In urma cu cativa ani am fost cuplat cu o fata, ce a fost intre noi 2 nu a durat mai mult de cateva saptamani, fata avea o prietena tare *draguta*. Acum cateva saptamani vorbind cu cu prietena(*draguta*) ei pe net mi-a spus ca e este cuplata cu cineva ca tine la el bla bla bla, povestea perfecta de dragoste, din vorba in vorba eu acum i-am spus fetei ca o admir, o sipatizez, pe scurt ca imi place de ea de cand am fost cuplat cu prietena ei. Ea a cam avut un soc cei drept dar la sfarsitul conversatiei m-a intrebat daca bem o cafea a2a zi. Bineinteles ca am fost de acord si chiar ne-am vazut, dupa ce am baut noi cafeaua am invitat-o pe la mine la o sticla de vin, bineinteles ca nu m a refuzat, dupa aceea sticla a iesit o nebunie cei drept :)). De atunci ma cauta ne mai vedem etc, in cei 26 de ani ai mei mi s-a mai intamplat asa ceva sunt eu nemernic sau sunt femeile pe care le intalnesc eu cam usoare? S-o intoarce toata chestia asta impotriva mea cand o sa fiu cu o fata si o sa cred ca am o relatie ca tinem unu la altul etc toate chestiile astea...ASTEPT PARERI SINCERE...MERCI | ||
garbo099510 Postat pe 4 Martie 2010 03:09 |
||
---|---|---|
buna poate se va intoarce poate nu toate acestea impotriva ta dar fiecare avem un trecut al nostru,sincer nu cred k exista om care nu are un secret nedescoperit.asteapta si vezi ce se mai intampla.nu putem sti ce ne rezerva viitorul dar tind sa cred k nu iti va afecta o viitoare relatie serioasa.parerea mea | ||
Iryna_Iry Postat pe 4 Martie 2010 05:42 |
||
problema ta nu e ca te/ai cuplat cu prietena fostei tale prietene...problema ta e parerea ca femeile sunt cam ushoare.... |
||
|
||
andreea_n_c Postat pe 4 Martie 2010 09:02 |
||
din moment ce nu mai esti cu fosta prietena nu vad care e problema. Pina la urma, toata lumea se cupleaza cu cine vrea, e dreptul fiecaruia - verticalitatea consta in a nu minti... Nu minti pe nimeni, no problem. |
||
quasaria Postat pe 4 Martie 2010 09:06 |
||
NU TOATE FEMEILE SUNT USOARE CUM LE SPUI TU SI NU NEAPARAT EA ESTE UNA DINTRE ELE, LA FEL DE ADEVARAT ESTE CA NU E NORMAL CE A FACUT EA(PARCA ERA INDRAGOSTIATA) DAR ASTA NU INSEAMNA CA TREBUIE SA ITI PIERZI INCREDEREA IN TINE SAU IN FAPTUL CA LA UN MOMENT DAT AI SA GASESI O FATA CU CARE SA AI UN VIITOR LA VARSTA TA EU NU MI-AS FACE GRIJI.IA-O CA UN SFAT PRIETENESC DE LA O PERSOANA CU CEVA MAI MULTA EXPERIENTA | ||
ALINA_MAGDALENA Postat pe 5 Martie 2010 15:51 |
||
ALINA_MAGDALENA Merci pentru sfat :* | ||
garbo099510 Postat pe 8 Martie 2010 00:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
salut | 7 | De la: namyi 31 Martie 2011 20:40 |
fii amanta ideala! | 106 | De la: amoor 30 Iulie 2009 16:05 |
saloanebune | 2 | De la: ioanarazvan 28 Iunie 2009 20:47 |
|
||
relatii parinte - copii ! | 25 | De la: garbo078762 16 Februarie 2013 11:27 |
O iubesc a plecat si a gasit pe altul dar tot pe mine ma iubeste | 43 | De la: garbo_477459 19 Decembrie 2017 02:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară