buna dimineata! pentru mine,nimic?macar o cafeluta? HAVE A NICE DAY! ![]() aaaaa,am vazut,m-am servit! multumesc! ![]() si eu dor_esc ![]() |
||
THE_LAST Postat pe 26 August 2011 08:42 |
||
---|---|---|
![]() ![]() |
||
THE_LAST Postat pe 26 August 2011 09:00 |
||
buna dimineata soare !!!!!! buna dimineata fetele !!!!!! buna dimineataaaaaaaaaaaa ian poftiti dumneavoastra la o cafeluta ......cu dragoste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
jeanette40 Postat pe 26 August 2011 10:19 |
||
buna dimineata Jeanette !!![]() multumim ... mai ales ca e cu dragoste .. ![]() |
||
cricat Postat pe 26 August 2011 10:30 |
||
![]() |
||
jeanette40 Postat pe 26 August 2011 10:55 |
||
si io, si io la cafea.... cri, jeanette ![]() ![]() ce faceti frumoasele mele? eu ma pregatesc de un eveniment special....sunt emotionata...si happy ![]() cri , tu stii despre ce e vorba ( veniri, plecari ![]() iata, anakin a abrogat "Toleranta pe garbo" cu una, cu alta, mi s-a parut ca toata lumea s-a straduit in acest sens ![]() eu zic sa mai avem asemenea experiente...desi freya a suspectat un experiment... la momentul acela, asa am simtit nevoia...si am spus-o, iar faptul ca aproape toata lumea a aderat si agreat ( chiar si cei care nu au recunoscut " franchement")nu poate decat sa imi dea sentimentul unei reusite si sa inteleg ca merita sa revin aici, printre minunatii mei prieteni, care m-au tolerat mereu, chiar si atunci cand am derapat flagrant... ![]() un week-end minunat, tuturor ![]() cantec pentru prieteni http://www.youtube.com/watch?v=_xaj0l6LbGk&feature=related ( formatia mea de suflet, la un moment dat...) |
||
dor72_ Postat pe 26 August 2011 11:01 |
||
cafea yammmmyyyyy imi era dor de o cafeluta cu fetele si mai ales daca ii cu dragoste..... este si mai buna fetele mele dragi ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 26 August 2011 11:41 |
||
si pe la mine este soare, cred ca am sa ma duc sa ma bucur de cafeluta in oras la o terasa astazi si masa de pranz tot pe-acolo poate mai tarziu trec si pe la salon pentru un masaj, vad eu ce fac, astazi sunt libera asa ca o sa-mi aranjez ziua dupa placul meu hihihihih ![]() un pic de inot, sauna si mai pe seara am sa ies la alergat pe langa ocean ca m-am cam lenevit in concediu ![]() sa aveti o zi frumoasa ![]() ![]() ![]() |
||
Persia Postat pe 26 August 2011 11:57 |
||
Ce prograaam! Zici ca0i din Sandra Brown - Si bogatii plang! | ||
As_ninge Postat pe 26 August 2011 12:09 |
||
![]() ![]() ![]() saraca fata bogata!! sunt invidioasa ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 26 August 2011 12:16 |
||
buna la amiaza..... !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cu una cu alta.... persoana cu numele anakin nu putea sa abroge ceva care nu a acceptat de la inceput !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si inca o data..... fi fericita si nu numai azi !!!!!! http://youtu.be/MOiYgnT6Ftk http://youtu.be/Xs-ZjIkeMjM ei... poate nu le-am nimerit grozav.... dar intelegi cespre ce e vorba........ ![]() |
||
barboneli Postat pe 26 August 2011 12:18 |
||
barbo, stii ca eu sunt asa, mai...nu stiu cum sa zic....altfel... tot ce am spus, am simtit...si am vrut sa spun si sa stii ca imi pasa...prea mult uneori... si apoi, nu mi-am propus niciodata sa plac cuiva....cine ma place, stie de ce... ![]() cine nu , nu reuseste sa ma cunoasca...nici sa ma inteleaga...si nici nu intelege nimic din ceea ce spun...nu ma deranjeaza... ![]() oscilatie intre bine si rau? ![]() ![]() iar anakin este un user, care din punctul meu de vedere este foarte destept...si foarte subtil...mie imi place la nebunie asta.... si am inteles mereu mesajele lui, cred ca asa cum a vrut sa le transmita... si a fost de acord, chiar de la inceput....sa stii... bine , poate tu il percepi dintr-o alta perspectiva ( exact ca si in cazul stii tu cui ![]() mie una mi-e foarte simpatic, are un simt al umorului extraordinar, ridicat la rang de finete... mai rar... tu vad ca deja ai trecut de toleranta... ![]() si...nu mai scriu dupa tine, ca uite ce cearsafuri intind... ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 26 August 2011 14:33 |
||
draga dor... in primul rand nu am avut deloc intentia sa te necajesc tocmai azi... ! zau. asa ca o scurtez. nu stiu de ce mi-ai scris asa mult despre alti useri.... ca eu n-am bruftuluit pe nimeni ! mie mi s-a parut ca nu se poate aborga ceva la care nu ai votat pentru ea ! adica din punct de vedere juridic... nu personal cuiva ! poate nu m-am exprimat eu bine. nu am comentat la nimeni simtul umorului sau desteptaciunea..... adica nu am facut nici destept pe cineva si nici prost ! ee... lasa pe aia care apar cu intrebari penibile..... ! asa ca iar nu inteleg de ce ai scris atata. asa ca tolerez..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 26 August 2011 14:53 |
||
Mari frustrari trebuie sa fi cumulat, nene, de incepi sa nu mai ai loc de mine pe forum. Si macar de ti-as fi acordat in vreun fel atentie pana acum... |
||
anakin Postat pe 26 August 2011 17:03 |
||
mie mi se pare ca de fapt dor a vorbit ampaulea printr-un comentariu anterior, adica a trantit-o ca nuca in perete, pe urma a continuat. ori din prostie -nu ar fi de mirare- ori din "experiment". eu unul nu am priceput de unde si pana unde a trebuit sa pomeneasca numele tau. ![]() |
||
Thor_again Postat pe 26 August 2011 17:39 |
||
![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 26 August 2011 17:44 |
||
http://youtu.be/w55Nib4uf1U | ||
jeanette40 Postat pe 26 August 2011 18:04 |
||
Ziua buna...dragilor! ![]() ![]() ![]() bun venit pe forum .....JBL...Last.....daca am omis pe cineva imi cer scuze...dar is nervoasa.... ![]() ![]() ![]() Doruleato...mersi pt. flori..... ![]() ![]() ![]() ![]() Pupaciosilor....ma adresez, bineinteles celor de pe acest topic.....si celor care mai poposesc din cand in cand pe aici......sa stiti ca va iombesc si va pupicesc virtual....pt. cele 1000 pag....va multumesc ![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 26 August 2011 18:05 |
||
nu cred ca ma insel, dar fie ![]() in fine, we placut ! |
||
Freya__ Postat pe 26 August 2011 18:05 |
||
![]() multumim.....un weekend plin de momente placute ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 26 August 2011 18:08 |
||
ce-i Nuti, ce-ai patit ? ![]() |
||
Freya__ Postat pe 26 August 2011 18:10 |
||
Nu am inteles remarca ta... ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 26 August 2011 18:16 |
||
era apropos de ..experiment . ai carabani pumni ? ![]() rupe-le fasul, mama lor de ninjalai ![]() |
||
Freya__ Postat pe 26 August 2011 18:18 |
||
Thor daca nu ai citit tot, mai bine te-ai abtine de la asemenea afirmatii... eu nu vorbesc ...asa cum ai zis... treaba cu anakin, stie el despre ce vorbesc.... barbo e uneori mai exuberant, are un fel aparte de a glumi.... s-au creat niste confuzii pentru care imi cer scuze, si lui barbo si lui anakin.... anakin, barbo nu avea nimic cu tine, crede-ma...era o discutie intre noi doi... imi cer scuze, inca o data, amandurora... al dracu ce v-ati abtinut...si acum dati tot afara si inca o data pentru thor...daca nu stii despre ce este vorba mai bine abtine-te...iar pentru lamuriri suplimentare, consulta unele topice pe unde mai posteaza anakin... vad ca esti in categoria celor care nu pricep...nu ma vad obligata sa te lamuresc si daca nu poti sa suporti prezenta mea, poti foarte simplu sa ma eviti...eu asa voi face de acum inainte un week-end placut tuturor inca o data scuze lui barbo si lui anakin anakin, te rog, barbo nu are nimic cu tine... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 26 August 2011 18:24 |
||
dor, m-ai intrebat de film se numeste Revolutionary Road..bun ![]() |
||
Freya__ Postat pe 26 August 2011 18:27 |
||
merci, mare smechera... ![]() de fapt...nu faci decat sa confirmi....super.... ![]() ![]() ![]() ![]() ( sper ca nu trebuie sa ma explic si la tine...sunt sigura ca nu... ![]() nutzi, scuze...nu am apucat sa iti raspund ca am ramas fara aer.... abia acum , cu declicul de la freya...am inceput sa respir... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 26 August 2011 18:35 |
||
Freya....am priceput.... trebuie sa fiu diplomata...cateva zile sa imi vad prob rezolvata...apoi ii calaresc io.... capaceala ce-i dau..mai ales av... ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 26 August 2011 18:36 |
||
nicoroticavaaaa ![]() |
||
Freya__ Postat pe 26 August 2011 18:40 |
||
Doruleato....inspira...expira...si spune...io sunt cea mai toleranta pers.... ![]() ce aveti fratilor?..... |
||
nuti_vio Postat pe 26 August 2011 18:42 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=6_OdQbojVp8 | ||
nuti_vio Postat pe 26 August 2011 19:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dupa atitea sarbatori a venit si rindul lui IOAN sa dea cep la butoi ! | 8 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:46 |
" LA MULTI ANI " DE SFANTUL ANDREI | 1 | De la: Nirvana 30 Noiembrie 2009 08:43 |
Problema mea... | 13 | De la: elisavuri 26 Noiembrie 2011 15:08 |
|
||
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj. | 43 | De la: Marcela66 9 Decembrie 2013 21:45 |
ajutorrr !!! | 1 | De la: dana92 7 Iulie 2009 18:45 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an