buna dimineata soare !!!!!!!! buna dimineata fetele !!!!!!! buna dimineataaaaaaaaaa ..... eu am facut cafeaua buna dimineata , Anakin .......eiiiiii , parvenitii ,....altfel am mai spus-o : de unde nu e nici Dumnezeu nu cere |
||
jeanette40 Postat pe 24 August 2011 10:18 |
||
---|---|---|
Buna dimineata!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nathalie, vacanta placuta!!! eu am fost in kerkyra (imi place mai mult denumirea asta decat corfu) si skiathos. superbe insule...n-as mai fi plecat.... |
||
Eugenia69 Postat pe 24 August 2011 10:18 |
||
si in contest cu urarile ptr. (si) nutisori de la fetele noastre frumoase si dulci..... inca una pe fond grecesc... ! ![]() ![]() ![]() ![]() http://youtu.be/r53-fBv2lvc e.... ce sa fac... a mai aparut inca una, sa ai dupa ce sa dansezi... descultza... pe malul marii dupa cateva pahare cu Ouzzo..... si cu branza Feta putin coapta.... !!! retzeta o gasesri acolo... !!! http://youtu.be/2c6SKzoPhMQ |
||
|
||
barboneli Postat pe 24 August 2011 10:21 |
||
De la: nathalie, la data 2011-08-24 09:58:38 doaaaaamne ce grek sunt la cap.... !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 August 2011 10:28 |
||
De la: anakin, la data 2011-08-24 08:45:52 anakin, ![]() ![]() dar, a propos...ti-ai verificat toleranta la unele otravuri? ![]() ca daca iti inoculeaza unii oaresce si te apuca niscaiva mancarimi...adio toleranta....cu tot cu casa... ![]() ![]() ![]() oameni buni si frumosi (stiti ca ma refer la suflet ![]() zau ca a inceput sa imi placa toleranta asta pe garbo....ma gandesc de 2 ori pana sa postez...sau sa nu mai postez, depinde.... ![]() o zi minunata va doresc ![]() nutzisorilor...tot ce va doriti.... pentru nathalie...careia imaginatia ii da idei....interesante nu era in opt...era "de inopt" ( v. innopta) ![]() ![]() ![]() concediu minunat ... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 24 August 2011 10:38 |
||
Efharisto! ![]() O zi frumoasa tuturor! O idee... interesanta ... a avut nenea asta care a facut traducerea de mai jos ![]() Asta e pentru putul gandirii! Rusinica! |
||
nathalie Postat pe 24 August 2011 10:54 |
||
![]() ![]() ![]() nu am putut "viziona" asa ceva ... imi cer scuze dar nu incape deloc la topicul pe care l-ai pomenit...ne impusca Thor.... nu imi dau seama cum "descoperiti" asa ceva si daca tot descoperi, nu inteleg de ce are nevoie de promovare.... ![]() scuza-ma nathalie, daca mai ai timp, sterge-l, te rog... ![]() multumesc! ![]() acum din nou: concediu placut P.S. "ευχαριστω" cu mare placere ![]() |
||
dor72_ Postat pe 24 August 2011 11:02 |
||
L-am sters, daca m-ai rugat asa frumos. Cum sa-ti spun, melodia e pentru copii si inseamna *Sari!* Eu nu contest ritmul sau linia melodica, ci interpretarea versurilor. Si aratam ca e abjecta si perversa asocierea textului cu dansul copiilor. Nu ma amuzam cu emoticoane happy. In fine, daca s-a inteles altceva, scuze. Nu asta am intentionat |
||
nathalie Postat pe 24 August 2011 11:19 |
||
nathalie, am inteles mesajul...perfect, crede-ma ![]() dar mi se pare trivial...sa intinezi asa ceva... nu am putut urmari, zau... nu ti-am reprosat...pur si simplu eu evit astfel de lucruri... de ce obligam oamenii sa se uite la asa ceva? pentru ca eu, din respect pentru discutia noastra, am vrut sa vad ce ai postat.... si m-am oripilat...( de ceea ce era acolo, evident) haide, gata...topicul aceste este pentru altceva...sa nu ii stricam noi frumusetea si "vechimea" ca e ca un vin vechi, aromat si parfumat...nutico ![]() |
||
dor72_ Postat pe 24 August 2011 11:39 |
||
ei... asta inseamna tolerantza si intelegere.... ! ![]() ![]() dor... nu am stiut ca Thor are rivolver sau puscoi..... ma gandeam ca el actioneaza cu ghilotina inca..... !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 August 2011 11:47 |
||
iar trebuie sa fac efort ca sa plece un mesaj..... !!! asta e a treia oara. poate astia nu-l considere placut... dar eu, numa d-'al dracului si tot il trimit.... ca doar am consumat energie ptr. asta.... eiiiiii... !!!!! ![]() De la: Eugenia69, la data 2011-08-24 10:18:56Buna dimineata!!! neatza si tie.... napolitana cu cacao.... !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() noi am fost in Creta, Rodos si inca intr-una, dar care intre timp s-a scufundat... ! si in Cipru, care tot un fel de mancare greceasca e.... doar ca au cele mai bune sosele din cate am vazut eu....... ! poate asta si din cauza ca se circula pe stanga... si se pastreaza mai bine partea dreapta... !!!! ![]() ![]() "Kleftiko de capra ( Friptura hotului) 2-3 kg de carne de oaie sau capra (nu miel) facuta bucati potrivite se pun intr-o tava, se adauga o cana de cafea de coniac, un pahar cu apa, un baton de scortisoara, sare piper . Se acopera cu o folie si se da la cuptorul bine incalzit (daca aveti cuptor cu lemne este si mai bine). Se lasa cam 3-4 ore sa se patrunda carnea. Separate 2 kg de cartofi taiati jumatati se pun intr-o tava se adauga 1 pahar de suc de rosii se amesteca bines a fie cartofii trecuti prin suc se adauga ½ pahar apa, sare si piper dupa gust. Se acopera cu folie si se dau la cuptor 2-3 ore pana se patrund cartofii. Se serveste carnea cu cartofii impreuna" acolo nu stiu cum au facut-o (asta, dupa numele de mai sus... e o reteta probabil din Romania..... ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 August 2011 12:00 |
||
De la: barboneli, la data 2011-08-24 11:47:59ei... asta inseamna tolerantza si intelegere.... ! oare? ![]() Thor are tot ce vrea muschii lui ( cre' ca).... ca , de...e Thor... ![]() tu vrei ramburs sau vrei de la mine? ![]() oricum, ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 24 August 2011 12:40 |
||
eiii.... stiam eu ca o sa intelegi..... !!! asta vroiam... ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 August 2011 13:23 |
||
Is it just me, sau Love is in the air?![]() Ca de o luna de cand butonez, oachele mele nu au vazut nicaieri atatea. ![]() ![]() |
||
nathalie Postat pe 24 August 2011 13:38 |
||
nathalie...nu se face , in saptamana tolerantei, sa recurgem la barfa ieftina de cartier... ![]() mi-ar lua prea mult sa explic ce este de fapt...o lasam asa... ![]() si mai lasa pupaciunile pe oache...sau, marog, cum le zici tu... ![]() stiu maxima saptamanii viitoare...si raspunsul pentru oachele tale.... respectul prieteniei... ![]() nutzisorilor, ispitele ma lovesc din toate partile....dar dor rezista, rezista, rezista... ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 24 August 2011 14:12 |
||
'r-ati ai dreaq cu "tolerantele" voastre! ![]() Cotoroantelor! |
||
Thor_again Postat pe 24 August 2011 14:36 |
||
thor..... ma leshi... ? ![]() ![]() ![]() http://www.chatitaliachat.it/serpe/msn/193.gif |
||
barboneli Postat pe 24 August 2011 14:44 |
||
![]() |
||
nathalie Postat pe 24 August 2011 14:44 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-08-24 14:36:38'r-ati ai dreaq cu "tolerantele" voastre! http://www.youtube.com/watch?v=73vsfmmhxYU ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 24 August 2011 14:46 |
||
De la: barboneli, la data 2011-08-24 14:44:17thor..... ma leshi... ? ![]() ![]() ![]() barbo, uite aici http://youtu.be/KtX-V4OE50Y sau http://youtu.be/3lhsoi0d9PA |
||
Eugenia69 Postat pe 24 August 2011 14:55 |
||
Mno! ![]() Ptiu, dreace! ![]() ![]() Daca io fac urat can' ma tzuca muierile (si prespalarile), oare cum ar trebui sa fac can' ma tzuca un berbat? ![]() Bre, daca-mi sunteti cuminti si lasati dreaq tolerantele aiestea, diseara va bag o melodea noo... ![]() |
||
Thor_again Postat pe 24 August 2011 15:00 |
||
