Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?"

buna dimineata!
pentru mine,nimic?macar o cafeluta?

HAVE A NICE DAY!

aaaaa,am vazut,m-am servit! multumesc!

si eu dor_esc
THE_LAST
Postat pe 26 August 2011 08:42
LISTEN TO YOUR HEART!MAKE NEW FRIENDS!
THE_LAST
Postat pe 26 August 2011 09:00
buna dimineata soare !!!!!! buna dimineata fetele !!!!!! buna dimineataaaaaaaaaaaa

ian poftiti dumneavoastra la o cafeluta ......cu dragoste
jeanette40
Postat pe 26 August 2011 10:19
buna dimineata Jeanette !!

multumim ... mai ales ca e cu dragoste ..
cricat
Postat pe 26 August 2011 10:30
Cri ......
jeanette40
Postat pe 26 August 2011 10:55
si io, si io la cafea....
cri, jeanette
ce faceti frumoasele mele?
eu ma pregatesc de un eveniment special....sunt emotionata...si happy
cri , tu stii despre ce e vorba ( veniri, plecari )
iata, anakin a abrogat "Toleranta pe garbo"
cu una, cu alta, mi s-a parut ca toata lumea s-a straduit in acest sens
eu zic sa mai avem asemenea experiente...desi freya a suspectat un experiment...
la momentul acela, asa am simtit nevoia...si am spus-o, iar faptul ca aproape toata lumea a aderat si agreat ( chiar si cei care nu au recunoscut " franchement")nu poate decat sa imi dea sentimentul unei reusite si sa inteleg ca merita sa revin aici, printre minunatii mei prieteni, care m-au tolerat mereu, chiar si atunci cand am derapat flagrant...
un week-end minunat, tuturor

cantec pentru prieteni
http://www.youtube.com/watch?v=_xaj0l6LbGk&feature=related ( formatia mea de suflet, la un moment dat...)
dor72_
Postat pe 26 August 2011 11:01
cafea yammmmyyyyy imi era dor de o cafeluta cu fetele si mai ales daca ii cu dragoste..... este si mai buna
fetele mele dragi si soare de la Timisoara
tusi_Oli
Postat pe 26 August 2011 11:41
si pe la mine este soare, cred ca am sa ma duc sa ma bucur de cafeluta in oras la o terasa astazi si masa de pranz tot pe-acolo

poate mai tarziu trec si pe la salon pentru un masaj, vad eu ce fac, astazi sunt libera asa ca o sa-mi aranjez ziua dupa placul meu hihihihih

un pic de inot, sauna si mai pe seara am sa ies la alergat pe langa ocean ca m-am cam lenevit in concediu

sa aveti o zi frumoasa

Persia
Postat pe 26 August 2011 11:57
Ce prograaam! Zici ca0i din Sandra Brown - Si bogatii plang!
As_ninge
Postat pe 26 August 2011 12:09

saraca fata bogata!!

sunt invidioasa
Eugenia69
Postat pe 26 August 2011 12:16

buna la amiaza..... !!! dar simt ca mai lipseste cineva.... ! ma bucur pentru tine dor72... sa sarbatoresti fericita evenimentul !!! sa-mi sara plomba daca nu ma bucur.... !!!!
cu una cu alta.... persoana cu numele anakin nu putea sa abroge ceva care nu a acceptat de la inceput !!! cand nu votezi si nu te incadrezi in/la "Toleranta pe garbo"... cum poate abroga ? e ca si cum ai anula un zero (0). si nu toata lumea s-a straduit in acest sens.... e ca si cum ai crede ca toata lumea de pe glob, se straduieste sa fie pace ! sau sa pastreze natura, vietuitoarle, aerul si apa, curate si fara sa pulueze ! intodeauna vor fi doua forte in contradictoriu... din pacate, privind rezultatele... cea distrugatoare e cu un pas inainte ! si.... ? asta inseamna ca ceilalti trebuie sa renunte ? eu zic ca nu. acuma... nici nu stiu cea ce inteleg unii prin "toleranta"... ? fiecare are dreptul s-o inteleaga cum vrea... sau poate exista si o definitie, dar eu, zau ca nu o stiu ! am atatea lipsuri.... si totusi ma tolerez !!! nu-mi tolerez chestii care pot sa-mi afecteze sanatatea, veselia si somnul de dupamasa..... !!! ca si fara sa jignesc, dispretuiesc, bate joc si restul tacamului negativ.... pe nimeni (sau rar, foarte rar, dar in cazuri reale, nu pe un forum virtual...) si uite ce frumos m-am dezvoltat si ce satisfactii am de la viatza !!! (aplauzele e pentru mine.....) asa ca tu, fata buna si isteata... nu te descuraja ! o sa fie unii care si fara saptamana tolerantei, luna tolerantei sau clipa tolerantei.... tot toleranti o sa fie ! ce-mi pasa mie ca la 2600km. de mine se afla 1,2,3... care nu ma plac ! sau nu ma tolereaza ? pe langa satisfactia si bucuria de a fi impreuna, tot virtual (la mine au fost cazuri care s-au trensformat si in realitate.....) aproape zilnic si veseli, cu atatia altii..... !!! ..... (astea e pentru ei...!) dor.... si nu trebuie sa oscilezi intre bine si rau..... alege doar una din ele !!!!
si inca o data..... fi fericita si nu numai azi !!!!!!

http://youtu.be/MOiYgnT6Ftk

http://youtu.be/Xs-ZjIkeMjM

ei... poate nu le-am nimerit grozav.... dar intelegi cespre ce e vorba........
barboneli
Postat pe 26 August 2011 12:18
barbo, stii ca eu sunt asa, mai...nu stiu cum sa zic....altfel...
tot ce am spus, am simtit...si am vrut sa spun
si sa stii ca imi pasa...prea mult uneori...
si apoi, nu mi-am propus niciodata sa plac cuiva....cine ma place, stie de ce...
cine nu , nu reuseste sa ma cunoasca...nici sa ma inteleaga...si nici nu intelege nimic din ceea ce spun...nu ma deranjeaza...

oscilatie intre bine si rau? la ce te vei fi gandit , nu stiu...

iar anakin este un user, care din punctul meu de vedere este foarte destept...si foarte subtil...mie imi place la nebunie asta....
si am inteles mereu mesajele lui, cred ca asa cum a vrut sa le transmita...
si a fost de acord, chiar de la inceput....sa stii...
bine , poate tu il percepi dintr-o alta perspectiva ( exact ca si in cazul stii tu cui )
mie una mi-e foarte simpatic, are un simt al umorului extraordinar, ridicat la rang de finete...
mai rar...
tu vad ca deja ai trecut de toleranta... daca te-ai apucat sa il bruftuluiesti asa grozav...
si...nu mai scriu dupa tine, ca uite ce cearsafuri intind...
dor72_
Postat pe 26 August 2011 14:33

draga dor... in primul rand nu am avut deloc intentia sa te necajesc tocmai azi... ! zau. asa ca o scurtez. nu stiu de ce mi-ai scris asa mult despre alti useri.... ca eu n-am bruftuluit pe nimeni ! mie mi s-a parut ca nu se poate aborga ceva la care nu ai votat pentru ea ! adica din punct de vedere juridic... nu personal cuiva ! poate nu m-am exprimat eu bine. nu am comentat la nimeni simtul umorului sau desteptaciunea..... adica nu am facut nici destept pe cineva si nici prost ! ee... lasa pe aia care apar cu intrebari penibile..... ! asa ca iar nu inteleg de ce ai scris atata. asa ca tolerez..... ce ai scris si iti doresc, tie si la toti de pe forum.... o zi plina de pregatiri ptr. weekend !!!
barboneli
Postat pe 26 August 2011 14:53
Mari frustrari trebuie sa fi cumulat, nene, de incepi sa nu mai ai loc de mine pe forum.

Si macar de ti-as fi acordat in vreun fel atentie pana acum...
anakin
Postat pe 26 August 2011 17:03
mie mi se pare ca de fapt dor a vorbit ampaulea printr-un comentariu anterior, adica a trantit-o ca nuca in perete, pe urma a continuat.
ori din prostie -nu ar fi de mirare- ori din "experiment". eu unul nu am priceput de unde si pana unde a trebuit sa pomeneasca numele tau.
Thor_again
Postat pe 26 August 2011 17:39
credeam ca numai eu sunt in ceata .........ca blonda nu mai sunt , m-am vopsit
jeanette40
Postat pe 26 August 2011 17:44
http://youtu.be/w55Nib4uf1U
jeanette40
Postat pe 26 August 2011 18:04
Ziua buna...dragilor!
activitate...nu gluma...ce-i pe aici?....pe forum?....canicula-i de vina?
bun venit pe forum .....JBL...Last.....daca am omis pe cineva imi cer scuze...dar is nervoasa....
Doruleato...mersi pt. flori..... iar azi nu-s toleranta, as carabani cativa pumni si cateva picioare a naibii birocratie...
Pupaciosilor....ma adresez, bineinteles celor de pe acest topic.....si celor care mai poposesc din cand in cand pe aici......sa stiti ca va iombesc si va pupicesc virtual....pt. cele 1000 pag....va multumesc
nuti_vio
Postat pe 26 August 2011 18:05
nu cred ca ma insel, dar fie

in fine, we placut !
Freya__
Postat pe 26 August 2011 18:05
Freya....
multumim.....un weekend plin de momente placute
nuti_vio
Postat pe 26 August 2011 18:08
ce-i Nuti, ce-ai patit ?
Freya__
Postat pe 26 August 2011 18:10
Nu am inteles remarca ta...
nuti_vio
Postat pe 26 August 2011 18:16
era apropos de ..experiment .

ai carabani pumni ? pai si ce te-mpiedica ?
rupe-le fasul, mama lor de ninjalai
Freya__
Postat pe 26 August 2011 18:18
Thor daca nu ai citit tot, mai bine te-ai abtine de la asemenea afirmatii...
eu nu vorbesc ...asa cum ai zis...
treaba cu anakin, stie el despre ce vorbesc....
barbo e uneori mai exuberant, are un fel aparte de a glumi....
s-au creat niste confuzii pentru care imi cer scuze, si lui barbo si lui anakin....
anakin, barbo nu avea nimic cu tine, crede-ma...era o discutie intre noi doi...
imi cer scuze, inca o data, amandurora...
al dracu ce v-ati abtinut...si acum dati tot afara

si inca o data pentru thor...daca nu stii despre ce este vorba mai bine abtine-te...iar pentru lamuriri suplimentare, consulta unele topice pe unde mai posteaza anakin...
vad ca esti in categoria celor care nu pricep...nu ma vad obligata sa te lamuresc si daca nu poti sa suporti prezenta mea, poti foarte simplu sa ma eviti...eu asa voi face de acum inainte
un week-end placut tuturor

inca o data scuze lui barbo si lui anakin
anakin, te rog, barbo nu are nimic cu tine...
dor72_
Postat pe 26 August 2011 18:24
dor, m-ai intrebat de film

se numeste Revolutionary Road..bun
Freya__
Postat pe 26 August 2011 18:27
merci, mare smechera...
de fapt...nu faci decat sa confirmi....super....
( sper ca nu trebuie sa ma explic si la tine...sunt sigura ca nu... )

nutzi, scuze...nu am apucat sa iti raspund ca am ramas fara aer.... abia acum , cu declicul de la freya...am inceput sa respir...
dor72_
Postat pe 26 August 2011 18:35
Freya....am priceput....
trebuie sa fiu diplomata...cateva zile sa imi vad prob rezolvata...apoi ii calaresc io.... capaceala ce-i dau..mai ales av...
nuti_vio
Postat pe 26 August 2011 18:36
nicoroticavaaaa
Freya__
Postat pe 26 August 2011 18:40
Doruleato....inspira...expira...si spune...io sunt cea mai toleranta pers....
ce aveti fratilor?.....
nuti_vio
Postat pe 26 August 2011 18:42
http://www.youtube.com/watch?v=6_OdQbojVp8
nuti_vio
Postat pe 26 August 2011 19:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dupa atitea sarbatori a venit si rindul lui IOAN sa dea cep la butoi ! 8 De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:46
" LA MULTI ANI " DE SFANTUL ANDREI 1 De la: Nirvana 30 Noiembrie 2009 08:43
Problema mea... 13 De la: elisavuri 26 Noiembrie 2011 15:08
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj. 43 De la: Marcela66 9 Decembrie 2013 21:45
ajutorrr !!! 1 De la: dana92 7 Iulie 2009 18:45
Setari Cookie-uri