dap tutule....e trist....e trist cand se rup niste relatii de prietenie...si e si mai trist cand se arunca niste afirmatii aiurea.....mie una imi pare sincer rau de prieteniile rupte in acest fel.....dar ce pot sa spun...timpul le rezolva pe toate...si in timp se vad adevaratele intentii... si greselile de interpretare ale unor atitudini..... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2010 12:37 |
||
---|---|---|
asa e viata, tuth. are dreptate zambilu. unii fac un scop in a deschide ochii altora, fie si cu scobitoarea. ma refer la modul general. |
||
si_totusi Postat pe 3 Martie 2010 12:39 |
||
si nu...scopul meu in viata nu e sa folosesc scobitoarea......am emis o parere, mi-am expus niste idei, pentru ca eu consider ca prietenia e sfanta....nu am dat nici ultimatum-uri si nici nu am conditionat pastrarea prieteniei de ascultarea sfaturilor....dar asa e viata..... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2010 12:55 |
||
tuth, era o discutie la modul generic. nu m-am referit la tine. eu nu ma amestec in discutii pe care nu le cunosc si nici nu ma intereseaza. daca am ceva de zis, spun direct, fara ocolisuri si propozitii care dau prilejul la interpretari | ||
si_totusi Postat pe 3 Martie 2010 12:58 |
||
tutu...stiu foarte bine...... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2010 13:01 |
||
Eu zic ca fiecare culege ce a semnat. Cam asa se intampla. | ||
Doara Postat pe 3 Martie 2010 20:03 |
||
din minciuna am ajuns la bluze si de la bluze am ajuns la certuri :((( hmm | ||
nimikkk Postat pe 4 Martie 2010 00:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce este fericirea pentru fiecare dintre noi ? sunteti mai fericiti cand iubiti si sunteti iubiti ? | 105 | De la: garbo_19362 17 Octombrie 2013 10:46 |
prietenii,nostri romani,plecati dupa un trai mai bun | 3 | De la: prometeus_wife 6 Iunie 2009 18:56 |
Un om care se converteste la Hristos si il asculta prin constiinta,devine un alt om,,mai sensibil,,mai simtitor,si ii este cam greu sa traiasca intre atatia oameni insensibili,dar pt asta trebuie sa invete ca sa iisi impuna punctul de vedere,sa fie persev | 2 | De la: ingerasulluptator 9 Iunie 2012 16:29 |
|
||
Ce as putea sa fac,sa ma iubeasca numai pe mine? | 195 | De la: ufishor 4 Februarie 2012 23:22 |
O noua sansa relatiei tale sau divort fara probleme? | 4 | De la: iulia_marinela 24 Octombrie 2013 06:07 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri