dap tutule....e trist....e trist cand se rup niste relatii de prietenie...si e si mai trist cand se arunca niste afirmatii aiurea.....mie una imi pare sincer rau de prieteniile rupte in acest fel.....dar ce pot sa spun...timpul le rezolva pe toate...si in timp se vad adevaratele intentii... si greselile de interpretare ale unor atitudini..... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2010 12:37 |
||
---|---|---|
asa e viata, tuth. are dreptate zambilu. unii fac un scop in a deschide ochii altora, fie si cu scobitoarea. ma refer la modul general. |
||
si_totusi Postat pe 3 Martie 2010 12:39 |
||
si nu...scopul meu in viata nu e sa folosesc scobitoarea......am emis o parere, mi-am expus niste idei, pentru ca eu consider ca prietenia e sfanta....nu am dat nici ultimatum-uri si nici nu am conditionat pastrarea prieteniei de ascultarea sfaturilor....dar asa e viata..... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2010 12:55 |
||
tuth, era o discutie la modul generic. nu m-am referit la tine. eu nu ma amestec in discutii pe care nu le cunosc si nici nu ma intereseaza. daca am ceva de zis, spun direct, fara ocolisuri si propozitii care dau prilejul la interpretari | ||
si_totusi Postat pe 3 Martie 2010 12:58 |
||
tutu...stiu foarte bine...... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2010 13:01 |
||
Eu zic ca fiecare culege ce a semnat. Cam asa se intampla. | ||
Doara Postat pe 3 Martie 2010 20:03 |
||
din minciuna am ajuns la bluze si de la bluze am ajuns la certuri :((( hmm | ||
nimikkk Postat pe 4 Martie 2010 00:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
despartire | 46 | De la: garbo_9458 28 Februarie 2013 11:58 |
Relatii pe internet | 164 | De la: zambil 12 Aprilie 2010 17:15 |
O iubesc a plecat si a gasit pe altul dar tot pe mine ma iubeste | 43 | De la: garbo_477459 19 Decembrie 2017 02:39 |
|
||
Relatie cu cea mai complicata fata | 2 | De la: Rafael_Mrn_1 6 Septembrie 2016 09:30 |
obiecte straine in mancare!!! | 51 | De la: yanyacharberet 4 Ianuarie 2010 15:41 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural