mai juste pareri in legatura cu toti oamenii pe care-i cunosti...si eu doar evit de a mai cunoaste tu ceva despre mine! imi pare rau...
deci siiincer, iti zic, imi pareeeeeeeee rau! tu poti sa filosofezi si sa emiti pareri in continuare, eu nu vreau sa previn pe nimeni, numai ca pe mine te-as ruga mult sa ma excluzi, atat!
fleurdelis
Postat pe 3 Martie 2010 11:29
volei, tenis, handbal, da... ce-i rau in asta?
miscarea-i izvor de sanatate, oricat de perimat ar suna.
Tylly
Postat pe 3 Martie 2010 11:32
fleur...de ce te ataci asa???? te simti cumva lezata de descrierea mea referitoare la o persoana care imi face mult rau??? ...eu una nu vorbeam despre tine.....si daca vrei sa arunci cu noroi, nu ai decat....vad ca ai fost o eleva eminenta si ca lectiile de la profesorul tau au dat roade.....eu una nu te-am atacat pe tine....si, cel putin, nu pe la spate....niciodata.....si, te rog frumos nu mai emite pareri cu privinta la persoana mea.....toate porcariile de care sunt acuzata sunt doar rautati...asa ca vezi-ti mai bine de treaba ta si ai grija pe cine iei pe langa tine - stiu sigur o persoana pe care ai indepartat-o pentru ca ea continua sa vorbeasca cu mine....succes in viata....

p.s. si daca tu crezi ca trag de limba pe cei de pe forum ca sa le spun aici secretele intr-o maniera marsava sau sa barfesc pe privat, iar te inseli......sunt cel putin 10 persoane la care stiu o gramada de secrete si nu le-am dat de gol....asa ca acuzatiile tale sunt nefondate.....incearca sa treci prin filtrul mintii tale, inainte sa asculti sfaturile unor persoane care nu intotdeauna sunt ceea ce par a fi si nu intotdeauna iti vor binele....te vei convinge de asta mai devreme sau mai tarziu....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2010 11:36
Ok! ce-ati patit? Nu ar trebui sa ma bag, dar nu credeti ca ar trebui sa vorbiti in privat si sa va reglati conturile, pentru ca e pacat, Prietenia E Frumoasa!!!!
Si stiti voi la ce ma refer.
persidadamian
Postat pe 3 Martie 2010 11:56
e simplu . minti atunci cand nu ai coloana vertebrala, cand nu iti asumi responsabilitati.

si_totusi
Postat pe 3 Martie 2010 12:02
bre totusoaico, da' de minciuni terapeutice n-ai auzit?...
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 12:03
persia......mami.....tu nu vezi ca eu "filosofez si emit pareri"?.....eticheta e pusa.....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2010 12:06
acelea nu-s minciuni, zambilu. sunt adevarurile mele. stii cum e. cand e pe vindecatelea, fieacare doftoroaie are adevarurile ei

era o vorba" minte-ma dar minte-ma frumos" .
si_totusi
Postat pe 3 Martie 2010 12:08
ia zi, tuth. cine te-a nervat asa de tare? sa-i zic un adevar terapeutic. ca mi-a dat o idee zambilu
si_totusi
Postat pe 3 Martie 2010 12:09
tutu...stai mama linistita.....ca nu mor caii cand vor cainii.... multumesc oricum de ganduri....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2010 12:10
mai fetele . eu una stiu. si hai sa ma refer la minciuni din astea terapeutice

urechea incoa!

cand o femeie spune altei femei : " draga, ce bine iti sade rochia asta" e clar. ori lasa coade, ori nu te avantajeaza . asa ca, nu o mai purtati

daca zice invers, apoi sa stiti sigur ca va vine bine

la fel e cu bijuteriile, papucii, etc

daca e vorba de un barba, si va intreaba" ce ai gasit la asta?" iar e clar. a gasit ea si vrea sa pierzi tu
si_totusi
Postat pe 3 Martie 2010 12:16
cand un barbat ii spune unei femei ca-i sade bine rochia, povestea se nuanteaza. ori l-ai scos din sarite cu cea intrebare si zice si el, ca sa scape de interogatoriu, ori chiar iti sta bine

si_totusi
Postat pe 3 Martie 2010 12:18
tutu.....mami....nu intotdeauna o prietena vrea barbatul alteia....cel putin eu nu sunt asa.....tocmai ca fiind din afara unei relatii, se vad altfel lucrurile...poate acea prietena nu vede bine caracterul barbatului - poate e prea indragostita sau poate el face in asa fel incat ea sa nu-i vada caracterul cu adevarat....in viata mea am avut ocazii din astea...si toate banuielile mele s-au adeverit.....si chiar prietenele mele, pe care l-am avertizat, mi-au multumit si mi=au dat dreptate mai tarziu.....cand s-au convins si ele.....desi initial erau convinse ca urmaresc altceva....

la faza cu imbracamintea mi-am luat doua tzepe si doua certi cu doua tipe.....si m-am lecuit.....nu ma mai intereseaza aspectul vestimentar....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2010 12:24
iote nene, ca eu ziceam de minciuna terapeutica, da' de adevaru' terapeutic nu mi-a dat prin cap... adevaru' ala de desparte femeia de barbat, deschizandu-i ochii cand ei ii era bine cu ei inchisi...
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 12:29
tuth, nu vorbeam de prietene. desi....am avut si eu experientele mele cu prietene . mai ales acelea de familie . bune fete - unele
si_totusi
Postat pe 3 Martie 2010 12:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
neincredere 40 De la: garbo115329_camy 21 Mai 2010 09:22
Recomandari de carti. Cine, ce citeste. ce recomandati? 112 De la: metaphor 2 Aprilie 2014 13:17
DE CE NU VA PLACE ......GARBO??? 280 De la: elisabeta_boia 7 Decembrie 2012 10:17
Am o gerontofila, cum procedez? 10 De la: Dor_marunt 3 Aprilie 2010 07:57
fidelitate 275 De la: piper 10 Februarie 2012 18:16
Setari Cookie-uri