ceau-bau ![]() ce mai faceti? ca eu am o prezentare de facut astazi si am niste emotii de-mi vine sa-mi rod unghiile. Mi-e frica sa nu ma balbai ![]() Mai sunt pe-aici in situatia mea sa-mi spuna ceva sa ma incurajeze in afara de chestia cu respiratul si uitatul prin sala? ![]() |
||
Persia Postat pe 24 August 2011 15:04 |
||
Persia....cu neamul ei de osteni viteji, cuceritori... am dat eu o solutie mai sus, dar nu e recomandabil....ma refeream la spectatori... ![]() ![]() ![]() in alta ordine de idei, stai dreapta, dar relaxata, zambeste dar nu ranji si gandestete ca esti cea mai desteapta din sala...iar restul sunt inmbracati doar in lenjerie intima ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 24 August 2011 15:16 |
||
Thorele ....au am zis : sunt intoleranta ca ma scoase din sarite unul de spunea ca ne vrea pe toate , figura cunoscuta dealtfel ....si-a mai " incercat ' norocul pe aici pana i s-a ras contul dar de .......lume bolnava |
||
jeanette40 Postat pe 24 August 2011 15:18 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() da mai Eugenia tocmai m-ai facut sa realizez ca mai am o problema "ranjitul" ![]() cam am obiceiul sa rajesc cand sunt stresata ![]() mai bine ma duc sa ma inchid undeva si sa recitesc tot ceea ce am de spus. Nu prea m-am pregatit pentru prezentarea asta pentru ca abia ce m-am intors din concediu ![]() Mi-am mai rupt si ciorapii, ochelarii i-am uitat acasa, e clar asta pur si simplu nu e ziua mea ![]() ![]() ![]() ![]() O sa fiu Ok!, o sa fiu Ok! multumesc de incurajari |
||
Persia Postat pe 24 August 2011 15:36 |
||
Thoru`....daca faci urat cand te tzuca muierile....e normal sa te bucuri cand te tzuca barbatii ![]() iote, de bucuros, ne dai si melodea! ![]() |
||
ufishor Postat pe 24 August 2011 15:38 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-08-24 15:16:45Persia....cu neamul ei de osteni viteji, cuceritori... Mana...mana....sibisabasubi..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sper ca acum nu faci asa ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 24 August 2011 15:49 |
||
"Sunt lucruri pe care le po�i avea doar dac� stai departe de ele. F�c�nd gre�eala s� le cau�i, le pierzi." O.P. pt tine EU_ |
||
Axl_22 Postat pe 24 August 2011 16:27 |
||
Thor, considera ca io te-am tzucat de trei ori...apasat.... sa nu pleznesti...doar iti verific toleranta.... ![]() daca mai traiesti dupa...sa revii....cu ce melodea vrei... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 24 August 2011 16:48 |
||
barboneli ![]() si renumitele souvlaky...nu stiam ce comandam, pana ne-am facut curaj...similare frigaruilor noastre, dar au grecii astia ceva cu maceratul// in schimb eu m-am saturat cu fructe de mare, peste, tot ce dorea inimioara mea.... se vede ca mi-e foame ![]() ![]() am mancat numai la tavernele grecesti, vanam localurile unde se adunau localnicii sa savureze un pahar de vin si sa priveasca turistii, si unde, locul in care era preparata mancarea era vizibil pentru consumatori....asta-i un pont pentru cei care merg in grecia, vandut si noua de altii, la randul lor sa nu uit de plajele minuscule, ascunse din paleokastrisa.... as fi ramas in corfu, barbo.....apa era prea verde, lamaile le adunam din copaci, vinul amarui si leandrii puzderie pe marginea drumului.... de foame am devenit nostalgica ![]() ![]() ma iertati, va rog ![]() hai, pofta buna |
||
Eugenia69 Postat pe 24 August 2011 16:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna am o ploblema:| | 62 | De la: garbo_9056 21 Noiembrie 2012 20:45 |
" LA MULTI ANI " DE SFANTUL ANDREI | 1 | De la: Nirvana 30 Noiembrie 2009 08:43 |
disperata | 4 | De la: casperphantom 22 Ianuarie 2011 17:03 |
|
||
buna ziua, | 8 | De la: alfheim 27 Mai 2011 22:52 |
Mergand cu fusta pe strada | 75 | De la: garbo_1474 19 Aprilie 2012 12:33 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an